Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Scatter (Čt, 28. 11. 2019 - 11:11)

Můj Bože!!! jen jsem tu chvíli nebyl byl jsem do města nakoupit a... do práce už nejdu, však tam chodit nemusím, jsem za vodou, no už jdu na to taky, už když tu stránku zapínám tak se mi hned postaví, já 31/Olomouc, vyhledávám jakkýkoli kontakt spojený s touto tematikou [email protected], pro začátek jen tenhle e-mai, samozřejmě uvítám i reálné setkání, prožitky a zkušenosti, chci si s vámi holky hrát, moje čokoládové princezny, starat se o vás rozmazlovat vás, můžete cokoli si usmyslíte, kakat kdykoli a kdekoli a tlačit jen pro mě (pro nás) Tohle je nejvyšší stupeň extáze a vzrušení, vše ostatní je tak běžné, okoukané a zažité. Třeba včera jsem si pohrával s různými představami, kdyby se holky vždy nejprve pokakali a pak až vyžadovali sex a podobné hrátky, no není to nádhera, je sice moc hezké mít vedle sebe krásnou slečnu a hrát si s ní, ale mít ji pro sebe posranou? TAK TO JE NEJVÍC!! Jsem strašně rád že se to konečně po tolika letech tabuizování a tajnůstkaření začíná dostávat do popředí, je načase zahodit zbytky zábran a ukázat světu co je to nej a po čem kluci a snad i holky touží ze všeho nejvíc. vezmu si tě tady a teď, to je už klišé, ale posere se pro mě lásko, tlač pro mě, tlač a chci tě píchat posranou, to zní už o level jinde co? To už je extrémní hranice rozkoše, mrdání v hovnech a chcánkách, mazlení se s posranými děvčaty? Ptám se co může být víc? Opravdu mě nenapadá nic, co tohle může překonat. Není krásné žít milované ženě, krásně voníš (posraná), jsi neodolatelná a dokonalá, když si celá zesraná, poděl se semnou o svá krásná hovna má lásko, prosím...to je prostě nejvíc. Budeme mít pěkně vytrenovaný a přeposilovaný pinďoury, jen díky Vám děvčata, jste užasné, dokonalé, naše čokoládové princezny. Každý správný kluk to musí přiznat, kdyby si měl třeba 5 identických děvčat, každou jinak oblečenou v jiné situaci nebo pozici, kterou by sis vybral? Každý musí jednoznačně a bez váhání označit a říct, nejvíc bych chtěl tu posranou, ostatní jsou sice hezké, ale nezajímavé, ta posraná je nejvíc a musí být má!

Návštěvník (Čt, 28. 11. 2019 - 11:11)

Teda ikdybyste holky sem přestaly psát,tak toto co je zde, je šíleně rajcující.
I když mám holku,musel jsem sám si pomoci. To se nadalo vydržet a chtě lo to ven.

Markéta (Čt, 28. 11. 2019 - 09:11)

Budu kakat. Nechám to taky do nejposlednější chvíle i s čůranim.

Tomáš (Čt, 28. 11. 2019 - 08:11)

No prosím, opět nezbývá než rozepnout poklopec i když v kanclu a udělat si to pod stolem.

Miriam (Čt, 28. 11. 2019 - 08:11)

vstala jsem ráno kolem půl sedmé a potřebovala jsem na WC na velkou a na malou a to opravdu výrazně. Řekla jsem si ,že to dnes udělám do oblečení. Oblékla jsem si žluté spodní kalhotky a bílé teplé látkové punčocháče a vzala krátkou sukni a černé plné boty a bundu a šla přes ulici nakoupit pečivo s tím, že to budu držet a snad vydržím než dojdu domů. Jsem zvyklá asi jako většina holek po ránu po probuzení se jít vyčůrat a skoro denně i kadit. V marketu mi už bylo hůř. V břiše to různě pracovalo a močák jsem měla tak plný, že jsem u kasy ve frontě přešlapovala a křížila nohy a kdybych se nestyděla tak bych si i mezi ně dala nenápadně pod sukni na kačenku ruku,protože potřeba čůrat byla urgentní ta ruka by pocitově oslabila pocit té nutné potřeby. t. Domů to mám přes park asi 5 minut, ale tudy chodí lidé na MHD ráno a jinak bych to tady udělala okamžitě. Ještě výtahem do devátého patra. To už jsem si ale opravdu na kačence držela ruku a kroutila se,protože jsem se mohla počůrat a tlaky do zadečku se neúnosně stupňovaly. Spěšně jsem odemkla a odhodila tašku s nákupem na zem a už to nebylo možné zvládnout. jen jsem jak jsem vešla trochu poroztáhla nožky a do kalhotek se vmžiku vyřinula ze zadečku kakací spoušť a v několika sekundách jsem byla plná i v punčocháčích přičemž soubězně hned jsem s tím z kačenky pustila nekonečný čůrací proud a že mně to teklo přes punčocháče z pod sukně rovnou na zem a po nohách a moje hovínko,které bylo obrovské a průjmové se roztékalo dál na stehna a barvilo punčocháče do hněda a ještě jsem nadělila další průjmovou tekutou várku za sebe až do úplného vykakání. Pode mnou na zemi se vytvořila velká vychcaná louže, měla jsem posraný kalhotky a celé nohy od kolen nahoru ale žádný pocit hnusu ale vítězství. Mirko nech to na sobě a co jsi způsobila uklidíš později. Plzeň 28.11.2019 historicky první chtěné pokadění i s urgentním počůráním, udělané tak jak nejdéle jsem byla schopna udržet obě potřeby.

Honič (Čt, 28. 11. 2019 - 09:11)

Mirko,nééé,já už jsem zase vyteklej do dna! Já přijedu a budu ti držet pod sukní prdelku i kačenku přes tvoje punčocháče a budu ti tak bránit ve chcaní i sraní a až to prohraju nechám si to celýp plným proudem přes tvý punčocháče nachcat a nakakat do rukou. Já tě chci,přijedu,udělám cokoliv. Kolik ti je? U tebe a u Verunky jsem se úplně vyteklil.

Martina (Čt, 28. 11. 2019 - 11:11)

S Verunkou jsme se dohodli že budeme kakat o víkendu spolu,ale já dnes už musím,ale taky si to budu ještě držet,co vydržím.

Miriam (Čt, 28. 11. 2019 - 09:11)

22/170/51,to mně vzrušuje tvá představa. A ty jsi?

Honič (Čt, 28. 11. 2019 - 10:11)

24/187/78 pardub ice. Přijedu!!!!
Markétko ježíši to bude další můj konec a vyteču se. Holky to je lavina!

Miriam (Čt, 28. 11. 2019 - 10:11)

Já jsem ráda,že jsem byla schopna to udělat sama a napsat o tom už bylo snadný ale s tebou? Bylo by to asi hodně fool, chtěla bych to prožít,ale dej mi čas. Musím k tomu dojít vnitřně. Chtěla bych to ale ještě mám zábrany.Jestli nejsi proti,tak to zkusíme zatím na dálku a já sem budu dávat tyto zkušenosti a pak třeba se osmělím. Bydlím na Slovanech ,jsem studentka sama v bytě po babičce a tak mám celkem klid na podobný věci.

Scatter (Čt, 28. 11. 2019 - 08:11)

Já už dávno neměl být doma ale makat, ale místo toho koukam na videa posraných holek a honím, je mi to uplně u ...., mě totiž už nic jinýho nezajímá!

Scatter (Čt, 28. 11. 2019 - 08:11)

A taky je to přesně jak píšeš je to víc než droga, uplně mě to ovládá, nejde na to nemyslet furt sem chodím, ikdyž dopředu vím že to většinou neskončí jinak než zběsilou honičkou, ty holky sou úžasné, jen je získat :)))

Scatter (Čt, 28. 11. 2019 - 08:11)

Přesně jak píšeš, taky mám vše na co si vzpomenu, ale co chci nejvíc - pokakanou princeznu nemám, a ač se snažím co můžu ji kdekoli sehnat !!!kurva!!! tak prostě nemám štěstí, já už sem v takové fází že to říkám nebo naznačím každý hned když se seznamuju, nemá cenu se s tím vůbec mazat, zkrátka hledám holku co se bude posrávata dokud ji nebudu mít tak o ostatní holůky co to nedělají nebo neumí nemám vůbec zájem, k čemu, když nedostanu to co chci nejvíc...

Tomáš (Čt, 28. 11. 2019 - 07:11)

Taky jsme ráno vstali dva, já a mojko. Je to fakt zapeklité. Vždy jsem si myslel, že si krom zdraví můžeš koupit téměř vše. Mnoho let podnikám, generuji spousty peněz, ale šťastný právě díky této žárlivě a chtíči v jednom vlastně nejsem, protože prostě nemám protějšek, se kterým bych to alespoň jednou za čas provozoval. Pak příjdeš sem ty vole, a Kiki, Pavla, Aneta, Nikola a další pokakandy píšou takové zážitky, že mé hormony mě uvádí do šílených stavů. Já si asi zakážu sem chodit, nemohu pak normálně fungovat, soustředit se, pořád sem načumuju a čekám jak feťák na drogu, až zde opět naskočí nový příspěvek od některé z Bohyň.

Scatter (Čt, 28. 11. 2019 - 07:11)

Kurva potřebujeme, jak sem slíbil, tak jsem udělal honil jsem převážnou část noci, mám ptáka tvrdého jak diamant, víc mě bolí ruce než kokot a dostal jsem se do nějaké fáze permanentního orgasmu, vůbec nevím co dnes budu delat, ale musím mrdat. Zítra mám velkou akci kde bude spousta holek, vůbec nevím jak to zvládnu abych je všechny neošukal

Tomáš (Čt, 28. 11. 2019 - 06:11)

Já jsem Tě upozorňoval, že to nemáš číst. To je opravdu masakrální čtení. My ty vaše hovna a pokakaný zadky potřebujeme, slyšíte??

Scatter (St, 27. 11. 2019 - 22:11)

S takovou brzy přibude v záznamech nová příčina úmrtí - uhoněný k smrti :D :D

Scatter (St, 27. 11. 2019 - 22:11)

Já dnes neusnu nevím co mám dělat, jít se o půlnoci proběhnout nebo do posilky nebo někoho snad znásilním :D někde jsem četl že čůrák může stát v kuse maximálně 3 hodiny a pak už to může být nebezpečné - tohle bude kurva nebezpečné, dnes je rekordní den od rána jsem tu už 7x stříkal z toho 2x teď kvůli Pavle a do rána si to ještě zopakuju několikrát až mě klacek bude bolet to přísahám, Pavla mě úplně přepla, až teď sem opravdový muž, probudila ve mě zvíře totál

Scatter (St, 27. 11. 2019 - 22:11)

Musím to číst stále dokola, že mě se snad stane Bůh a ne člověk, za každou cenu chci ženu svých snů Pavlů, chci ji mít celou zesranou ve svý postýlce a pořádně si jí užívat, jak píše Tom, já bych slavnostně přísahal věrnost její prdelce a jejímu tělu, její krásná hovna by pro mne byla ten největší možný dar. Bože můj, chci být od ní celý zesraný, kdyby se mi tak krásně zesrala v posteli nikdy bych z ní už nevylezl asi, tak bych si to užíval, v životě bych ji už neprevlekl nikdy a každou noc do ní s láskou uléhal, úplně jsem myšlenkama jinde, mám pocit že se vznáším, tolik adrenalinu, touhy, odhodlání, myslím že bych dokázal cokoli i nadlidské věci, asi bych zcela naprosto vážně vyměnil i vlastní život alespoň za týden s ní, asi fakt že jo byl bych nejšťastnější v úplně jiné dimenzi, vlastně v Ráji, ano v Ráji, každý jsme krůček od ráje a holkám stačí tak málo k tomu aby nás do něj dostali. [email protected] klidně napiš ženo mých snů, rád si s tebou budu psát o čemkoli, rád se seznámím, rád a naivně udělám cokoli abych získal ženu jako ty!

Scatter (St, 27. 11. 2019 - 22:11)

Miluji tě Pavlo, skutečně tě miluji, si bezeslova žena mých snů, užíváš si všechny mé touhy a představy, ráno mě už bude bolet péro, budu honit a cákat celou noc, je mi to jedno! Taky konečně holka která chápe jako já, jasně že voníš krásko a jsi celá naprosto neodolatelná když si pořádně zesraná, ach můj Bože bez mála dva dny a dvě noci rozkoše a vášně v hovnech, jak neodolatelně jsi byla zesraná! Měla si hovna úplně všude!! Mrdal bych tě jako smyslů zbavený, užil bych si s tebou na max každou vteřinu, tohle je až mimo lidské prožitky a chápání, přesně takovou tě chci mít u sebe lásko! Cokoli na světě za život s takovou ženou jako ty, bezokolku bych ji dal vše co mám majetek, peníze, srdce, oddanost, celou svou zastanou existenci bych vyměnil za nekonečnou rozkoš a tu nádheru. Inspirativní filmy, no jasné! Mám jich nespočet, snad všechny a všechny bych je s tebou rád překonal co se zvrhlosti a počtu dosažených orgasmů týče. Já už letos nepotřebuji nic ani Vánoce, ty si mi je svou existencí a skutky zcela vynahradila a překonala. Cokoli na světě třeba jen za noc s tebou cokoli na světě za tvá hovna krásko! Chci aby si mě celého pěkně posrala, chci aby ses semnou podělila o svou čokoládu, řekni si jakoukoli cenu, jakoukoli podmínku a já ji položím před tebe na oltář! Konečně někdo kdo dosahuje mojí orgasmické zvrácenosti. Jsi dokonalá, dokonalá, rozumíš! Fakt jednička a za mě zdejší nová královna (sorry Kiki), ale takhle to tu ještě žádná nerozjela a já přesně po takové toužím celý život a ty to dobře víš a cely svět to musí vědět. Teď už nemám slov, mám curaka tak tvrdyho že to se nedá popsat to by se muselo vidět, budu mít nepřetržitou erekci, už to vidím a postaví se mi pokaždé jen si na tu nádheru vzpomenu a to nebude teď vůbec snadné na to pořád nemyslet. Pavla prostě vystoupila z mých snů a stala se skutečnou! Já se samou radostí zblázním!

Reklama

Přidat komentář