Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Student (Pá, 29. 11. 2019 - 19:11)

Nemám stálou holku a strašně bych chtěl prožít s nějakou společně čůrat jak to tady popisuje Klára. Tomu Liborovi závidím

Martina (Pá, 29. 11. 2019 - 18:11)

Klárko tak to ti přeju a já zcela vnímám jak jsi najednou šťastná! Tys opravdu minule byla smutná když jste odtamtud odjížděli a byla jsis načatá tak,že se to pak další den spustilo ale to někdy musí být a člověk se musí vypovídat a vyplakat. Tak si to užijte. A Klárko nebylo by lepší přes zimu nečůrat venku cestou ze školy ale třeba ve škole než pojedeš domů? To pak domů určitě vydržíš. Tady bys mohla nastydnout a psala jsi že jste obě na pipinky a močové cesty citlivé.

Klára (Pá, 29. 11. 2019 - 17:11)

Dnes jsme s mamčou byly nakupovat a tak přijela se ségrouke škole a prošly jsme market. Jenže jsem s tím nepočítala a tak jsem byla plná a nevyčůraná a nakonec jem se vyčůrala na konci parkovistě u marketu za tůjemi a ségra šla se mnou hlídat a když mne viděla jak mám plnou pipinku hodně mi to čůrá tak se pak přidala taky ale udělala jen maličký krátký proud,protože čůrala prý doma. Zítra přijede Libor a mamča mi řekla,že jestli chceme jet spolu na chaloupku tak ,že nám to dovolí,ale byla by ráda večer abychom se vrátili. No a já skákala radostí!!! Libor to už ví a tak asi tam nebudeme do rána, ale nakrmíme ptáčky a on rád a já taky jezdíme do Schandau se koupat a tak se tam těším a večer si dáme v hospůdce večeři a pojedeme k nám. Bylo by to super tam být sami do rána na chaloupce,ale nechci aby se mamča zasekla a budu šťastná,když nám to takhle dovolí. Niki to ale neví a nesmím jí to říci,protože by to oplakala a chtěla jet s námi. No jestli ji to mamča prozradí tak ji vezmeme tedy,když by byla smutná a tak uvidíme. Jdu pomoci do kuchyně, ségra už tam něco s mamčou vytváří a pak budu u sebe nebo budeme ještě něco dělat s Nikolkou a třeba se zabalíme do pelíšku společně. Když je podzim a zima tak ona ráda chodí častěji ke mně a nebo i já k ní nejen když je některá z nás nemocná. Už se těším na zítřek.

Miška (Čt, 28. 11. 2019 - 19:11)

Dnes jsem musela čurat venku,baculku mám nastydlou a moc nevydržím. Udělala jsem jeden prudký proud a jeden slabý za domkem na popelnice až to mně pálilo. Teď jsem vypila čaj na močové cesty. Pozdravuju po několika dnech z Dačic!

Šišmiš (Čt, 28. 11. 2019 - 20:11)

Miško, tys asi přehlédla můj vzkaz. Chtěla bys zkusit společné čůrání? Jsem z Liberce.

Kluk ze Stráže (Čt, 28. 11. 2019 - 18:11)

Klárko děkuji ti za reakci. Jmenuji se Mirek Tomek a maminka mne asi osobně nezná,ale ten krámek její znám. Nikolku chápu, holku nemám a jsem ochoten na ní počkat,snad mně bude chtít. To normální setkání a představení se navzájem bych velice rád.

Klára (Čt, 28. 11. 2019 - 18:11)

Tak jsem ségře naznačila, že by se jí líbil kluk ,co bydlí nedaleko od Mimoně a je mu stejně jako mně sedmnáct a co ona na to? Ona se doslova začala stydět a zrudla a to jsem u ní ještě nikdy nezažila a začala se vyptávat jestli jsi hezkej a potom ale ,že ne,že si to nedokáže představit kamarádit o šest let starším klukem a to by chtěl asi i to,co děláš s Liborem i a normálně se zavrtala do pelíšku a styděla se znovu a přikryla si hlavu peřinou a že ne a ať mu nic neříkám a tak to skončilo. Ona na to opravdu není zralá a má jen holky kamarádky a jestli na ní počkáš a ona by tě pak chtěla tak to už je její rozhodnutí. Ale jestli znáš mamču a nás tak se můžeš ukázat třeba v Mimoni ale nevím, asi by Nikola se styděla se i jen potkat a seznámit běžně. Včera jsem nakonec nejela vláčkem,ale Libor mně dovezl domů, byli jsme v tom nábytku a pak jsme šli na večeři ale ještě před tím se mi chtělo čůrat a on řekl, ať nechodím na záchod ,že by mně chtěl celou,ale v tý zimě venku bych nastydla a tak mně vzal do kanceláře,co mají s otcem a tam jsme byli sami a samozřejmě mně nenechal jít se vyčůrat samotnou. Vlezli jsme si do malé komůrky a on to chtěl zase abych mu počůrala tvář a do pusy a hned mně rychle svlékl a začal vášnivě na pipince líbat až tam kolem čůrací dírky, ale já to už měla nutný a trochu jsem učůrávala až jsem to pustila naplno proudem, byla jsem plná a on skoro všechno ze mně vypil a pak mi do mojí mokré pipinky pronikl a bylo to hned všechno z něj na oplátku ve mně, ale to hezký z lásky. Když se několik dní nevidíme a je první milování, on to nevydrží a vypustí se rychle ale to je taky krásný,protože vím, že jinou holku na to nemá a taky se mi přiznal, že když na mně moc myslí, tak se musí někdy uvolnit i sám, ale to není nevěra. Pak jsme se osprchovali a šli na pizzu a skvělý jejich bylinkový čaj a pak mne odvezl domů. Já po tom čaji ještě potřebovala čůrat a tak jsem mu řekla, že se mu vyčůrám ještě jednou, ale ne před naším baráčkem, kde je světlo a tak jsme zastavili kousek dál na konci ulice a já se mu z pipinky vyčůrala do dlaně, on mi jí ale taky při tom hladil, že stejně byl mokrej po celý ruce. S Liborem to je moc krásný a nejen to milování,ale je to skromný prima kluk a Nikolka ho bere taky a nikdy mu nezapomene jak jí přivezl Ťufíka,když ona proplakala opravdu hodiny z toho že původní Ťufík zemřel. To i já beru jako maximálně úžasný gesto. Máme jít na večeři, cítím,že bude něco jako špagety. MŇam ! A pak půjdeme k sobě a pak do pelíšků, Včera jsem přijela až před desátou a dneska jsem trochu unavená, kdybych si lehla a zavrtala se v pelíšku tak chrním hned,pokud si nelehnu tak ještě vydržím.

Klárko, (Čt, 28. 11. 2019 - 18:11)

tohle je fakt hustý,ale v dobrém ti to závidím. Já se ale taky těšil na odpolední loužičku pod viaduktem nebo jinde venku., Čůrala jsi cestou domů? A včera jsi to vydržela ze školy vlakem až do večeře? Jak tě znám tak to bys nevydržela...

Klára (Čt, 28. 11. 2019 - 20:11)

Dnes bylo pod viaduktem čůrání a já tady jsem naučená skoro vždy a včera jsem jela z Lípy vláčkem do Liberce a tak jsem si došla ještě ve škole na WC než jsem šla na vlak. Jinak bych to určitě do večera nevydržela a i tak jsem večer už potřebovala hodně.

(Pá, 29. 11. 2019 - 16:11)

Pod tím viaduktem to strašně smrdí močem.Dnes jsem tudy šel a ten zápach byl příšerný.

Klára (Čt, 28. 11. 2019 - 07:11)

Kluku od Mimoně, dnes to večer s Nikolou naťuknu,ale jak píšou holky,taky bych byla opatrná. Včera jsme s Liborem měli fajnový den a večer,ale napíšu později. Jedu do školy , nes.

Míla (St, 27. 11. 2019 - 22:11)

Souhlasím. Kluk kolem sedmnácti a holka o šest let maldší. To je o kriminál. Nebo si myslíte, že by on vydržel jen platonicky milovat a počkat než nebude pod zákonem? Já teda ani náhodou. Vidím to kolem sebe jak mladý uvažujou a Klárka s Nikolkou jsou opravdu dost křehký a citlivý a proto mám v sobě varovný echo.

Gita (St, 27. 11. 2019 - 15:11)

Já bych Kláro Nikolu spíš chránila než abych jí umožnila byť jen kamarádství z neznámým klukem. Měl by se představit a jestli to myslím korektně,tak si maximálně spolu psát ale ne na tomto vláknu.

Martina (St, 27. 11. 2019 - 16:11)

Třeba se ozve. Já ho opravdu vnímám jako nešťastně zamilovaného,co by neublížil ani bez souhlasu Kláry ji nešmíroval při čůrání a ani neboural její cit a vztah s Liborem. Souhlasím ale,že Nikola je ještě malá na lásku jako takovou a intimní vůbec.

Gita (St, 27. 11. 2019 - 17:11)

Tak to určitě.

Tonda Vlas (St, 27. 11. 2019 - 15:11)

Tak Jakub nepřijel ani se včera neozval, takže tu sedím v Mimoni v nádražní občerstvence a v 15:50 pojedu dom. Sám nic hledat nebudu. Jakub mi lže, přesvědčuje mě, že je ten Jakub, který sem kdysi na doktorku psal, ale on to být nemůže. Také jsem nikdy nevěřil tomu, že by se z něho mohlo stát takové hovado. Jenom jsem se tu podíval na to nemožné náměstí, které prý zůstane tak jak je, stavba obchoďáku, který by to z jedné strany zaplnil, prý neprošla.

Martina (Út, 26. 11. 2019 - 21:11)

já si to čtu už snad počtvrté a musím na tebe zareagovat. Tenhle kluk jsem přesvědčena na 1000 procent by to Kláře neudělal. Tady jako ženská vnímám obrovsou touhu a pokoru. Jiný čůrací holky,které mu nic neříkají citově, tam už bych si u něj jistá nebyla, že by se nepodíval,kdyby byla možnost.

Návštěvník (Út, 26. 11. 2019 - 21:11)

Já být Klárou tak se teď budu bát čůrat někde venku, aby mne tenhle zoufale zamilovanej kluk někde při čůrání skrytě nesledoval. Protože čte čůrací vlákno a tak se mu čůrací holky asi líbí a tak Klárka o to víc,když jak píše to má do Mimoně jen 6 kilometrů. Ale jen tak přemýšlím a beru zpět. Cítím z jeho vzkazu,že je šlušňák a že by se k tomu snad nesnížil.

Martina (Út, 26. 11. 2019 - 20:11)

Teda ten kluk, pokud to není nějaký hloupý žert, musí být zoufalý a asi ho trochu chápu. Dnešní mladý holky jsou zcela jiný level než Klára a Nikola a proto mi obě dvě připadají tak trochu jako andělská zjevení. Já být klukem v jeho věku a znechucena dnešními mladými, co jedou jen na byznys a efekt, tak bych se asi zachovala stejně. Je pro mne i on jako jiný level,co se nehodí mezi dnešní arogantní a vypočítavé mladé lidi. Přeju mu čistou lásku .

Klára (Út, 26. 11. 2019 - 19:11)

jejda, tohle mne dostalo! Nesmutni prosím tolik. Já jsem opravdu šťastná a zasnoubená a ségra je malá je jí 11 a ty jsi zoufale nešťastný. Já ti posílám moc krásnou myšlenku a sluníčka abys nebyl nešťastný,ale já jsem zadaná a jiného kluka doopravdy nechci. Já se tedy opatrně ségry zeptám, jestli by nechtěla kamarádit s klukem, kterému se líbí a je mu stejně jako mně. A ty bys opravdu dokázal čekat na ní a nezklamat jí až bude větší? Ozvu se ti určitě. Zkusím to s ní naťuknout, nevím jestli dnes ale slibuji,že to pro tebe udělám.

Reklama

Přidat komentář