Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Zdena (St, 27. 11. 2019 - 10:11)

Nedokážu si představit,že by nějaká mladá holka psala tak umě o těchto věcech,kdyby je neprožila,o klukách ani nemluvě. Ale kdyby to byla jen fantazie tak velmi hodna dnešní reality. Přečetla jsem kus zpátky a to je tedy silný kafe.

Host (St, 27. 11. 2019 - 09:11)

Klára to ohlídá s" mamčou ". Bohužel holky dnes v první třídě vědí o sexu víc než my dřív v osmnácti.

Klárko (Út, 26. 11. 2019 - 18:11)

já se bojím představit,ale ty se trápíš ,protožejsi šťastná a já se trápím, protože jsem nešťastný a bulím taky a skoro každý den. Protože bych takovou holku jako jsi ty chtěl mít a nemůžu,protože jsi šťastná a nechci ti bourat vztah. Přitom bydlím tak blízko (6km) , já jsem zoufalý,jsem do tebe zamilovaný a nevím co s tím. Jsem stejně věkově jako ty,tedy mladší než Libor. Já klidně počkám až bude Nikola větší a chtěl bych i ji,protože jste obě úžasné holky a vím,že má taky takovou šluníčkovou čistou duši. Odepiš mi cokoliv,ale prosím. Už to trvá od léta ajsem tou láskou opravdu nemocný.

Klára (Út, 26. 11. 2019 - 17:11)

Majo, to je na mně drsný. Já s Nikolkou sice společně chodím čůrat a pipinky si ukazujeme a blbneme, ale s klukem bych to neudělala. A navíc Nikolu nezasvěcuju do nějakých jiných praktik jako je sex a ona je sice zvědavá co já s Liborem a jestli to děláme a tak,ale říkám jí to opatrně a ne do podrobna. Jestli si s holkama něco říkají víc ve škole to by mi ségra určitě řekla a prý ano, ale ona je ještě malá a určitě by nic s klukem neměla ani tak jak to tady ty píšeš. Dnes jsem na tom už líp, asi jsem byla hodně načatá tou chaloupkou a pak se to včera na mně nějak dolehlo všechno. Dnes jsem čůrala klasicky pod viaduktem a šla jsem s kámoškou a ta čůrala taky a obě jsme měly bříška plný a tak jsme udělaly vedle sebe velký loužičky. Já měla pipinku nějak víc sevřenou a tak jsem měla mokrou prdelku a okolo,ona naopak čůrala hned rovný pramínek pod sebe a trochu dopředu. Libor zítra nepřijede,ale mám přijet za ním do Liberce a tak se svezu vláčkem až tam a on na mně počká a půjdeme do nábytku ,on má už zpracovaný nějaký projekt a budeme tedy modelovat zatím přes počítač konkrétně prostory. Zatím ale nastanou nejdříve jiné práce, jako je vymalování a další věci v baráčku a ty již má Libor na to lidi z nějaký firmy. Bude tam asi hodně práce. Já se na Libora moc těším, řekl,že mně pozve pak na večeři a hodí mne domů,ale asi radši pojedu vláčkem jestli nebude moc pozdě,ale budu trochu pospíchat a tak pojedu tak,abych byla doma nejpozději do osmé,když pak je zase škola. Později bych se sama bála a od nádraží by mne vzala mamča, to dělá vždycky,ale stejně. Určitě bych se hned venku vyčůrala,protože ve vlaku když to není nezbytný tak nechci a bála bych se v noci samal. U mamči u auta se vyčůrám vpohodě.

Maja (Út, 26. 11. 2019 - 13:11)

No podle toho jak chapavou mamku mate,ja ji nemohla rict nic a ani se zeptat,byla stara skola a pry o takovych vecech se nemluvi,ale mam brasku a s nim si rikame vsechno,kdyz jsme byli mladsi tak jsme si ukazovali prirozeni a i osahavali a ted uz mi lize a ja ho pokourim a moc mi to chutna jo a je mi 16 a braskovi 14 let

Klára (Út, 26. 11. 2019 - 06:11)

Včerejší blbej den jsem zaspala, s Niki jsme si večer ještě trochu povídaly,ale ona se rychle přitulila a asi jsme hned chrněly a spaly až do rána. Proto jsme pak ráno čůraly hodně na záchodě a ségru jsem pustila první,protože když vydrží do rána tak pak ráno musí hned a taky její pipinka čůrala rychle po svlíknutí stejně jako moje. Nikola mi svěřila své tajemství, že si někdy s pipinkou hraje rukou. Toho jsem si u ní všimla asi dvakrát,když nebyla opatrná a myslela ,že už spím a tak si to zkoušela pod peřinou. Řekla jsem jí,že je to v pohodě a že pipinku máme na to,aby jsme si mohly zkoumat své tělo a tak.Ona není hloupá a tohle prý s holkama ve škole probíraly. Jen byla zvědavá,kdy se dostávají ty holčičí dny, no já je měla poprvé ve dvanácti,ségře bylo v červnu jedenáct,tak asi brzy taky bude mít tuhle zkušenost, jen jsem jí řekla ať se z toho nepzpanikaří, že to není ,že by si pipinku poranila,ale je to normální proces.Zkusíme tyhle věci probrat s mamčou, ale o tom,že si hrála s pipinkou, to bych nechala být, ona by se za to mohla před mamčou stydět a vůbec nevím jestli bych ji tím neuškodila.

!!! (St, 10. 2. 2021 - 22:02)

!!!

Návštěvník (Čt, 11. 2. 2021 - 10:02)

Takže má děvenka defloraci za sebou a je připravená ne soulož s mužem ?

Z (Čt, 11. 2. 2021 - 10:02)

Z

Tonda Vlas (Po, 25. 11. 2019 - 23:11)

Nebo vůbec nikdo, ten údajný Jakub, co mne tam láká, se stylem psaní vůbec neshoduje s klukem, kterého jsem si tu před lety hodně oblíbil, neví wo co go.

Návštěvník (Po, 25. 11. 2019 - 23:11)

To dává logiku viz.komunikace Libora a Tonyho

...... (Po, 25. 11. 2019 - 22:11)

Nebo sám autor Libor...

Tonda Vlas (Po, 25. 11. 2019 - 22:11)

A bude ve středu odpolene na nádraží v Mimoni?. Moc tomu nevěřím. Já už jsem starej vráščitej dědek a proto jsem zvědavej na toho Jakuba, co se z něho vyklube.

Tonda Vlas (Po, 25. 11. 2019 - 22:11)

A bude ve středu odpolene na nádraží v Mimoni?. Moc tomu nevěřím. Já už jsem starej vráščitej dědek a proto jsem zvědavej na toho Jakuba, co se z něho vyklube.

Klára (Po, 25. 11. 2019 - 20:11)

Nikolka přijde za chvíli ke mně a budeme se spolu tulit a spinkat. Už je to lepší. Jen taková blbá smutná nálada. Libor se mnou mluvil taky a hodně mně posílil a Miška taky, asi to ve mně spustily opravdu vzpomínky na chaloupku a léto s Miškou a ty neobyčejně krásné zážitky s ní a s Liborem a tam jsem už bulila včera v autě a měla ten stesk v sobě. Bude to dobrý. Děkuji.

Míla (Po, 25. 11. 2019 - 21:11)

Klárko to už tak někdy bývá, prostě den -blbec a nakupí se melancholie i když je to třeba ze štěstí jako u tebe. Vyplakala ses z toho a vypovídala a jsi už u Nikolky v pelíšku a je vám všem nejlíp. V srdíčku máš Libora a Miška na tebe myslí a i další lidé třeba jako já. Tak ti posílám taky pohlazení na dobrou noc.

Miška (Po, 25. 11. 2019 - 19:11)

Píšu protože Klára je opravdu smutná a dovolila mi napsat, že prý dnes už ona nemůže. Plakala ale opravdu jen proto, že má depku z toho, že je kolem ní tolik dobrého a štěstí a že si to přece nezaslouží. Jako by mi přišlo na mysl, jestli někomu v posledních dnech třeba i neúmyslně ublížila a teď je jí to líto,ale přísahala že ne a ještě víc se rozplakala, že jí nevěřím. Jsem z toho smutná a plakala jsem pro ni taky. Zavoláme si nebo napíšeme ještě večer. Myslím,že občas má depku a jak jsem četla včera ,tak už to začalo tím odjezdem z chalupy. Možná si připomněla to hezké,co jsme tam spolu prožily a teď je jí to líto. Nevím, ale snad se to srovná.

Šišmiš (Po, 25. 11. 2019 - 21:11)

Miško a ty bys byla ochotna čůrat s klukem? Klárka taky čůrá ,ale se svým. Jestli jsi volná?

Klára (Po, 25. 11. 2019 - 17:11)

Já vám všem moc děkuju, byla jsem se ségrou a u mamči a jsem nějaká rozhozená a jen se mi chce plakat a po všem se mi stýská. Ségra prý bude se mnou u mně na oplátku zase v pelíšku. Mamča je ze mně nešťastná a nechápe co se děje, prý jestli mi někdo neublížil ve škole , nebo jestli nejsem v tom a tak,ale nic takovýho. Jen mám v sobě nějakou lítost a bolest a nevím proč a chce se mi jen bulit a u někoho se schoulit a vyplakat se ze všeho. Nic se mi neděje,a přesto jsem taková.

Host (Po, 25. 11. 2019 - 18:11)

Někdy to je takový den. A pak se vyplavuje melancholie a nejlepší je se z toho vybulit nebo jít do hospody na jedno. Vezmi mámu a ségru a zajděte si na véču nebo někam. Tohle já znám taky a to už jsem hodně velkej dospělej chlap(41). Ty jsi moc čistá duše a tak moc zranitelná. Ty se do dnešní doby moc nehodíš. Ale přišel ti osudový kluk a to je to,co ti moc přeju. Takoví jako ty jsou lehce zranitelní a zneužitelní v životě. Tak se opatruj, a bude zase líp.

Reklama

Přidat komentář