Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Míla (St, 27. 11. 2019 - 22:11)

Souhlasím. Kluk kolem sedmnácti a holka o šest let maldší. To je o kriminál. Nebo si myslíte, že by on vydržel jen platonicky milovat a počkat než nebude pod zákonem? Já teda ani náhodou. Vidím to kolem sebe jak mladý uvažujou a Klárka s Nikolkou jsou opravdu dost křehký a citlivý a proto mám v sobě varovný echo.

Gita (St, 27. 11. 2019 - 15:11)

Já bych Kláro Nikolu spíš chránila než abych jí umožnila byť jen kamarádství z neznámým klukem. Měl by se představit a jestli to myslím korektně,tak si maximálně spolu psát ale ne na tomto vláknu.

Martina (St, 27. 11. 2019 - 16:11)

Třeba se ozve. Já ho opravdu vnímám jako nešťastně zamilovaného,co by neublížil ani bez souhlasu Kláry ji nešmíroval při čůrání a ani neboural její cit a vztah s Liborem. Souhlasím ale,že Nikola je ještě malá na lásku jako takovou a intimní vůbec.

Gita (St, 27. 11. 2019 - 17:11)

Tak to určitě.

Tonda Vlas (St, 27. 11. 2019 - 15:11)

Tak Jakub nepřijel ani se včera neozval, takže tu sedím v Mimoni v nádražní občerstvence a v 15:50 pojedu dom. Sám nic hledat nebudu. Jakub mi lže, přesvědčuje mě, že je ten Jakub, který sem kdysi na doktorku psal, ale on to být nemůže. Také jsem nikdy nevěřil tomu, že by se z něho mohlo stát takové hovado. Jenom jsem se tu podíval na to nemožné náměstí, které prý zůstane tak jak je, stavba obchoďáku, který by to z jedné strany zaplnil, prý neprošla.

Martina (Út, 26. 11. 2019 - 21:11)

já si to čtu už snad počtvrté a musím na tebe zareagovat. Tenhle kluk jsem přesvědčena na 1000 procent by to Kláře neudělal. Tady jako ženská vnímám obrovsou touhu a pokoru. Jiný čůrací holky,které mu nic neříkají citově, tam už bych si u něj jistá nebyla, že by se nepodíval,kdyby byla možnost.

Návštěvník (Út, 26. 11. 2019 - 21:11)

Já být Klárou tak se teď budu bát čůrat někde venku, aby mne tenhle zoufale zamilovanej kluk někde při čůrání skrytě nesledoval. Protože čte čůrací vlákno a tak se mu čůrací holky asi líbí a tak Klárka o to víc,když jak píše to má do Mimoně jen 6 kilometrů. Ale jen tak přemýšlím a beru zpět. Cítím z jeho vzkazu,že je šlušňák a že by se k tomu snad nesnížil.

Martina (Út, 26. 11. 2019 - 20:11)

Teda ten kluk, pokud to není nějaký hloupý žert, musí být zoufalý a asi ho trochu chápu. Dnešní mladý holky jsou zcela jiný level než Klára a Nikola a proto mi obě dvě připadají tak trochu jako andělská zjevení. Já být klukem v jeho věku a znechucena dnešními mladými, co jedou jen na byznys a efekt, tak bych se asi zachovala stejně. Je pro mne i on jako jiný level,co se nehodí mezi dnešní arogantní a vypočítavé mladé lidi. Přeju mu čistou lásku .

Klára (Út, 26. 11. 2019 - 19:11)

jejda, tohle mne dostalo! Nesmutni prosím tolik. Já jsem opravdu šťastná a zasnoubená a ségra je malá je jí 11 a ty jsi zoufale nešťastný. Já ti posílám moc krásnou myšlenku a sluníčka abys nebyl nešťastný,ale já jsem zadaná a jiného kluka doopravdy nechci. Já se tedy opatrně ségry zeptám, jestli by nechtěla kamarádit s klukem, kterému se líbí a je mu stejně jako mně. A ty bys opravdu dokázal čekat na ní a nezklamat jí až bude větší? Ozvu se ti určitě. Zkusím to s ní naťuknout, nevím jestli dnes ale slibuji,že to pro tebe udělám.

Míla (St, 27. 11. 2019 - 07:11)

Klárko nebude Nikolka na nějakou lásku ještě příliš dětská? Kdyžten kluk bydlí jak píše, blízko, tak bych možná dovolila nějaké nezávazné setkání,ale já jako matka bych se o ní bála. Ten kluk už je starší a víme jak to s takovým kamarádstvím může dopadnout a tak z toho mám smíšené pocity, on se ani nepředstavil,nic o sobě nenapsal,no třeba ho nakonec znáte nebo maminka a pak by to bylo možná jednodušší. Ať o sobě napíše víc a kdyby už došlo a nějaké první setkání, určitě bych být tebou,byla u toho Klárko. Jsem ráda,že depka u tebe odešla a dnes s Liborem přijdete na jiný myšlenky.

Zdena (St, 27. 11. 2019 - 08:11)

Já bych holku v jedenácti přetrhla,aby si něco začínala se starším klukem. To je hrůza,jak ty děcka dnes přemýšlejí. Blbá doba a blbý rodiče.Kdyby ji něco udělal, dala bych ho zavřít.

Návštěvník (St, 27. 11. 2019 - 09:11)

Neboj, ten příběh je vymyšlený místníma úchylama pro všeobecnou honitbu

Zdena (St, 27. 11. 2019 - 10:11)

Nedokážu si představit,že by nějaká mladá holka psala tak umě o těchto věcech,kdyby je neprožila,o klukách ani nemluvě. Ale kdyby to byla jen fantazie tak velmi hodna dnešní reality. Přečetla jsem kus zpátky a to je tedy silný kafe.

Host (St, 27. 11. 2019 - 09:11)

Klára to ohlídá s" mamčou ". Bohužel holky dnes v první třídě vědí o sexu víc než my dřív v osmnácti.

Klárko (Út, 26. 11. 2019 - 18:11)

já se bojím představit,ale ty se trápíš ,protožejsi šťastná a já se trápím, protože jsem nešťastný a bulím taky a skoro každý den. Protože bych takovou holku jako jsi ty chtěl mít a nemůžu,protože jsi šťastná a nechci ti bourat vztah. Přitom bydlím tak blízko (6km) , já jsem zoufalý,jsem do tebe zamilovaný a nevím co s tím. Jsem stejně věkově jako ty,tedy mladší než Libor. Já klidně počkám až bude Nikola větší a chtěl bych i ji,protože jste obě úžasné holky a vím,že má taky takovou šluníčkovou čistou duši. Odepiš mi cokoliv,ale prosím. Už to trvá od léta ajsem tou láskou opravdu nemocný.

Klára (Út, 26. 11. 2019 - 17:11)

Majo, to je na mně drsný. Já s Nikolkou sice společně chodím čůrat a pipinky si ukazujeme a blbneme, ale s klukem bych to neudělala. A navíc Nikolu nezasvěcuju do nějakých jiných praktik jako je sex a ona je sice zvědavá co já s Liborem a jestli to děláme a tak,ale říkám jí to opatrně a ne do podrobna. Jestli si s holkama něco říkají víc ve škole to by mi ségra určitě řekla a prý ano, ale ona je ještě malá a určitě by nic s klukem neměla ani tak jak to tady ty píšeš. Dnes jsem na tom už líp, asi jsem byla hodně načatá tou chaloupkou a pak se to včera na mně nějak dolehlo všechno. Dnes jsem čůrala klasicky pod viaduktem a šla jsem s kámoškou a ta čůrala taky a obě jsme měly bříška plný a tak jsme udělaly vedle sebe velký loužičky. Já měla pipinku nějak víc sevřenou a tak jsem měla mokrou prdelku a okolo,ona naopak čůrala hned rovný pramínek pod sebe a trochu dopředu. Libor zítra nepřijede,ale mám přijet za ním do Liberce a tak se svezu vláčkem až tam a on na mně počká a půjdeme do nábytku ,on má už zpracovaný nějaký projekt a budeme tedy modelovat zatím přes počítač konkrétně prostory. Zatím ale nastanou nejdříve jiné práce, jako je vymalování a další věci v baráčku a ty již má Libor na to lidi z nějaký firmy. Bude tam asi hodně práce. Já se na Libora moc těším, řekl,že mně pozve pak na večeři a hodí mne domů,ale asi radši pojedu vláčkem jestli nebude moc pozdě,ale budu trochu pospíchat a tak pojedu tak,abych byla doma nejpozději do osmé,když pak je zase škola. Později bych se sama bála a od nádraží by mne vzala mamča, to dělá vždycky,ale stejně. Určitě bych se hned venku vyčůrala,protože ve vlaku když to není nezbytný tak nechci a bála bych se v noci samal. U mamči u auta se vyčůrám vpohodě.

Maja (Út, 26. 11. 2019 - 13:11)

No podle toho jak chapavou mamku mate,ja ji nemohla rict nic a ani se zeptat,byla stara skola a pry o takovych vecech se nemluvi,ale mam brasku a s nim si rikame vsechno,kdyz jsme byli mladsi tak jsme si ukazovali prirozeni a i osahavali a ted uz mi lize a ja ho pokourim a moc mi to chutna jo a je mi 16 a braskovi 14 let

Klára (Út, 26. 11. 2019 - 06:11)

Včerejší blbej den jsem zaspala, s Niki jsme si večer ještě trochu povídaly,ale ona se rychle přitulila a asi jsme hned chrněly a spaly až do rána. Proto jsme pak ráno čůraly hodně na záchodě a ségru jsem pustila první,protože když vydrží do rána tak pak ráno musí hned a taky její pipinka čůrala rychle po svlíknutí stejně jako moje. Nikola mi svěřila své tajemství, že si někdy s pipinkou hraje rukou. Toho jsem si u ní všimla asi dvakrát,když nebyla opatrná a myslela ,že už spím a tak si to zkoušela pod peřinou. Řekla jsem jí,že je to v pohodě a že pipinku máme na to,aby jsme si mohly zkoumat své tělo a tak.Ona není hloupá a tohle prý s holkama ve škole probíraly. Jen byla zvědavá,kdy se dostávají ty holčičí dny, no já je měla poprvé ve dvanácti,ségře bylo v červnu jedenáct,tak asi brzy taky bude mít tuhle zkušenost, jen jsem jí řekla ať se z toho nepzpanikaří, že to není ,že by si pipinku poranila,ale je to normální proces.Zkusíme tyhle věci probrat s mamčou, ale o tom,že si hrála s pipinkou, to bych nechala být, ona by se za to mohla před mamčou stydět a vůbec nevím jestli bych ji tím neuškodila.

!!! (St, 10. 2. 2021 - 22:02)

!!!

Návštěvník (Čt, 11. 2. 2021 - 10:02)

Takže má děvenka defloraci za sebou a je připravená ne soulož s mužem ?

Reklama

Přidat komentář