Reklama

Ariana a Raven

Návštěvník (Út, 26. 11. 2019 - 19:11)

Víš co Květo a ty magore? Strčte si gumovou hadici do prdele a vykuřte se. Třeba se vám v těch palicích rozsvítí.

Návštěvník (Út, 26. 11. 2019 - 19:11)

Sice je to tvůj mokrý sen, ale sem Květa nechodí.

Návštěvník (Út, 26. 11. 2019 - 19:11)

Květa je tu narvaná denně a píše sem ty své schizofrenní výplody.

Návštěvník (Út, 26. 11. 2019 - 19:11)

Květa Jarošová / detail záznamu z protikorupční linky
Informace o detailu záznamu...

Hlavní podezřelý: Květa Jarošová
Vloženo: 28.02.2017

Transparentní protikorupční linka je pozastavena do doby zrušení Úřadu na ochranu osobních údajů.

ÚOOÚ podalo opakovanou námitku proti zveřejnění příspěvků třetích stran ve formě veřejného fóra, kde se přispěvatelé snaží poukázat na podezření překračující zákon.

Z důvodu možných budoucích sankcí za umožněné zveřejnění příspěvků doplněné poučením o možné irelevantnosti příspěvků je zveřejňování oznámení zastaveno.

ÚOOÚ svým právním výkladem znemožnilo do budoucna zpětnou veřejnou kontrolu v rámci prověřování protikorupčních oznámení.

Upozornění: Údaje obsažené v oznámení byly v plném znění před více jak jedním rokem předány orgánům státní správy k prověření. CERD SYSTEM zaručuje anonymitu oznamovatele, a proto upozorňuje, že informace zveřejněné nejsou upravovány. Údaje obsažené v oznámení se nemusejí zakládat na skutečném stavu událostí a je nutné je tak posuzovat!

Protikorupční systém je založen na legislativě USA, která nebrání přístupu k informacím a šíření svobodného názoru. Z protikorupční linky jsou zveřejněna oznámení starší jednoho roku, neboť se správce systému domnívá, že jeden rok je dostatečná doba k prověření oznámení. Na druhou stranu - protikorupční linka je transparentním systémem a jejím sekundárním cílem je boj s případnou neaktivitou státních orgánů v rámci prověrek těchto oznámení.
Zveřejněné údaje nespadají do jurisdikce České publiky, neboť jsou data primárně uložena mimo území ČR a nejsou z důvodu ochrany vkladatele spojeny s českým rezidentem či provozovatelem.

V případě, že máte podezření na nezákonné jednání politika, úředníka, podnikatele nebo zaměstnance v soukromém sektoru (včetně podezření ze spáchání trestného činu, jako je distribuce drog, kuplířství apod.) můžete oznámení anonymně podat na stránce http://www.protikorupcni-linka.cz.

Týna (Út, 26. 11. 2019 - 18:11)

Já koukám jak vyvoraná myš. Co se to tu sakra děje lidi? Kdo je chcavka a ten druhý? Já sem chodila na diskusi proboha,

Návštěvník (Út, 26. 11. 2019 - 19:11)

Chcavka je osoba, co tu pořád veřejně pomlouvala Arianu/Květu, psala o ní děsné nechutnosti a vyhrožovala udáním za týrání zvířete za to že prý nedostatečně venčí psa. Pak se Chcavka rozepsala jak pes potřebuje pořád čůrat, stejně jako ona, protože Chcavka močí každou půlhodinu protože dodržuje pitný režim a tak pořád pije. Toho se chytili někteří diskutující, nazvali ji Chcavkou a psali ji tu že teorie pitného režimu je už přepracovaná, ať s tím přestane, že si sama škodí zdraví. Na to Chcavka reagovala agresívně vyhrožovala udáním na policii (nevím za co) a smazáním celé diskuze adminem. Na to reaguje nějaký jiný diskutující, který údajně udal Chcavku za porušování práv Květy Jarošové alias Ariany Argoni. Na to zase další diskutující reagovala vyhrožování za udání jeho za pedofilii (nic takového se tu nepsalo) a udáním Květy Jarošové na FÚ za neplacení daní.

Týna (Út, 26. 11. 2019 - 19:11)

Aha. Ale Květu nemusí nikdo pomlouvat. To ona sama psala kdysi že pes chodí na pleny doma. Že není pro ní priorita venčit Tedíka. A také, že má počůraný byt a kupuje na tkaniny nějaké spteje na potlačení zápachu. Ty ostatní spory mě nějak netankují. Lidi sem píšou jen co ona sama zveřejňuje. A na tom nic špatného nevidím. Má si Květa hlídat co pouští do Květa. Projdu si diskusi a udělám si vlastní názor. Píšete to nějak podivně.

Návštěvník (Út, 26. 11. 2019 - 20:11)

Fajn Týno, snažila jsem se ti to vysvětlit, ale když se ti to zdá podivné, tak si diskuzi projdi a udělej si vlastní názor. Nevím že by Květa psala něco o tom že venčení psa není její priorita. Kde to psala?

PS"chtěla jsi říct "Má si hlídat Květa co pouští do světa?" ..docela vtipné"

Návštěvník (Út, 26. 11. 2019 - 20:11)

Zase kecáš, Chcavko. že jí smrdí z pusy, z ku..., že na videu není ona, že lže, atd. to tady píšeš ty. A to dávno na žalobu je. Tak piš dál, ať to stojí Policii za to.

Návštěvník (Út, 26. 11. 2019 - 20:11)

No tohle už na žalobu je, to je fakt. Tak se holt Chcavka prohne anebo půjde sedět.

Ty (Út, 26. 11. 2019 - 20:11)

Ty kokote úchylný už máš svého psychiatra? žereš nějaké prášky? Potřebuješ to ty svině úchylná

Návštěvník (Út, 26. 11. 2019 - 18:11)

Tady je to samej udavač a chcavka.....

Návštěvník (Út, 26. 11. 2019 - 16:11)

Chcavka se tu směje protože žádné peníze nemá, tak je jí nějaký udání šumák. Žije z dávek od státu v obecním bytě a má tam akorát starý krámy a WC, kde pořád chčije.

Návštěvník (Út, 26. 11. 2019 - 16:11)

No jo, ale jak bude chcavka ve vězení dodržovat pitný režim? Tolik vody nedostane. Leda že by pila vodu ze záchodu :-)))))

Návštěvník (Út, 26. 11. 2019 - 08:11)

Předtím měla za kámošku Olinku Štiplovou, potom tu, co ji vozila za rodičema autem, prostě její kamarádky ji všechny opustily, s ní nejde kamarádit, důvody vám nemusím vypisovat.

Návštěvník (Út, 26. 11. 2019 - 13:11)

Hm. Kamarádky s ní nevydržely, Raven s ní nevydržel, Tom s ní nevydržel, ten se psama s ní nevydržel. Někde je patrně problém....

Návštěvník (Út, 26. 11. 2019 - 12:11)

A ty jsi ji taky opustila Chcavko? A nebylo to tak, že se Květa vykašlala na tebe? Ani se nedivím, kdo by chtěl za kamarádku ženu, která 40x denně chčije....

J. (Po, 25. 11. 2019 - 15:11)

Postřehy : Napíše se sem reklama na twisto a Květa jí smaže, upozorní se na upravenou fotku a je v tahu, příspěvky o močení kocoura a tak pryč, Zkopíruje se příspěvek a na just ho tam Květa nechá. Takhle jedná člověk, který sem leze, nebo který tady dokonce sám píše o chcavce, pitným režimu atak. Vážení, Květě patrně dochází peníze a myslí si, že to může tady ta diskuse. Jenže před vánoci každá dává jinam než přiblblý Květě. Ať se tu píše co chce tak daleko od pravdy nebudu. Je tak blbá, že si snad myslí, že skupina lidí půjde k soudu a ona vysoudí hafo peněz, :-DDDD Možná dnes už tam bude mít co má klientů a jak nestíhá. Zatím upravuje jen dorty.

Návštěvník (Po, 25. 11. 2019 - 16:11)

No nevím, to s tím soudem je dost scestný, tady ty výhružky jak "chcavce", tak i protistraně, jsou k smíchu, ale peníze ji asi docházejí když používá Twisto.

Návštěvník (Po, 25. 11. 2019 - 12:11)

Chcavko, zdá se že ten tvůj nepřítel změnil pohlaví. Původně to byla žena a najednou je to muž? To bude asi tím nedostatkem sodíku způsobeným tvým nadměrným pitím a čůráním. Jinak by ti už bylo dávno jasné, že ti tu píše víc lidí.

Reklama

Přidat komentář