Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Tomáš (Út, 26. 11. 2019 - 21:11)

Ach jo, dal bych vše na světě zažít alespoň jednu chvíli s pokakanou holčinou. Já už z těch příspěvků ani pořádně nespím. Od puberty nesním o ničem jiném. Děvčata pokud se mezi vámi najde alespoň jedna, kterou bych na oplátku mohl jakkoliv rozmazlovat, dejte mi prosím vědět, i když v to nevěřím. Chci vás přebalovat, hladit po pokakaném zadečku, cítit vaší vůni..

Scatter (Út, 26. 11. 2019 - 21:11)

Co tak holkám nabídnout aby ukázali jak kakají a mi mohli alespoň pohonit? Vždyť to musí jít slyšet až k nim jak nám z nich hučí v kládě...

Nikola (Út, 26. 11. 2019 - 18:11)

Jsme se domluvily s kámoškou,že zítra se zase vykakáme spolu. Jestli se nám bude chtít. Já to teda budu držet od rána a ona že prý taky. Kdyby to už jedné nešlo vydržet, tak se ulejeme z hodiny na WC a zaběhneme sem, to je tak 5 minut a když to vydržíme, tak to uděláme pak cestou domů. To je dobrodružný , obě už nemáme před sebou zábrany a každá může koukat na tu při kakání druhou jak chce. Silný kafe,ale pecka!

Nikola (Út, 26. 11. 2019 - 18:11)

Jsme se domluvily s kámoškou,že zítra se zase vykakáme spolu. Jestli se nám bude chtít. Já to teda budu držet od rána a ona že prý taky. Kdyby to už jedné nešlo vydržet, tak se ulejeme z hodiny na WC a zaběhneme sem, to je tak 5 minut a když to vydržíme, tak to uděláme pak cestou domů. To je dobrodružný , obě už nemáme před sebou zábrany a každá může koukat na tu při kakání druhou jak chce. Silný kafe,ale pecka!

Martin (Út, 26. 11. 2019 - 16:11)

Já taky. Už i včera.Si to čtu opakovaně. Nádherné! Asi to ze sebe dostanu ještě.

Martina (Út, 26. 11. 2019 - 14:11)

Jsem vykaděná. Sice bez kamarádky,ale měla jsem takovou touhu,že jsem šla tam k lesu,kde jsme spolu kakaly minule a našla její místo, kde ona kadila to velký hovínko jak jí moc nešlo. Bylo zahrabaný a já jsem měla velkou potřebu se vykakat právě na místě jako kakala ona. Tady nikdo nechodí a tak jsem v klidu stáhla kalhoty a punčocháče s kalhotkama a dřepla si a vůbec jsem netlačila a nechala hovínku volný průběh. První co šlo bylo čůrání a hned byla pode mnou mokré listí a jehličí, Hovínko se hned tlačilo samo ven,ale bez mého tlačení šlo pomaličku a já si to užívala, najednou se ale samo zrychlilo a vyšlohned celý ven a já ještě kadila průjem a jen to ze mně vytékalo po chvilkách a stále jsem netlačila a nechala to vytékat a pak už to bylo hotový. Prdelku jsem si utřela toaletním papírem,který jsem si s sebou vzala z domova a teď budu plánovat to pokakání a nechat ho na sobě do rána na zadečku. To by mně taky lákalo hodně.

Honič (Út, 26. 11. 2019 - 15:11)

Martino tys tlačila hovínko a já se udělal z tebe. Já tě chci s kakáním. Já chi s tebou kakat. To jeBoží. Já nemůžu

Kikina (Út, 26. 11. 2019 - 12:11)

A mám tady ještě jednu kakací situaci jejíž nepřímou aktérkou nebo spíš svědkyní jsem letos v létě byla. Jela jsem autobusem z práce domů a spolu se mnou tam jela i holka tak 15 16 let byla celá nervózní bledá kroutila se a držela za bříško. Jako zkušená jsem hned poznala co má asi za problém a byla jsem natolik zaujatá a zvědavá jak to s ní dopadne že jsem i přejela svou zastávku a vystoupila spolu s ní o dvě stanice dál. Asi už chudák fakt hrozně moc musela protože vyběhla z autobusu jenom za prosklenou krytou zastávku tam si dřepla a nad trávníkem rychle zvedla sukýnku a stáhla kalhotky a už jí to ze zadečku pěkně lítalo fakt masivní průjem. Bylo na ní prakticky ze všech stran vidět ale to jí bylo asi jedno. Na zastávce byli nějaký lidi ale všichni dělali že nic nevidí nebo nechtějí vidět. To já se dívala dobře vykakala toho fakt hodně a asi neměla nic na utření zadečku protože hned bleskově natáhla kalhotky a koukala odtamtud co nejrychleji zmizet. Takže domů asi v čistých kalhotkách nedošla ale aspoň zabránila nejhoršímu já pak to průjmové naděleni co tam po ní zůstalo musela osobně zkontrolovat no a kdyby to teda pustila do kalhotek tak by asi byla strašně zkakaná. Stát se jí to v tom autobuse tak polovina z toho by skončila na podlaze protože to by žádné kalhotky na světě nepobraly a jak bylo velké teplo tak neměla ani silonky jenom krátkou sukýnku a kalhotky ale takový trapas bych teda nikomu nepřála. Já jí fandila aby to zvládla ale zase teda dostalo mě že to vyřešila až takhle radikálně jako vykakat se za bílého dne prakticky před lidmi u autobusové zastávky to teda chce hodně velkou odvahu. Já bych to nedala v tomhle to mám stejně jako Markéta a stud by mi to prostě nedovolil. Takže kdybych se v takové situaci ocitla já tak by to na sto procent dopadlo tak že bych se pokakala. Těžko říct co je větší ostuda jestli kakat před lidmi nebo se zkakat před lidmi :0) toť otázka...

Kikina (Út, 26. 11. 2019 - 12:11)

Teda tady to jede holky brzděte nebo se kluci uhoni k smrti :0) hlavně Markétka to umí tak pěkně popsat. Marky zkus to někdy vyšperkovat tím že se pokakáš a pak v tom budeš spát až do rána je to moc fajn pocit. Já to takhle praktikuju i když můžu bohužel jenom o víkendech. Každopádně dneska už mám na zbytek dne volno a od neděle zase spořím a tak uhodne někdo co budu dneska dělat? :0)

Scatter (Út, 26. 11. 2019 - 12:11)

Miluji tě Pavlo, miluji tě! Udělám s eněkolikrát za sebou tohle je masakr! Si žena mých snů!!! Dal bych cokoli za ženu jako ty nádherná kočko!! Ustříkám se k smrti!! Tvůj příspěvek je to nejlepší co jsem tu četl snad za celou dobu!!! Jsem uplně v rauši z tebe :-****

Martina (Út, 26. 11. 2019 - 12:11)

Včera jsem nekakala,ale dnes se mi už chce dost a tak to asi brzy udělám. Chci to udělat zase někde venku,ale bez kámošky, ta tu nebude bohužel dnes, a udělám to bez tlačení a úplně v klidu a budu vnímat jak to hovínko samo mluví s mým zadečkem a tělem, jak postupuje a jaké je a ani trochu nezatlačím nechám svobodu tomu všemu.

Honič (Út, 26. 11. 2019 - 12:11)

Jo, další pecky, holky jste Boží!!! Martino kakej ,hodně kakej a napiš mi to. Prosím. Já jsem úplně vedle a chci tě postříkat při tom čtení tvého kakání.

Pavla (Út, 26. 11. 2019 - 11:11)

Zdravím všechny pokakandy a pokakánky. Včera jsem se vrátila z exotické dovolené v Brazilii. Měla jsem sebou dvě sady posrávacího bílého oblečení včetně kozaček. Musím ale přiznat, že mi to tam vůbec nešlo, přišlo mi to nějak nepatřičné. Řekla jsem si, když to nejde u moře o to víc si to užiju doma až přijedu. Dva dny před návratem jsem si prdelku zavřela špuntem a naplno využívala all inclusiv. Cpala jsem se abych byla úplně plná. Na dlouhý 14 hodinový let jsem si pro jistotu do legin vzala plenkové kalhotky, co kdybych to nevydržela. Povedlo se a tak hned jak jsem dorazila domů, kufry šly do kouta a nemohla jsem se dočkat až se poseru. Shodila jsem cestovní oblečení a oblékla si latexová tanga s didlem, které jsem si s rozkoší zasunula do pičky. Pak rychle silonky, kalhotky, legíny, do nich zasunout stahovací košilku a navrch elastické tričko. Nakonec nazout kozačky. Prohlížela jsem se v zrcadle, pohladila kozičky (teda spíš kozy) a docela pěkně kulatou prdelku. Byla jsem spokojená, akce mohla začít. Ostatně prdelka se už hlásila o svá práva a nechtěla jsem ji nechat čekat. Polosedla pololehla jsem si do připraveného křesla proti zrcadlu, kozačky vyhodila na stůl a celá vzrušená jsem se těšila na nadílku. Trochu jsem zatlačila a svět se se mnou zatočil. Do silonek začal téct proud horkých hoven a vypadalo to, že nikdy neskončí. Byla jsem totálně zesraná. Vstala jsem z křesla a pak si do něj zase brutálně sedla. Prdelka se s mlasknutím zabořila do hromady horkého nadělení a slastně se v něm vrtěla dokud nebylo rozpatlané po prdelce, pičce a stehnech, svůj díl dostaly i kozačky a nakonec obvyklé pohlazení koziček. Se zalíbením jsem se prohlížela v zrcadle jak jsem zesraná. Zůstala jsem v tom až do rána. Ve spánku jsem se asi dost převalovala, protože jsem ráno byla celá krásně hnědá včetně kozaček, navíc jsem byla mokrá, protože jsem se ve spánku pochcala. Přemýšlela jsem co s tím, protože to nepříjemně studilo a já sem si chtěla užít ještě celý den co mám dovolenou. Na použité leginy jsem tak natahla dvoje čisté a suché bílé silonky, nové kalhotky a nové bílé leginy. Sice za chvíli taky trochu prosákly a zhnědly, to mi ale už nevadilo, protože jsem se stejně rozvalovala v zahnědlém křesle. Kozačky jsem nemyla a zadělané jsem si je znova obula. Udělala jsem si královskou snídani a sotva jsem dojedla cítila jsem, že se vzadu něco děje. Neváhala jsem ani vteřinu, roztáhla jsem nohy, zatlačila a znova jsem se zesrala. Chvíli jsem se prohlížela v zrcadle a připadala jsem si neskutečně zvrhlá., ale šťastná. Pořád jsem toho ale neměla dost. Chtěla jsem ještě. Celé dopoledne jsem se nezřízeně cpala a taky trochu pila, takže jsem trochu opilá o to ale odvážnější. Pomalu se blíží oběd a to je čas abych si do silonek pustila další pořádnou dávku. Jak jsem vzrušená tak ani nevnímám jestli voním nebo smrdím. Brzy napíšu jak to dneska skončilo.

Tomáš (Út, 26. 11. 2019 - 21:11)

Tak to už je fakt naprostá bomba. Co mohu udělat, abych byl tohoto svědkem prosím?

Scatter (Út, 26. 11. 2019 - 12:11)

Ah můj Božéééé! jen jsem přijdu hned mám péro jako skála a pak si přečtu tu nádheru od Pavly a štříkám, stříkám a stříkám!!!! Masakr!!! Jsi žená mých snů Pavlo, chci tě!

Markéta (Út, 26. 11. 2019 - 07:11)

Včera jsem si to kakání parádně užila. Lehla jsem si v posteli na záda a skrčila nohy a nechala tělu a hovínku volnou cestu, uvolnila jsem celé pánevní dno a břicho a hovínko už tlačilo do konečníku a mělo volnou cestu. Měla jsem oblečené kalhotky a ty silnější silonky a užívala si to bez tlačení. Trvalo to příjemných několik možná 10 minut než se hovínko rozhodlo více ze zadečku vydat dál a šlo pomaličku a já vnímala každý centimetr jeho cesty. Bylo tužší a široké a delší, takže ho kalhotky a silonky trochu pozastavily,ale ono se tlačilo ze zadu stále ven a začalo kalhotky plnit do stran až se kalhotky naplnily celé. Trochu jsem opomněla čůrání,protože ikdyž jsem si předtím došla, začala jsem znovu mírně močit,ale nechala jsem to tak a hovínko, zadek a pipku jsem pokropila svou tekutinou.Na postel se to dostalo taky,ale dala jsem si pod sebe jemný igelit a tak klídek a pohoda.. Přidávám svůj další skvělý včerejší pokakávací zážitek.

Honič (Út, 26. 11. 2019 - 08:11)

Další kláda,Markéto a jsem zase mokrej. Já jsem tak vytuněnej,že si koupím dámský kalhotky a silonky taky a obleču si je a vykadím se do nich jako ty!!! Ale jestli dostanu odvahu si to koupit.

Markéta (Út, 26. 11. 2019 - 08:11)

No teda! Když to koupíš v marketu,tak žádný problém. Jen trefit správnou velikost. Ta tos mně překvapil to jsem zvědavá jestli to dotáhneš. Neznám žádného kluka,co by to otevřeně chtěl zkusit. Tajně to třeba někdo dělá,ale nehlásí to.

Markéta (Po, 25. 11. 2019 - 19:11)

Ještě ke Slávkovi. Ta holka musela být buď přiopilá nebo to měla tak kritický a nutný,že jí to bylo jedno nebo nevím. Jestli se znáte zase ale déle, tak to na druhou stranu dokážu pochopit,ikdyž jak jsem napsala, já bych to nedokázala a byla by možná větší ostuda.

Slávek (Po, 25. 11. 2019 - 20:11)

Markéto to byla situace,kdy jsme sice něco popili,ale opilí jsme nebyli a tady jak jsem jí viděl už neměla vyhnutí a šlo možná o vteřinky a opravdu se mi omlouvala a bylo ji to trapný ,přestože se známe. Měla hrozný průjem a musela ještě jednou za chvíli a stejně rychle. Pak je asi člověku jedno,co se děje kolem něj a jestli je tam kluk nebo holka nebo světlo nebo tma.

Reklama

Přidat komentář