Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Hvězdoun (Po, 25. 11. 2019 - 12:11)

Děkuji za poklony.

Tonda Vlas (Po, 25. 11. 2019 - 11:11)

Hvězdoune, ty tam na tom videu lžeš až se z tebe práší. Na těch už zaniklých KD jsi ze sebe dělal horlivého věřícího. O tom, že tě nezvádnutelná homosexualita mrzí a že jsi jel za tím docentem Zvěřinou, aby tě vykastroval a že ses odstěhoval kvůli tomu na samotu, kde žiješ se dvěma hafany jsi zkutečně psal. Taktéž jsi tam tvrdil Kateřině, bývalé adventistce, která přestoupila do střízlivější Církve Bratrské (adventisté jsou podobně jako jehovisté vyložení náboženští blouznivci), že jsi viděl dva anděly (ne jenom jednoho, jak tvrdíš, že jsem si to tu na tebe vymyslel) a ta z toho byla úplně paf. Škoda, že sem nikdo z těch lidí nechodí, aby mě to potvrdil. Buďto jsi tehdy tak skutečně nábožensky blouznil a teď to zatloukáš nebo jsi si tam tehdy ze všech hrav si na takového nábožníka dělal kozy. Nevím, která z těch variant je pravdivá.-------------------------O tom učiteli tělocviku chlapců na prvním tu bylo pod tvým nickem napsáno. Pokud to není pravda tak to tedy zfalšoval ten cvok z OSACRu, to on dělá. On tu píše nesmysly i pod mým sfalšovaným nickem. Jenže tys to dělal podobně. Také jsi zfalšoval můj nick a pod mým jménem jsi tu psal nesmysly, že jsem se vožral jak kára, proletěl jsem výlohou, kterou jsem vysklil a že tu výlohu musím zaplatit a mangelil jsem tu peníze protože mám dluhy a jsem v exekuci. Stejně tak jsi mě pomlouval na Granu Salis, že mám ty dluhy a jsem v té exekuci. Vyložený nesmysl, vůbec žádné dluhy nemám, natož abych byl v nějaké exekuci. Jediný dluh co jsem měl, že jsem si vzal půjčku kvůli koupi bytu, tu už mám ale téměř dva roky splacenou. Nebylo to nic příjemného splácet pět tisíc měsíčně ale splácel jsem to celou dobu řádně. Půjčka kvůli koupi bytu vůbec žádnou nerozumnou půjčkou není. Jinak jsi mě na tom Grano salis ještě pomlouval, že jsem ti do toho telefonu dělal homosexuální návrhy, což je vyloženě tvůj lživý výmysl, to jsi ale v tomto videu radši nezmínil. Naopak je pravda, opravdu jsem ti tam říkal, že jsem na kraji dekonverze, opravdu jsem byl před třemi roky a něco v takové krizi. To, že nejseš plešetej jsem cvokovi z OSACRu tady vymlouval, viděl jsem totiž tvá předchozí videa. Jenže jemu to asi nepůjde vymluvit ani když toto video zhlédne.----------------Jinak tě jako ateistu vyhodili z OSACRu a jako gaye též z jejich stránek, takže se máš opravdu čím chlubit. Psycholog toli z OSACRu o tobě píše, že jsi psychopat. Tomu jsem z tvého internetového projevu nakloněn věřit a videem, ve kterém se tváříš jako milius, to nezamaskuješ.

skutečný hvězd… (Po, 25. 11. 2019 - 10:11)

https://youtu.be/uvu1JO8Nr50

Touha (Po, 25. 11. 2019 - 11:11)

Dobrýýýýý, díky za zpětnou vazbu. Kultivovaný projev bez urážek

Tonda Vlas (Po, 25. 11. 2019 - 11:11)

Herec je opravdu dobrý, určitě má talent. Se cvokem z OSACRu si ale můžou podat ruce. Na Grano salis i tu mě oba pomlouvali obdobným způsobem. Napsal jsem tu k tomu své.

Touha (Po, 25. 11. 2019 - 12:11)

No nevim, vzhledem k tomu zmatku co tu panuje a té špíně co na něj (i tebe) lidi hážou, si mohl vyřídit účty daleko drsněji

Tonda Vlas (Po, 25. 11. 2019 - 12:11)

Pokud na tom videu podává svoji historii opravdově, tak si z nás na KD vyloženě po celou dobu dělal kozy a já vůl mu to tam tehdy polykal i s navijákem. Jenže mě nemá co pomlouvat. Já bych si ho jinak nevšímal. Prvoagrese byla z jeho strany a to velmi silná. Jen si vzpomeň, jak tu nehorázně a nechutně napadal Mare. Já ji tehdy hájil a tak se jeho agrese obrátila i proti mně. A na videu ze sebe dělá miliuse.

Ochlasta (Ne, 24. 11. 2019 - 23:11)

Ochlasta si dal dneska spetl zelenou s absintem a je zase mimo... já z tebe mam také jen legraci, bečko. Tak se oba smějme ne? :D Tak o vánocích, blbouni :D

Tonda Vlas (Po, 25. 11. 2019 - 00:11)

Jsi mimo, už přes deset let nechlašču gořavku vůbec žádnou.

Jirka (Po, 25. 11. 2019 - 00:11)

Já cca 12 let. Akorát jsem od té doby okoštoval domácí meruňku a jednou mi v hospodě někdo nutil štamprdli, že si mám něco vybrat, tak jsem si vybral Jim Beam.

Jirka (Po, 25. 11. 2019 - 00:11)

Vlastně to byl Jack Daniel's medový, nikoliv Jim Beam.

Jirka (Po, 25. 11. 2019 - 00:11)

Možná jsem na něco možná zapomněl, kdo mi co nabídnul/nutil, ale sám od sebe si nic takovýho nekupuju. Já už nevypíju ani moc piv. Nic nevydržim, oproti dříve.

Rakato (Ne, 24. 11. 2019 - 23:11)

Náhodný generátor slov? Někdo si neváží, co je na zdejší diskusi dobrého. Vítejte v nových časech! Kvantová fyzika už vůbec není logická, takže bychom si měli zvykat. Vždyť první kvantové počítače jsou už na cestě.

Tonda Vlas (Ne, 24. 11. 2019 - 23:11)

Kdo, datumka nebo Mare?

Jirka (Ne, 24. 11. 2019 - 23:11)

V tomdle případě mám na mysli datumovou. Její psaní.

Tonda Vlas (Ne, 24. 11. 2019 - 23:11)

V tomto se shodneš i s Rakatem, ale to asi to jediné, na čem se asi shodnete.

Tonda Vlas (Ne, 24. 11. 2019 - 22:11)

Tvůj příspěvek má úroveň příspvěvku datumky-------------také zcela nesrozumitelný-----------------víš pod jakým nickem tu psala, než se z ní stala datumka? Ono už je tu pomalu deset let, ale byla tu zaregistrována jako "erazon nebezpečný".

Rakato (Ne, 24. 11. 2019 - 23:11)

Mít místo nicku datum je celkem úchylné. Nicméně pokud byla Erazon nebezpečný, pak nový nick více odpovídá příspěvkům. Lidé chtějí být hodní, jen se bojí to dávat najevo. (Netýká se sériových vrahů, a už vůbec ne Vykosťovače, který odebíral kosti z lidí zaživa.) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tvoje zmínky o historii zdejší diskuse dávají tomuto vláknu hloubku a závažnost, která jinde chybí. Jen kdyby nám to tady neznehodnocovali úchylové.

Tonda Vlas (Ne, 24. 11. 2019 - 23:11)

Co mám dělat, tuto diskuzi znehodnotil Hvězdoun, který už sem nechodí, ale co můžeš chtít po homosexuálním učiteli tělocviku chlapců na prvním stupni, který si to kvůli své náboženské víře dlouho odpíral . Přestal učit a odstěhoval se na samotu, kde žil pouze se dvěma velkýma čoklama, kteří mu tam dělali společnost a trmácel se do Prahy za docentem Zvěřinou přeje si, aby ho vykastroval. Ten ho samozřejmě odmítl, protože je psychiatr seuxuolog a ne chirurg, podobným jsem tu doporučoval, aby šli za veterinářem, protože v tom má veterinář tu nejlepší praxi.------------Jenže, narazil si mladého boučka, našel své štěstí a najednou se změnil, začal tu na nás plivat síru , jako by v něm vypukla psychopatie-----------A tak jsem si tu se na něj pozval tohoto cvoka, což se mě krutě vymstilo ( ale na druhou stranu, já z toho mám pouze srandu)----------------------- Hvězdouna znáš z KD, jeho první nick tam byl Kešumandle, poté, co ho admin vyhodil, tak se tam napodruhé vecpal pod nickem Prozřetelnost, což účastníci pozměnili na Prózu.

Jirka (Ne, 24. 11. 2019 - 23:11)

To je taky její mail. Se mnou nemluví od doby, co jsem jí napsal, že píše úplně z cesty. Něco jako náhodný generátor slov.

Reklama

Přidat komentář