Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Pavla (Út, 26. 11. 2019 - 11:11)

Zdravím všechny pokakandy a pokakánky. Včera jsem se vrátila z exotické dovolené v Brazilii. Měla jsem sebou dvě sady posrávacího bílého oblečení včetně kozaček. Musím ale přiznat, že mi to tam vůbec nešlo, přišlo mi to nějak nepatřičné. Řekla jsem si, když to nejde u moře o to víc si to užiju doma až přijedu. Dva dny před návratem jsem si prdelku zavřela špuntem a naplno využívala all inclusiv. Cpala jsem se abych byla úplně plná. Na dlouhý 14 hodinový let jsem si pro jistotu do legin vzala plenkové kalhotky, co kdybych to nevydržela. Povedlo se a tak hned jak jsem dorazila domů, kufry šly do kouta a nemohla jsem se dočkat až se poseru. Shodila jsem cestovní oblečení a oblékla si latexová tanga s didlem, které jsem si s rozkoší zasunula do pičky. Pak rychle silonky, kalhotky, legíny, do nich zasunout stahovací košilku a navrch elastické tričko. Nakonec nazout kozačky. Prohlížela jsem se v zrcadle, pohladila kozičky (teda spíš kozy) a docela pěkně kulatou prdelku. Byla jsem spokojená, akce mohla začít. Ostatně prdelka se už hlásila o svá práva a nechtěla jsem ji nechat čekat. Polosedla pololehla jsem si do připraveného křesla proti zrcadlu, kozačky vyhodila na stůl a celá vzrušená jsem se těšila na nadílku. Trochu jsem zatlačila a svět se se mnou zatočil. Do silonek začal téct proud horkých hoven a vypadalo to, že nikdy neskončí. Byla jsem totálně zesraná. Vstala jsem z křesla a pak si do něj zase brutálně sedla. Prdelka se s mlasknutím zabořila do hromady horkého nadělení a slastně se v něm vrtěla dokud nebylo rozpatlané po prdelce, pičce a stehnech, svůj díl dostaly i kozačky a nakonec obvyklé pohlazení koziček. Se zalíbením jsem se prohlížela v zrcadle jak jsem zesraná. Zůstala jsem v tom až do rána. Ve spánku jsem se asi dost převalovala, protože jsem ráno byla celá krásně hnědá včetně kozaček, navíc jsem byla mokrá, protože jsem se ve spánku pochcala. Přemýšlela jsem co s tím, protože to nepříjemně studilo a já sem si chtěla užít ještě celý den co mám dovolenou. Na použité leginy jsem tak natahla dvoje čisté a suché bílé silonky, nové kalhotky a nové bílé leginy. Sice za chvíli taky trochu prosákly a zhnědly, to mi ale už nevadilo, protože jsem se stejně rozvalovala v zahnědlém křesle. Kozačky jsem nemyla a zadělané jsem si je znova obula. Udělala jsem si královskou snídani a sotva jsem dojedla cítila jsem, že se vzadu něco děje. Neváhala jsem ani vteřinu, roztáhla jsem nohy, zatlačila a znova jsem se zesrala. Chvíli jsem se prohlížela v zrcadle a připadala jsem si neskutečně zvrhlá., ale šťastná. Pořád jsem toho ale neměla dost. Chtěla jsem ještě. Celé dopoledne jsem se nezřízeně cpala a taky trochu pila, takže jsem trochu opilá o to ale odvážnější. Pomalu se blíží oběd a to je čas abych si do silonek pustila další pořádnou dávku. Jak jsem vzrušená tak ani nevnímám jestli voním nebo smrdím. Brzy napíšu jak to dneska skončilo.

Tomáš (Út, 26. 11. 2019 - 21:11)

Tak to už je fakt naprostá bomba. Co mohu udělat, abych byl tohoto svědkem prosím?

Scatter (Út, 26. 11. 2019 - 12:11)

Ah můj Božéééé! jen jsem přijdu hned mám péro jako skála a pak si přečtu tu nádheru od Pavly a štříkám, stříkám a stříkám!!!! Masakr!!! Jsi žená mých snů Pavlo, chci tě!

Markéta (Út, 26. 11. 2019 - 07:11)

Včera jsem si to kakání parádně užila. Lehla jsem si v posteli na záda a skrčila nohy a nechala tělu a hovínku volnou cestu, uvolnila jsem celé pánevní dno a břicho a hovínko už tlačilo do konečníku a mělo volnou cestu. Měla jsem oblečené kalhotky a ty silnější silonky a užívala si to bez tlačení. Trvalo to příjemných několik možná 10 minut než se hovínko rozhodlo více ze zadečku vydat dál a šlo pomaličku a já vnímala každý centimetr jeho cesty. Bylo tužší a široké a delší, takže ho kalhotky a silonky trochu pozastavily,ale ono se tlačilo ze zadu stále ven a začalo kalhotky plnit do stran až se kalhotky naplnily celé. Trochu jsem opomněla čůrání,protože ikdyž jsem si předtím došla, začala jsem znovu mírně močit,ale nechala jsem to tak a hovínko, zadek a pipku jsem pokropila svou tekutinou.Na postel se to dostalo taky,ale dala jsem si pod sebe jemný igelit a tak klídek a pohoda.. Přidávám svůj další skvělý včerejší pokakávací zážitek.

Honič (Út, 26. 11. 2019 - 08:11)

Další kláda,Markéto a jsem zase mokrej. Já jsem tak vytuněnej,že si koupím dámský kalhotky a silonky taky a obleču si je a vykadím se do nich jako ty!!! Ale jestli dostanu odvahu si to koupit.

Markéta (Út, 26. 11. 2019 - 08:11)

No teda! Když to koupíš v marketu,tak žádný problém. Jen trefit správnou velikost. Ta tos mně překvapil to jsem zvědavá jestli to dotáhneš. Neznám žádného kluka,co by to otevřeně chtěl zkusit. Tajně to třeba někdo dělá,ale nehlásí to.

Markéta (Po, 25. 11. 2019 - 19:11)

Ještě ke Slávkovi. Ta holka musela být buď přiopilá nebo to měla tak kritický a nutný,že jí to bylo jedno nebo nevím. Jestli se znáte zase ale déle, tak to na druhou stranu dokážu pochopit,ikdyž jak jsem napsala, já bych to nedokázala a byla by možná větší ostuda.

Slávek (Po, 25. 11. 2019 - 20:11)

Markéto to byla situace,kdy jsme sice něco popili,ale opilí jsme nebyli a tady jak jsem jí viděl už neměla vyhnutí a šlo možná o vteřinky a opravdu se mi omlouvala a bylo ji to trapný ,přestože se známe. Měla hrozný průjem a musela ještě jednou za chvíli a stejně rychle. Pak je asi člověku jedno,co se děje kolem něj a jestli je tam kluk nebo holka nebo světlo nebo tma.

Helča (Po, 25. 11. 2019 - 20:11)

Taky jsem se málem posrala a taky jsem to prostě udělala hned za sloupem osvětlení a kousek dál chodili lidi. Průjem prostě teče a neudržíš ho dlouho. Tuhý možná jo,ale zase máš větší bolesti a tlaky.

Markéta (Po, 25. 11. 2019 - 19:11)

Koupila jsem si silnější silonkdy,alespoň čtvery,ikdyž se samozřejmě ty pokakané dají vyprat a od odpoledne se mi už chce na velkou a tak to udělám do nich přes kalhotky za chvíli. Opět se zarochním do postele a uvolním vše od pupíku dolů, vyčůraná jsem, tak to příliš nehrozí a nechám hovínku volnou cestu bez tlačení,ať si pochoduje samo bez bránění. Být svobodně pokakaná je bezva. Ještě k vám holky a k tomu venkovnímu kakání. Je pravda než abych to dělala sama tak mít u sebe někoho blízkého by asi byla opora. Člověk má možná zábrany,ale asi bych to taky dala, kdybych potřebovala hodně nutně rychle. Tady by bylo důležitý jak by se zachoval ta druhá holka. Kdyby se vykakala pak taky, asi by nás to víc semklo lidsky, že v tom nejsem sama kdyby jen hlídala tak samozřejmě totéž,ale kdyby byla nějak nepříjemně zvědavá tak to ne. Jen s klukem bych to nedala vůbec. Dokonce si myslím, že bych i v kritický situaci to radši pustila do kalhotek a utekla,ale před klukem bych se naostro ven ze zadečku prostě nevykadila a to je psychicky pro mne nepřekonatelné.

Denisa (Po, 25. 11. 2019 - 18:11)

Já teda s jinou holkou ani kámoškou nikdy nekadila jak sem tu psala tak stalo se mi že sem potkala kámošku když sem byla pokaděná docela trapas :( při návratu večer z kina sem věděla že není nikdo doma a už se mi docela chtělo v půlce cesty sem se pak v parku pokadila a asi to bylo cejtit kámoška která šla okolo začala větřit a zeptala se jestli nejsem posraná zamluvit to moc nešlo a tak to byla jako nehoda naštěstí nikomu nic neřekla od tý doby dávám na venkovní akce větší bacha

Honič (Po, 25. 11. 2019 - 15:11)

Nikolo, já tu čekám netrpělivě na příběh o tvém kakání celou dobu od oběda. Ty kráso, te je fakt pecka a já jsem vytuněněj, že si to ještě přečtu jednou a budu mokrej. Tys slíbila kámošce, že si to necháš pro sebe, ale tímhle jsi ten slib porušila. Snad sem ona na ty stránky nechodí, to bys přišla o kámošku a já o tvé kakaní.

Nikola (Po, 25. 11. 2019 - 15:11)

no tedy bylo to úplně normálka. My si někdy zkracujeme na autobusák cestu touhle strání, kde je stezka lesem k Ohři a je to tak ani ne půl kiláku. Já jsem fakt musela na velkou a mám fakt skvělou kamarádku. Asi v půli cesty jsem se zastavila a opravdu jsem potřebovala a řekla jsem jí to tak, že bych to celou cestu nevydržela. Tam bylo celkem kam zajít do hustšího porostu a řekla jsem jí,co se mi děje a tak mně poslala ať se jdu schovat,že pohlídá u cesty ale pak ,že počkej ,já půjdu s tebou,budu tě hlídat úplně a šly jsme trochu dál od cesty kam nebylo vidět. Hned jsem si na skrytém místě u nějakýho stromu co tam byl shrnula kalhoty a silonky s kalhotkama a byla na bobečku. Asi dvakrát jsem musela zatlačit, ale už to bylo připravený v zadečku celý potřetí jsem zatlačila a šlo to pomalu ven a pak rychle až do řidšího a to v menších dávkách ještě za sebou. Udělala jsem velkou hromádku. Kamarádka se asi nedívala, já nevím, já jsem se teda nakonec trochu styděla a ještě jsem předtím čůrala než šlo to druhý a tak jsem spíš koukala jinam než na ní, taky mi podala kapesníčky a já to pak zahrabala celé hlínou a listím. Taky jsem se jí zeptala , nebudeš taky? Nepotřebuješ? a ona ,že je jí to blbý,ale jak jsem o tom mluvila,že se jí začalo chtít taky a chtělo se jí ráno,ale pak to přešlo a až teď. Ale ,že nemá čím si prdelku utřít, protože mi dala svoje ubrousky,ale já zase měla a tak jsem jí to nabídla. Ona, hele ještě jsem kromě ségry před nikým jiným nekadila. Necháš si to ale pro sebe, jo? Já jsem to odkývala a s dotazem, a ty myslíš, že kdybych ti nedůvěřovala já, tak bych ti řekla,že musím na velkou? Asi bych to držela a trápila se. Jsme kámošky ne? Ona si už rozepínala kalhoty a kousek vedle mne nejprve trochu čůrala a pak tlačila na kakání. Stála jsem vedle ní a byla jsem zticha a najednou mně to lákalo víc a víc, dívat se jak ona kadí, už vás holky chápu, tak jsem si dřepla vedle ní a dívala se . No moc jí to nešlo a taky tlačila hodně a několikrát,ale pak se to v zadečku rozestoupilo a začalo z ní lézt dlouhý pevný hovínko a pak ještě dvě menší a ještě jednou čůrala. No a to bylo celý. Taky mi řekla, že už je jí fajn a že jsem jediná se kterou by to dala i jindy a že se dívala jak jsem kadila a že ví, že jsem se dívala taky a že se jí to se mnou líbí. Tak kdyby někdy jindy, prý můžeme kadit spolu znova. A já se tomu nebráním. Je to takový zvláštní, parkrát jsme spolu čůraly,ale to jsme tak neprožívaly. Tohle je jiný a nevím jak to popsat. Taky určitě nejsem na holky,ale vidět kadit nejbližší kamarádku a shodnout se s ní, že i ji to zajímá je pecka!

Linda (Po, 25. 11. 2019 - 17:11)

Tohle bych teda neuměla. S pocitem,že by u mně byla i nejlepší kámoška bych nevykadila nic, naopak by se mi zadek ještě víc sevřel. Něco jiného je,když jsem byla s rodiči a chtělo se mi, tak mně maminka nebo otec hlídal a já se vykakala vpohodě hned ikdyž jsem byla už větší.

Detektiv (Po, 25. 11. 2019 - 13:11)

Já myslím že Bára vykadí několik dlouhých hovínek rychle za sebou a pak je ještě pochčije

Honič (Po, 25. 11. 2019 - 13:11)

Nebo bude mít jako Verunka tlustou šišku,co jí půjde blbě ven.

Nikola (Po, 25. 11. 2019 - 11:11)

Hlásím se tedy do party! To jsem já,co sem psala o Bingo- chytrá holka. Potřebuju na záchod a docela mne nalákalo jak píšete kadit s holkou. Udělám to jednoduše, až půjdeme z učňáku domů a dnes to bude hned po obědě, tak chodíme spolu na autobus takovou krátkou lesní cestou a tak to vykadím někde tam. Snad to di té doby vydržím, vypadá to,že to zvládnu, A jestli bude taky nebo ne to už není důležité. Chci jen prožít ty pocity na vlastní kůži. Jen vím,že se před ní stydět nebudu,kdyby chtěla kadit taky se mnou. jestli budu odvážná, tak se svěřím jak to dopadlo. Ale asi jo. Potřebuju to s někým sdílet. N.

Honič (Po, 25. 11. 2019 - 12:11)

Jó, udělej to tam a napiš jak s to prožívala a jak to šlo. Jsem v očekávání! A ta druhá se může přidat, třeba bude chtít taky nebo jen na malou s čůráním.

F. (Po, 25. 11. 2019 - 09:11)

Já to radši v reálném.

Honič (Po, 25. 11. 2019 - 07:11)

jestli píšeš o kakáí verunky s Martinou, tak to mně dostalo hned stejně jako příběh v té Vlašimi, ale i Báry a jejím plánu kakání za stodolou ale i ten z té pouti. Já bych se uhonil a ustříkal, božský. Včera jsem byl tak vyhulenej,že jsem skoro ani pak nevystříkal jen pár kapiček. Holky jsou ale boží a Martina to napsala famózně!

Reklama

Přidat komentář