Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Martina (Po, 25. 11. 2019 - 16:11)

KLára a Nikola ,ale i Míša jsou hodně holky křehký a cíťi. Taky mají být proč. Mělyodvahu sem se svěřit i za cenu posměšků od jiných. Proto je beru jako zraněné ale ne hloupé a nedospělé,

Delaj (Po, 25. 11. 2019 - 12:11)

si všichni z Tonyho srandu akorát

Tonda Vlas (Po, 25. 11. 2019 - 13:11)

Ten příběh se tu rozjel, než jsem si ho všiml.

Návštěvník (Po, 25. 11. 2019 - 11:11)

Jen abyste nebyly vymyšlený všichni, včetně Kláry a Tonyho. Aděláte tady srandičky vymyšleným příběhem. Jenže,to by zase nebylo tak propracovaný. Nebo podle nějaké knihy.

Tonda Vlas (Po, 25. 11. 2019 - 12:11)

Já vymyšlenej nejsem, jsem tu na doktorce už přes dvanáct let. Ve staré verzi jsem tu měl dokonce i svou fotku, jako ji mám i na mnohých jiných fórech.

Návštěvník (Po, 25. 11. 2019 - 12:11)

Ano, omlouvám se.

Tonda Vlas (Po, 25. 11. 2019 - 10:11)

To není on.

Gita (Po, 25. 11. 2019 - 11:11)

Taky si myslím. Je to asi ten opravdový, tamten si jako vymyšlenej pouze zapadl do situace.

Tonda Vlas (Po, 25. 11. 2019 - 12:11)

Jestli je to ten, kterého myslím, nevím, něco mi tam neštymuje. Nechám se podat. Ta Mimoň byl jeho nápad. Já tam sice chtěl jet už v létě ale sešlo z toho.

Tony (Ne, 24. 11. 2019 - 23:11)

Dole v Jirkově je ta inverze. Naopak pár kilometrů vedle na horách svítí sluníčko.

Jakub (Po, 25. 11. 2019 - 10:11)

Poslal jsem ti vzkaz na Obřizku. Pochopil jsem,že jedeš navštívit Kláru (?). To je tvoje dcera nebo vnučka? No více tedy osobně. Nic ve zlém,ale ta Klára je jako nedospělá nebo velmi citlivá.

Gita (Po, 25. 11. 2019 - 10:11)

Jakube,to si piš.že Klára je velmi citlivá a jestli jsi ten Jakub,co jí tady psal a pak lákal ika a tonyho do Polska a na Oravu tak jsi pěkný hajzl a jen si děláš prdel z takových lidí a to si ani Tony ani Klára nezaslouží. Pokud nejsi ten Jakub tak sorry a omlouvám se,ale potom bys měl tady číst ne jen poslední odstavce ale hluboko do minulosti,abys pochopil vlastně proč jsem ti napsala tak ostrou odpověď na začátku.Protože mně to nazlobilo a ty holky jsou opravdu křehký.

Tony (Ne, 24. 11. 2019 - 23:11)

U nás na horách je inverze už týden. Mám z toho depku, proto se těším ve středu do Mimoně.

Míla (Ne, 24. 11. 2019 - 15:11)

Klárko neplakej, vzdyť chaloupka na tebe a Nikolku počká a dívala jsem se,že to není až tak daleko od vás a jak píšeš maminka vás tam ráda odveze, nebo můžete autobusem nebo vlakem si udělat výlet, tedy neznám spojení jestli je tam nějaké navazující. Opravdu se netrap. Martina ti nevědomě vyvolala lítostivé vzpomínky,ale to bude dobrý. Myslím na vás každý den, ikdyž třeba nepíšu denně.

Klára (Ne, 24. 11. 2019 - 19:11)

Mílo, děkuji za podporu. Já měla ale takovej dnes depresivní den celý, stýská se mi i po Liborovi,který se sice ozývá,ale nějak jsem si zvykla na něj o víkendech, Miška je taky daleko ikdyž spolu často mluvíme a navíc si občas voláme s ikkem z Pardubic, to je ten,co pro mně udělal stašně moc a jel kvůli mně na Slovensko a pak nám přivezl maso až do Mikulášovic, noa psal,že půjde na operaci s nohou,že má něco s kolenem a tak taky na něj myslím. Takovej den podmračenej a byly jsme se ségrou chvíli venku,ale nic moc. Hlavně,že už překonala to nachlazení a tak dnes ji nechám spát samotnou a budu zase u sebe. Ani nemám moc náladu psát o čůrání, protože vlastně bylo jen normální a na záchodě a nic zvláštního. Zítra bych měla jet ze školy klasicky a tak to mívám často pipinku naučenou se vypustit pod viaduktem nebo když jdu jinudy tak někde venku za stromem, málokdy dojdu ze školy domů bez čůrání venku.

Klára (Ne, 24. 11. 2019 - 13:11)

Já bych pro Nikolu udělala cokoliv na světě ikdyž někdy prudí a provokuje,ale je to moje nejmilejší dušička s mamčou na světě. A chaloupku mám moc ráda a teď se mi po ní stýská, že bych plakala.

Klára (Ne, 24. 11. 2019 - 09:11)

Dnes se s Nikolou povalujeme a jsem u ní byla i do rána. Včera jsme nakonec na chaloupku odjely po obědě,ale Ťufíka jsme nakrmily a nechaly doma. Nikolu mamča teple oblékla s tím,že se venku čůrat nebude ,aby nanastydla a tak jsme se vyčůraly před cestou,ale moc to stejně nepomohlo, protože jsme k obědu vypily čaj a ona ten větší s bylinkama na kašel a tak se později cestou tak kroutila, že jsme nakonec zastavily, a vyčůrala se hned u auta jen jsem otevřela dveře ,aby jí to trochu chránilo a rychle si stáhla kalhoty a punčocháče a už to z ní teklo prudce ve na trávu. Já jsem to vydržela až na chaloupku ,ale tam jsem si u auta taky na bobečku ulevila a pipinku jsem měla tak plnou,že jsem čůrala dlouho a ségra se ještě přidala ,ale udělala jen menší loužičku. Vypustily jsme na chaloupce vodu a daly poprvé do krmítka pro ptáčky slunečnicový semínka a dvě koule s lojem a semínkama a pak šly na chvíli k paní Helence a daly si tam čaj a ona nám připravila skvělé buchty, ale ty moc neděláme doma, ale od ní je tady miluju. Trohu jsme se tam zapovídaly a navečer jsme ještě poseděly v hospůdce a daly si večeři a pak jsme se rozjely domů. V hospůdce jsme šly na WC radši a asi jsme vyčůraly všechno z bříšek, protože jsme domů už vydržely vpohodě. Ségra si položila hlaviču vzadu v autě do mého klína a já ji hladila a ona za chvíli chrněla až domů. Mně bylo ale smutno a plakala jsem potichu, že jedeme z chaloupky pryč, ale mamča si toho stejně všimla a večer nám slíbila ,že se tam můžeme i přes zimu takto na otočku na jeden den podívat častěji. Přijely jsme až kolem desáté a tak jsme se jen omyly a vyčůraly a spinkaly jsme celou noc a a ni nás pipinky nevzbudily na záchod v noci ale šly jsme až ráno a já jsem ségru provokovala,protože jsem šla čůrat jako první a to ona pak potřebuje rychle víc ,když mně vidí jak čůrám a tady taky už přešlapovala a pipinku si stlačila rukou mezi nohama aby se nepočůrara, ale vydržela to, jen jí to pak šlo okamžitě a ne třeba po chviličce. Ale kalhotky počůraný neměla,takže to pustila hned těsně jak si je stáhla. Jednou jsem jí takhle nechala vydusit až se skoro rozbrečela a rychle stáhla kalhotky a udělala do přes okraj vany do ní aby se nepočůrala. Pak mi to bylo líto a už jsem jí nikdy tak dlouho nezlobila.

Martina (Ne, 24. 11. 2019 - 11:11)

Je krásný,jak se máte s Nikolkou rády. Ty to asi na chaloupce máš moc ráda viď ?

Klára (So, 23. 11. 2019 - 09:11)

Návštěvníku, to čůrání Nikoly jem vylila, protože jsme k doktorovi nešly a nevím, proč by měl Libor pít čůrání Nikoly, když je ještě malá a žádný takový praktiky ji neučím a až bude velká tak třeba to z legrace vyzkoušíme nebo s klukem ona sama. Jakube jestli máš zájem přijet do Mimoně s Tondou tak proč ne, když mně nebere někdy mamča ze školy nebo Libor jezdím vlakem od Lípy do Mimoně krátce po půl třetí nebo v 15,50, někdy stíhám i ten ve 13,50. Většinou jsem ve duhém voze za tím prvním motorovým. Ráda vás oba uvidím. Dnes je ségra vpohodě, sice trochu kašle a smrká, ale už dělá blbosti, ale mamča tu chaloupku zvažuje až spíš až zítra, ségra ale u snídaně prosila ,že by tam chtěla už dnes a tak uvidíme. Určitě tam ale nebudeme přespávat, protože není vytopeno ale vrátily bychom se třeba později večer. No ale musím Nikolku pořádně obléct a zabalit aby nevystydla. Radši bych jela kvůli ní zítra, ale těším se tam taky moc. Byly jsme v noci jednou čůrat a ségra nebyla tak rozespalá jako včera a tak to udělala sama a já po ní. Opět byla plná a šlo jí to déle než mně.Ráno jsme čůraly taky ale oběma se chtělo i to druhý tak jsme šly každá zvlášť, abysme měli svůj klid na kakání. Libor skutečně nemůže přijet ,ale psal mi, že by se zastavil v týdnu a ještě to upřesní. Mluvila jsem s Miškou, ta bude dnes ve Slavonicích a prý se zase taky sem ozve,

Bob (Pá, 22. 11. 2019 - 21:11)

dlouhoo jsem se tady neobjevil,ale vidím,že Klárka je štále šťastná a píše dál své životní a čůrací momentky. Jen tak dál "! A sestře brzké uzdravení!

Reklama

Přidat komentář