Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Scatter (Po, 25. 11. 2019 - 07:11)

Kakající holky jsou nejvíc, neznám větší rozkoš, jsem nadšený, že se tu začínají množit úmyslné i neumyslné nehody a děvčata experimentují, já se z toho pak můžu uhonit

Scatter (Po, 25. 11. 2019 - 07:11)

Stříkám jako ďábel! To kakání té kamarádky mě úplně dostalo a jak umně si jej popsala, jsem v sedmém nebi!

Mojmír (Ne, 24. 11. 2019 - 21:11)

stal bych se tvým nočníkem a nechal si od tebe pokadit své tělo! Nechal bych si ho od tebe vyhonit. Pojď do toho! Mělník.

Ivoš (Ne, 24. 11. 2019 - 20:11)

Na Vranovský přehradě jsem si šel odskočit za opuštěnou boudu a za ní zrovna kadila nějaká cizí holka. Já se zarazil a ucukl a zpoza rohu ji pozoroval, Byla otočená zády a kadila trochu z výšky a já všechno viděl. Jak z ní jšly jednotlivý hovínka za sebou ven až pak tak rychle jako průjem. Byl jsem natolik vzrušenej,že když odešla ,šel jsem přímo k tomu jejímu vykaděnému průjmu a musel jsem se udělat přímo na to. Nikdy jsem to už pak nezažil,to mi bylo čtrnáct a ta holčina mohla mít podobně jako já,ale neznal jsem jí.

Bára (Ne, 24. 11. 2019 - 20:11)

Byly jsme jednou na pouti a zmlsaly jsme co se dalo a ségra z toho potřebovala kakat. Na malou jsme si došly vzdycky někam do kouta,aletohle tady nechtěla a tak jsme šly domů,ale ona stále zrychlovala a zrychlovala až pak se zastavila a rozbrečela se,protože jí to všechno vylítlo ven a pokadila se nejen do kalhotek,ale přes ně i na zem a já ji pokakanou odvedla ne domů, ale k rybníku a tam se musela svléknout a umýt ve vodě, kalhotky jsme zahodily a domů šla jen naostro v ne moc dlouhý sukni a tak tedy nic moc, ale stane se. Mně se to asi stalo když jsem byla hodně malá prý jednou,ale to už si moc nepamatuju.

RadekPK258 (Ne, 24. 11. 2019 - 19:11)

Pěkný večer dámy, vy jste si to tady pěkně rozjely :) Ač mám rád normální kakání, tak dnes se přidám na stranu těch pokakaných. Pustil jsem si do kalhot pěkný průjmíček a hned jsem měl teplo na zadečku :) Tak hezký večer všem a těm pokakaným zvlášť :)

Štěpán (Ne, 24. 11. 2019 - 19:11)

Já jsem si jednou nechal nakakat od svý holky přímo z prdelky do dlaní a bylo to maximální. Byli jsme na řece a tak jsem si rychle umyl ruce a ona s mojí pomocí a zadeček,ale vzpomínám na to . A vaše zkušenosti mně hodně rajcujou, jsem doma sám a asi si to ještě přečtu o vás znovu a asi to dopadne tak,že to nevydržím číst jen tak nečinně....

Bára (Ne, 24. 11. 2019 - 18:11)

já mám 19, sestra 15. Třeba to zkusím,ale musím to zakamuflovat jako,že to neplánuju. Jestli se to povede,ozvu se.

Zvědavec (Ne, 24. 11. 2019 - 19:11)

A stala se někdy tobě nebo tvý ségře velká nehoda do kalhotek?

Světlana (Ne, 24. 11. 2019 - 17:11)

Báro,kolik je tobě a sestře roků? Jestli táhnete za jeden provaz tak to zkuste kakat spolu. Já jsem takto expedimentovala v šestnácti se sestrou a tý bylo o dva roky méně a chodily jsme kakat společně střídavě ven nebo za nějaký roh asi přes půl roku a pak nás to přestalo bavit a před tím jsme to braly jako vzrůšo, hecovaly jsme se kdo má větší hovínko, nebo kdo se vykadí rychleji nebo kdo vydrží déle a koukaly jsme jedna na druhou jak jí to jde a takový hovadiny. Te´d jsem uoho vyrostla.

Bára (Ne, 24. 11. 2019 - 15:11)

Tak a je to hotový.Nenápadně jsem odešla za tu kůlnu, už se trochu stmívá a tam už dál je jen louka a pak les a svlíkla si kalhoty a kalhotky a na bobečku jsem se kakala. Trochu jsem musela ze začátku víc zatlačit, ale vytvořila jsem hned velkou hromádku a šlo mi to z prdelky plynule a dlouhý a najednou. Ještě jsem se pak vyčůrala a to celé přikryla hlínou a už je mi dobře.

Kikina (Ne, 24. 11. 2019 - 16:11)

Kakat venku má taky něco do sebe. No jak říká jedna holka se kterou se znám tak na záchodě je to nuda :0)

Bára (Ne, 24. 11. 2019 - 16:11)

Máš pravdu. Já si to nechám jako kakací tajný místo venku a když to bude možný,tak sem vždy zmizím. Ségru do toho nechci zasvětit, nemám jistotu,že by si to nechala pro sebe.

Honič (Ne, 24. 11. 2019 - 15:11)

Holky brzděte, nebo já se ustříkám a uhoním. To jsou teda klády !!!!!!!

Bára (Ne, 24. 11. 2019 - 15:11)

potřebuju na záchod už taky a na velkou, vy mně motivujete k pokakání,ale nejde to, je tady máma, otec a ségra. Tak půjdu ven za kůlnu a vykakám se tam schovaná tajně do trávy. Naposledy jsem kakala někde venku jako malá s tátou ,když jsme byli na třešních.

Linda (Ne, 24. 11. 2019 - 14:11)

Teda vy jste to tady rozsvítili. Pěkně děkuju. Já bych Sabčo napoprvé zinscenovala nehodu s počůráním. Nechala bych si schválně naplnit močák, až bych skutečně potřebovala hodně, že bych nemohla vydržet a pak bych spustila. A to by člověk ani nemusel moc hrát,když by potřeboval kriticky. Držím ti palce!

Slávek (Ne, 24. 11. 2019 - 14:11)

Čtu tyto vaše zážitky a nevěděl jsem,že se může takhle na fóru o tom psát. Já bych se tedy jestli můžu přidal se svým zážitkem,který se nestal letos ale loni a taky jak tady píše jedna z holek, taky to bylo o maturitě, ale jinak. Měli jsme maturitní ples ve Vlašimi a já byl domluvený, že se spolužačkou, se kterou jsem chodil už asi půl roku dojdu kolem jedné domů k ní a tam zůstanu. Po půlnoci jsme se rozhodli jít k ní, bylo to na konci města směrem na Kondrac za zastávkou a jí se chtělo cestou nutně na záchod. To nebyl problém, na malou jsme někdy když bylo nutný šli společně a nestyděli jsme se ani jeden, ale ona asi v půli cesty už ani moc nešla a že musí a nevydrží to, ale kakat. Rychle mi podala kabelku, nikam se ani neschovala a vyhrnula sukni a hned byla na bobečku a jen jsem slyšel jak z ní to jde a že je to průjem. Jen se mi omlouvala a byla z toho špatná,ale nemohla si pomoci. Já jsem jen hlídal,ale bylo tady prázdno, jen to udělala skoro pod lampou a naštěstí ne přímo na chodník ale těsně do trávy u chodníku. Jenže za chvíli, to jsme ušli asi tak 100 metrů ,že musí znovu a tady byla vedlejší ulička a tak hned znovu na bobek a tady se posadila tak,že jsem jí viděl i trochu na zadek a jak z ní obloučkem doslova vystříkl další hnědý vodový průjem a to několikrát. Pak už vydržela domů. Bylo znát, že je jí to trapné, mně to přiznám se trochu nabudilo a vzrušilo, ne že bych tohle vyhledával, ale bylo to nové a je to hloupý napsat, ale příjemné. Nedal jsem nic najevo a ona se zklidnila. Ještě spolu jsme a tak nechci psát konkrétní jméno ,nechci jí ublížit. Mám v sobě velkou touhu aby kakala přede mnou znovu, ale bojím se jí to říct a jednou už to skoro bylo, to jsme byli na cyklovýletě a ona potřebovala, ale odběhla dál do lesa na kakání a já neměl tu odvahu jít za ní. Třeba to nějak narafičím, aby se to stalo někde venku,ale rozhodně bych jí taky nenakapal projímadlo do čaje nebo coly aby se pokadila nebo musela okamžitě. To by nebylo moc rovný.

Kikina (Ne, 24. 11. 2019 - 13:11)

Vendula : tak vždycky záleží na kolektivu. Když jsou spolužáci v pohodě tak je to ok. Já to měla úplně naopak. Ve svých třinácti letech jsem se bohužel musela s rodiči nedobrovolně stěhovat do cizího města kde jsem neměla žádné kamarády a vyloženě jsem tam nezapadla a ve třídě jsem byla za outsiderku. Pokakat se tam tak to sbohem to bych mohla rovnou změnit školu. Stačí že se mi povedlo se tam v osmé třídě o velké přestávce počůrat ale to jsem měla naštěstí černé legíny a utajila jsem to.

Sabina : vidím že jsi rozhodnutá tak už ti do toho nebudu kecat jenom mi pak nepiš že jsem tě nevarovala :0) ale asi ti rozumím. Už nechceš být za tu dokonalou slečnu a tohle je tvůj vzdor. To mě rodiče i známí od mala vtloukali do hlavy že s prominutím stojím za hovno že to v životě nikdy nikam nedotáhnu atd. Takže vlastně když jsem v pubertě měla pár takových polonehod kdy jsem se pokakala částečně nechtěně a částečně schválně tak se nad tím nikdo nepozastavoval a rodiče to brali ve stylu jako že mají tak neschopnou holku že si neumí ani dojít na záchod. Naštěstí jsem se mohla hned v osmnácti odstěhovat zpět do Prahy kde jsem vyrostla a cítím se tu doma takže takhle jsem to měla já. No počůrat se a pokakat zároveň by byla dobrá explicitní ostuda ale to už by asi vypadalo divně a nevěrohodně. Na tvém místě bych šla asi do toho čůrání. Vsadím se že každé holce se to aspoň jednou v životě stalo. O nás holkách se to všeobecně ví že náš močák nemá takovou kapacitu a navíc kluci čůrají přes penis což je prodloužená močová trubice zatím co nám holkám to jde z pipiny rovnou ven a tak je menší šance to udržet. Každopádně bych vymyslela nějaký dobrý scénář tak aby se ti to stalo někde kde opravdu nebude možnost si odskočit aby to opravdu vypadalo jako nechtěná nehoda a ne že jsi to udělala schválně a pravdu budeš znát jenom ty držím palce. Já už jsem čistá ložnice vyvětraná a další zničené legíny a kalhotky připisuji na své konto. Mám hlad a jdu si udělat něco k obědu.

Sabina (Ne, 24. 11. 2019 - 11:11)

Holky vy jste tak odvážné. A dodáváte mi i odvahu. Taky to zkusím a to i s menší ostudou před kamarádkami. Jen nevím jestli malou potřebu nebo rovnou velkou.

Kikina (Ne, 24. 11. 2019 - 11:11)

Sabino nevím jestli je to dobrý nápad. Tohle nemusí být menší ale rovnou kolosální ostuda. Podobná ostuda působí v představách lákavě ale realita pak může být dost drsná. Já si jednou naplánovala výlet do cizího města kde jsem měla ubytování vzala jsem si medicínu a pak jsem se přímo v centru města totálně zkakala. Představovala jsem si jaké to bude vzrušující ale v reálu když jsem pak v tom stavu potkala stovky lidí kteří si ukazovali na mě a můj zadeček tak jsem se za to hrozně styděla připadala jsem si ponížená a nejradši bych se ostudou propadla do země a to bylo před zcela anonymními lidmi. Pustit to do kalhotek před nejbližšími kámoškami bych pak tedy fakt neriskovala a je jedno jestli jde o čůrání nebo kakání no to druhé je asi ještě o něco větší ostuda. A podobný trapas se s tebou může taky táhnout hezky dlouho. Já se sice pokakala před svou nejlepší kamarádkou a hrála jsem to jako že to nešlo vydržet ale to jenom proto že od dětství k sobě máme velkou důvěru a u ní jsem si byla jistá že se mi nebude smát a nechá si to pro sebe což se i potvrdilo takže opatrně s tím. Jestli to chceš zkusit tak bych se na tvém místě napřed počůrala nebo pokakala v soukromí bez svědků ať si ujasnís jaké z toho máš pocity. Třeba se ti to nebude líbit. Hodně lidí to láká ale pak když to zrealizují tak zjistí že to třeba není tak super jako v představách a jak si tu ostudu jednou vyrobís tak už jí nesmažes takže fakt bacha. No já už musím akutně čůrat ale to do postýlky neudělám to by byla apokalypsa a složitý úklid takže se jdu počůrat do sprchového koutu a pak ze sebe rovnou udělám opět slušně vychovanou dívku :0) tak hezkou neděli všem. Ps a jsem ráda že se to tady opět rozjelo a objevují se tu příspěvky které mají úroveň. Děláte mi holky radost a nad čtením vašich příspěvků jsem nejednou zaměstnala svou ruku :0)

Reklama

Přidat komentář