Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Šišmiš (Po, 25. 11. 2019 - 21:11)

Miško a ty bys byla ochotna čůrat s klukem? Klárka taky čůrá ,ale se svým. Jestli jsi volná?

Klára (Po, 25. 11. 2019 - 17:11)

Já vám všem moc děkuju, byla jsem se ségrou a u mamči a jsem nějaká rozhozená a jen se mi chce plakat a po všem se mi stýská. Ségra prý bude se mnou u mně na oplátku zase v pelíšku. Mamča je ze mně nešťastná a nechápe co se děje, prý jestli mi někdo neublížil ve škole , nebo jestli nejsem v tom a tak,ale nic takovýho. Jen mám v sobě nějakou lítost a bolest a nevím proč a chce se mi jen bulit a u někoho se schoulit a vyplakat se ze všeho. Nic se mi neděje,a přesto jsem taková.

Host (Po, 25. 11. 2019 - 18:11)

Někdy to je takový den. A pak se vyplavuje melancholie a nejlepší je se z toho vybulit nebo jít do hospody na jedno. Vezmi mámu a ségru a zajděte si na véču nebo někam. Tohle já znám taky a to už jsem hodně velkej dospělej chlap(41). Ty jsi moc čistá duše a tak moc zranitelná. Ty se do dnešní doby moc nehodíš. Ale přišel ti osudový kluk a to je to,co ti moc přeju. Takoví jako ty jsou lehce zranitelní a zneužitelní v životě. Tak se opatruj, a bude zase líp.

Klára (Po, 25. 11. 2019 - 16:11)

Takový všesdní a zase ušmudlaný den. Už jsem doma a ségra taky. Mamča chtěla, abych vyzvedla u ní v krámku nějaký věci pro známou a tak jsem šla jinudy a svou plnou pipinku vyčůrala u keře nedaleko pole. Nikdo nešel a tak to bylo vpohodě rychle venku a už jsme zase doma. Libor se na mně těší a přijede ve středu a půjdeme asi do toho nového domečku zvažovat, co a jak tam bude nového. On to plánuje vybavit novými věcmi a trochu zrekonstruovat a chce abych si k tomu já řekla svý jak by se mi to líbilo. Já mám stále ten problém v sobě, že si to nezasloužím,když jsem se na tom finančně nepodílela a jsem z toho nešťastná. Vím,že v naší třídě jsou některý holky, který by to braly jako samozřejmost a hned by byly povýšené jako zbohatlice, jenže já jsem nikdy s mamčou jsme nebyly moc bohatý a prostě je mi to líto,že nemůžu Liborovi finančne se rovnocenně na tom spolupodílet a on je tak hodnej až to není možný. My jsme se ještě vůbec nepohádali a jsme spolu až několik měsíců,přes půl roku skoro. Zase budu bulit, už to nejde, jsem nějaká smutná teď ty dny. Půjdu na Nikolkou jí to všechno říct

Martina (Po, 25. 11. 2019 - 16:11)

Klárko, ty jsi smutná i proto,že jsi šťastná a zamilovaná a že je ti to až líto jak je to krásný až neskutečný. Já ti to ze srdce přeju a vůbec se tím netrap. Já vím, že tohle podzimní inverzní počasí, kdy už je ve čtyři odpoledne tma, je depresivní,ale ty máš kolem sebe lásku a hodně lidí,co ti fandí a já se mezi ně taky řadím, tak se netrap pro něco hezkého. A kdyby to mělo být jinak a bylo tam něco ještě jiného,proč jsi smutná,tak ven s tím. Mamince, ségře, nejlepší kamarádce, Liborovi nebo i sem. Jsme při tobě.

Martina (Po, 25. 11. 2019 - 16:11)

KLára a Nikola ,ale i Míša jsou hodně holky křehký a cíťi. Taky mají být proč. Mělyodvahu sem se svěřit i za cenu posměšků od jiných. Proto je beru jako zraněné ale ne hloupé a nedospělé,

Delaj (Po, 25. 11. 2019 - 12:11)

si všichni z Tonyho srandu akorát

Tonda Vlas (Po, 25. 11. 2019 - 13:11)

Ten příběh se tu rozjel, než jsem si ho všiml.

Návštěvník (Po, 25. 11. 2019 - 11:11)

Jen abyste nebyly vymyšlený všichni, včetně Kláry a Tonyho. Aděláte tady srandičky vymyšleným příběhem. Jenže,to by zase nebylo tak propracovaný. Nebo podle nějaké knihy.

Tonda Vlas (Po, 25. 11. 2019 - 12:11)

Já vymyšlenej nejsem, jsem tu na doktorce už přes dvanáct let. Ve staré verzi jsem tu měl dokonce i svou fotku, jako ji mám i na mnohých jiných fórech.

Návštěvník (Po, 25. 11. 2019 - 12:11)

Ano, omlouvám se.

Tonda Vlas (Po, 25. 11. 2019 - 10:11)

To není on.

Gita (Po, 25. 11. 2019 - 11:11)

Taky si myslím. Je to asi ten opravdový, tamten si jako vymyšlenej pouze zapadl do situace.

Tonda Vlas (Po, 25. 11. 2019 - 12:11)

Jestli je to ten, kterého myslím, nevím, něco mi tam neštymuje. Nechám se podat. Ta Mimoň byl jeho nápad. Já tam sice chtěl jet už v létě ale sešlo z toho.

Tony (Ne, 24. 11. 2019 - 23:11)

Dole v Jirkově je ta inverze. Naopak pár kilometrů vedle na horách svítí sluníčko.

Jakub (Po, 25. 11. 2019 - 10:11)

Poslal jsem ti vzkaz na Obřizku. Pochopil jsem,že jedeš navštívit Kláru (?). To je tvoje dcera nebo vnučka? No více tedy osobně. Nic ve zlém,ale ta Klára je jako nedospělá nebo velmi citlivá.

Gita (Po, 25. 11. 2019 - 10:11)

Jakube,to si piš.že Klára je velmi citlivá a jestli jsi ten Jakub,co jí tady psal a pak lákal ika a tonyho do Polska a na Oravu tak jsi pěkný hajzl a jen si děláš prdel z takových lidí a to si ani Tony ani Klára nezaslouží. Pokud nejsi ten Jakub tak sorry a omlouvám se,ale potom bys měl tady číst ne jen poslední odstavce ale hluboko do minulosti,abys pochopil vlastně proč jsem ti napsala tak ostrou odpověď na začátku.Protože mně to nazlobilo a ty holky jsou opravdu křehký.

Tony (Ne, 24. 11. 2019 - 23:11)

U nás na horách je inverze už týden. Mám z toho depku, proto se těším ve středu do Mimoně.

Míla (Ne, 24. 11. 2019 - 15:11)

Klárko neplakej, vzdyť chaloupka na tebe a Nikolku počká a dívala jsem se,že to není až tak daleko od vás a jak píšeš maminka vás tam ráda odveze, nebo můžete autobusem nebo vlakem si udělat výlet, tedy neznám spojení jestli je tam nějaké navazující. Opravdu se netrap. Martina ti nevědomě vyvolala lítostivé vzpomínky,ale to bude dobrý. Myslím na vás každý den, ikdyž třeba nepíšu denně.

Klára (Ne, 24. 11. 2019 - 19:11)

Mílo, děkuji za podporu. Já měla ale takovej dnes depresivní den celý, stýská se mi i po Liborovi,který se sice ozývá,ale nějak jsem si zvykla na něj o víkendech, Miška je taky daleko ikdyž spolu často mluvíme a navíc si občas voláme s ikkem z Pardubic, to je ten,co pro mně udělal stašně moc a jel kvůli mně na Slovensko a pak nám přivezl maso až do Mikulášovic, noa psal,že půjde na operaci s nohou,že má něco s kolenem a tak taky na něj myslím. Takovej den podmračenej a byly jsme se ségrou chvíli venku,ale nic moc. Hlavně,že už překonala to nachlazení a tak dnes ji nechám spát samotnou a budu zase u sebe. Ani nemám moc náladu psát o čůrání, protože vlastně bylo jen normální a na záchodě a nic zvláštního. Zítra bych měla jet ze školy klasicky a tak to mívám často pipinku naučenou se vypustit pod viaduktem nebo když jdu jinudy tak někde venku za stromem, málokdy dojdu ze školy domů bez čůrání venku.

Reklama

Přidat komentář