Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Sabina (Ne, 24. 11. 2019 - 12:11)

Víš tu ostudu u toho chci hlavně kvůli rodičům, je mi úplně jasné, že to pak nebude příjemné a že nějaký posměch u toho asi určitě zažiju, jenže už mám toho chování ke mě jako k té nejdokonalejší dost. Nedokážeš si představit jaký je to tlak. Obě nehody jsem částečně zažila jako menší, jenže jsem je utajila. Jasně že to nechci pustit před půlkou školy.

Vendula (Ne, 24. 11. 2019 - 12:11)

Kikino, já to měla jinak, u učitelů ostuda ,ale u spolužáků kupodivu naopak,protože věděli,že ta úča po mně jde a že jsem z toho hotová. Ani kluci ani holky to neřešili jako moje selhání,ale jako důsledek drsné křivdy učitelky,kterou jsem neustála. A to je až nepravděpodobné,ale já si toho moc považuju a ani ty nejblbější kluci ,co tam byli se mi nevysmívali.

Vendula (Ne, 24. 11. 2019 - 11:11)

Udělej obojí. Já když jsem se na truc počůrala u nezvládnuté maturity, tak jsem měla chvíli velký pocit hrdosti. Takový, koukejte vy pitomci, já si tady udělám,co budu chtít a prostě jsem to ve stoje pustila v sukni přes nohy a silonky a neřešila jsem to. Asi za minutku jsem ale to nezvládla, rozbrečea jsem se a utekla na záchod (jaká ironie) a moje nejlepší kamarádka byla celou dobu se mnou, dokonce mi dala svoje náhradní spodní prádlo . byly jsme naštěstí podobně urostlé a mokrá sukně byla jen trochu a ta se usušila na topení,ale stejně jsem ten den hned zavolala tátovi ,že je mi špatně a ten mně hned odvezl domů. S rodiči mám výborný vztah,ale vím, že u maturity mně chtěla jedna profesorka zničit a tak jsem to udělala na truc jí. Proto ti radím, udělej to jestli něco plánuješ jak nejvíc to chceš a neboj se. Budeš více sama sebou!

Sabina (Ne, 24. 11. 2019 - 12:11)

Jak to myslíš oboje, jako že bych se pomočila i pokakala? To už by asi bylo moc. A vybrat příhodnou chvíli taky nebude snadné, ale věřím že se mi alespoň trošku uleví.

Kikina (Ne, 24. 11. 2019 - 08:11)

Dobré hnědé ráno. Já jsem se před chvílí vzbudila a jsem zase fakt hodně vydatně zkakaná. Přidala jsem obligátní ranní průjmik a občas si musím sáhnout na tu obrovskou hromádku na zadečku. Jo v postýlce je to top zavrtat se do bezpečí do peřin a pořádně se pokakat to je to nejlepší co znám. K tomu co se tu teď řeší tak Martina tu tuším psala že má přítele. Neuvedla svůj věk ale možná že dosud žila spořádaný život a ty své představy a fantazie měla někde zasunuté v podvědomí a teď prostě vyplavaly na povrch. Na tom není nic špatného jenom je to holt pořád společenské tabu. Já jak už jsem tu psala tak moje sexuální orientace je poněkud nejasná. Na kluky určitě nejsem a na holky tak napůl. Jako kdyby přede mnou stála holka úplně nahá tak to se mnou asi nic neudělá ale kdyby byla počůraná nebo pokakaná tak to by bylo něco jiného. Já už v gatích před jinou holkou měla jednou jsem to před kámoškou sehrála jako nehodu a s jednou holkou kterou jsem poznala tady na doktorce jsme se společně pokakaly úmyslně pak jsme se zkakané dotýkaly na těch intimních místech a musím se přiznat že jsem z toho byla tak vzrušená že jsem se samovolně udělala. Jinak před klukem kakat bych se taky styděla v tom Markétě rozumím já si kakání nejlépe užiju sama se sebou a myslím si že 90% holek co se pokakávaji to mají úplně stejně. No a jak tu Martina psala že ta její kamarádka se nemohla vykakat i když už byla úplně plná tak taky se mi občas stane že když dva až tři dny nekakam tak to pak jde ztuha i když mám třeba zadeček úplně plný tak mi to nejde vytlačit a když je to tuhé tak mě to kakání někdy i bolí. Jenomže já už se asi pravidelně kakat nenaučím jsem hodně malá a drobná a kakám dvakrát maximálně třikrát do týdne no a jak mám malý a úzký zadeček tak když je toho víc tak mám problém to ze sebe dostat i proto si tu a tam vezmu pár kapek medicíny aby to šlo snáze. Jo a nedávno jak jsem tu měla tu kamarádku tak jsme byly na výletě v přírodě a došlo i na společné čůrání a během něj se chtělo kamarádce klárce taky kakat nejdřív byla taková nejistá povídala mi Kiki je mi to trapný ale já budu asi i kadit tak jsem jí řekla žádný problém klidně se vykakej vždyť o nic nejde. Ona jen lehce zatlačila a už to šlo ven já jako hlídala ale po očku jsem se koukala a viděla jsem dobře jak jí to jde ze zadečku ven. Napřed dlouhá velká šiška za ní ještě jedno menší hovínko a i trochu průjmiku podle toho kolik toho bylo bych si taky tipla že aspoň dva dny na velké nebyla. Já závidím těm co chodí pravidelně kakat každý den po ránu nebo v jinou denní dobu. Kdyby to takhle fungovalo u mě tak jsem asi pokakaná denně ale zase takhle si to můžu víc užít protože teda když už se pokakám tak to fakt stojí za to :0) hezkou neděli všem co mají plné kalhotky i těm které to ještě čeká. Kiki.

Martina (So, 23. 11. 2019 - 17:11)

Jasně,že jsme čůraly. Já u toho krmelce s tím kakáním najednou,Věrča nejdříve čůrala a pak kakala,ale musela hodně tlačit ,měla v sobě velký hovínko co šlo dlouho pomalu a těžce ven.

Markéta (Ne, 24. 11. 2019 - 07:11)

Teda já bych asi nechala kamarádku kadit samotnou, možná bych se styděla za ní se dívat jak vykonává potřebu,ale jestli tě chtěla mít u sebe jako pocit ochrany tak to taky dobře hodně chápu. Jestli jste ani jedna nekadily nikdy s nikým společně,pak je to rozumný. Asi k tobě musí mít velkou důvěru. Já bych ale radši na jejím místě kakala sama. Dnes se zase pokadím v posteli, došla jsem si na záchod ale ne to velký,ale vnímám, že by to šlo taky kdybych se snažila a tak jsem se vrátila a budu polehávat a nechám zadek uvolněný. Až to půjde, tak to může jít. Mám kalhotky a silonky, v pondělí si koupím leginy nebo takový silnější silonky. Skvělý pocit, že můžu kadit jak chci a kam chci. Naprostá svoboda. Martino chtěla jsem se zeptat, co tě vzrušuje na té představě kakat a vykakat se s holkou? Jáké to jsou pocity? Jako že bys byla na holky? Nebo je to jiný pocit? Já si to moc nedokážu představit. Já bych to možná, říkám možná, když o tom přemýšlím s holkou taky dala, ale s takovou, na kterou je spoleh ,že to nebude šířit dál a bude to tajemství. Před klukem kakat tak to si nedokážu už vůbec představit. Mějte se. Jdu se zavrtat do hajan a nechat volný průběh kakání.

Martina (Ne, 24. 11. 2019 - 19:11)

přiznám se Markéto,že jsem dnes celý den ležela a jen jsem si udělala kafe a něco málo zobla a stále si přehrávala ty včerejší pocity večer s přítelem při sexu a odpoledne s Věrčou. Přítel odjel do práce a vrátí se až v úterý. Ptala ses jestli jsem na holky, tak asi ne,ale tohle mně velmi vzrušovalo a chtěla bych to zopakovat, volala jsem Věrče ,že se mi líbilo jak jsme včera v lese "neplánovaně" kakaly a že bych se takovým legráckám nebránila. Ona se tomu smála a prý že proč ne, že je to sranda, ale že by příště radši kakala bez takových těžkých tlačení. Tak to máme otevřené. Mně na tom vzrušuje asi nejvíc ,že to je neobjevené a člověk je přítomen někomu blízkému v okamžiku, když jeho tělo musí dělat něco jinak druhému skrytého . Asi nejsem na holky, ale mám v tom trochu zmatek, protože jsem včera při sexu s přítelem jsem skutečně myslela na Veroniku a její velký kakání a udělala jsem se z toho jako nikdy. Dnes jsem nekakala,včera to ze mně vyšlo takovým způsobem,že budu nejdřív zítra,protože jsem se dokonale vyprázdnila.

Martina (Ne, 24. 11. 2019 - 10:11)

Doma jsem se s přítelem večer milovali , já si ale představovala situaci jak Veronika kakala a já se na ní dívala a udělala jsem se nádherně. A znovu. To je strašný. Já nevím jak to zvládnout a cítím výčitky kvůli partnerovi.

Martina (So, 23. 11. 2019 - 16:11)

Už jsem přišla,kámošku jsem doprovodila domů. Musím to rozdýchat. Báro tohle bych kámošce neudělala,to je hodně podlý,bylo to skoro jak jsem chtěla. U lesa jsem už měla skoro bolesti v břiše a řekla jsem jí na rovinu,že musím hrozně kadit a domů to určitě nevydržím. Ona mně hned vedla ke krmítku pro zvěř a ať se tam trochu ukrytá vylakám a dala mi kapesníčky,ale ty jsem měla taky. Stáhla jsem kalhoty a rukama se opřela o krmelec abych mohla kadit z vyššího podřepu a aby to bylo videt jak to jde. Ona stála kousek vedle a opravdu se dívala. Hned mi to vyběhlo ze zadečku ven jako řìdká hmota a ještě dvakrát znovu ale to už teklo vyloženě průjmově. Ona to všechno sledovala a prý teda,tys musela hodně, to bys nedošla domů ani náhodou jak to z tebe lítalo. Mně se chce taky,ale ještě to vydržím. Já jsem se toho hned chytla,to své kakání jsem důkladně přikryla listím a hned jí nabídla ať to udělá taky a bude ji hned lépe. Ona zpočátku moc nechtěla,ale dala jsem ji do ruky kapesníčky a po chvilce když jsme kousek popošli,že tedy jo. Našla si místo u velkého smrku a já se chtěla koukat,ale ona byla hodně na bobku,tak jsem si sedla před ní,ona neprotestovala a měla jsem v ruce pro ní připravené další kapesníčky. Prý že ať jsem u ní,že by se sama bála. A to mne velmi vzrušovalo. Její kakání by asi vydržela až domů protože musela tlačit silně a několikrát a prý, že se jí chce hodně,ale nejde to ven, tlačila zoufalá znovu a já pak viděla,že začíná kakat,protože jsem jí řekla,ať kaká jako já se zvednutým zadečkem ,ze to půjde lépe a viděla jsem její velký tlustý hovínko v zadečku a jak velmi pomalu vylézá ven a za ním ještě jedna dalsí dlouhá velká šiška. A byla taky vykakaná,ale zatím co ze mně to vyběhlo okamžitě,Věrča musela zoufale tlačit a zadeček měla šíleně plnej a napnutej. Ptala jsem se jí,jestli takto těžce kadí běžně, prý ne,ale tohle bylo tak,že nekadila dva dny a chtělo se jí trochu už celý den a proto ji to šlo tak těžko ven. Prý je to poprvé,co se vykadila před někým a byla moc ráda,že jsem ji hlídala a byla s ní. Já jsem z toho úplně nadšená a stále mi to nedochází jak to bylo pro mně silně prožitkové.

Honič (So, 23. 11. 2019 - 16:11)

A čůrali jste taky a jestli tak jak ?

Bára (So, 23. 11. 2019 - 16:11)

Asi chcaly na bobku jako holky,né? Martino to je trefa. Mně to evokuje mnohé taky. Určitě to bude v tobě pracovat. Podělíš se s námi?

Bára (So, 23. 11. 2019 - 14:11)

Martino držím palce. Tohle asi půjde samo,teda jestli se na poslední chvíli nebudeš stydět s neutečeš někam za strom. Já bych byla trochu potvora,jestli jste si daly u vás čaj nebo kafe než jste šly,nakapala bych ji do toho trochu projímadla a to bys viděla,třeba by musela na velkou tak,že by musela dřív a ty by ses jen přidala a bylo by to dohromady z vás venku hned společně.

Nikola (So, 23. 11. 2019 - 14:11)

Bingo!!! Chytrá holka!

Martina (So, 23. 11. 2019 - 13:11)

Za chvilku jdeme. Už jsem dost plná a tlačí mně to do zadečku a kakala bych klidně doma hned,ale chci to jak jsem napsala. Ani se nebudu muset přetvařovat,myslím,že to půjde hned jak stáhnu kalhoty.

Lucka (So, 23. 11. 2019 - 10:11)

Tak už jsem to pustila. Bylo to docela velký, takže to kalhotky nepobraly a mám to i v pyžamu. Budu se v tom ještě chvíli válet a užívat si tu svobodu. Taky se, ale budu snažit moc neušpinit postel a pak se půjdu osprchovat. Martině přeji mnoho zdaru. Já už jednou musela venku v přítomnosti kámošky kadit, ale když jsem jí řekla, že musím, tak poodešla stranou. Asi se dívat nechtěla.

Martina (So, 23. 11. 2019 - 10:11)

Tak se mi chce už trochu kakat zatím spolehlivě vydržím dlouho, ale a mám silný nutkání to udělat před kamarádkou někde venku jak jsem už psala. Už jsem si s ní domluvila, že po obědě přijde a půjdeme ven k lesu,kam jsme chodívaly v létě a já to tam někde před ní udělám (to ona neví a nebude můj plán vědět). Moje představy jsou hrozný, chci aby ona taky potřebovala a vykadila se, ale to třeba asi nedopadne, tak alespoň aby to viděla jak mi to jde ze zadečku ven, třeba se vykadím a otočím se víc k ní a zadek zvednu výš, nebo jinak, ale mně tohle hodně vzrušuje. Navíc když kakám, tak taky u toho čůrám a ona by mohla alespoň čůrat taky a když bude na bobku a já před ní tak taky uvidí jak mi to kakání jde ven pode mne na zem. A kdyby se třeba i ona rozkakala já bych taky viděla i její hovínko jak vypadá. Zvláštní představy ,až se za ně stydím, ale nemohu si pomoci.Třeba si tím uškodím, že to píšu sem, ale já to tak prostě teď v hlavě mám.

Hnědák (So, 23. 11. 2019 - 09:11)

https://motherless.com/0B3441F takhle bych si to s váma užíval :)

Scatter (So, 23. 11. 2019 - 09:11)

Přesně tak, boží, boží že už zase holky přispívají, praskne mi čurák ve švu :D :D

Honič (So, 23. 11. 2019 - 09:11)

kakej

Reklama

Přidat komentář