Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Martina (Ne, 24. 11. 2019 - 10:11)

Doma jsem se s přítelem večer milovali , já si ale představovala situaci jak Veronika kakala a já se na ní dívala a udělala jsem se nádherně. A znovu. To je strašný. Já nevím jak to zvládnout a cítím výčitky kvůli partnerovi.

Martina (So, 23. 11. 2019 - 16:11)

Už jsem přišla,kámošku jsem doprovodila domů. Musím to rozdýchat. Báro tohle bych kámošce neudělala,to je hodně podlý,bylo to skoro jak jsem chtěla. U lesa jsem už měla skoro bolesti v břiše a řekla jsem jí na rovinu,že musím hrozně kadit a domů to určitě nevydržím. Ona mně hned vedla ke krmítku pro zvěř a ať se tam trochu ukrytá vylakám a dala mi kapesníčky,ale ty jsem měla taky. Stáhla jsem kalhoty a rukama se opřela o krmelec abych mohla kadit z vyššího podřepu a aby to bylo videt jak to jde. Ona stála kousek vedle a opravdu se dívala. Hned mi to vyběhlo ze zadečku ven jako řìdká hmota a ještě dvakrát znovu ale to už teklo vyloženě průjmově. Ona to všechno sledovala a prý teda,tys musela hodně, to bys nedošla domů ani náhodou jak to z tebe lítalo. Mně se chce taky,ale ještě to vydržím. Já jsem se toho hned chytla,to své kakání jsem důkladně přikryla listím a hned jí nabídla ať to udělá taky a bude ji hned lépe. Ona zpočátku moc nechtěla,ale dala jsem ji do ruky kapesníčky a po chvilce když jsme kousek popošli,že tedy jo. Našla si místo u velkého smrku a já se chtěla koukat,ale ona byla hodně na bobku,tak jsem si sedla před ní,ona neprotestovala a měla jsem v ruce pro ní připravené další kapesníčky. Prý že ať jsem u ní,že by se sama bála. A to mne velmi vzrušovalo. Její kakání by asi vydržela až domů protože musela tlačit silně a několikrát a prý, že se jí chce hodně,ale nejde to ven, tlačila zoufalá znovu a já pak viděla,že začíná kakat,protože jsem jí řekla,ať kaká jako já se zvednutým zadečkem ,ze to půjde lépe a viděla jsem její velký tlustý hovínko v zadečku a jak velmi pomalu vylézá ven a za ním ještě jedna dalsí dlouhá velká šiška. A byla taky vykakaná,ale zatím co ze mně to vyběhlo okamžitě,Věrča musela zoufale tlačit a zadeček měla šíleně plnej a napnutej. Ptala jsem se jí,jestli takto těžce kadí běžně, prý ne,ale tohle bylo tak,že nekadila dva dny a chtělo se jí trochu už celý den a proto ji to šlo tak těžko ven. Prý je to poprvé,co se vykadila před někým a byla moc ráda,že jsem ji hlídala a byla s ní. Já jsem z toho úplně nadšená a stále mi to nedochází jak to bylo pro mně silně prožitkové.

Honič (So, 23. 11. 2019 - 16:11)

A čůrali jste taky a jestli tak jak ?

Bára (So, 23. 11. 2019 - 16:11)

Asi chcaly na bobku jako holky,né? Martino to je trefa. Mně to evokuje mnohé taky. Určitě to bude v tobě pracovat. Podělíš se s námi?

Bára (So, 23. 11. 2019 - 14:11)

Martino držím palce. Tohle asi půjde samo,teda jestli se na poslední chvíli nebudeš stydět s neutečeš někam za strom. Já bych byla trochu potvora,jestli jste si daly u vás čaj nebo kafe než jste šly,nakapala bych ji do toho trochu projímadla a to bys viděla,třeba by musela na velkou tak,že by musela dřív a ty by ses jen přidala a bylo by to dohromady z vás venku hned společně.

Nikola (So, 23. 11. 2019 - 14:11)

Bingo!!! Chytrá holka!

Martina (So, 23. 11. 2019 - 13:11)

Za chvilku jdeme. Už jsem dost plná a tlačí mně to do zadečku a kakala bych klidně doma hned,ale chci to jak jsem napsala. Ani se nebudu muset přetvařovat,myslím,že to půjde hned jak stáhnu kalhoty.

Lucka (So, 23. 11. 2019 - 10:11)

Tak už jsem to pustila. Bylo to docela velký, takže to kalhotky nepobraly a mám to i v pyžamu. Budu se v tom ještě chvíli válet a užívat si tu svobodu. Taky se, ale budu snažit moc neušpinit postel a pak se půjdu osprchovat. Martině přeji mnoho zdaru. Já už jednou musela venku v přítomnosti kámošky kadit, ale když jsem jí řekla, že musím, tak poodešla stranou. Asi se dívat nechtěla.

Martina (So, 23. 11. 2019 - 10:11)

Tak se mi chce už trochu kakat zatím spolehlivě vydržím dlouho, ale a mám silný nutkání to udělat před kamarádkou někde venku jak jsem už psala. Už jsem si s ní domluvila, že po obědě přijde a půjdeme ven k lesu,kam jsme chodívaly v létě a já to tam někde před ní udělám (to ona neví a nebude můj plán vědět). Moje představy jsou hrozný, chci aby ona taky potřebovala a vykadila se, ale to třeba asi nedopadne, tak alespoň aby to viděla jak mi to jde ze zadečku ven, třeba se vykadím a otočím se víc k ní a zadek zvednu výš, nebo jinak, ale mně tohle hodně vzrušuje. Navíc když kakám, tak taky u toho čůrám a ona by mohla alespoň čůrat taky a když bude na bobku a já před ní tak taky uvidí jak mi to kakání jde ven pode mne na zem. A kdyby se třeba i ona rozkakala já bych taky viděla i její hovínko jak vypadá. Zvláštní představy ,až se za ně stydím, ale nemohu si pomoci.Třeba si tím uškodím, že to píšu sem, ale já to tak prostě teď v hlavě mám.

Hnědák (So, 23. 11. 2019 - 09:11)

https://motherless.com/0B3441F takhle bych si to s váma užíval :)

Scatter (So, 23. 11. 2019 - 09:11)

Přesně tak, boží, boží že už zase holky přispívají, praskne mi čurák ve švu :D :D

Honič (So, 23. 11. 2019 - 09:11)

kakej

Lucka (So, 23. 11. 2019 - 08:11)

Ahoj. Já už jsem tu v létě psala jak jsem se na začátku srpna 2x úmyslně pokadila. Poprvé v posteli a pak vestoje. Brala jsem to jenom jako takový jednorázový úlet i jsem se pak za to trochu styděla byť nikdo nic neví. Nicméně pořád to mám v hlavě a rozhodla jsem se, že se k vám dneska opět přidám. Jsem zase v posteli v kalhotkách a pyžamových kalhotách. Jsem dnes sama doma celý den a už se mi docela chce kadit, takže nebudu vstávat, ale ani to nebudu hrotit a počkám až už to nevydržím a půjde to samo. Pak ještě napíšu

Romana (Pá, 22. 11. 2019 - 19:11)

Zdravím všechny. Vidím, že to tu celkem ožilo, tak po nějaké době taky přispěji. Jedu na víkend za kamarádkou na Moravu a abych si trochu rozfázovala cestu, tak trávím dnešní večer v Praze, kde mám zajištěné na dnešní noc ubytování. Momentálně jsem v soukromí hotelového pokoje a jsem pokaděná. Docela vzrušující pocit, přijet jako anonymní slušně vypadající slečna a nikoho by nenapadlo, co zrovna dělám v soukromí svého pokoje. Zajímavý úlet. Vždycky jsem chtěla něco takového zkusit. Jinak samozřejmě, že po sobě vzorně uklidím a nikdo nepozná co se dnes večer v tomto pokoji dělo, ale ještě si to budu chvíli užívat. A vzkaz pro Vendulu : Hustý, takhle se demonstrativně počůrat před maturitní komisí. Na mně to čeká příští rok, tak doufám, že nedopadnu jako Ty :)

Martina (Pá, 22. 11. 2019 - 09:11)

To včerejší velký pokakání bylo pro mne asi zlomové. Hodně jsem to prožívala a přemýšlela o tom a vzrušovala by mne myšlenka kakat před jinou holkou třeba někde venku nebo kakat společně kdybysme potřebovaly obě a taky nejlépe venku. Ne se pokakat ale kakat tak abych viděla já na její kakání jak jí to jde a ona zase jaké kakání mám za zadečku já.Nikdy jsem s holkou nekakala ,mám dvě dobré kamarádky se kterýma někdy čůrám společně venku a to jo,ale tohle by mne najednou lákalo. Chci se zeptat Kikino jestli je to normální nebo někam neujíždím myšlenkama a představama příliš. Možná, že bych to tak trochu až budu potřebovat na velkou nechala na ven až budu s jednou dobrou kámoškou a pak bych se před ní někde venku vykadila. Pro mně by bylo vzrušující ikdyby ona nekakala a třeba se jen vyčůrala nebo jen byla se mnou při tom aktu. Asi nejsem normální.

Sabina (Pá, 22. 11. 2019 - 16:11)

Nic si z toho nedělej, taky mám podobné představy, ale myslím že v tom nejsme samy. U mě to asi spustili rodiče, kteří byli nároční a já musela být poslušná dcerunka, nejlepší ve škole apod. Pořád si představuju takový svůj vzdor, že se před někým počůrám nebo pokakám i za cenu toho, že se to třeba rozkecá a budu mít trochu ostudu.

Vendula (Pá, 22. 11. 2019 - 17:11)

Já jsem se na vzdor pochcala takhle ještě ve škole,když mi řekli o maturitě ,že jsem neuspěla. V té chvíli mi bylo srdečně jedno,co si o mně kdo myslí a chtělo se mi navíc dost a prostě jsem to udělala před komisína zem a až pak jsem se sesypala. Reparát ale dopadl dobře,ale tu pečeť pochcané maturantky si nesu u učitelů s sebou. Kamarádi a kámošky to neřeší.

Sabina (Pá, 22. 11. 2019 - 21:11)

Tak to by na mě asi bylo moc, ale taky něco naplánuju. Sice se samozřejmě bojím, ale každá ostuda jednou přejde a třeba by si i mí rodiče uvědomili, že nejsem dokonalá.

Návštěvník (Čt, 21. 11. 2019 - 18:11)

Jenom kakejte holky, kakejte.

Nikola (Čt, 21. 11. 2019 - 16:11)

Teda vy jedete a já pořád nic :-( No tenhle víkend buď v sobotu, nebo v neděli, bych na to měla mít konečně prostor. Holt zkadit se před svým přítelem, nebo mezi kolegy na fakultě prostě nemůžu :-) Tak si užijte kadění a já napíšu, až něco spáchám.

Reklama

Přidat komentář