Reklama

Zneužívání u lékaře

Marek (Po, 23. 1. 2023 - 20:01)

Ahoj, pokud by někdo chtěl něco diskrétně zažít nebo probrat vzájemné zkušenosti, tak se rád domluvím, napište na mail: [email protected]

Marek (Út, 20. 4. 2021 - 22:04)

Ahoj, pokud by někdo chtěl něco diskrétně zažít nebo probrat vzájemné zkušenosti, tak se rád domluvím, napište na mail: [email protected]

Nikola (27) (St, 6. 1. 2021 - 23:01)

Můj gynekolog mi taky poutá nohy. Úplně vždycky. Je to kvůli tomu že jsem moc citlivá a dávám nohy k sobě

Návštěvník (So, 12. 12. 2020 - 09:12)

zdravím,
slyšeli jste o té holce co není očkovaná a má být dána do nemocnice ? Napadlo mě jak tu holku chtějí udržet v nemocnici ?Vždyť jim tam musí dělat bordel a snažit se utéct.

Radka (Čt, 10. 12. 2020 - 14:12)

Ja byla u mladyho doktora v 17ti,strcil mi prst do prdele.Byl mi povedomej,az pri tom jsem se studem zjistila,ze ho znam,ze bydlel u nas v baraku,a jako holce se mi libil.Ta ostuda,ze zrovna on,uz jsem ani oci nezvedla,po prohlidce jsem skocila dolu,natahka obleceni a frnk pryc.

Návštěvník (Pá, 22. 11. 2019 - 12:11)

No,ja byl u lekarky,stvala mne tam sestra,byla u vseho,vse musela videt,predklanela se az nade mne.Kdyz mi doktorka dala prst do prdele,nebo mi tam vsunula teplomer,ta sestra se furt ptala:jak se citis?Je ti to neprijemny vid?Byla tak o dva roky starsi, nez ja.Tak odpovez,ze se stydis? Pritom mne utesovala tim,ze mne hladila pres pulky.Podle videni jsem ji znal,o to to bylo horsi.

Radek (So, 8. 1. 2022 - 13:01)

Jako dospělé se nestydím, ale stydět jsem se začal právě u doktorky 5ti letech. Byla tam doktorka, zdr.sestra,mama a moje o tři roky starší sestra. Měl jsem si lehnout nahý na záda na vysetr. Lůžko. Nejúspěšnějším vyžadoval odchod sestry, bylo to prvně, náhle jsem se před ní stydel, ona už přede mnou aha nechodila rok. Trenky mi nakonec stáhla máma, tak jsem si neochotně leh, úděl jsem, jak se. uvelebila v nohách lehátka, měl jsem nohy u sebe a kryljsem se, silné jsem rudnul studem a bezradnosti, jak se z toho dostat. Máma, už rozcilena, porucila, ať zvednu a roztahnu nohy. Mně bylo trapne, mým studiem se bavilo a koukalo na mne takové ženské konsilium, hlavně sestra mi vadila. Hned se nabidla, že mi prizvedne kuličky, aby neprekazely, a doktorka ji k tomuvybidla. Odmítl jsem skrcit roztazene nohy a rukama jsemse chránil před pohledem a dotyky sestry. A tehdy mi máma dala na holou, začal jsem brecet, s brekem jsem ji poslechl, roztazene nohy prisunul skrcene k bradě, Sestra se od pasu natáhla do lůžka a já dostal pokyn neodtahnout se, naopak. prisunoutse až před její oblicej, Nadzvedla mi s vítěz. výrazem ty kulky, já brečel a křičel, že před ní to nech i. Naopak, musel jsem zatlačit, abych přestal sbírat dírku, pak tam doktorka strčila prst. Během celé procedury jsem brecelNejhorsi byl konec, nesmeljsem opustit svou ponizujici polohu, doktorka říkala, že až řekne že můžu, takpresto, že už jsem nebyl vysetrovan, zůstal jsem před sestrou ležet a ona s hlavou až u mého rozevr. zadku, taky. Náhle jsem pocítil vzrušení, jak jsemse ji musel nechat bezmocně prohlížet, takže jsemse neodtahoval a dírku jsem nesviral, ba rozevrel jsem ji. Byla to směs protichudnych pocitu dohromady.

@

Jirka. (Pá, 22. 11. 2019 - 12:11)

Tak to musela být tragédie. Tak ses s ní měl domluvit a někde se sestrou sejít. Bože, taková příležitost ty stydlíne.

Tomáš (Út, 7. 11. 2017 - 21:11)

Lékař nemsí sahat ženě na klitoris, to nevíš?....copak nejsou v každé ordinaci pravidla co nesmí dělat?....nesmí ti sahat n aklitoris a ještě si s ním pohrávat, to je normální zneužití a znásilnění a ty jsi hlopupá, že jsi to dovolila, lékař nesmí ani svlékat osobu stejného pohlaví, pokud s tím dotyčný či dotyčná nesouhlasí, navíc nikdy nesmí být žena úplně celá nahá a musí být vždy zakrytá a jen určitou část těl aohalená na nezbytnou dobu, je zajímavé, že nejsou tyto pravidla v každé ordinaci, ale hlavně, že pořád chtějí už tak vysoké platy, másí mít vždy obě rukavice, máte právo odmítnout takovou prohlídku, máte právo požadovat doprovod jako například přítel, nebo sestru. Navíc lékař nikdy nesmí sahat bez vašeho souhlasu na klitoris, to se nesmí, myslím to vážně !!!

Jana (Út, 7. 11. 2017 - 21:11)

Tady se píše o perverzních...gynekolog ti v žádném případě nesmí sahat na klitoris, nesmí tě osahávat, nesmíš být úplně nahá od zhora dolů, to se nesmí, dále si za to můžete sami, máte hledat pouze ženy líkařky, pokud bohužel není, tak máte tlačit na ministerstvo zdravotnictví a na vládu, aby zpřísnila podmínky pro lékaře a víe chránila Vás ženy, například v západních zemí, nebo v USA neexistuje, ž ekdyž je gynekolog chlap, aby tam byl sám, navíc při každé prohlídce, než vejdete do ordinace vyplnujete formulář do kterého píšete, zda si přejete doprovod například kamarádku, rodicče, nějakou ženu, nebo přítele jako pojistku, aby jste nebyla zneužita a pokud nemáte zrovna doprovod, tak je tam kolonka, že si přejete jako podporu a pojistku mít u toho sestru, aby náhodou lékař-muž nezneužol své postavení, navíc prvně jdete do ordinace, pak je konzultace, pak jdete do oddělené místnosti, kde jste úplně sama, nesmí tam jít ani lékař ani lékařka, až se připravíte a celá se zakryjete takovýma láktkama, je to podobný papíru. Až jste připravená, tak dáte vědět lékaři či lékařce, že už může vstoupit, v žádném případě nesmí lékař vstoupit, než mu to sama neodsouhlasíte, musí zatukat a zeptat se , zda jste zakrytá a zda může vstoupit a je to tak správně, lékař je jen muž a není to přeci váš muž, nebo přítel a podle toho se musí chovat, musí mít úctu k člověku k dotyčné žene a respektovat její práva, bohužel se to tak u nás v naší zemí neděje, nenechte si to líbít, musíme si uvědomit, ž ejde o Nás o všechny, všichni máme ženy, manželky, přítelkyně, matky i dcery, nedovolme to !!!!

Denis (So, 20. 12. 2014 - 17:12)

Já mám nepříjemný zážitek s uroložkou Valovou z VFN. Vyšetřovala mi genitál a záměrně tvrdě stlačila nadvarlata i chámovody, až jsem vykřikl bolestí. Jako nějaká sadistka. Přiběhla jiná doktorka z vedlejší ordinace a začala jí domlouvat. Vážně divné.

Elisabet (Pá, 27. 8. 2010 - 10:08)

Šla jsem také na...No normální to asi není, měl tě poslat na gynekologii.Ale tam by ti toto dělal jiný lékař.Máš to aspon za sebou. Určitě toto příště absovovat nemusíš. Měj se hezky Elisabet.

NIKA (Po, 21. 6. 2010 - 11:06)

Ten pyjus je nějakej pošahanej úchyl, že? Na jiných diskusich se chlubí, jak má velkýho čůráka, ale kdyby ho ukázal nějakej holce, vsadim boty, že by mu řekla, že takovou kládu v sobě nechce. Tak si raději hledá doktorku, která je ulítlá na velký penisy, nic jinýho mu ani nezbývá.

ty pije (So, 19. 6. 2010 - 20:06)

Neznáte nějakou doktorku,...jsi snad všude

Pyjus (So, 19. 6. 2010 - 19:06)

Neznáte nějakou doktorku, která je ulítlá na velké penisy?

Nika (So, 19. 6. 2010 - 19:06)

tady je těch erotických povídek až hrůza. Největší blábol je od nějaké kuchařky, která kvůli práci v potravinářství absolvovala u obvodního doktora výtěr z pochvy. Já jsem pekařka, takže taky potravinářský obor, ale výter pochvy u obvoďáka jsem nikdy neabsolvovala. Maximálně výtěr konečníku při střevních potížích, ale to je normální. Výtěr pochvy si kuchařka vymyslela, JE TO LEŽ JAKO VĚŽ.

jaroslavpavuk (Pá, 8. 1. 2010 - 19:01)

Účastnícke štáty KBSE (konferencia o bezpečnosti a spolupráci v Európe) sa zaväzujú: chrániť osoby pred akoukoľvek psychiatrickou, alebo inou lekárskou praxou, ktorá porušuje práva a základné slobody a prijímať účinné opatrenia aby sa zabránilo takejto praxi a aby bola potrestaná.

jaroslavpavuk (Pá, 8. 1. 2010 - 19:01)

6. Právo na súkromie a zachovanie dôverného prístupu Každý jednotlivec má právo na zachovanie dôverného prístupu k svojim osobným informáciám, vrátane informácií týkajúcich sa jeho zdravotného stavu a možných diagnostických alebo liečebných metód, ako aj na ochranu svojho súkromia pri výkone diagnostických vyšetrení, prehliadke u odborného lekára a lekárskom ošetrení alebo chirurgickom zákroku vo všeobecnosti. Všetky údaje a informácie súvisiace so zdravotným stavom jednotlivca a s lekárskym ošetrením alebo chirurgickým zákrokom, ktorému sa podrobuje, sa musia považovať za súkromné, a ako také sa musia primerane chrániť. Osobné súkromie sa musí rešpektovať, a to aj počas lekárskeho ošetrenia alebo chirurgického zákroku (diagnostické vyšetrenie, prehliadka u odborného lekára, lieky, ap.), čo musí prebiehať v primeranom prostredí a len v prítomnosti osôb, ktorých prítomnosť je nevyhnutne potrebná (pokiaľ pacient nedal výslovný súhlas alebo o ich prítomnosť nepožiadal).

jaroslavpavuk (Pá, 8. 1. 2010 - 19:01)

4. Právo vyjadriť súhlas Každý jednotlivec má právo na prístup ku všetkým informáciám, ktoré by mu umožnili aktívnu spoluúčasť pri rozhodovaní o svojom zdraví; tieto informácie sú základnou podmienkou pred akoukoľvek procedúrou a liečbou, vrátane účasti na vedeckom výskume. Poskytovatelia zdravotníckej starostlivosti musia poskytovať pacientovi všetky informácie súvisiace s plánovanou liečbou alebo operáciou, vrátane súvisiacich rizík a ťažkostí, vedľajších účinkov a alternatívnych prístupov. Tieto informácie sa musia poskytnúť dostatočne včas (najmenej 24 hodín vopred), aby mohol pacient aktívne spolupracovať pri výbere liečebných možností týkajúcich sa jeho zdravotného stavu. Poskytovatelia zdravotníckej starostlivosti a odborní pracovníci sa musia vyjadrovať v jazyku, ktorý pacient pozná, a komunikovať spôsobom pochopiteľným pre osoby bez odborného vzdelania. Vždy keď informovaný súhlas poskytuje právny zástupca, pacient musí byť čo najviac zaangažovaný na rozhodnutiach, ktoré sa ho týkajú, bez ohľadu na to, či ide o neplnoletú alebo dospelú osobu, ktorá nechápe alebo nie je schopná uplatniť svoju vôľu. Informovaný súhlas pacienta sa musí získať na tomto základe. Pacient má právo odmietnuť liečbu alebo lekársky zákrok, zmeniť svoj názor počas liečby a odmietnuť jej pokračovanie. Pacient má právo odmietnuť informácie o svojom zdravotnom stave.

jaroslavpavuk (Pá, 8. 1. 2010 - 19:01)

Měly jste to říct příteli,...Ja si tiež myslím kde majú tieto baby manželov prečo sa nezaujímajú čo sa s nimi deje.

Reklama

Přidat komentář