Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Šišmiš (Pá, 22. 11. 2019 - 14:11)

Tak ti teda děkuju. Musím hledat jinde,ale ty jsi moc hezká. Škoda. Ale v Lípě nemám žádnou provozovnu.

Klára (Pá, 22. 11. 2019 - 12:11)

Ségra dopoledne ještě chrněla, sice si pustila nějaký film,ale když jsem za ní přišla za chvilku, byla zase tuhá. Ale to je dobře. Měly jsme tady od včera připravené kuřecí stehno s rýží ,co nám mamča uvařila na dnešek a tak jsme to snědly a dnes už to Nikola snědla skoro všechno a nevypadá teda ,že by jí to šlo zpátky jako včera. Je celkem v pohodě, má jen 37,2 ale je unavená a tak odešla se vyčůrat a do pelíšku a nechám ji být. Budu se taky povalovat a lenošit.

Host (Pá, 22. 11. 2019 - 12:11)

A tu moč od sestry jsi vypila nebo vylila do záchodu? Liborovi přece chutná a tys to taky zkoušela.

Gita (Pá, 22. 11. 2019 - 09:11)

Klárko ono se to poddá. V tomhle pdzimním počasí je to normálka. Holka mi kucká taky několik dní,ale je bez teplot a tak dnes ještě šla do školy

Klára (Pá, 22. 11. 2019 - 08:11)

Hele Šišmíšo to máš opravdu smůlu. Ale nejsi z Liberce ale tady z Lípy, protože vím, že jsme tam s mamčou u tebe kupovaly v servisu zimní gumy. Tak musíš najít holku jinou, volnou. Byla jsem u Nikolky do rána v noci moc nekašlala a chrněla ,jen se vzbudila na čůrání kolem druhé, a to je logický, protože pila ještě pozdě večer hodně čaje a taky jí to šlo hned z pipinky prudkým proudem a to ještě byla celkem rozespalá. Tak jsem jí rychle stáhla pyžamo a kalhotky a držela ji za ruce aby čůrala trochu opřená o mně. Zadeček měla trochu výš a proto bylo vidět, že potřebovala hodně jak moc jí to šlo z pipinky. Ráno kupodivu teplotu nemá jen 36,9 ale budu s ní dnes doma.Snědla snídani a tak jí pustím nějaký filmy a ať je v klidu. Nechala jsem jí ráno čůrat tak, že jsem jí pod pipinku dala skleničku,kdyby bylo potřeba vzít moč k doktorovi. Moc se do ní netrefovala a musela jsem hlídat ten její trochu roztříštěný pramínek z pipinky a tak jsem měla pochcanou i ruku od ní, ale to je to nejmenší. Máme to připravený ale asi k doktorovi nepůjdeme,když je to lepší. Čůrala jsem taky ,v noci se mi chtělo málo ,ale udělala jsem trochu a ráno víc a když jsem jí odebírala moč do skleničky tak už jsem to měla nutný a pak jsem hned jak byla Nikola hotová to pustila po ní do záchodu a spláchla to až najednou, protože moje pipinka už byla nastavená okamžitě čůrat. Ve škole dnes máme takový volnější den, takže moc nezameškám. Libor asi o víkendu nebude moci přijet kvůli práci a na tu chaloupku asi nepojedeme a jestli nebude mrznout tak to třeba o týden odložíme, jen jsem včera naznačila ségře, že bychom odjely na jeden den do Mikulášovic a jestli by tady na nás počkala, ona se otočila v posteli ode mne a dala hlavu pod polštář a už začínala bulit. To bych jí nemohla udělat a nechat jí tady a jet s mamčou bez ní. Ona je opravdu taková cíťa, že by nejedla a jen ležela v posteli a proplakala celý den než bychom přijely. Natolik ji znám a prožily jsme spolu hodně zlého dřív a tohle proste nemůžu udělat.

Návštěvník (Pá, 22. 11. 2019 - 14:11)

Tak když Libora půjčuješ mamče, tak by taky mohl vypít tu Nikoly moč. Škoda ji vylít v té vaší rodině

Miška (Pá, 22. 11. 2019 - 08:11)

Klára nejprve napíše příspěvek a pak si nad ním výhoni ptáka.

Šišmiš (Čt, 21. 11. 2019 - 21:11)

Tak a Klárkou mám asi smůlu.

Míla (Čt, 21. 11. 2019 - 21:11)

Nech sestru v klidu a hodně pít a a´t určitě je doma . Tyhle virózy když nevyležíš tak se táhnou třeba i dva týdny . A na chalupu si radši zajeďte až bude Nikolka vpořádku. Klidnou dobrou noc!

Klára (Čt, 21. 11. 2019 - 19:11)

Ségra má stále horečku a leží a kašle a večeři snědla s přemáháním a pak jí za chvilku budu jí hlídat vyblinkala na záchodě. Tak jí dáváme jen čaj. Mamča ještě přinesla nějaký silnější prášky od známýho doktora,prý na antibiotika to zatím není,ale má se jít k němu zítra,kdyby s e to nezlepšilo. Je pátek a tak bych to vyřídila s ní a zůstala bych ze školy doma ten jeden den. Budu u ní do rána a budu ji hlídat.Když to chytnu tak co, budeme alespoň ležet spolu. Mám o ní strach,ale tak jednou dvakrát za rok to ona občas má a taky máme obě citlivé pipinky na vychladnutí.

Šišmiš (Čt, 21. 11. 2019 - 18:11)

Já bych Kláru taky pomiloval. Jsem stejně jako Libor z Liberce

Klára (Čt, 21. 11. 2019 - 17:11)

Jo a když mám holčičí dny tak se nemiluju s Liborem ale půjčim ho mamče.Libi se ji,když ji vystříka baculku.Alespon mě nepodvádi.

Klára (Čt, 21. 11. 2019 - 15:11)

Návštěvníku, co ti mám víc popsat. Já když mám holčičí dny tak se nemiluju s Liborem a ani s ním nečůrám do pusy, jen jsme včera normálně čůrali venku večer a on se jen díval, ale samozřejmě byl vzrušenej a hodně a tak jsem mu pomohla jinak aby se uvolnil a udělal to mně do dlaně. Dnes jsem čůrala pod viaduktem a celkem hodně a pospíchala jsem spíš domů za Nikolkou,protože dnes nešla do školy a má teplotu a hodně kašle a mamča musela do práce a tak ji nechala samotnou doma a hlídaly jsme jí po telefonu a zvládla to dobře. Má 38 a tak jsem jí uvařila čaj s medem a na kašel jí koupila Mucosolvan a dostala paralen. Furt by jen spala a asi bude chrnět zase po tom prášku. Byla se i teď vyčůrat a říká,že čůrá hodně ,ale nepálí ji to a tak to má naštěstí jen v krku. Ve škole je taky hodně spolužáků nemocných a u nich ve třídě taky. O víkendu jsme chtěli jet na chaloupku ji zazimovat a poklidit tam a vypustit vodu aby nezamrzla a asi jen na jeden den a večer zpátky. Ale jestli bude Niki ještě nemocná,tak jí tady nenecháme samotnou,protože by určitě celý den bulila,protože to tam má taky moc ráda, tak uvidíme. Třeba ji teple zabalíme a pojedeme jen na chvilku než ty hlavní věci uděláme nebo pojede mamča sama a to by zase bylo líto i mně. Já se chci pozdravit s paní Helenkou a v hospůdce,protože přes zimu tam jezdíme jen málo a jen na otočku někdy to spíš zkontrolovat, nakrmit ptáčky a zase zpátky. No Niki už chrní doopravdy,tak půjdu k sobě a budu v klidu než přijde mamča.

Martina (Čt, 21. 11. 2019 - 17:11)

Klárko to je teď normální. Můj partner se s tím už potýká týden a dnes teprve ulehl a vykašlal se na práci a je mu opravdu nanic. Zkus dnes nespat s Nikolkou ikdyž vím,že ji máš ráda ,abys to nechytla od ní. Ikdyž ono se tomu stejně moc ubránit nedá,když jste v jednom domě, záleží na imunitě. A s chaloupkou se netrap, prý má být ještě hezky celkem i za týden a tak když se Nikola z toho nevyhrabe,co to odložit? Pa a držte se holky!

Návštěvník (St, 20. 11. 2019 - 21:11)

Ta ji má určitě od něj plnou. Nejdřív se mu někde vychcala a pak ji to udělal a nahulil ji pipinu tím svým. Holka si užívá a jen by to měla sem víc popsat, jak to bylo.

Host (St, 20. 11. 2019 - 21:11)

Miško, boduješ. To bylo fakt hustý. Klárko a co ty? Tys plna dojmů s Liborem, bylo společný čůráníčko a naplnil ti pipinku?

Klára (St, 20. 11. 2019 - 20:11)

Byla jsem s Liborem venku a poseděli jsme chvíli na pizze a už jsem doma. Ségra dnes šla do školy,ale kašle a má teplotu vyšší než včera a tak ji mamča asi nechá doma zítra. Víc napíšu příště. Nestíhám.

Miška (St, 20. 11. 2019 - 19:11)

Napíšu dnes čurací příspěvěk,protože jsem byla u kamarádky a v koupelně jsme blbly a byly zvědavé jak naše baculky čurají. Prostě jsem potřebovala čurat a tak jsem na bobečku hodně dala nohy od sebe a baculku si ještě rukama víc rozevřela a čurala jsem a ona to natáčela na mobil a měla z toho velkou legraci jak mi to proudilo velkým obloukem a skoro jsem ji mobil počurala a pak jsem zase natočila já jí tím samým způsobem. Pak jsme si to pustily a porovnaly. U mně bylo vidět,že čurám z malý dírky ,která se tím čuráním úplně napnula a rozšířila,protože jsem dělala opravdu prudký proud a chtělo se mi hodně moc. Aneta čurala podobně, jen její čurací dírka byla vidět méně a byla méně napnutá,protože čurala taky hodně ,ale já dělala větší oblouček proudu a ona měla menší tlak. Prostě jsme blbly a pak to natočený smazaly.

Klára (Út, 19. 11. 2019 - 18:11)

Dnes se nedaleko Mimoně stala havárie chemická a tak jsem z toho špatná. Dělal tam otec mé nejlepší kamarádky a prý je v nemocnici. Tak snad to dobře dopadne. Nikola je dnes nějaká unavená a není ji dobře a má teplotu ,ale nekašle ani ji při čůrání pipinka nepálí, tak ji mamča dala čaj z bylinek s medem a teď si šla lehnout a uvídíme zítra,co a jak. Mamča byla dnes v Lípě pro zboží a tak mně vzala domů a tak jsem nečůrala pod viaduktem,ale až doma a jelikož mám ty holčičí dny tak jsem čůrala přes tampón a šlo mi to pomaleji ikdyž jsem čůrala hodně. Jestli bude ségra chtít,tak budu dnes do rána u ní,jestli ale bude brzy chrnět,tak jí nechám být a půjdu k sobě. Ne nenechám ji tam, já jsem jí to slíbila a tak budu u ní, to by jí bylo líto a mně taky. Libor pojede s otcem na Slovensko dělat nějakou zakázku přes víkend a tak se neuvidíme,ale chce přijet ve středu a vzít mně někam ven, to je vlastně už zítra, tak uvidíme,kam vyrazíme.

Klárko, (Út, 19. 11. 2019 - 22:11)

jdi spinkat se ségrou. Bude ráda a je to dobře,že bude mít pocit,že jsi s ní. Pozdravuje Míla

Reklama

Přidat komentář