Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Lucka (So, 23. 11. 2019 - 08:11)

Ahoj. Já už jsem tu v létě psala jak jsem se na začátku srpna 2x úmyslně pokadila. Poprvé v posteli a pak vestoje. Brala jsem to jenom jako takový jednorázový úlet i jsem se pak za to trochu styděla byť nikdo nic neví. Nicméně pořád to mám v hlavě a rozhodla jsem se, že se k vám dneska opět přidám. Jsem zase v posteli v kalhotkách a pyžamových kalhotách. Jsem dnes sama doma celý den a už se mi docela chce kadit, takže nebudu vstávat, ale ani to nebudu hrotit a počkám až už to nevydržím a půjde to samo. Pak ještě napíšu

Romana (Pá, 22. 11. 2019 - 19:11)

Zdravím všechny. Vidím, že to tu celkem ožilo, tak po nějaké době taky přispěji. Jedu na víkend za kamarádkou na Moravu a abych si trochu rozfázovala cestu, tak trávím dnešní večer v Praze, kde mám zajištěné na dnešní noc ubytování. Momentálně jsem v soukromí hotelového pokoje a jsem pokaděná. Docela vzrušující pocit, přijet jako anonymní slušně vypadající slečna a nikoho by nenapadlo, co zrovna dělám v soukromí svého pokoje. Zajímavý úlet. Vždycky jsem chtěla něco takového zkusit. Jinak samozřejmě, že po sobě vzorně uklidím a nikdo nepozná co se dnes večer v tomto pokoji dělo, ale ještě si to budu chvíli užívat. A vzkaz pro Vendulu : Hustý, takhle se demonstrativně počůrat před maturitní komisí. Na mně to čeká příští rok, tak doufám, že nedopadnu jako Ty :)

Martina (Pá, 22. 11. 2019 - 09:11)

To včerejší velký pokakání bylo pro mne asi zlomové. Hodně jsem to prožívala a přemýšlela o tom a vzrušovala by mne myšlenka kakat před jinou holkou třeba někde venku nebo kakat společně kdybysme potřebovaly obě a taky nejlépe venku. Ne se pokakat ale kakat tak abych viděla já na její kakání jak jí to jde a ona zase jaké kakání mám za zadečku já.Nikdy jsem s holkou nekakala ,mám dvě dobré kamarádky se kterýma někdy čůrám společně venku a to jo,ale tohle by mne najednou lákalo. Chci se zeptat Kikino jestli je to normální nebo někam neujíždím myšlenkama a představama příliš. Možná, že bych to tak trochu až budu potřebovat na velkou nechala na ven až budu s jednou dobrou kámoškou a pak bych se před ní někde venku vykadila. Pro mně by bylo vzrušující ikdyby ona nekakala a třeba se jen vyčůrala nebo jen byla se mnou při tom aktu. Asi nejsem normální.

Sabina (Pá, 22. 11. 2019 - 16:11)

Nic si z toho nedělej, taky mám podobné představy, ale myslím že v tom nejsme samy. U mě to asi spustili rodiče, kteří byli nároční a já musela být poslušná dcerunka, nejlepší ve škole apod. Pořád si představuju takový svůj vzdor, že se před někým počůrám nebo pokakám i za cenu toho, že se to třeba rozkecá a budu mít trochu ostudu.

Vendula (Pá, 22. 11. 2019 - 17:11)

Já jsem se na vzdor pochcala takhle ještě ve škole,když mi řekli o maturitě ,že jsem neuspěla. V té chvíli mi bylo srdečně jedno,co si o mně kdo myslí a chtělo se mi navíc dost a prostě jsem to udělala před komisína zem a až pak jsem se sesypala. Reparát ale dopadl dobře,ale tu pečeť pochcané maturantky si nesu u učitelů s sebou. Kamarádi a kámošky to neřeší.

Sabina (Pá, 22. 11. 2019 - 21:11)

Tak to by na mě asi bylo moc, ale taky něco naplánuju. Sice se samozřejmě bojím, ale každá ostuda jednou přejde a třeba by si i mí rodiče uvědomili, že nejsem dokonalá.

Návštěvník (Čt, 21. 11. 2019 - 18:11)

Jenom kakejte holky, kakejte.

Nikola (Čt, 21. 11. 2019 - 16:11)

Teda vy jedete a já pořád nic :-( No tenhle víkend buď v sobotu, nebo v neděli, bych na to měla mít konečně prostor. Holt zkadit se před svým přítelem, nebo mezi kolegy na fakultě prostě nemůžu :-) Tak si užijte kadění a já napíšu, až něco spáchám.

Markéta (Čt, 21. 11. 2019 - 11:11)

Pokakala jsem se hrozně. Ani jsem netlačila, šlo to samo a bylo to nekonečný. Kalhotky to nevzaly všechno,a silonky kolem zadečku taky plný a stále to ještě šlo ven jako řidký hovínko ze mně. Nechala jsem to na sobě a až teď se půjdu umýt

Markéta (Čt, 21. 11. 2019 - 09:11)

Už to nevydrżím,už to půjde. Pak na

Denisa (Čt, 21. 11. 2019 - 09:11)

To já se ani dneska moc snažit nemusela cejtila jsem že to bude průjem a taky že jo tak tak jsem se stihla nasoukat do kalhotek a silonek a už mi to z prdelky pěkně lítalo fajn pocit ale za hodinu musím jít do práce a tak už jdu pod sprchu

Markéta (Čt, 21. 11. 2019 - 08:11)

Já budu kadit dnes taky, už mám zadeček plnej, jak jsi psala Martině,že je dobře s tím bojovat než se pokadíš tak to tak nechám,schválně jak dlouho vydržím. Zatím by to šlo ven asi hned,kdybych trochu zatlačila,ale já to nechám ,ať to hovínko nemá tak jednoduchý se mnou a tu cestu ven si vybojuje. Mám takové větší tlaky v určitých chvílích,ale nejde to do křečí až že bych se pokakala. Oblékla jsem si taky ještě silonky,to je dobrý nápad a leginy si pořídím a to bude ještě víc bezpečný. Já se ozvu jak to bude hotový. Normálně bych už kakala,ale ještě to snad vydržím deset minut nebo půl hodiny, nevím, Třeba i déle.

Kikina (St, 20. 11. 2019 - 20:11)

Už to je a kalhotky se mi pěkně naplnily ani jsem se nemusela moc snažit a ty těsné legíny to drží tam kde mají. Marti na medicínu bacha bývají po ní dojezdy a s nimi i související nechtěné nehody. Nebydlís sama tak plánuj opatrně :0)

Martina (St, 20. 11. 2019 - 19:11)

To zkusím zítra, dám si k tomu malý projímadlo.

Kikina (St, 20. 11. 2019 - 19:11)

Ještě chvilku já nerada tlačím. Držím to tak dlouho až to pustím sama. Prohra s vlastním tělem je vzrušující :0)

Návštěvník (St, 20. 11. 2019 - 18:11)

Martino i jiní. Spolehlivý jsou na tohle do jistý míri pokud víš a pamatuješ na kdysi nošené modré trenýrky s kapsičkou a bílou výstelkou. Co si pamatuji, tak vydrželi hodně a dost se do nich i vešlo a mám to odzkoušené již z dětství, ale bohužel se již nevyrábí. Mám jich však dost, tak zásoba je dostatečná

Martina (St, 20. 11. 2019 - 15:11)

Pokakala jsem se schválně asi kolem jedenácté,plný kalhotky a ještě že jsem měla silonky,tam se to provalilo taky. Kakala jsem ve stoje a trochu tlačila než to šlo samo,ale stalo se mi,že jsem i čurala a mela jsem celý nohy mokrý až k chodidlům a ještě jsem musela vytřít podlahu. Ale kakání jsem si nechala na sobě a až pak jsem se umyla.

Kikina (St, 20. 11. 2019 - 17:11)

Ahojky no s tím čůráním to chce holt vychytat to je otázka praxe. I mě se při kakání někdy stane že se i trochu počůrám. A co pocity? Jenom takový jednorázový úlet nebo si to chceš ještě někdy zopakovat?

Martina (St, 20. 11. 2019 - 17:11)

Ahojky Kikino. Určitě zopakovat. Je to něco jinakého a neobyčejný pocit jak víc ovládat svou emoční rovnováhu bez nutnosti z dětství naučené sebekontroly. No asi jsem to napsala moc učeně, ale tohle je asi nejvýstižnější.

Kikina (St, 20. 11. 2019 - 18:11)

V pohodě :0) každý to popisuje jinak já jsem možná trochu přízemní nebudu to okecavat já přítele nemám a nechci a pokakávam se primárně pro sexuální uspokojení ale je tu samozřejmě i ten pocit svobody nic neřešit a udělat to a pryč s předsudky. No já už jsem taky docela plná ještě to chvíli podržím a pak se pokakám do bílých kalhotek a zelených legín. Bude to prima :0)

Reklama

Přidat komentář