Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Denisa (Út, 19. 11. 2019 - 12:11)

A to si jako byla pokaděná i mezi lidma a nikdo nic nepoznal? To muselo přece bejt cejtit ne? Já jenom že zrovna před chvilkou jsem se podělala do spoďárů a silonek a zrovna teda nevonim -:) ještě že dneska nemusim do práce tak si to můžu užít

marsina (Út, 19. 11. 2019 - 12:11)

To mně právě rajcovalo být mezi lidma co nejvíc

Denisa (Út, 19. 11. 2019 - 12:11)

A nikdo si ničeho nevšimnul? Tak to muselo bejt vzrušo já to taky občas udělám někde na veřejnosti ale většinou jenom tam kde pak nepotkávám moc lidí jednou jsem takhle posraná potkala kámošku a byl to trapas a musela jsem se vymluvit že se mi to stalo jako nechtěně

Nikola (Po, 18. 11. 2019 - 18:11)

To jsou mi dotazy. Prostě dva, tři dny jez všechno možný a nejdi kadit a ono už si to najde cestu do gatí samo :) Ale bacha, aby to nebylo na nevhodném místě. A pokud to chceš provést doma a nebydlíš sama, tak taky bacha na plánování.

Btw : Když čtu co jste tu prováděli o víkendu, tak mám chuť se z toho posrat taky. Už mám dlouhou pauzu víc jak měsíc jsem nic neprovedla, ale nebyla příležitost. Možná teď o tomhle víkendu...

Eliška (Po, 18. 11. 2019 - 06:11)

Ahoj pokakánci chtěla bych patřit mezi vás ale ráda bych aby to ze mě vybublalo samo ale nevím co mám splácat aby to vyšlo poradíte mi něco co už jste někdo úspěšně vyzkoušel

Kikina (Ne, 17. 11. 2019 - 12:11)

Ou teď se cítím trochu provinile protože já klidně podtrhnu to co napsala Denisa. Já taky inkontinentni nejsem jenom si na to hraju :0) ale ty problémy co popisuje Majka teda nikomu nezávidím a jsem ráda že je nemám protože kdybych to neměla pod kontrolou a zadeček mě pokakával na nevhodných místech a v nevhodnou dobu tak bych si to asi moc neužívala. No taky se mi to stalo i nechtěně letos už dvakrát tak snad mám v tomhle už vybráno a každá další nadílka bude dílem mé svobodné vůle :0)

Majka (Ne, 17. 11. 2019 - 11:11)

Možná se někdo bude asi divit a nevěřit tomu, nicméně s fekální inkontinencí trpí poměrně dost lidí a to bez ohledu na pohlaví, věk, postavení atd. Jak si někdo na tom bláhově staví a myslí si, že se jej to netýká a nemůže stát. Bláhová a naivní iluze nevěřících Tomášů. Něčím podobným trpím také a to již dost dlouho a spolu s tím i můj dobrý kamarád. Tyto potíže se dají řešit různě a máme na to svoji metodu a vzájemně si pomáháme. Nehod jsem měla během života dost a ta nejhorší je když se to přihodí na moc nepříliš vhodném místě a prostředí. K tomu před cizími, ale i blízkými lidmi jako rodina, přátelé, škola, pracoviště. Ve škole to mám za sebou a těžkou chvilku mám za sebou před nedávnem, takže držím všem lidem palce a ať si nic nedělají z trapných ubožáčků a posměváčků. Oni se mohou dostat do podobné situace a pak každý uvidí co to je. V případě zájmu odpovíme na email kohokoliv zde na této stránce. Vše se dá zvládnout a držte se všichni a nenechte se vykolejit i když je to někdy těžký.

pavel (Ne, 17. 11. 2019 - 10:11)

Ahojte všichni pokakaní !! já jsem tu měl přes noc návštěvu , takže nic nebylo , ale ještě chvilku vydržím a pak to pustím naplno a budu v tom jako vždy co nejdéle , uuž to pomalu leze , musím ještě nakoupit , jo to je ono , tak se tu mějte fajn .

Kikina (Ne, 17. 11. 2019 - 12:11)

Tak hezkou zábavu přeju. Já už jsem snad po troj fázovém průjmiku vykakana dostatečně a mám hlad a tak mažu pod sprchu. Hezkou hnědou neděli přeje všem Kiki.

Kikina (Ne, 17. 11. 2019 - 04:11)

Ahojky já jsem se standardně pokakala než jsem šla včera večer spát a teď mě vzbudil ranní průjmik. Hajám si to pěkně zkakaná v postýlce jsem v džínách a bílých krajkových kalhotkách které už asi na zadečku moc bílé nebudou :0) cítím že je třeba se dopokakat a tak zaujímám svou oblíbenou polohu na bříšku... A průjmik mi právě vyjel ze zadečku. Jsem zase totálně pokakaná a můžu pokračovat ve spinkání. Kakání do oblečení zdar :0) Kikinka.

Scatter (So, 16. 11. 2019 - 08:11)

Pomazlil bych tě Denisko, super, nádhera :) děkuju že si se tak krásně pokakala, udělala si mi tím moc dobře :-*

Denisa (Pá, 15. 11. 2019 - 21:11)

Tak a už jsem podělaná kalhotky na prdeli pěkně ztěžkly. Jsem pěkně v teple a je to fajn

Denisa (Pá, 15. 11. 2019 - 20:11)

No já inkontinentní určitě nejsem :-) Musím zase kadit a udělám to znova do spoďárů. Líbi se mi to

Karolína (Čt, 14. 11. 2019 - 23:11)

Dneska jsem přidala další nehodu když jsem nestihla dojít včas domů a pustila to na schodech

Nikola (Pá, 15. 11. 2019 - 18:11)

Jo jasně. Pokud si nevymýšlíš, tak by ses radši měla nechat vyšetřit, jestli nejsi inkontinentní, protože za dva týdny mít 3x "nehodu" do gatí, asi není úplně v cajku.

Karolína (Pá, 15. 11. 2019 - 20:11)

Jasně taky mě to napadlo jít k doktoru ale nevim co by mi mohlo býta je nějaká nemoc že to občas nestihnu

Simča (Út, 12. 11. 2019 - 19:11)

Děkuji za podporu i Vaškovi. Jinak se snažím aplikovat vaše rady. Naštěstí už jenom pár pitomců mi to připomíná, ale mám naštěstí dobré kámošky, co se mnou drží. Akorát jsem naštvaná na tu učitelku v jejíž hodině se mi to stalo. Dneska byly konzultace pedagogů s rodiči a ona jim to vyžvanila. Když se rodiče vrátili, tak mi máma hned řekla : Simono učitelka nám řekla, že jsi se ve čtvrtek ve škole pokadila. Je to pravda? No nemělo smysl zapírat, přiznala jsem to, ale taky jsem dodala, že kdyby mě pustila na záchod i když to bylo deset minut před koncem hodiny, tak bych to ještě stihla. Táta nad tím mávnul rukou, ale máma je trochu přísná a měla nějaký řeči, že ve svém věku už bych to měla mít pod kontrolou a ať si dám příště pozor. Snad už takový trapas podruhé nezažiju. A pro Kikinu : Já nevím jestli bych na něco takového měla odvahu. Dokud se mi nestal tenhle trapas, tak jsem nikdy na něco podobného ani nepomyslela. Je na tom něco specifického, ale nevím jestli bych to chtěla zažít znova. Jak už jsem psala, zas až tak mi to nevadilo, nebýt té ostudy. Na to se přeci jenom asi hned tak nezapomene.

Kikina (Út, 12. 11. 2019 - 13:11)

Nereagujte na ty provokace vždycky se najde nějaký Marek. Scatikovi děkuji za upřímné vyznání já vím že jsem jeho virtuální láska. Problém je v tom že prostě nejsem na kluky a pokakaná si to nejlépe užiju sama se sebou. Ještě tak kakat před holkou to mi nedělá problém ale před klukem bych se styděla ale zase jsem upřímná a nedávám nikomu falešné naděje. Pokakávání zdar :0) Kiki.

Scatter (Po, 11. 11. 2019 - 20:11)

Kikinka je moje tajná láska a dívka mých snů, sice je nedosažitelná, ale přesně po takové dívce celý život toužím, po holce co s ebude taky tak krásně pokakávat jako ona a ještě kdyby si to tak užívala jako ona, byl bych nejšťastnější muž na světě a to přísahám na svou vlastní smrt a smrt svých nejbližších že je to pravda. dal bych cokoli za pokakanou holku, cokoli myslitelného, všechno na světě! pro mě je to nejvíc, neznám nic krásnějšího než nádherně pokakanou holku, naprosto po tom šílím, zabíjí mě to, nic v životě pro mě není víc, až takovou princeznu jednou potkám tak se pro ni rozkrájím klidně. Kéž by se mi můj sen jednou splnil a měl bych krásné děvče, co se umí hezky a ráda pokakávat, zešílel bych z toho radostí a vzrušením, tohle je pro mě nejvíc, tohle je moje vyznání.

Marek (Po, 11. 11. 2019 - 23:11)

Dobrá ironie a jízlivost tohohle debilního vlákna a idiotských příspěvků úchylů! Tleskám!!! Snad to pochopí ... :-)

Reklama

Přidat komentář