Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (Čt, 21. 11. 2019 - 15:11)

Návštěvníku, co ti mám víc popsat. Já když mám holčičí dny tak se nemiluju s Liborem a ani s ním nečůrám do pusy, jen jsme včera normálně čůrali venku večer a on se jen díval, ale samozřejmě byl vzrušenej a hodně a tak jsem mu pomohla jinak aby se uvolnil a udělal to mně do dlaně. Dnes jsem čůrala pod viaduktem a celkem hodně a pospíchala jsem spíš domů za Nikolkou,protože dnes nešla do školy a má teplotu a hodně kašle a mamča musela do práce a tak ji nechala samotnou doma a hlídaly jsme jí po telefonu a zvládla to dobře. Má 38 a tak jsem jí uvařila čaj s medem a na kašel jí koupila Mucosolvan a dostala paralen. Furt by jen spala a asi bude chrnět zase po tom prášku. Byla se i teď vyčůrat a říká,že čůrá hodně ,ale nepálí ji to a tak to má naštěstí jen v krku. Ve škole je taky hodně spolužáků nemocných a u nich ve třídě taky. O víkendu jsme chtěli jet na chaloupku ji zazimovat a poklidit tam a vypustit vodu aby nezamrzla a asi jen na jeden den a večer zpátky. Ale jestli bude Niki ještě nemocná,tak jí tady nenecháme samotnou,protože by určitě celý den bulila,protože to tam má taky moc ráda, tak uvidíme. Třeba ji teple zabalíme a pojedeme jen na chvilku než ty hlavní věci uděláme nebo pojede mamča sama a to by zase bylo líto i mně. Já se chci pozdravit s paní Helenkou a v hospůdce,protože přes zimu tam jezdíme jen málo a jen na otočku někdy to spíš zkontrolovat, nakrmit ptáčky a zase zpátky. No Niki už chrní doopravdy,tak půjdu k sobě a budu v klidu než přijde mamča.

Martina (Čt, 21. 11. 2019 - 17:11)

Klárko to je teď normální. Můj partner se s tím už potýká týden a dnes teprve ulehl a vykašlal se na práci a je mu opravdu nanic. Zkus dnes nespat s Nikolkou ikdyž vím,že ji máš ráda ,abys to nechytla od ní. Ikdyž ono se tomu stejně moc ubránit nedá,když jste v jednom domě, záleží na imunitě. A s chaloupkou se netrap, prý má být ještě hezky celkem i za týden a tak když se Nikola z toho nevyhrabe,co to odložit? Pa a držte se holky!

Návštěvník (St, 20. 11. 2019 - 21:11)

Ta ji má určitě od něj plnou. Nejdřív se mu někde vychcala a pak ji to udělal a nahulil ji pipinu tím svým. Holka si užívá a jen by to měla sem víc popsat, jak to bylo.

Host (St, 20. 11. 2019 - 21:11)

Miško, boduješ. To bylo fakt hustý. Klárko a co ty? Tys plna dojmů s Liborem, bylo společný čůráníčko a naplnil ti pipinku?

Klára (St, 20. 11. 2019 - 20:11)

Byla jsem s Liborem venku a poseděli jsme chvíli na pizze a už jsem doma. Ségra dnes šla do školy,ale kašle a má teplotu vyšší než včera a tak ji mamča asi nechá doma zítra. Víc napíšu příště. Nestíhám.

Miška (St, 20. 11. 2019 - 19:11)

Napíšu dnes čurací příspěvěk,protože jsem byla u kamarádky a v koupelně jsme blbly a byly zvědavé jak naše baculky čurají. Prostě jsem potřebovala čurat a tak jsem na bobečku hodně dala nohy od sebe a baculku si ještě rukama víc rozevřela a čurala jsem a ona to natáčela na mobil a měla z toho velkou legraci jak mi to proudilo velkým obloukem a skoro jsem ji mobil počurala a pak jsem zase natočila já jí tím samým způsobem. Pak jsme si to pustily a porovnaly. U mně bylo vidět,že čurám z malý dírky ,která se tím čuráním úplně napnula a rozšířila,protože jsem dělala opravdu prudký proud a chtělo se mi hodně moc. Aneta čurala podobně, jen její čurací dírka byla vidět méně a byla méně napnutá,protože čurala taky hodně ,ale já dělala větší oblouček proudu a ona měla menší tlak. Prostě jsme blbly a pak to natočený smazaly.

Klára (Út, 19. 11. 2019 - 18:11)

Dnes se nedaleko Mimoně stala havárie chemická a tak jsem z toho špatná. Dělal tam otec mé nejlepší kamarádky a prý je v nemocnici. Tak snad to dobře dopadne. Nikola je dnes nějaká unavená a není ji dobře a má teplotu ,ale nekašle ani ji při čůrání pipinka nepálí, tak ji mamča dala čaj z bylinek s medem a teď si šla lehnout a uvídíme zítra,co a jak. Mamča byla dnes v Lípě pro zboží a tak mně vzala domů a tak jsem nečůrala pod viaduktem,ale až doma a jelikož mám ty holčičí dny tak jsem čůrala přes tampón a šlo mi to pomaleji ikdyž jsem čůrala hodně. Jestli bude ségra chtít,tak budu dnes do rána u ní,jestli ale bude brzy chrnět,tak jí nechám být a půjdu k sobě. Ne nenechám ji tam, já jsem jí to slíbila a tak budu u ní, to by jí bylo líto a mně taky. Libor pojede s otcem na Slovensko dělat nějakou zakázku přes víkend a tak se neuvidíme,ale chce přijet ve středu a vzít mně někam ven, to je vlastně už zítra, tak uvidíme,kam vyrazíme.

Klárko, (Út, 19. 11. 2019 - 22:11)

jdi spinkat se ségrou. Bude ráda a je to dobře,že bude mít pocit,že jsi s ní. Pozdravuje Míla

Miška (Út, 19. 11. 2019 - 15:11)

Dnes jsem čurala venku a bylo to na poslední chvíli,sundala jsem kalhoty rychle za kontejnerem u cesty a baculka se mohla vyčurat proudem jako divá. Chtěla jsem to vydržet až domů ale to bych se počurala.

Klára (Út, 19. 11. 2019 - 13:11)

no já se poseru asi z týhle zasraný diskuze!To svět neviděl o čem se lidi bavěj

jj (Út, 19. 11. 2019 - 17:11)

Dementní autor vytvořil dementní postavy. To už snad ani není úchylný, jen blbý

Tom (Út, 19. 11. 2019 - 09:11)

Kláro jsi krásná holka. Budu i dnes čůrat s tebou

Znalec (Po, 18. 11. 2019 - 18:11)

vygugli si Kláru a zjistíš jaká je to opravdu hezká holka. A vidět ji čůrat, já bych se udělal hnedle.

Ha!!!!!! (Út, 19. 11. 2019 - 01:11)

Nezapomeň na mýho kocoura ty kecale vyguglenej

Klára (Po, 18. 11. 2019 - 15:11)

Před chvilkou jsem přišla domů a v odpoledním krásném sluníčku jsem udělala velký čůrání pod viaduktem. Měla jsem pipinku opravdu hodně plnou a tak jsem pospíchala rychle na mé místo a cestou už si rozepínala kalhoty abych je rychle stáhla a pipinka se mi hned na bobečku rozčůrala do prudkého proudu až jsem ji měla celou mokrou. Tady skoro nikdo nebývá a tak jsem to čůrání udělala opravdu v pohodě a teklo mi to z pipinky hodně až jsem udělala asi velkou loužičku, ale v tom mokru po dešti to nebylo patrné jak se to spojilo. Už jsem doma a ségra jela s mamčou něco nakoupit do Liberce a tak budu mí klid sama pro sebe

Tom (Po, 18. 11. 2019 - 16:11)

Kláro já jdu čůrat a budu si to číst ,co jsi napsala a tuším,že si to hned u toho udělám a postříkám tě.

Gita (Po, 18. 11. 2019 - 09:11)

To máš smůlu,Klára je už i zasnoubená.

Fanda (Ne, 17. 11. 2019 - 20:11)

Já bych s Klárou tiež rád cikal,keby bola volná.

Host (Ne, 17. 11. 2019 - 19:11)

to nebylo na tebe

Klára (Ne, 17. 11. 2019 - 19:11)

teď jsem nepochopila tento vzkaz,ale asi nepatřil mně.

Reklama

Přidat komentář