Reklama

masturbace ve škole

tamara (Po, 18. 11. 2019 - 12:11)

vždy kdyš si hladine pipiny tak navzájem cekame co vystříkne a nic a při ton když lezim na zadech a janicku rteda lizu tak chci aby se odelala tak aby aspoň trošku vystrikla a ona potom ceka taky na mě

tamara (Po, 18. 11. 2019 - 12:11)

a stejne mi nikdo neodpovi z kluku jake to je když střikate,mate pocit že čurate nebo co

Karel (Po, 18. 11. 2019 - 10:11)

Holky, chtěl jsem se zeptat, když masturbujete na záchodě, jestli močíte před a nebo po masturbaci?

tamara (Po, 18. 11. 2019 - 12:11)

to ja vždy před,potom jsem rozklepaná,to bych se nevyčurala

Matt (Po, 18. 11. 2019 - 07:11)

Taky sem honil na základce. Většinou sem se dovolil učitelky a šel sem si do šatny pro kapesník nebo tak na něco sem se vymluvil. A pak sem si ho v klidu na šatně vyhonil, byl tam větší klid, jelikož byly šatny v podstatě jakoby ve sklepě školy a nikdy tam během vyučování nebyl. Spolužák to dělal na záchodě o hodinu a právě tam ho vyhmátla uklízečka. Takže šatna během výuky byla nejjistější.

Honza (Po, 18. 11. 2019 - 10:11)

Ne vždy. Také jsem chodil honit do šaten ve sklepě. Bylo to ve druháku na střední. Jednou mě tam nachytal školník. Dal mi na výběr buď to nahlásí třídní a ta pak rodičům nebo mu ho vykouřím. Byl jsem nadrženej a ta jsem řekl že ho vykourim. Ale to jsem si dal. Byl to starej dědek a péro mu vůbec nestalo. Kouřil jsem ho snad dvacet minut. Vyteklo z něj pár kapek a vypadalo to ze u toho zhebne. No hnus.

Hovnožrout (Po, 18. 11. 2019 - 21:11)

Máš docela divokou fantazii, hochu.

tamara (Po, 18. 11. 2019 - 12:11)

no ty jsi prase,to ja stále cekam jestli se mi povede pristihnout tatinka jak strika jinam než na toaletak vždy to splachne a ja chci ochutnat,on mne taky sleduje když se hladim,vim to a mysli si ze ne

tamara (Po, 18. 11. 2019 - 09:11)

a muzes mi nejak popsat pocit když mas orgasmus,co to s tebou dela

Matt (Po, 18. 11. 2019 - 12:11)

Hlavně vůbec ten pocit, vzrušení a nervozita z toho prostředí, nebo kdyby někdo mohl přijít. Takový nezapomenutelný. Díky tomu se mi kolikrát povedlo být dřív než sem ho pomalu vyndal, nebo naopak zase to někdy nešlo dobře samou nervozitou.

tamara (Po, 18. 11. 2019 - 12:11)

aha,to ja to mam jinak,nejdriv takove lechtani v podbrisku a potom několik silnych stahu za sebou až bych omdlela,ale nertřikam nic a moc bych chtěla

Matt (Po, 18. 11. 2019 - 12:11)

To ja zase naopak potom řešil kam s tím. Občas se mi stalo, že sem u sebe neměl kapesník a zjistil sem to, když už to na mě šlo..

tamara (Po, 18. 11. 2019 - 12:11)

no jasně,kluci mají střikaní jasne ale ja s moji kamarádkou janou nic,obě mame kreče při orgasmu ale nic nestrika

Tamara (Po, 18. 11. 2019 - 07:11)

No to se toho stalo,jedno slovicko jsem nenapsala no,koho to asi zajima,ale to je pravda ze jsem si to delala pod stolem ve skole a sedi vedle mne kamaradka janicka a ona kdyz mne vydela tak taky,mneli jsme sukne tak to slo dobre

Kundoslav Vojel (Ne, 17. 11. 2019 - 21:11)

Holčičko, radši se nauč česky a pak o něčem vyprávěj.

Tamara (Ne, 17. 11. 2019 - 17:11)

Mi kdyz jsme mneli rozmnozovani tak jsem si to delala pod stolem,bylo strasne vzrusujici

Trautek (Pá, 16. 8. 2019 - 14:08)

no pustím vám takovou pěknou písničku na tohle téma. https://www.youtube.com/watch?v=nehTqjQv9lE

Ahoj (St, 7. 8. 2019 - 10:08)

Já.masturbuji taky ale většinou doma přes den i noc jak kdy jednou mne nacapala sousedka byl jsem u ní jak to dělám ona měla syna a ten to také dělal ale to bylo v dětství bylo mne přibližně deset let a jemu o dva roky více a on kvůli tomu nosil i plenky aby veškeré semeno šlo do plenek a ne do oblečení špatně se to pak pralo tak právě ty plenky používal a vždy před výměnou pleny si to udělal tak šestkrát za sebou. A zpět ke mě mne řekla že takto ne dala po demne suchou plenu a řekla mi vše co máš na sobě tak vysvleci jako trenky a punčocháče které jsem ještě nosil rád tak od pasu dolů jsem byl nahý nechala mne to udělat tak ještě třikrát a pak to nastalo otrela mne jinou namocenou plenkou pak vzala mast a namazala mezi nohama a zasypala pudrem já už věděl že dostanu pleny ale ne takový balík plen bylo jich tak asi šest plen a pak velké gumové kalhotky a vše zapla a ještě batoleci punčocháče se slemi. Ale jak mi pindik v tom stál tak masturbace pokračovala dál akorát že jsem měl pleny a on mne říkal že to takhle nebude s takovým balíkem plen že on má jen tři pleny s gum kalhotky a punčocháče se slemi prý se uvidí jak se pomocim a pokadim tak podle toho budu muset nosit plenky ale pri když se masturbace nedělá tak plenky nedostává ale stejně vždycky si oni řekne na noc a vždy mu ji dá a když si řekne že je chce i přes den tak je také má rád říkal i to že ho plenky vzrušujou a vždy před tím přebalování si to udělá to ho máme nechá udělat. A moje matka si mne vyzvedne za chvilku ale jak jí řeknu že mám plenky na sobě. A sousedka ji řekla jednoduše že mne chytla jak masturbuji že mne dala klasické látkové pleny s gum kalhotky a batoleci punčocháče se slemi tak mamka na mne kouká jak ležím v posteli a s pořádným balíkem plen a říká dobře ti tak já jsem to už měla udělat dávno ti dávat pleny kdo to prádlo má po tobě furt prát řekla že nakoupí pleny a bude mne je dávat že když chci masturbovat tak jedině do plenek jinak nikoliv a pak mne řekla že mne tam nechá do večera a v pátek odjíždím na služební cestu tak se o tebe bude starat sousedka.

Milan R (So, 11. 5. 2019 - 18:05)

Mě to dělá holka se kterou sedím v lavici. Musíme sedět s holkou, abychom prý nevyrušovali. Každou chvíli mi dává ruku na rozkrok a hladí mě tam. Nejhorší je pro mě udržet se v klidu a nedat to nijak znát. Už jsem se i párkrát udělal a flek musel zakrýt mikinou. Já ji to taky dělám, až má mokrý rozkrok, hlavně o přestávce. Je to skvělá holka a vlastně se mi to líbí, jak si hrajeme. Už jsem do ní i několikrát zasunul. Když nemám rodiče doma, tak přijde a děláme si to navzájem a je dost hravá a dokonce polyká.

Kamil (So, 11. 5. 2019 - 14:05)

Čaute
No já si to ve škole taky dělám. Občas po obědě přijdu dřív, zajdu do šatny, nebo na záchod a šup hup a už honim. Jednou se mi stalo že sem honil a přišla tam učitelka.Sice jsem ho stačil uklidit, ale přes tepláky bylo vydět že mi stojí.Sedel sem a dělal že si sundavam boty. Ona povídá tady nebudeš, šup ven. Ja řek že tu chci bejt a ona tys nerozuměl? Já stal a ona mě projela očima a vyvalila oči jak se zasekla v mim rozkroku.Zdálo se mi že se slabě pousmála. A když jsem se pootocil a kouk znova na ni, všiml jsem si že na mě kouká. V klacku mi hucelo ještě víc a já zariskoval a řek. Ja si dojdu na zachod, ještě.Zasmála se a řakla jo di a koukla mi do rozkroku. Ja šel a vyhonil jsem si ho tam. Ona to určitě tušila. Protože při odpoledce se spolužák přihlásil a chtěl na WC a učitelka povídá.Jdi a Kamil je už vyčůranej, že a uslala se a zakroutila hlavou.

Reklama

Přidat komentář