Reklama

Vzrušení z vlastního syna

Mamka (St, 27. 11. 2019 - 11:11)

Zuzko,verte ze se to stava,kamaradka ma syna a on na ni vystartoval kdyz byla ve sprse,proste si pred ni vyhonil a ona byla tak vedla ze nic nerekla a nechala to byt,potom si spolu povidali a on se ji sveril ze si strasne preje ji lizat akorad nevedel jak ji to rict tak udelal co udelal a ted uz si rozumi spolu dobre

evelína (Po, 18. 11. 2019 - 13:11)

Povídka jako hrom,ale drastická.Můj partner je divnej a chtěl abych se k němu vrátila.Jenže jak se dozvím,že zase prádélkuje tak ho pošlu zas za jeho synáčkem i s mýma kalhotkama.Už nebudu utíkat já ale vyhodím ho.A tak jak mě to začalo vzrušovat ,mě to i vzrušovat přestalo........

Jana (Po, 18. 11. 2019 - 10:11)

Včera jsem byla na návštěvě u snachy a syna. Přišla mi otevřít Lucka. Z obýváku byl slyšet vysavač. Šly jsme do kuchyně. Lucka se me zeptala jestli si dam kafe . Řekla jsem ze ano. Vzala ze stolu nějakou krabičku a zmackla knoflík. V tu chvíli stichnul vysavač a za okamžik se ozvalo zaklepání na dveře. "Dále" Dveře se pomalu otevřely. Stál v nich můj syn Honzik. Byl úplně nahý , mel podvazana varlata a trcicim pindourovi navleceny prezervativ. Tak co už máš uklizeno ? Zeptala se přísně Lucka. Ještě ne Paní. Odpověděl Honzik a sklopil zrak. Nějak ti to dneska dlouho trvá. Doufám že si tam místo uklízení nehoníš ptáka. Ne Paní nehonim. No dobře udelej nám kafe. Honza šel k lince a dělal kávu. Podívala jsem se na Lucku a usmala se. Koukam ze už pěkně dlouho nestrikal. Takovouhle erekci nemívá každý den. To máš pravdu nestrikal protože si to nezaslouzil. Honza nám dal kafe na stůl poodešel ke dveřím a klekl si. Celou dobu se na nás díval a pták mu trcel jak stožár. Najednou se Lucka zvedla došla az k němu a zeptala se jestli chce kávu. Pokyval hlavou a řekl ano prosim ma Paní. Lucka vzala hrnecek a vyQila zbytek kafe před něj na podlahu. Honza se sklonil a začal slizavat rozlité kafe. Když byla podlaha čistá zase si klekl a poděkoval. Pochvalila jsem ho jak to pěkně uklidnil a řekla Lucce ze by zasloužil malou odměnu. Lucka se ušklíbla a jen procedila mezi zuby " no tak jo no " Podívala se na Honzu a řekla. Když se máma tak přimlouvá tak můžeš vstát sundat si gumu a třikrát si přetáhnout kuzicku pres zaluda . Honza vstal rozkrocil se a sundal gumu. Vzal pindoura do ruky a pomalu si přetahoval predkozku. Funel , zaviral oči a vyplazoval jazyk. Po tretim přetažení prestal a poděkoval. Porad ale funel a trasl se. Dej ruce za hlavu ! Zarvala Lucka. Honza poslechl ale už se nedokázal ovládnout. Trasl se , funel a z jeho žaludu začalo strikat semeno. Ty prase jedno kdo ti to dovolil !? Úklid to ! Honzik si poslušně kleknul a začal slizavat semeno z podlahy. Lucka se podívala na me a řekla ze to jsou ty moje odměny a takhle to dopadá. Řekla jsem jen promin. Ale v duchu jsem byla rada ze jsem pomohla Honzikovi ulevit. Jsem přece matka.

evelína (Po, 18. 11. 2019 - 08:11)

Můj partner mi bere moje kalhotky a to samé dělá s mýma kalhotkama i jeho syn z předchozího jeho manželství.Vzrušuje mne to a nevím u koho víc zda u partnera,nebo u nevlastního syna.Má tu někdo něco podobného s fetišisty zkušenosti ap.?

luci (Po, 18. 11. 2019 - 09:11)

Neřeš to a užívej života . Taťka , nebo synek , co na tom . Ten můj také chtěl abych s jeho synem , já nechtěla , ale teď už můžu se vším co má penis a vejde se mi tam .

Martin (Po, 18. 11. 2019 - 08:11)

Matky to tak necítí jak synové, nemají zájem o sex s vlastním synem

Tod (So, 26. 10. 2019 - 03:10)

Je to velice lákavá představa i po tolika letech.
Když mi bylo 17 -18 taky jsme na sebe dost pokukovali a mamka chtěla já taky...
Ale ještě k tomu nedošlo je to už 10 let a stále mě to drží. Dostanu z ní nějak rozumně odpověď? Párkrát jsem jí to zkoušel jen tak lehce nahodit a jistý si nejsem... ona podle mě také ne... Nějaké typy ?

Dagmara (Čt, 24. 10. 2019 - 07:10)

mě to napadlo také, ale nikdy bych to nenavrhla, na to opravdu nemám, nevím jak bych reagovala, každopádně určitě bych nic ani náznak, když je to ještě malý kluk

Pavel (St, 23. 10. 2019 - 22:10)

Vždy ta touha ve mě byla,ale odvaha jaksi chyběla a tak jsem stále dumal, jak svou čtyřicetiletou mámu svést. Pozval jsem ji za své první výplaty do Benátek na prodloužený víkend. Nikdy nikde pořádně nebyla a tak atmosféra učinila své. Naprosto "omládla" a prožili jsme nádherné 4 dny a 3 noci. Procházky, plavby, dobrá jídla v restauracích a vínko na pokoji v útulném hotýlku, to vše mi dodalo odvahu, vklouznout za ní do sprchy. Byla překvapená, ale nebránila se ničemu. Milovali jsme se snad 2 hodiny. Škoda, že jsem našel odvahu až poslední večer. Mohlo to být vše kouzelnější. Po návratu domů mě již nikdy nic nedovolila.

Anonym (Čt, 24. 10. 2019 - 23:10)

Jojo měl sem přítelkyni která mě z toho částečně dostala ale teď takový 2 roky mě to přitahuje nejvíc ale není odvaha.

Martin (Pá, 25. 10. 2019 - 10:10)

Kolik je tobě a matce ?Martin

Dan (Po, 21. 10. 2019 - 15:10)

Mám podobny problém, akorát už nejsem puberťák, mám 38 a matce je 63 Myslím si, že s otcem už nemá sex, hodně krát jsem jí to chtěl navrhnout, ale nenašel jsem odvahu, úspěch u žen mám, takže škaredý asi nejsem. Je tady nějaká máma které je více a mívá sex třeba s 30 letym synem?

lojza (Po, 21. 10. 2019 - 15:10)

Akorát se ztrapníš.

Romana (Čt, 17. 10. 2019 - 14:10)

Děje se to celkem běžně. Znám několik klientek, co překročili zakázané ovoce se svými syny. Několik znamená, že to není jen jedna nebo dvě, a to navíc jen ty, co to přiznaly. Další o tom mlčí. Většínou to jsou navíc krásné a spořádané ženy (právničky,doktorky,uřednice,učitelky), co třeba ani nebyli nikdy svému muži nevěrné. Převážně jsou doma po zažitém stereotypu už zanedbávané, či jsou samoživitelky. To víte, syn v rodině je jak se říká po ruce, je nejblíž k ukojení potřeby obejmutí, které žena potřebuje od muže, navíc ho má i ráda, což i pak v důsledku otvírá i největší tabu, které by je ani ve snu nenapadlo. Pubertální syn k tomu taky po ní většinou pokukuje, když doma chodí třeba jen v kalhotkách. Tak jsou to asi první ženské křivky, se kterým se může blíže seznámit, in natura poodhalené, či třeba letmo ve sprše v plné kráse. Asi teda neonanuje s jejímy představami, to by se mu vnitřně hnusilo, že by jen představou zprznil vlastní mamku, je to přeci jeho milá maminka, pečovatelka, ochránkyně, průvodkyně životem, žena jeho otce (tomu by to přeci taky neudělal). Spíš si ty křivky dopasovává pro představu k jiným ženám, jak vypadají pod oblečením atd. K incestu pak dojde v důsledku návaznosti na mimořádnou údálost. Nejčastěji, když se matka setká s erekcí syna. Mnoho žen se třeba při pohledu na erekci totiž vzruší. Jejich tělo je tak připravené, aby předešlo fyzickému ublížení...třeba u znásilnění. Matka pak na syna kouká trošku jinak, ať chce nebo ne. Obvzláště, když ji chybí trošku toho mužství nějakou tu dobu. Vzájemné pozorování pak stoupá. Ona se i nevědomky více předvádí, či je zvědavá. Vyhledává zvědavost po ženském těle, které považuje za obdiv. No a pokud syn hodnotí mamku jako docela pěknou ženskou, tak dále pokukuje, ale už i onanuje s představami konkrétně s ní...stále má asi výčitky. Ale potom stačí při trochu alkoholu, masáži, koupely (zlomená ruka,podání ručníku), společné zdílení lůžka zase nečekaná erekce syna a je krvesmilstvo na světě. Padnou zábrany a syn už klouže pyjem v její lasturce, ochrana neochrana. Než se přejde na nějakou formu ochrany, mají zezačátku výčitky z ejakuace do mamky či na ní. Hlavně z rizika otěhotnění. Přestože prožitek při tom bývá velmi intenzivní, právě z toho zakázaného aspektu. Někdy to právě má následky. Kde ale není žalobce, není soudce.

Erik (So, 9. 5. 2020 - 05:05)

Divné že by to takhke říkali, je normální po matce pokukovat pres veskerou lásku je podle mě normální když se syn pred matkou během puberty občas vzruší, jde oto co všechno mu dovolí... Pro nekoho je nechutné když se matce kouká mezi nohy, prsa, nebo zadek proč by se matka nemohla podivat na erekci svého syna?

Dan (St, 30. 10. 2019 - 05:10)

Ty si psycholozka? Je to pochopitelné podle toho vyprávění ze se to stat může , zajimalo by me zda maji pak chut si to spolu zopakovat?

Tomas (Út, 29. 10. 2019 - 23:10)

Tak sou veci které me na matce hodne pritahuji a dodnes si kolikrat predstavuji jak si sni užívám nevim jestli bych doopravdy chtěl sni spát dovoli mi hodne ale asi bych se pak pred ni stydel ... priznam se ze sem rád když sme spolu nebo kdyz ji mohu projevovat sve city a myšlenky , věřím ze sex sni musi být nádhernej

luci (Pá, 18. 10. 2019 - 13:10)

Je to o incestu a ten je starý jako lidstvo samo .Ta forma ochrany především . Jinak , synek si uleví , uleví i mamce a potom je to o poslední větě tvého příspěvku.

Peťka (Pá, 18. 10. 2019 - 12:10)

Jsme sami se synem už dobrých 10 let. Od rozvodu jsem žádnou další známost neměla, byť jsem snad přitažlivá a společenská. Zaměstnání je i mým koníčkem a víceméně se často pohybuji v atraktivním prostředí. Neměla bych tedy nouzi o známosti avšak tím mým milovaným je můj syn. Podotýkám, že nikdy bych s ním nic nemohla mít. Je to pro mě něco nepřípustného na co vůbec nepomyslim. Jediné, co teď v těchto jeho letech využívám jsou jeho spermie. Bez nich si svoje sebeuspokojování nedokážu představit. Syn samozřejmě nemá tady o tomto ani tušení a nikdy se to také nedozví.

Dana (Po, 14. 10. 2019 - 15:10)

Loni o Velikonocích chodil můj syn ( 16 ) s pomlazkou. Přišel i k nám a byl opilý. Nechala jsem to být. Řekl basnicku a zacal me vyplácet. A dost tvrdě. Uhýbala sem ale schytala jsem jich hezkych pár na zadek. Když odešel sla jsem se podívat k zrcadlu na zadek. Stáhla jsem kalhoty i kalhotky a prohlížela si červené pruhy. Pohladila jsem si zadek a uvědomila jsem si ze jsem vlhká v rozkroku. Svlékla jsem se a sedla si do křesla. Nemohla jsem odolat a začala si hrát s frndou. Zavřela jsem oči a přestala vnimat. Vůbec jsem neslyšela že se Petr vrátil. Když jsem otevřela oči stal ve dveřích s pomlazkou v ruce a zíral na mě. Zalapala jsem po dechu a snažila se rukou zakrýt. Cítila jsem jak teču. Nerikal nic a já taky ne. Vstala jsem a místo abych odešla tak jsem se přehnula přes operadlo křesla a vystrcila na něj zadek. Chvilku se nic nedělo a když už jsem se chtěla zvednout přistála mi na zadku pomlázka. Stiplo to a doslova me to prilepilo k operadlu. Petr me začal svihat a vůbec mě nešetřil. Bolelo to a pálilo ale po stehnech mi stekala stavicka. Dostala jsem jich asi deset. Přestal a přísně se zeptal tak co už budeš hodná ?! Nevím . Řekla jsem. Tak ty nevíš ! Zakřičel a na můj zadek začaly dopadat další rány. Mnohem větší a rychleji. Najednou jsem se zatrasla zakricela a udělala se. Svezla jsem se na zem a schoulila do klubíčka
Petr odešel. Když jsem se probrala šla jsem k zrcadlu a zjistila že mám zadek same jelito. Začala jsem se oblékat a z okna uviděla Petra jak stojí u garáže a honí si pindoura. Netrvala dlouho a předvedl několik výstavních strikancu.

Reklama

Přidat komentář