Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (Út, 12. 11. 2019 - 19:11)

Kalousek těm, co s láskou vzpomínají na komunisty: "Jste jako vězni, co se touží vrátit do vězení, protože je tam jídlo a teplo." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pochopil? Nebo to potřebuješ mít zpracované do komixu, aby ti to bylo jasné? (Kalousek je blb, ale to neznamená, že blb nemůže mít také pravdu.)

aladin (Út, 12. 11. 2019 - 21:11)

Rakato, nic jsi nepochopil, jde o to, proč nemůže tenhle SPRAVEDLIVÝ stát v čele s NEJSPRAVEDLIVĚJŠÍM režimem tohle zařídit pro národ ??? PROČ ??? Protože politici a jejich kámoši by potom neměli co krást a tunelovat !!!

Rakato (Út, 12. 11. 2019 - 22:11)

Nevrátíš se do stejné řeky, ťuhýku. Vyzobávat to nejlepší ze socialismu a kapitalismu sice můžeš, ale je ti to houby platné, protože jedno vylučuje druhé a realizovat dohromady to nejde. Realista se o to ani nepokouší. Profesor Zmatlík, šachový expert, jednou napsal: "Toto je špatný tah. Ale černý už nemá dobrých tahů." Takže něco jde v kapitalismu udělat hůře, než v socialismu, ale nic s tím nenaděláš. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovšem to tě jako přítele socialismu nemusí až tak trápit, protože právě žijeme v socialistickém kapitalismu, a přecházíme plynule do kapitalistického socialismu. Konečně ve Skandinávii už ho mají. Dočkej času jako husa klasu, a tvůj čistý socialismus nakonec přijde: Každý podle svých schopností, každému podle jeho potřeb!

aladin (Út, 12. 11. 2019 - 19:11)

"Barrandov Krimi
Kojak (9)"....Měli byste se dívat, co je západ zač !!! A na kolik svinstev se nepříjde !!! Zlatí komunisti, žádná korupce, žádné vraždy, žídné únosy dětí !!! Bylo tu BEZPEČNO !!!

aladin (Út, 12. 11. 2019 - 19:11)

"Rusko zařadilo Člověka v tísni na seznam nežádoucích organizací"....Já bych ji taky zakázal !!!

Rakato (Út, 12. 11. 2019 - 17:11)

Donedávna byli důchodci utiskováni a skoro při všech těch řečech, jak je důchodový účt přetížen a celý systém se brzo zhroutí, pomalu platilo: "Mrtvý důchodce. dobrý důchodce." Ale pak se strany rozpomněly, že důchodců je čím dál tím více, a že to jsou voliči, a tak důchodcům přidaly. Také se staví různé domy důchodců, domovy důchodců a pečovatelská zařízení.

luci (Út, 12. 11. 2019 - 19:11)

Oni ti chytráci jaksi zapomněli , že pokud neumřou včas , stanou se také důchodci .

Návštěvník (Út, 12. 11. 2019 - 21:11)

To je pravda, ale věří, že nás vykosí takovým způsobem a oberou o všechno a zotročí nás do důchodu, takže jejich životní úroveň coby důchodců již bude skvělá..K tomu ovšem musí odrovnat všechny nedemokraty a zejména Zemana a Babiše.

a (Út, 12. 11. 2019 - 17:11)

"V Havlově autě lidé nahrávají vzkazy. Pravdoláskař je teď nadávka, vzkázal mu Svěrák "
Pravdoláskaři, sluníčkáře a havloidy je třeba vyhnat z republiky, jsou to Sionisté a jejich sluhové a mají za úkol zničit Českou republiku, potažmo i Evropu !!!

aladin (Út, 12. 11. 2019 - 17:11)

"Aktualizace operačního systému? Většina uživatelů je neřeší".....Zajímalo by mně, jestli lidé co si koupili Win, 10 za 3000,- v něm mají také šmírovací program, který odesílá data do NSA ??? Pokud ano, mohou žalovat prodejce OS za to, že jim prodak OS zavirovaný !!! Je přece jasné, že Bill s tím má společné akorát to, že prodal W 10 do NSA !!! a NSA ho dala k dispozici zadara na net proto, že do něj instalovala virus, který donáší činnost OS do NSA a proto byl k dispozici zadarmu !!! Nusíme šmírovat celý svět, aby jsme věděli co si o nás lidi myslí !!! Antivir tento virus nenajde, páč se tváří jako součást OS !!! Pokud by se vám nějakým zázrakem podařilo tento virus zlikvidovat, příjde vám do PC prostřednictvím aktualizace znova a znova a znova !!! A změna OS vám nepomůže, máte li CPU verze (i), ten také bonzuje do NSA !!!

aladin (Út, 12. 11. 2019 - 16:11)

"Jak chránit děti před predátory na internetu"...Žádný počítač, žádný chytrý mobil !!!

aladin (Út, 12. 11. 2019 - 16:11)

"Na výstavě Doll Prague jsou i panenky za desetitisíce"....Co to je :Doll Prague??? Nemohly byste to vy kreténi psát Česky !!! Jsme v Čechách? lezprdelkové !!!

aladin (Út, 12. 11. 2019 - 16:11)

"Akademička navrhuje přestat používat termín Anglosas. Je prý rasistický ".....Takže, od teďka : Norman nebo Sas !!! ( Byl to Norman nebo SAS ) Můžete si vybrat !!! P.S. Já myslel, že KRÁVY jsou jen u nás !!!

Návštěvník (Út, 12. 11. 2019 - 16:11)

"Vitáskovou zprostit, navrhl žalobce v obnovené kauze solárních elektráren"..Ale, ale, LOBY zasáhla ???

aladin (Út, 12. 11. 2019 - 16:11)

"Právo, nebo šikana? Rozhodnutí kavárnice budí kontroverzi "....S majitelkou naprosto souhlasím, je to její kavárna !!! U nás jsou majitelé kaváren, restaurací a pod. diskriminováni tím, že nemohou rozhodnout, kdo do jejich zařizení smí ci nesmí vstoupit !!! Je to státní pozitivní diskriminace a uzákoněná !!! Je to hanba našeho státu !!!

aladin (Út, 12. 11. 2019 - 15:11)

"Rozhodnuto. Česko koupí od USA 12 vrtulníků za 14,6 miliardy"....Zase se kupují Pandury ??? Koupíme vyběhlé vrtulníky třetí generace za balák, místo aby jsme koupili vrtulníka čtvrté generace za polovinu a ještě k tomu budou nekřesťansky drahé náhradní díly, jako u Pandurů !!! Kšefty se západem stojí za HOVNO !!! Já jako občan protestuji koupi z mých daní !!!

aladin (Út, 12. 11. 2019 - 15:11)

"Ať se Babiš vzdá Agrofertu, nebo ať odstoupí, žádá Milion chvilek pro demokracii"....Jděte do PRDELE !!!

aladin (Út, 12. 11. 2019 - 15:11)

"Demonstraci na Letné nechápu, prohlásil Babiš"....Tam není co chápat, je to póvl ovládaný Sionisty !!!

aladin (Út, 12. 11. 2019 - 15:11)

"Očima Saši Mitrofanova: Milion chvilek. Čas se ale nehýbe" Milion chvilek jsou zrádci Českého národa !!!

aladin (Út, 12. 11. 2019 - 15:11)

"Znechucené Pražské matky vyzývají Hamáčka, aby přijal sirotky z uprchlických táborů"..........
Kdo to je, Pražské matky, nikdy jsem o nich neslyšel !!! Tak nějaká parta psychopatek nám sem bude tahat islámské teroristy ??? Doufám, že když je jim to za přispění Hamáčka podaří, že budou PRVNÍ na řadě při jejich útocích za Alláha !!! Za tohle by si to to ty KRÁVY zasloužily !!! Hamáčku, dej jim každé do rodiny jednoho teroristka a ať si ho adoptují, aby za něj také nesly odpovědnost !!! Je přece jasné, že až dospějí, budou spolupracovat s ISIL u nás, jako to je již dnes na západě !!! Ty KRÁVy si nevidí na špičku nosu !!! A nebo to je nějaká kamufláž, aby Sionisté do České republiky přes odpor veřejnosti dostali islámisty, které potřebují na zničení České republiky a Evropy, co říkáš Hamáčku, je to tak ??? Hamáčku, já věřím, že když sem napíši, : Že my je tady nechceme, že mluvím za 95% občanů republiky !!! Ten zbytek (5%) jsou zrádci Českého národa a měly by se vyhnat !!! Demokracie, nedemokracie !!!

Reklama

Přidat komentář