Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

11.11. (Po, 11. 11. 2019 - 23:11)

Otevři si pořádně okno a před spaním si vyvětrej.Jsi přetaženaj,nic víc,žádnej Satan.

Návštěvník (Po, 11. 11. 2019 - 23:11)

V naší kultuře se děsně velebí satan, je zde mnoho jejich přisluhovačů třeba na poli showbyznisu, dělají i reklamu ďáblově produktům jako jsou IQEOS nebo cigarety, alkohol, nevázaný sex, drogy, zmiňují satana ve svých písních, oceňují prostopášnost, svolnost ze strany ženy,její redukci na tělo a nic víc (Lucie-sex je náš).

aladin (Út, 12. 11. 2019 - 12:11)

Cílem je totálnš rozvrátit morálku společnosti !!! Rozděl a panuj !!!

Návštěvník (Po, 11. 11. 2019 - 23:11)

To Trumpovo špulení rtů mi vrtá hlavou, co za tím může být ?! Aha, takže satanistický symbol vševidoucího satanova oko, který spolu se symboly paroháč, vyplazováním jazyka, potvořením se ústy, sexuálními narážkami, zmiňováním Boha, nebo satana, pekla, nevázaným postojem k ženám a okukováním, znamená povolnost a služba satanovi.

aladin (Út, 12. 11. 2019 - 12:11)

Je to hulvát a Zednář - Sionista !!!

Návštěvník (Po, 11. 11. 2019 - 23:11)

Dneší doba po každím chce nejen,aby neměnil názor, ale aby měl ten správný, ten servírovaný...
ten jediný a pokud možno na celý život, nebo alespoň žít v tom, že to bude názor na celý život...!
No tak to by nebylo třeba jej nutit a prosazovat, ten by se udělal snad sám, že..?!
Nicméně doba poklonkuje podivným tvorům. Jeden z nich zvaný Trump,což je podivné příjmení samo o sobě, nedávno prohlásil, že cituji :"Syria has “got a lot of sand over there,” Trump said. “So there's a lot of sand that they can play ...!"
Tato idiotská věta na tiskové konferenci zavařila Italské překladatelce,která nevěřila vlastním uším, co slyší za pubertální vyjadřování od státníka.Nicméně Trumpova angličtina plná zpatlaných idiomů a syntaxe prostě je prakticky nepřeložitelá, nebo to nedává smysl...

Návštěvník (Po, 11. 11. 2019 - 23:11)

Mimoto bych rád už věděl co znamená to Trumpovo špulení rtů do takového tunýlku. Patrně v evropě naprosto neexistující psychologická charakteristiká, že by nabubřelost velkého Bonoba?!

11.11. (Po, 11. 11. 2019 - 23:11)

Asi by jsi nikoho z ČR na Sibiř nedostal kvůli pohodlnosti.Mladí lidé chtějí jistotu, stabilní příjem a děsí se byrokratických obtíží. To jsou hlavní důvody, proč se stále méně aktivně vrhají do podnikání. Rádi otočí vypínačem a budiž světlo.

Rakato (Út, 12. 11. 2019 - 12:11)

A k tomu, aby byli pohodlní, jsou pečlivě vycháváni státem a médii. Např. maturita s matematikou? No to né, to by naši mladí nezvládli a bez meturity by vypadali jako blbci. Další přklad: všude kolem plno neziskovek, plno pomocných rukou, které se starají o cikány a podobné menšiny, a na druhé straně příběhy podnikatelů, které stát dusí předpisy a daněmi, a nakonec je zařízne úplatný soudce neoprávněným konkursem. Důvodem změněných priorit mladých je také to, že jsme zbohatli, firmy berou do práce každého, takže mládež má v podstatě zajištěny základní potřeby a chce místo založení rodiny a obvyklých starostí s budováním kariéry žít a užívat si. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No ale po pravdě řekněme, že snaha mládeže nezapojovat se je i logická, protože z toho jsou jen problémy. A problémům se máme vyhnout.

Rakato (Po, 11. 11. 2019 - 22:11)

“Ty jsi slabý Jukagir z jihu, soba nelovíš, s Evenkem neválčíš, a náš tundrový jazyk neznáš.” (šaman Tekki Odulok, zvaný Karandaš, oslovuje návštěvu z jižního kmene)

Rakato (Po, 11. 11. 2019 - 22:11)

„Poslouchej znamení, a tvá cesta bude dlouhá.“ (jukagirský šaman Edilvej)

Rakato (Po, 11. 11. 2019 - 22:11)

„Jsem hodný Hitler.“ (Peruánec Hitler Alba Sánchez během volebního souboje s Leninem Vladimirem Rodríguezem Valverdem)

Rakato (Po, 11. 11. 2019 - 22:11)

„Nehod a havárií je mnoho, protože lidé nenosí ochranné amulety.“ (šaman Karandaš z kmene Jukagirů)

Rakato (Po, 11. 11. 2019 - 22:11)

Poslední místo na světě, kde můžeš být svobodný, je dnešní SIbiř, protože tu nechávají Rusové (teď, když tam už nemají politické) bez dozoru. Tam si v tajze můžeš dělat co chceš, a když chceš ještě více svobody, jdeš do tundry. Tam už tě opravdu nikdo, ale vůbec nikdo nebude otravovat. Jediný problém je, co na Sibiři? Jistě, můžeš střílet soboly, ale když to neumíš do oka, potrhanou kožku ti nikdo nekoupí. Chce to asi jurtu a soby. Zeptáš se nějakéh Jukagira (samozřejmě ne jižního, který o tundře ví kulové, ale severního), kolik sobů tě uživí, a jdeš do toho. Jenže kdo na to má koule? Vždyť kam se člověk u nás podívá, všude vyměklá čubka, která chce denně teplé jídlo a městskou dopravu. Ale jak říkám, komu jde opravdu upřímně o svobodu, jedině SIbiř. (Jen se divím, že to milión chvilek ještě nepochopil a opruzuje tady v Česku slušné lidi svými podvratnými řečmi.)

ShabbaTot-Jahoda (Po, 11. 11. 2019 - 23:11)

v těchto oblastech je veliká poptávka o popech a kněžích.Oblast veliká,lidí mnoho a duchovních žalostně málo.Jinak jak zde popisuješ možnosti přežití v sibiřské divočině,tak na to tam asi nikdo není uplně sám...většinou se přece jenom jedná o komunitu lidí a to i domorodců a ti vědí co a jak,hlady ,zimou a nemocema tam asi nikdo neumře....Jenže je zde přece jenom řeč o Rusku...když již teda mluvíš o té svobodě...zkus si jen tak zanadávat na Kreml,Putina na internetu ,třeba z mobilu a to i ze sibiřské divočiny a můžeš si být jist,že můžeš skončit na Sibiři v nějaké vězení....Zato jako občan USA ,třeba na Aljašce ,když si zanadáváš na Pentagon,US prezidenta a system v USA z mobilu na internet,tak si můžeš být jist,že krom mědvědů to nikoho zajímat nebude a skončit budeš moct akorát tak v jejich žaludku,pokud budou mít hlad.Na Aljašce ,kterou Car svého času naštěstí prodal orlu bělohlavému je tolik medvědů,že je jich tam víc jak trampů.Medvěd má čenich dlouhý jak anténa a guláš v kotlíku ucítí až na 5 km!Tak má dobrý čich!

Rakato (Út, 12. 11. 2019 - 13:11)

Putin provozuje polodiktaturu, to je jasné. Nicméně ani my se nevyhneme zavedení sankcí, když si někdo pustí hubu na špacír a urážlivě komentuje. Už to začalo malou cenzurčičkou na internetu, a asi bude pokračovat. Takže až nějakého politika za pět let označíš za blbce, budeš muset jeho sníženou rozumovou schopnost dokázat, jinak pokuta, možná i vězení. Také je možné, že urážky obecně vzato budou trestné - nejprve ty tzv. rasistické. Když řekneš americkému negrovi, že je negr, tak tě odvedou v poutech. Když homesexuálovi, že je buzna, tak také. Časy se mění, co bylo není. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vždyť i my jsme na cestě k polototalitě. Co je svobody na tom, když majitelé supermarketů chtějí prodávat, zákazníci nakupovat, a pak přijdou poslanci a zakážou to (prozatím jen v době některých svátků)? Pokud jde o zákony, jsou jich tuny, a my se stali jejich otroky. A pozitivní diskriminace, kdy musíš dokázat svou nevinu (!), pokud nějaká žena řekne, žes ji sexuálně obtěžoval, také o velké svobodě nesvědčí. Svoboda rozhodnou se, koho pustíš do vlastní země? Zapomeň, EU už dala tyto nepřizpůsobivé východoevropské země, odmítající imigraci, k soudu. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud jde o USA, už dobře víme, že svoboda tam je jen pro někoho. Viz zatýkání během tzv. honu na čarodějnice (https://cs.wikipedia.org/wiki/Mccarthismus ), označování některých slov a myšlenek za "nevhodné", feministický terorismus, kdy mnoho mužů přišlo o kariéru proto, že nějaké blbka je obvinila ze sexuálního obtěžování, které se stalo před dvaceti lety(!), zákon o blasfémii ve většině států apod. Když tě v USA nějaké klika označí za nevhodného, končíš a ani pes si od tebe kůrku nevezme. A důvody pro to mohou být kuriózní. Podivná je ta americká svoboda.

Návštěvník (Po, 11. 11. 2019 - 22:11)

Souhlasím s americkým Rábi, že Bůh tu tak nějak to řekl proto, že to co nevíme o světě nevíme a nerozumíme tomu je vždy nesrovnatelně větší než to co jsme a to co víme. A to co nevíme to je ten Bůh nepoznané, nesrozumitelné, nepochopitelné, atd.!
Ovšem zas na druhou stranu jediná možnost jak nazírat na věci a používat je je determinismus, že jsme přesvědčeni, že tak fungují a pak můžeme změnit názor.

aladin (Út, 12. 11. 2019 - 12:11)

Asi stejně nesrozumitelné, jako tento přízpěvek !!! A žádný Bůh není, je to jen manipulace s lidmi !!!

Návštěvník (Út, 12. 11. 2019 - 12:11)

A jaký předkládáš důkaz, že Bůh není, jinak nemá cenu se bez důkazu s tebou dostávat do diskuse.

Návštěvníku, (Út, 12. 11. 2019 - 15:11)

Nejprve předlož důkaz, že ten tvůj "bůh" existuje.
Ale pokud v něm věříš ještě ve 21. století, určitě nám ho zde předložíš.

Reklama

Přidat komentář