Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (Po, 11. 11. 2019 - 20:11)

I ty si užívej globalizace, protože jsi generace, která má štěstí. Možná už tvá dcera, možná až vnučka, zažijí neslavný rozpad totálního propojení světa, až Západ pochopí, že volný pohyb osob (protože každý má prý právo na zlepšení své životní situace) destabilizuje planetu. Nevím, jak to dopadne s pevností Evropa a USA, ale možná, že se podaří a tvá vnučka přežije hladové bouře přemnožené Afriky a Asie, zamoření planety chemikáliemi a plasty, celosvětovou finanční krizi.

Návštěvník (Po, 11. 11. 2019 - 18:11)

Sionismus je to jasný...! Jsou víc sionisti tady než ti tam v Israeli.

Rakato (Po, 11. 11. 2019 - 17:11)

A jak v Česku? Stále po debílkovsku. Učitelé neumí naučit středoškoláky matiku, no tak odsuneme maturitu z ní, až to budou umět. Vždyť jinak by nám čtyřicet procent děcek maturitu neudělalo (dnes to je 10 %). Asi tak se mluví všude, na ministerstvu, krajích, úradech, v médiích. Žádné hledání příčiny, žádné hledání viníka, prostě neschopnost učitelů naučit je něco jako vítr a déšť - jednou přijde, a zase sama odejde. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jinak řečeno - učitel si oddrmolí během hodiny svoje, student přijde ze školy domů, hodí tašku do kouta a jde hrát hry, a všichni jsme v pohodě. Vždyť pohoda je to hlavní v životě. Trápit se, jak nejlépe vysvětlit látku? Týrat se doma cvičným počítáním příkladů, až budu do školy umět? To není nic pro nás. Nedivím se, že jsme montovnou Evropy a výhled, že se to zlepší, není nic moc. (Spíše se výuka ve škole kvůli inkluzi zhorší.)

aladin (Po, 11. 11. 2019 - 17:11)

"Barrandov News
Moje zprávy".... Pane Soukup, s těmi elektroautičky to bude asi jinak !!! Řekl bych, až se ty autíčka trošku ojedou, jen maličko, tak to Praha někomu prodá, jako že to je nerentabilní za pár šupů !!! S kýmpak kamarádí Hřib ???

Petr (Po, 11. 11. 2019 - 18:11)

S kým kamarádí? No přece s těmi, co si půjdou na ruku. V politice to tak holt chodí.
V Praze konkrétně musíš být za dobře s developery, stavební firmy také musíš respektovat, Eltodo...a našlo by se jich dost dalších

Petr (Po, 11. 11. 2019 - 18:11)

S kým kamarádí? No přece s těmi, co si půjdou na ruku. V politice to tak holt chodí.
V Praze konkrétně musíš být za dobře s developery, stavební firmy také musíš respektovat, Eltodo...a našlo by se jich dost dalších

Návštěvník (Po, 11. 11. 2019 - 16:11)

Á dost! A nyní! Ta doktórka je moc doktórkovatá a ten Jahóda je moc jahodóvatej.

Návštěvník (Po, 11. 11. 2019 - 15:11)

Ježiš co to je za babu na té reklamě, ktrá má mésto počí jizvy, patnrě klepe dědek tak akorát flanelem na ní, takže zchlaptěla.

Návštěvník (Po, 11. 11. 2019 - 17:11)

Každopádně někdo má rád holky jinej chlapíky, někdo šoustá do frndy jinej do dírky.

Návštěvník (Po, 11. 11. 2019 - 15:11)

Někdo je třeba sám a tak je tím znevýhodněný a tak přestože nejí psi jako v koreji,wietnamu a číně a nechová kočky v bytě ve klecích, ale volně, si to prostě udělá sám, není to hanba, horší je prostituce a podvolit se. Takže jestli má někdo z něj gaye, za to, že nemá styk a neměl sex už léta, tak je to sice neveselé, ale nu což.

Návštěvník (Po, 11. 11. 2019 - 15:11)

Kdo dlouho nemá ženskou, tak to z něj dělá gaye? Podle mne v případě některých ano.
Jahoda je velmi vztahovačný až maternálně, to z něj dělá emocionálního hooligana, který bojuje jak lítá saň.

aladin (Po, 11. 11. 2019 - 13:11)

"Očima Saši Mitrofanova: Spirála po třiceti letech"....Zlatí komunisti, Sašo !!! Nemuseli jsme se ničeho bát, nebyly sice banány a někdy toaleťák, ale lidi měli práci, měli kde bydlet, nikdo je neokrádal o peníze a nevydíral a také nevraždil ( těla v sudech v přehradách nebo zakopaná ve stodole), děti si hrály bez obav všude, rodiče neměli o ně strach, nevládla schzofrenie a paranoje jako dnes, Psychologové už museli vymyslet název pro strach v vykradení a okradení, přepadávání lidí na veřejnosti se nekonalo, dřív, když se někde ozval výstřel, už tam byla bezpečnost, dnes můžete střílet ze samopalu a nikoho to nezajímá,
občané jsou médií masírováni, aby se o nic nestarali a hleděli si jen svého, každý kdo si dnes začne stěžovat na tenhle hnůj je označen za : komunistu, teroristu, fašistu a antisemitu, vůbec není rozhodující, že má pravdu !!! Takovýchto kritických připomínek je až, až, takže přeji dobrý den poctivím a slušným lidem . P.S.: Největší paradox je ten, že fašisté nadávají lidem, co se jim to teď nelíbí do fašistů !!!

aladin (Po, 11. 11. 2019 - 13:11)

"Plzeňští badatelé zpochybnili teorie o vraždě Jana Masaryka"....Víme všichni, že Jan byl narkoman a také víme, že třeba braní Fermetrazinu způsobovalo u některých lidí to, že si mysleli, že za oknem pokračuje dál cesta a proto po ní chtěli pokračovat a zabily se !!! Kde máme jistotu, že to takhle nebylo ??? Nikde jsem neslyšel a nečetl, jestli měl a nebo neměl Jan v těle nějaké drogy, proč !!! Od počátku je to v mlze !!! Současné vykopání causy jsou podle mně blížící se volby !!! Předpokládám, že výsledek "Pověstného" Úřad pro dokumentaci a vyšetřování zločinů komunismu jiste na 99.999% zjistí, že ho shodili komunisti ! Současná situace u nás vypadá tak, že komunisté dostanou víc hlasů !!! Ani si nechci představit, kdyby komunisti vyhrály volby pře 50% hlasů !!! V tu ránu nám sem vtrhnou vojska USFT a NATO, demokracie, nedemokracie s řeven, že je tu komunistický převrat !!!

Návštěvník (Po, 11. 11. 2019 - 13:11)

Pozor na paroháče, pentagramy, kulty a ideologie jako třeba feminismus. Lže, že historie byla válkou pohloví nebo o emancipaci pohlaví?! Tehdy měli jiné problémy, zajistit si holou p.del před pogromy, verbíři do armády, finanční krizí, krachem, blížícími se rabujícími cizími armádami atd.!

11.11. (Po, 11. 11. 2019 - 13:11)

Copak dnes se nestaráš o to,aby jsi si zachránil život,dokonce i zůstala válka pohlaví.

Návštěvník (Po, 11. 11. 2019 - 15:11)

Já jen vyjadřji svůj názor, to je i platforma pro tvoje odpovědi..

Návštěvník (Po, 11. 11. 2019 - 15:11)

Amen!

Návštěvník (Po, 11. 11. 2019 - 13:11)

Sybilino proroctví a satanismus v hudbě! Amen!

Návštěvník (Po, 11. 11. 2019 - 13:11)

Mně se třeba na semitech líbí(arabové a židé) že drží zásady a třeba nařízení kvality jídla a nepotřebují k tomu žádné normy.

aladin (Po, 11. 11. 2019 - 13:11)

"Turecko začalo s deportacemi bojovníků IS, do Evropské Unie jich pošle stovky"....Už je to tady, Už je to tady, Už je to tady !!! A v Evropě tito rozpoutají teror !!! A o to GO !!!

Reklama

Přidat komentář