Reklama

Mohou mít přátelé mezi sebou sex?

Ja (So, 27. 3. 2021 - 12:03)

To je pěkná historka a taková cudná. s tou sádrou, hi hi. Když se leží tak se probouzí pudy. To znají i sestřičky v nemocnicích.

Alice (So, 27. 3. 2021 - 11:03)

Kdysi jsem měla kamaráda chodili jsme spolu běhat na výšlapy no a když jsme měli chuť tak jsme si odpustili páru ale nechodili jsme spolu. Jednou jsem měla vyvrtnutou nohu celou v sádře a tak jsem měla chuť na sex že jsem s tou sadrovou nohou přišla za ním a musel mi to udělat protože chtíč byl velký a robertky ještě nebyly, byla to docela sranda s tou sadrovou nohou ale zvládli jsme to.

ytong (Út, 23. 2. 2021 - 02:02)

Co by ne? Jen se podívejte,jak se spolu vyřádili-Čuk a Gek ,Vinnetou s Old Shatterhandem, Alibaba se čtyřiceti loupežníky !!!

Abe (Út, 23. 2. 2021 - 01:02)

Samozřejmě. V rámci výpomoci mohou mít přátelé i přítelkyně sex, ale nesmí se do toho připlést láska, nebo ještě hůře, vlastnické nároky.

Zuzana (Po, 22. 2. 2021 - 23:02)

Mám taky kámošku od školy a jsme se taky nikdy před sebou nestyděly. Teď nám je dvaadvacet a příteli taky tak . Když jsme něco upily tak jsme si spolu zalaškovaly i celou noc a bylo nám fajn. Můj přítel to respektuje a když chceme tak se k nám přidá. Kámoška ta to vítá a mi to taky nevadí když s ní souloží. Naopak si dáváme krásnou trojku. Prozatím nám to tak vyhovuje.

Marek (Ne, 10. 11. 2019 - 21:11)

Jestli hledáte prášky na erekci, které opravdu fungují, tak doporučuji Ardonin, který jsem si koupil z eshopu supererekce .com, dal jsem za tyto prášky asi 400 korun, a byl jsem opravdu překvapený, jak mi to hned napoprvé houplo.

Pavel (Pá, 8. 11. 2019 - 15:11)

Moje kamarádka u nás byla v létě na návštěvě. Přijíždí když se sama nudí. Hupsli jsme s přítelkyní a s kamarádkou do bazénu a tak nějak se to zvrtlo, že už z ní není jen kamarádka. A to jsem se modlil, aby z toho nebyla v tom, protože jsem nepoužil kondom. Přítelkyně to bere jako nic, že to prý ani jinak dopadnout nemohlo. Od té doby to už bere kamarádka jako že je to normální a stala se z ní milenka, která se nechá protáhnout bez nějakého skrývání. Když to teda přítelkyni nevadí, tak proč ne, já jsem spokojený. Ty dvě spolu jezdí na výlety a jsou hrozné kamarádky. Nechápu co za tím je, proč jí to nevadí? Proč se nenaštve, nesbalí se a neodejde, nebo proč neudělá scénu? Toužila to s ní zkusit?

luci (Ne, 10. 11. 2019 - 23:11)

Je prostě shoda a jste do páru tři . Vůbec to neřeš a užívej života . Mému také nevadí , když si jiný chlap do mne odstříkne , ještě se rád dívá a nabudí ho to .

Pavel (Po, 11. 11. 2019 - 13:11)

Tak to nevím, jestli bych to na jeho místě dal. Bylo by to zajímavé a asi zvláštní pocit a zkušenost. Jinak do té mojí si klidně stříknu, ale na její kamarádku, říkám jí už na plno milenka, do ní už vždy s ochranou. Sice se jí to nelíbí, ale co kdyby z toho něco bylo? Jestli to třeba nechce udělat. Nebo mám zbytečné obavy, spíš strach? Je naprosto v pohodě, nemůžu proti ní nic mít, jediné špatné slovo. Ano, typické chlapské obavy.

Iveta (Út, 12. 11. 2019 - 15:11)

Já bych to vzala tak, že bylo pěkně, teplo, kamarádi, bazén a ty plavky chlapy dost svádí, pokud jste vůbec nějaké měli a ono to tak nějak příjde samo. My se koupeme v bazénu nazí a kamarád mého manžela se taky pokoušel a moje kamarádka o toho mého. Tak jsme si zablbli, ale zasunout bych ho nenechala, od toho mám toho svého chlapa. Rukama může sáhnout kam chce a klidně mě i udělat, vykouřím ho, ale zasunout ne. Manžel si může dělat s mojí kamarádkou co chce a nechávám to na nich a už mockrát spala s námi v posteli. Prostě pohoda. Takže to chápu a nijak bych nic neřešila. Podle hesla: funguje to? Ano. Tak se v tom nevrtej.

Návštěvník (Pá, 8. 11. 2019 - 14:11)

Ano mohou, když je chuť, tak proč ne. Hlavně se kolem toho nemusí dělat takový humbuk.

Daniel (St, 6. 11. 2019 - 18:11)

No zhruba půl roku s tím mám problémy, já jsem se také díval na prášky na erekci, ale je jich opravdu hodně, a moc nevím jak si vybrat ty které fungují....

Marek (Ne, 3. 11. 2019 - 20:11)

Jak dlouho to u Vás trvá? já jsem to u sebe řešil vždy pomocí prášků na erekci, a pak se to docela srovnalo.

Daniel (Pá, 1. 11. 2019 - 20:11)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je tu nějaký chlap, kterému to sem tam zahapruje? měl bych to hned řešit? když se mi nepostaví? nebo nějakou dobu počkat, než půjdu na vyšetření?

Pepa (St, 21. 8. 2019 - 23:08)

Jestli máte strach si něco poslat domů, tak my máme vyzkoušeno, že objednáme ze sexshopu www. e-kondomy.cz, tak nám přijde opravdu diskrétně zabalené, a navíc mají oproti konkurenci opravdu dobré ceny.

Aneta (Út, 20. 8. 2019 - 09:08)

Myslíte si, že musím jít přímo do sex shopu? nebo se to dá někde objednat? kam se to pak dá poslat? musím domů?

Pepa (Pá, 16. 8. 2019 - 00:08)

Muž a žena spolu kamarádí, ale vždy někde visí myšlenky na sex. Většinou to někdy zkusí. Pak to buď pokračuje nebo nepokračuje, ale mají jasno. Pak to přátelství může fungovat na věky věků.

Jana (Čt, 15. 8. 2019 - 10:08)

Já na tom nevidím nic špatného, pokud už se o tom i zmínil, tak by to asi chtěl, takže by mu to mohlo udělat radost, já jsem ho kupovala, a manžel se občas také nechá, ale musí na to mít náladu, když už na to přijde, tak si to hodně užívá, doporučuji koupit oboustranný.

Návštěvník (Ne, 11. 8. 2019 - 16:08)

Šukat kamarádku snad není problém, taky to občas potřebuje.

návštěvník 1 (Čt, 15. 8. 2019 - 11:08)

Ono je to tak trochu ošidné, šukat či nešukat kamarádku. Když to chtějí oba, tak proč ne, ale vždy mít na paměti, že tím také celé kamarádství může končit. Buď se jeden zamiluje a druhý ne, nebo třeba kamarád šuká lépe než její partner, nebo zase ona šuká lépe než jeho partnerka, a vyvstane problém. Takže vše s rozmyslem.

Reklama

Přidat komentář