Reklama

Představuji si, že jsem malý chlapec a že si na mne celou váhou stoupla dospělá žena

PP (St, 21. 10. 2020 - 18:10)

Kolik vážila tvá teta, která ti stoupla na ruku? Jak na tebe tehdy zapůsobila její váha a co sis pomyslel o tom, jak je dospělý člověk těžký?

Tom (St, 21. 10. 2020 - 19:10)

Teta vážila lehce přes 70 kg, myslím, že to mohlo být tak 72 kg. Ptal jsem se jí na váhu potom, co mi na ruku šlápla. Nečekal jsem, že je tak těžká. Já jsem sice od dospělých předtím někdy slyšel, že váží třeba 60, 70 nebo 80 kilo, ale nedovedl jsem si pod tím číslem nic konkrétního představit... Ale poté, co mi teta celou váhou svého těla mou ruku pořádně zmáčkla, jsem již nějakou představu měl.

cirkul (Čt, 9. 7. 2020 - 19:07)

LSD,

Návštěvník (Út, 7. 7. 2020 - 18:07)

Co to všichni hulíte za matroš? To musí být síla.

Liedl (Pá, 15. 5. 2020 - 15:05)

Já si myslím

Návštěvník (Pá, 15. 5. 2020 - 12:05)

Vymýšlí

Liedl (Pá, 15. 5. 2020 - 09:05)

Jen jestli si neymýšlíš

memory (Po, 4. 5. 2020 - 10:05)

Když jsem měl asi osm let, byla u nás na přespání matčina sestra, která měla v našem městě školní sraz a potřebovala u nás po oslavě přespat. Matka jí ustlala na matraci v mém dětském pokojíku. Ona se vrátila z oslavy až někdy pozdě v noci, kdy jsem již spal a zjevně v povznesené náladě, jakoby úplně zapomněla, že je v dětském pokojíku. Já jsem se probudil tím, že na mně dosedlo něco hrozně těžkého a ta velká váha mne silně zatlačila do mého lůžka. Teta se prostě před spaním svlékla do naha, a jak opilá zavrávorala, sedla si celou váhou na můj hrudník, jak jsem spal. Dodnes si dobře pamatuji, jak jsem se probudil a uviděl, jak na mne oběma půlkami sedí hrozně veliký a úplně nahý dospělý zadek (tehdy mi tak obrovský připadal, protože jsem dospělý zadek nikdy před tím nahý neviděl a nevěděl jsem, jak je doopravdy velký, pod oblečením rozhodně tak obrovský nevypadal. Dnes vím, že ho měla normálně velký jak běžná žena), a zároveň jsem poprve ucítil, jak těžký je dospělý člověk. Na okamžik jsem propadl panice, protože jsem měl pocit, že mne ta váha rozmačká na placku. Dospělé ženy běžně váží víc než je dvojnásobek váhy osmiletého kloučka a teta určitě byla také nejméně dvakrát, možná i třikrát těžší než já, takže rozdíl váhy byl značný a mé překvapení z váhy dospělého člověka rovněž .

** (Po, 6. 4. 2020 - 18:04)

Tady ve videu šlape matka po své čtyřleté dceři. Holčička to naštěstí přežila bez zranění a matka je ve vězení. Aspoň tu máte důkaz, že desetiletý klučina udrží dospělou ženu...
https://barometr.info/archives/29287
https://mobile.twitter.com/REPORTINQUIETO/status/1192654196182519808

Altair (Po, 20. 1. 2020 - 22:01)

P.S: A jak jsi, Korene, popisoval závěr Tvého zápasu s kolegyní, tak to je taky typické. Někdy kamarádka, když se snaží si mě "osedlat" a nedaří se jí to protože si dávám strašný pozor, tak změní taktiku a nasadí mi kleště. A to je snad ještě horší, v sevření jejích svalnatých stehen jsem naprosto bezmocný, dusím se a snažím se to nějak přežít. Snažím se její nohy rozevřít, ale není šance, zkříží chodidla (zahákne je jedno o druhé), a tím to sevření ještě pojistí. Pročetl jsem tady starší diskusi a souhlasím s Tebou, že postava ženy - širší boky, větší zadek a silnější stehna - má potenciál muže v zápase porážet, chce to jen naučit se tuto výhodu využívat.
A co se Tebe týče, Peťulo, tak Tvoje hrátky s bráškou jsou velmi zajímavé, je fajn, že si to oba užíváte, jen dej pozor ať mu neublížíš, zvláště když nohama sevřeš jeho krk. S tím fakt opatrně, nenech se unést. Budu rád když napíšeš, jak reagoval na ty válečky, když jsi ho začala tvrdě zpracovávat koleny, co na to pak říkal.

Už jako malý (Pá, 15. 11. 2019 - 15:11)

Už jako malý kluk jsem měl před stehny a zadky dospělýchn žen velký respekt. Když jsem viděl okolo sebe chodit ženy v plavkách a když jsem viděl ta jejich mohutně silná stehna a jejich veliké hýždě, které byla proti dětským stehýnkám a prdýlkám nesrovnatelně obrovské, vyloženě jsem z nich cítil, jak jsou ty ženy oproti mně silné a těžké. Pokud dostane žena malého kluka mezi svá silná stehna, udusí jej jak nic, a to nechci ani domýšlet, pokud si žena na toho kluka celou svojí váhou sedne nebo dokonce stoupne.

Koren (So, 9. 11. 2019 - 07:11)

Jednou mi moje kolegyně žertem navrhla,že bychom mohli spolu zápasit,kdo s koho.Já jsem se tomu smál,ale lákalo mě vyzkoušet to,tak jsem tedy řekl,že dobře.Tak jsme šli do jedné tělocvičny,kde to předem zamluvila.Na zemi byly žíněnky,které měly sloužit jako ring,tak jsme se tedy vhodně převlékli a šli jsme do toho.Dohodli jsme se,že půjdeme do kolen,a jeden druhého se budeme snažit dostat na podlahu a znehybnit.Měl jsem z toho celkem obavy,protože kolegyně byla celkem v zápase zběhlá,a taky těžší než já.Tlustá rozhodně ne,ale s širšími boky,větším zadkem a mohutnějšími stehny.Mohla mít 80 kg,zatímco já jen 64.Málou chvíli jsme se drželi a cloumali sebou,ale pak jsem ztratil rovnováhu a spadl na záda,než jsem se vzpamatoval,tak rychle obkročmo zasedla můj hrudník a koleny tlačila mé paže k zemi a zápěstí mi držela za hlavou u podlahy.At' jsem se snažil sebevíc,mostoval jsem jak to šlo,ale nemohl jsem ji sesadit.Bylo mi trapně,holka mě porazila.Použila váhu svých boků a stehen velmi efektivně,a moje snaha dostat ji ze sebe vyšla na prázdno.Tak jsem se vzdal a ona vstala a smála se,jak mě snadno porazila.Já byl sice již trochu unavený,ale chtěl jsem ještě zápasit,abych se nedal zahanbit.Ona mě však chytla mezi stehna a pořádně mě na několik minut sevřela.Pak mě zasedla ještě jednou,nejdříve mi seděla na břichu,ale když jsem hodně mostoval,přesunula se mi na hrudník a znovu přidržela ruce,abych se tolik nebránil.Sěděla na mě ještě asi 15 minut,než jsem se definivně vzdal.Po celou tu dobu nás sledovaly její dvě kámošky,které si pozvala a které fandily jen jí.Cítil jsem se zahanbeně být poražen holkou a navíc když to dvě další ještě sledovaly.Zápas jsme ukončili přátelsky,ale mě potom dost bolel hrudník a i ruce.

Peťula (So, 9. 11. 2019 - 10:11)

To je přesně ono. Mluvím z vlastní zkušenosti. Jakmile dívka dostane kluka pod sebe a správně se na něm usadí, tak je bez šance se s jejího sevření vymanit. Pokud leží kluk na zádech, stačí mu koleny pritisknout paže a rukama držet dlaně a je úplně bezmocný. Dokáže sebou jen škubat nebo se kroutit. A to nejsem bůhvíjak silná a váhové mám o něco málo víc než brácha.

Altair (Po, 20. 1. 2020 - 18:01)

To můžu potvrdit. S kamarádkou občas z legrace zápasíme. Nesmím jí dovolit aby mě dostala pod sebe, protože jakmile se jí to podaří a dostane mě do toho chvatu, jaký popisujete, tak to je konečná. Nemůžu nic dělat, má mě pevně ve své moci. Ona pak k tomu ještě přidává takzvané "válečky", to znamená, že mě koleny masíruje žebra a podpaží, to člověk neví jestli to víc bolí nebo lechtá. Jednou se přiznala, že ji to i vzrušuje, si mě takhle podmanit.

Peťula (Po, 20. 1. 2020 - 19:01)

Tak to musím na bráškovi vyzkoušet ty válečky. To by mě nenapadlo, něco takového. Taky mě to vzrušuje když ho mám ve své moci, nemůže se hýbat a jen sebou mele a škube. Zároveň mu nedopřávám moc vzduchu k dýchání a teď teda válečky k tomu všemu. Už se na to těším.

Altair (Po, 20. 1. 2020 - 21:01)

Ano, to bude stejné, jí také dělá dobře to, že mě pevně ovládla a já se kromě poškubávání nezmůžu na nic. Co se týká těch válečků, tak existují dvě varianty, jedna co jsem popsal a co na mně používá kamarádka a pak druhá, ta je více bolestivá, to přejíždění koleny po bicepsech, to už může docela bolet, to už asi na svého brášku nebudete chtít použít.

Peťula (Po, 20. 1. 2020 - 22:01)

Trocha bolesti při těchto hrátkách je nutná, ale znám hranici kam až můžu zajít. Během té pulhodinky vše směřuji k jednomu cíli. Aby na jejím konci byl bráška totálně vyčerpán a na nic se nezmohl. A aby si taky trochu užil mého těla a tak. Už mám tyto hrátky propracovany snad k dokonalosti. Ale na válečky se těším.

Návštěvník (Po, 20. 1. 2020 - 22:01)

Aha, Ty jsi mezi tím odpověděla. Jasně, rozumím. My to s kamarádkou máme podobné, ovládne mě a svírá mě v tom chvatu tak dlouho dokud nemám prostě absolutně dost. Pak mě propustí.

Koren (Po, 20. 1. 2020 - 19:01)

Asi nebude sama,některé holky to prostě vzrušuje,ten pocit nadvlády.No a jaké je postavy?Nejlépe se to asi podaří velkým holkám a nebo těm,které mají většinu váhy ve svých bocích a stehnech.Takovou pak absolutně nesesadíš,at' by jsi dělal co.

Altair (Po, 20. 1. 2020 - 21:01)

Ano, přesně tak, má širší boky a svalnatá stehna. Dokáže se tak pevně usadit, že s tím prostě nic nenadělám. Když mě navíc ještě stiskne stehny, tak mi to i setsakra ztíží dýchání a tím spíš se musím vzdát.

Reklama

Přidat komentář