Reklama

Představuji si, že jsem malý chlapec a že si na mne celou váhou stoupla dospělá žena

Koren (So, 9. 11. 2019 - 13:11)

Ano,to je pravda.Ale myslím si,že málo žen a holek tuší,že jejich boky a stehna představují celkem velký potenciál při znehybnění případného soupeře.Zvláště těch více vyvinutých.Sezení na hrudníku ležícího soupeře ho většinou zklidní,a jak píšeš,nenadělá s tím nic.Nesmí se ovšem nechat sesadit.Hlavně držet zadek pevně na hrudníku a zbytečně nevysedávat.

Peťula (Ne, 10. 11. 2019 - 14:11)

Jak píšeš, se stehnama se dá při těchto hrátkách dělat hrozně moc. Když na protivníkovi sedíš, tak tě může setřást a to tím, že se nazdvihne, má - li tu sílu a člověk přepadne dopředu. Ale sevřeš-li jej stehny, tak je bez šance. Bráchu takto svírám kolem krku, takže ho zároveň opatrně přidušuju což ho během chvilky vysílí a nedokáže klást aktivní odpor. Ani mu nemusím držet ruce a i tak je bezvládnej. Sevření stehny provádím až před závěrem. Nakonec si jej přehodím přes koleno hlavou dolů. A to už je úplně grogy.

Je to možné? (St, 31. 7. 2019 - 16:07)

Ve více případech jsem si všiml, že mladé holky od 15ti dejme tomu do 17ti let mají při hraní s malými deseti až 12letými kluky občas tendenci těm malým klukům předvádět svou váhu. Jakoby se ty holky před těmi kluky rády pochlubily tím, že jsou mnohem těžší než ti kluci. Máš pro to nějaké vysvětlení jako žena?

Když jsem měl deset (Út, 30. 7. 2019 - 18:07)

Byli jsme jednou na koupališti a já jsem ležel na lavečce na břiše. K lavečce přišla skupinka starších holek, tak 15 až 19 let a chtěly si sednout, ať prý z lavečky vypadnu. Já jsem je neposlechl a tak jedna z nich si na té lavečce sedla na moje záda a ještě k tomu zvedla nohy tak, aby seděla na mých zádech celou váhou jejího těla téměř dospělé slečny. . Zřejmě si byla vědoma toho, jak je ta holka ve srovnání se mnou těžká a chtěla mne tím sednutím potrestat za to, že je nechci na lavečku pustit. Když na mne bez jakýchkoli skrupulí posadila tu její velkou dospělou zadnici a ucítil jsem jak mne váha jejího těla mohutně a bolestivě stlačuje, docela jsem se podívil nad tím, jak jsou ty holky hodně těžké, opravdu jsem do té doby neměl představu o tom, jak je težký dospělý člověk. Vykřikl jsem a poprosil, ať vstane a hned byla lavečka pro ty holky volná, jelikož já jsem před ními raději utekl.

Peťula (St, 31. 7. 2019 - 09:07)

Jó, už patnáctiletý holky mají svou váhu a ta je pro 10. letýho kluka většinou šokující.

Peťulo, (St, 31. 7. 2019 - 17:07)

Ve více případech jsem si všiml, že mladé holky od 15ti dejme tomu do 17ti let mají při hraní s malými deseti až 12letými kluky občas tendenci těm malým klukům předvádět svou váhu. Jakoby se ty holky před těmi kluky rády pochlubily tím, že jsou mnohem těžší než ti kluci. Máš pro to nějaké vysvětlení jako žena?

Peťula (Čt, 1. 8. 2019 - 11:08)

Jedná se o ženskou dominanci. Je hodně dívek které se přivedou k vyvrcholení tím, když mají takovouto nadvládu nad svou obětí. Když si s ní prakticky mohou dělat co chtějí. Já jsem nejvíce ujetá když jej mohu znehybnit. Ať již když jej svírám mezi prsama a rozkrokem a čím dál víc se stlačuju a cítím, jak mu chybí vzduch. Anebo ležíme jako 69 a opět mu svírám hlavu mezi stehny. Těch způsobů je prostě hrozně moc jak si to užít a jemu dát pořádně do těla a trápit ho až do krajnosti. Pořád přicházím na něco nového.

Peťulo, (Čt, 1. 8. 2019 - 17:08)

ženskou dominancí by se to dalo vysvětlit ale jen v málo případech. Ty holky obvykle jen dětem předvádějí svojí váhu, ukazují malým klukům hlavně to, že váží víc než oni, např. je převažují na houpačce. Na jednu stranu houpačky holka posadí dva malé kluky a pak se ta holka sama posadí na druhou stranu houpačky a oba dva kluky tak svojí váhou převáží, takže ona sedí dole a oni nahoře apod., a přitom ty kluky vždy neponižují. A pozoruji, že obvykle se to týká holek ve věku tak těch 15 až 17 let, u starších už jen vyjímečně. U těch starších bych řekl, že by to opravdu mohly být dominantní sklony, ale to už jsou spíš výjimky. Nejčastěji holky ukazují, jak jsou těžké těm malým klukům, a obvykle při hraní. Dokonce bych řekl, že mladé holky v tom věku se občas rády chlubí svojí váhou i před dospělými. Patnáctileté holky se často dělají i těžšími než jsou, například říkají, že váží více než skutečně váží. Je skoro pravidlem, že patnáctiletá holka, která ve skutečnosti váží padesát kilo, každému tvrdí, že ona je těžká, že váží šedesát kilo.

Peťula (So, 3. 8. 2019 - 05:08)

Když jsem s tím s bráškou asi před dvěma lety začla, tak jsem mu hrozně ráda předváděla jakou mám váhu, jak si ho dokážu vždy podmanit, jakou mám nad ním moc. Ať se snažil jak chtěl, tak jsem mu nedala šanci. Ráda jsem ho chytla zezadu, sevřela mu ruce k tělu a nohama mu zkřížila jeho nohy. Škubal sebou, zmítal se, ale se sevření neměl naději uniknout. Toto dělám ráda i dnes. Vždycky mu ráda dávám najevo kolik vážím a jak on nic proti tomu nezmůže.

Default User Image
Marek (Ne, 5. 11. 2023 - 12:11)

Můžeš k tomu přidat lechtání...

Jenda (So, 3. 8. 2019 - 12:08)

A buď si jistá, že za 3-4 roky tě přeroste a všechno ti vrátí. Ale možná za tu dobu na to budete jen vzpomínat.

Peťula (So, 3. 8. 2019 - 13:08)

To máš pravdu. Za ty 3 až 4 roky na to budeme jen vzpomínat. Teď jsou to hrátky na které se těšíme oba dva.

BB (Čt, 6. 4. 2023 - 09:04)

Ahoj Peťulo, nechceš zkusit zápas? Chtěl bych to zkusit se ženou

Peťula (So, 29. 4. 2023 - 10:04)

Já jsem se toho tady tolik napsala, že si kolikrát říkám, jak je to vůbec možné. A jen jakousi náhodou jsem se sem, na tuto stránku dostala. Myslím, že jsem do této rubriky začala přispívat v roce 2019. Takže nyní jen sem tam se sem podívám, ale nějak mě to nebere. Není nikdo z přisvěvatelů, kdo by tomu dal šťávu, prostě něco víc, aby se člověk nad tím zamyslel, aby mohl diskutovat.

Jenda (So, 3. 8. 2019 - 14:08)

A přiznej se. Je v tom taky sexuální exhibicionizmus. Už jsi taky psala, že brášku necháš čichat ke svému rozkroku. Teda oblečenému. To se mu určitě líbí. Je pěkné, že se máte rádi, jako sourozenci.

Peťula (Ne, 4. 8. 2019 - 04:08)

Jasně že je. Už ze samýho počátku, když jsem si mu sedla na prsa co nejblíže hlavy a sevřela mu ruce koleny a v zápěstí, tak mě to šíleně vzrušilo. Samozřejmě jsem poznala že i mu se to líbí. Byl jako omámený. Ale hned jsem zase tvrdě najela na mučení a svírání.

Koren (So, 3. 8. 2019 - 13:08)

To je správné,držím vám palce.

Peťula (So, 3. 8. 2019 - 14:08)

Dík moc, pane Koreni.

Koren (Pá, 26. 7. 2019 - 10:07)

Tak se stáním nemám zkušenosti,za to ale vím,že i žena může efektivně znehybnit svého soupeře,sedí-li mu obkročmo na hrudníku a svými koleny tlačí na jeho paže,a rukama přidržuje zápěstí u země,nemusí být přitom kdoví jaká váha,stačí i když je nahoře štíhlejší,ale má širší boky a mohutnější stehna.Pokud dotyčný není mnohem větší a silnější,či neovládá nějaké umění,těžko ji sezadí.Já jsem to zažil,tedy to mám vyzkoušené.

Peťula (Pá, 26. 7. 2019 - 10:07)

Jak píšeš, tak to mi zatím úplně vyhovuje. Obkročmo, co nejblíže hlavy mu sedím na hrudníku, kolena tlačí na paže a s rukama nemůže hnout neboť je mám pevně sevřené na zápěstích. Tímto ho dokonale znehybním. A navíc, když si ho trochu obrátím, tak mu dlaněmi reguluji dech. Anebo i chodidly. A to je to nejdůležitější u těchto hrátek. Dostat ho do stavu, kdy se vůbec nebude moci bránit, jakkoliv reagovat.

Reklama

Přidat komentář