Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (So, 9. 11. 2019 - 02:11)

"ČT2
Čestní a nečestní".....Kreténizmus v naši vlasti je na vzestupu !!! Pár parchantů si chce udělat kariéru !!!

aladin (So, 9. 11. 2019 - 02:11)

"ČT2
Šílený svět studené války (Paranoia)".......V Československu nebyli občané ve stresu z nukleární války !!! To, že Američtí občané žily v té době ve stresu byla práce Americké propagandy !!! Sestřelení U2 nad Sovětským svazem - komentátor říká : Údajné sestřelení, údajného špionážního letadla ....Ten komentář byl asi pro Americké občany a distributor zapomněl komentář upravit !!!

Návštěvník (So, 9. 11. 2019 - 00:11)

Komunisti byli rozhodně lepší než nacisti a na tom si trvám...

Návštěvník (So, 9. 11. 2019 - 00:11)

Nácisti podle mne nebyli zas tak špatní...

Návštěvník (So, 9. 11. 2019 - 00:11)

Protože pan Herman se s nimi jal usmířit a protože je to hlava posvěcená katolickou církví tak musí mít pravdu od Herr Gotta!

Návštěvník (Pá, 8. 11. 2019 - 23:11)

Hermann je vůl, jal je možné že TOPka má ještě nějaké hlasy, vždyť Herman je lhář. Goebels hadr.Vždyť je to sudeťák. Podivné že i katolík. Zvláštní člověk. Brady není ani jeho strýc jak lhal. Konečně tento prač*rák atakoval našeho prezidenta.

Návštěvník (Pá, 8. 11. 2019 - 23:11)

Hlavně do hlavně nabýt vostrý náboje...

Návštěvník (Pá, 8. 11. 2019 - 23:11)

No to určitě, kdyby to udělal takhle každej, tak by jsme to fatkt daleko dotáhli.

Rakato (Pá, 8. 11. 2019 - 23:11)

„Geneticky jsou Valaši klasickými obyvateli Moravy. S Rumuny měli jejich předci shodný jen svůj pastevecký styl života.“ (genealog a historik Martin Kotačka)

Rakato (Pá, 8. 11. 2019 - 22:11)

A jak tam Rzeczpospolita? Całujcie mnie wszyscy w dupę! Popatrz: https://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths&list=RDENvAmLuj5ko&index=2 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pro menší jazykové odborníky: A jak v Polsku? Polibte mi všichni prdel. (Jde o umělecký text uznávaného básníka, spisovatele, jazykovědce a režiséra Juliana Tuwima.) Velmi vhodné do dnešní doby.

Rakato (Pá, 8. 11. 2019 - 21:11)

Toaletářka Molnárová z vestibulu metra v pražských Letňanech potvrzuje: Pražáci jsou hrozné špindíry. A největší jsou ne muži, ale ženy. Blíže https://www.idnes.cz/zpravy/lide-ceska/lide-ceska-toaletarka-zdenka-molnarova.A151019_171733_domaci_zt

Rakato (Pá, 8. 11. 2019 - 21:11)

Probační úředníci vědí, že když mladistvý skončí ve vězení se zkušenými grázly, vyjde z vězení jako zločinec. A to je velký problém. Ale je to jen směšná komplikace ve srovnání s tím, až se to přihlouplé Evropy vrátí přes čtyřicet tisíc zkušených hrdlořezů z islámského státu. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evropa už dávno rezignovala na svou bezpečnostní politiku, a tak se do ní může dostat kdokoliv i bez víza, stačí, když navykládá pasovákovi, že je uprchlík (vše se ověřuje dodatečně, ale většinou to ověřit nejde). Evropa rovněž dovolila mnoho let bez následků saudským imámům školit muslimáky v evropských mešitách v nenávisti k západu, a otevřela dveře imigraci. A současný problém s hrdlořezy, které mají její občanství, se s úsměvem idiota snaží řešit tím, že tyto lidi evropské země zbavily svého občanství. Má to ovšem háček - tytéž země podepsaly Všeobecnou deklaraci lidských práv, kde v článku 15 stojí, že nikdo nemůže být proti své vůli zbaven státního občanství. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stručně řečeno - tito amorální muslimáci nakonec v Evropě skončí, a jak se to bude vyvíjet dál, si snadno domyslí. Vždyť jsou vycvičeni k boji, umí pracovat s výbušninami, a nejsou hloupí (vždyť IS spravovali sice podle své řeznické ideologie, ale jako dobří hospodáři, a sypal jim na daních dost, aby si mohli nakoupit dostatek zbraní). Na ochranu proti muslimáckému teroru už teď vydává Evropa velké peníze, a nyní jich bude muset hodně přidat, ale stejně krvavé lázni nezabrání. Když tě někdo na ulici chce zabít, tak tě zabije, a nikdo s tím nic nenadělá. A u muslimáku je to o to horší, že sebevražednému atentátníkovi je jedno, že zemře, když má slíbeny hurisky v ráji.

luci (Pá, 8. 11. 2019 - 22:11)

Porušování přírodních zákonů v politice , ekonomice , ekologii se prostě nevyplácí a nevyplatí se ani dobroserům a pravdoláskařům evropským . Sice si některé mafie namastí kapsy , ale na úkor evropských občanů . Ale tak už to chodí , pokud se někdo pakuje , tak to jiní platí .

Rakato (Pá, 8. 11. 2019 - 20:11)

Ve státě existuje neustálý boj o mzdy. Nejlíp na tom jsou profese, které si mohou vzít nevinné občany jako rukojmí - tzn. eiznboňáci, řidiči autobusů - ti mají zvýšení mezd jisté, protože nepracují pod kapitalistou a politikové neriskují nelibost voličů. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Učitele jsme už řešili, mnoho z nich nenaučí, ale zvýšit plat chtějí. A pak jsou tady doktoři. Ti se cítí jako elita a mzdy požadují elitní. Ale když se jim podíváme na zoubek, zjistíme, že dělají chyby jako každý druhý, kvalita práce v malých nemocnicích ubohá, stejně jako ochota naučit se s počítačem a napojit se na infosféru. Většina doktorů datluje na klávesnici, zprávy od specialistů musí nosit pacient obvoďákovi na papíře, stejně jako někdy i rentgeny, rodinná anamnéza (znalost nemocí v rodině) nula, protože na to není čas a protože se obvoďáci často mění, dokonce ani nejsou někde elektronicky propojení ani doktoři z jedné firmy. A zdravotní doklady rodičů, kteří zemřeli (důležité z hlediska genetických nemocí a náchylností)? Kdo si je nevyžádá hned, ten může mít jistotu, že obvoďáka to nenapadne. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suma sumárum - často se stává, že obvoďák na pacienta čumí jak vyoraná myš a léčí ho přibližně, protože nemá celou jeho zdravotní historii od všech specialistů, i tu, co dělal sám, pohromadě v počítači, a aby se hrabal půl hodiny v papírové kartě, na to nemá čas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No a jak doktoři, tak učitelé vyhrožují stávkami, a někdy i stávkují. Je třeba je uvést do reality a říct - vystudoval jsi za státní peníze, a proto na stávku nemáš nárok. Zaplať náklady vzdělání a stávkuj si, jak chceš. Je nemorální, když své platy doktoři srovnávají se zahraničím, kde většinou doktoři studují na půjčku, a tu pak splácejí dvacet let z doktorského platu. Kdyby si naši doktoři rozpočetli náklady na své bezplatné studium k platu, přišli by si po dobu cca dvacet let díky tomu na pěkné peníze.

Proč (Pá, 8. 11. 2019 - 20:11)

při svých znalostech nejsi předsedou vlády? Připomínáš mi hodně demokrata. Ale to byl nasazený provokatér. Je jich tu víc, kteří píší pod různými nicky

Jedovatej (So, 9. 11. 2019 - 10:11)

Co tě tak sejří? Nemusíš přece se vším souhlasit, ale třeba na rozdíl vod zdejších exemplářů Jahodovýho a hlavně vod toho ubohýho trapnýho blbečka sdfg (ať už tady duševně vonanuje jako Návštěvník, nebo pod různejma ubohejma nickama) maj Rakatovy texty hlavu a patu.

ShabbaTot-Jahoda (So, 9. 11. 2019 - 13:11)

jo,jasně...mají hlavu a patu...obvzláště tedy ty jeho Rakato příspěvky o amerických negrech...

Jedovatej (So, 9. 11. 2019 - 16:11)

Ale to je furt muška jenom zlatá voproti těm tvejm slizce servilním kydům vo orlu bělohlavým.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 10. 11. 2019 - 06:11)

a nyní zdroj E15.cz:Americká ekonomika má rekordní růstovou šňůru ...je to z 25 července 2019 a tam se píše:S koncem měsíce stanoví americké hospodářství nový rekorf.Nejsilnější ekonomika světa kontiunálně poroste již 121 měsíc v řadě,tedy od pádu světových trhů v r. 2008,jedná se tak o nejdelší růst od roku 1850,kdy Američané data sledují.Žádá tato ekonomiská prosperita a hospodářský růst nebyl nikdy v dějinách USA delší.Ekonomika USA za poslední dekádu vzrostla o 25 %.Toliko tedy k slizce servilním kydům vo orlu bělohlavým,jedovatej Jedovatej....A víš co to znamená?!...No že oni jsou prostě zase o ten krok dopředu!

Rakato (Ne, 10. 11. 2019 - 12:11)

To jsou ale špatné informace a Američané už mají sevřené prdelky nejen z přehřáté konjunktury, ale hlavně z toxických aktiv, kterých se při tak dlouhém růstu nahromadilo opravdu hodně. Kolaps ekonomiky se blíží, čeká se jen na větší podnět. Bude to celní válka USA se světem? Příliv imigrantů, až to v USA převezmou zdegenerovaní demokraté, výbuch jaderné elektrárny? To se ještě neví.

Reklama

Přidat komentář