Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Nikola (Pá, 15. 11. 2019 - 18:11)

Jo jasně. Pokud si nevymýšlíš, tak by ses radši měla nechat vyšetřit, jestli nejsi inkontinentní, protože za dva týdny mít 3x "nehodu" do gatí, asi není úplně v cajku.

Karolína (Pá, 15. 11. 2019 - 20:11)

Jasně taky mě to napadlo jít k doktoru ale nevim co by mi mohlo býta je nějaká nemoc že to občas nestihnu

Simča (Út, 12. 11. 2019 - 19:11)

Děkuji za podporu i Vaškovi. Jinak se snažím aplikovat vaše rady. Naštěstí už jenom pár pitomců mi to připomíná, ale mám naštěstí dobré kámošky, co se mnou drží. Akorát jsem naštvaná na tu učitelku v jejíž hodině se mi to stalo. Dneska byly konzultace pedagogů s rodiči a ona jim to vyžvanila. Když se rodiče vrátili, tak mi máma hned řekla : Simono učitelka nám řekla, že jsi se ve čtvrtek ve škole pokadila. Je to pravda? No nemělo smysl zapírat, přiznala jsem to, ale taky jsem dodala, že kdyby mě pustila na záchod i když to bylo deset minut před koncem hodiny, tak bych to ještě stihla. Táta nad tím mávnul rukou, ale máma je trochu přísná a měla nějaký řeči, že ve svém věku už bych to měla mít pod kontrolou a ať si dám příště pozor. Snad už takový trapas podruhé nezažiju. A pro Kikinu : Já nevím jestli bych na něco takového měla odvahu. Dokud se mi nestal tenhle trapas, tak jsem nikdy na něco podobného ani nepomyslela. Je na tom něco specifického, ale nevím jestli bych to chtěla zažít znova. Jak už jsem psala, zas až tak mi to nevadilo, nebýt té ostudy. Na to se přeci jenom asi hned tak nezapomene.

Kikina (Út, 12. 11. 2019 - 13:11)

Nereagujte na ty provokace vždycky se najde nějaký Marek. Scatikovi děkuji za upřímné vyznání já vím že jsem jeho virtuální láska. Problém je v tom že prostě nejsem na kluky a pokakaná si to nejlépe užiju sama se sebou. Ještě tak kakat před holkou to mi nedělá problém ale před klukem bych se styděla ale zase jsem upřímná a nedávám nikomu falešné naděje. Pokakávání zdar :0) Kiki.

Scatter (Po, 11. 11. 2019 - 20:11)

Kikinka je moje tajná láska a dívka mých snů, sice je nedosažitelná, ale přesně po takové dívce celý život toužím, po holce co s ebude taky tak krásně pokakávat jako ona a ještě kdyby si to tak užívala jako ona, byl bych nejšťastnější muž na světě a to přísahám na svou vlastní smrt a smrt svých nejbližších že je to pravda. dal bych cokoli za pokakanou holku, cokoli myslitelného, všechno na světě! pro mě je to nejvíc, neznám nic krásnějšího než nádherně pokakanou holku, naprosto po tom šílím, zabíjí mě to, nic v životě pro mě není víc, až takovou princeznu jednou potkám tak se pro ni rozkrájím klidně. Kéž by se mi můj sen jednou splnil a měl bych krásné děvče, co se umí hezky a ráda pokakávat, zešílel bych z toho radostí a vzrušením, tohle je pro mě nejvíc, tohle je moje vyznání.

Marek (Po, 11. 11. 2019 - 23:11)

Dobrá ironie a jízlivost tohohle debilního vlákna a idiotských příspěvků úchylů! Tleskám!!! Snad to pochopí ... :-)

Návštěvník (Út, 12. 11. 2019 - 06:11)

Chceš zase zkazit diskuzi, netolerantní hovado. Tak to nečti!!!

MPKD-milovník … (Po, 11. 11. 2019 - 20:11)

Bože můj, co bych dal za inkontinentní dívku! Utrhnu si ho holky! Miluju vás všechny, kakejte, kakejte prosím! Nádhera, krása, stříkám jako kůň

Karolína (Po, 11. 11. 2019 - 20:11)

Zdravím dne jsem měla další nehodu když jsem se vracela k večeru z autoškoly tak jsem nestihla dojít za strom a pustila to do legín mamka doma dnes není tak to stihnu v klidu vyprat

Denisa (Ne, 10. 11. 2019 - 22:11)

Právě jsem se vykadila do kalhotek

Miška (So, 9. 11. 2019 - 12:11)

Kiki ne já ani nevěděla že mamka není doma já jí doma volala kde je a řekla že šla k sousedce počítám že mi nesedl oběd celý odpo mi bylo všelijak ale až v kině jsem poznala co se děje .Lenko taky mam přítele který mě dokáže podpořit a pomoct ale sám je zraněnej a zdrcenej z toho úrazu mamce jsem se nakonec v klidu přiznala co se stalo a řekla že je ráda že jsem jí to řekla takže mam kolem sebe pozitivní prostředí

Miška (Pá, 8. 11. 2019 - 21:11)

Ahoj já se pokadila dnes cestou z kina nebyla to plánovaná nehoda ale aspoň nebyla mamka doma takže nebude mít starost kalhoty jsem vyprala takže je to v poho

Lenka (So, 9. 11. 2019 - 11:11)

Ahoj Miško. Přečetla jsem si se zájmem Tvoje příspěvky a napadlo mě, jestli třeba netrpíš nějakou lehkou formou inkontinence, když se ti ty nehody stávají dost často? Tohle já znám. Taky se někdy pokadím. Někdy proti své vůli. Někdy jsem v situaci, kdy se nechci trápit a tak to radši pustím. Já jsem se poprvé pokadila v šesté třídě na školním výletě a když se mi to od té doby ještě v pubertě párkrát stalo, tak mě rodiče objednali na vyšetření, které ukázalo, že mám víc citlivá střeva než ostatní a taky slabší funkci svěrače. Bylo mi řečeno, že není velká šance na zlepšení a holt musím počítat s tím, že se tu a tam pokadím do kalhot a nic s tím neudělám. No naučila jsem se s tím žít, co mi zbývá. Když třeba jedu na delší cestu, nebo jsem v prostředí, kde není WC k dispozici, tak se jistím plínkou a často už mě ochránila před totální pohromou. Naštěstí mám chápavého a tolerantního přítele, který z toho nedělá vědu a má pro to pochopení. Tak hlavu vzhůru. Dá se s tím normálně fungovat a vést plnohodnotný život. Nemám k pokakávání ten vztah co třeba Kikina, ale zároveň se držím hesla : Co nadělám, když se podělám :)

Kikina (So, 9. 11. 2019 - 09:11)

No teda to jsi musela být na něčem opravdu děsivém když ses z toho pokakala :0) ne dělám si srandu. Byla to opravdu jenom nehoda nebo u tebe tak trochu zapracovalo podvědomí když jsi věděla že tvoje mamča není doma a tak ses nestresovala a prostě to pustila? Jenom si to klidně přiznej není se za co stydět. Jinak já teď jdu na nádraží naproti kámošce která mě na tento víkend přijede navštívit takže tenhle víkend musím být hodná. Tak doufám že mě někdo zastoupíte a pořádně se zkakáte i za mě :0) fajn víkend přeje Kiki.

Simča (Pá, 8. 11. 2019 - 17:11)

Děkuji vám za podporu. Dneska jsem to ve škole jakž takž přežila. Někteří spolužáci si sice musely rýpnout ve stylu, jestli jsem si ráno nezapomněla vzít plínky a podobně, ale moje nejlepší kámoška Anča se mě zastala a některé další holky taky, tak snad se na to časem zapomene. Pokud budou mít přeci jenom někteří ještě blbý poznámky na moji osobu, tak je zkusím odpálit, tak jak mi to poradila Kikina. Jinak je mi 16, takže ostuda fakt velká. No zvládla jsem vyprat aspoň ty kalhoty, tak snad rodiče se nic nedozví, pokud jim to nikdo neřekne. A jestli se můžu zeptat? Tady si opravdu někteří děláte do kalhot úmyslně? Nikoho neodsuzuji, jenom se ptám. Mě by teda asi nikdy nenapadlo se schválně pokadit, ale zase musím říct, že nebýt té brutální ostudy, tak to pokadění se dá přežít. Umyla jsem se, vyprala kalhoty a vlastně se nic hroznýho nestalo, ale je to ponižující se takhle podělat před celou třídou. Doufám, že už se mi to nikdy nestane. Ještě jednou díky za rady a podporu.

Vašek (Po, 11. 11. 2019 - 23:11)

Můžu potvrdit, že Kiki ti poradila dobře. Když s tím někdo začne tak tvrdě přejdi do útoku s tím, jestli ho to rajcuje, že o tom pořád začíná a jestli chce abys mu vylíčila detaily, kde se ti všude to matlalo a jaký to byl pocit. S pravděpodobností hraničící s jistotou od toho cukne.

Kikina (Pá, 8. 11. 2019 - 18:11)

Rádo se stalo. A je fajn že to bereš takhle rozumně plný kalhotky opravdu nejsou konec světa a důvod k nějakému traumatu. Jak už jsem tu psala tak oblečení se vypere zadeček umyje a život jde dál i když samozřejmě že takový trapas před celou třídou je nepříjemný. No a k tvému dotazu. Tak třeba já se pokakávám už víc jak sedm let. Je to skvělý pocit naplnit si kalhotky líbí se mi a vzrušuje mě ale těžko to vysvětlovat někomu koho to nebere. Každopádně díky že neděláš ukvapené soudy a máš pochopení. Přeji ti aby už se ti nikdy žádná podobná nehoda nestala a pokud se přeci jen ještě někdy pokakáš do kalhotek tak tak učinís dobrovolně a bez té explicitní ostudy :0) Kiki.

Scatter (Pá, 8. 11. 2019 - 15:11)

škoda že nejsi má spolužačka ve škole, hned bych byl tvůj nejlepší kamarád a bránil byhc tě před posměváčky

Pokakanda (Čt, 7. 11. 2019 - 14:11)

Ahoj, tak už taky patřím mezi vás. Dnes jsem měla ve škole šílený průjem. Přišlo to zničehonic uprostřed hodiny. Tlačila jsem zadek do židle, jak to jenom šlo, ale už to bylo neúnosné, tak jsem se přihlásila, ale učitelka mě odbyla, že zbývá už jenom deset minut do konce a, že už to snad vydržím. No nevydržela jsem. do konce hodiny jsem to ještě dala, ale jak jsem vstala ze židle, tak se mi všechno vyvalilo do kalhot. Pochopitelně se na to hned přišlo a já s pláčem utekla ze třídy. Naštěstí máme ve škole sprchy a měla jsem oblečení na tělocvik, tak jsem se mohla osprchovat a měla jsem se do čeho převléct. Takže jsem aspoň nemusela šlapat domů pokaděná, ale posměšky spolužáků hrozný. Musela jsem se omluvit z poslední hodiny a zdrhnout domů, protože to se nedalo. Teď zrovna peru kalhoty. Doufám, že to utajím aspoň před rodiči. ale úplně se bojím zítra do té školy jít, protože jestli se mi bude zase někdo posmívat, tak já to nedám a rozbrečím se. Poradíte mi někdo, jak ty dotěry zítra odpálit? Předem děkuji. Simča.

Kikina (Čt, 7. 11. 2019 - 18:11)

Ahojky Simčo no v této situaci je každá rada drahá. Já vím že to možná zní jednoduše ale uplatnila bych v tomto případě heslo na hrubý pytel hrubá záplata. Takže bych to zkusila pokud se ti budou spolužáci posmívat a připomínat ti to ve stylu hele frajeři vy jste se nikdy nepokakali? Asi jste dokonalost sama eventuálně přidat ještě něco ve stylu vás to asi vzrušilo když jste mě viděli pokakanou co? Prostě nesmíš dát najevo že tě to může nějak rozhodit jak začneš bulet tak oni uvidí že se jim daří tě rozhodit a nedají pokoj ale jak budeš pevná v kramflecich a dáš jim najevo že jejich posměšky máš v zadečku tak věř že je to brzy přestane bavit. Já vím to se lehko radí ale sama bych v takové situaci být nechtěla. Nepíšeš kolik je ti let ale to asi není podstatné protože ono jak se ti to stane ve věku deset let a víc tak je to vždycky brutální trapas. Taky nevím jakou pozici máš ve třídě třeba já na ZŠ byla třídní outsider a kdyby se mi povedlo se tam pokakat tak bych mohla rovnou změnit školu pokud ty máš pár dobrých kamarádů kteří tě podrží tak bych si z posměváčku nic nedělala. Každopádně držím ti zítra palce a napiš jak to ve škole dopadlo.

Reklama

Přidat komentář