Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Martina (Pá, 8. 11. 2019 - 18:11)

Tak si to moc užijte a jsem zvědavá na to překvapení a jestli pak můžeš,odtajníš nám o jakou známou osobnost jde?

Návštěvník (Pá, 8. 11. 2019 - 11:11)

Je to hodně slabý dědo to už není ani na hoňku

Návštěvnice (Pá, 8. 11. 2019 - 11:11)

Ještě,že to uznáš,musíš psát jinak, nebo ti vyschl pramen?

Filip (Pá, 8. 11. 2019 - 12:11)

Mě by spíš zajímal tvůj pramen

Pozorovatel (Pá, 8. 11. 2019 - 12:11)

Ten už vyschnul taky.

Návštěvník (Čt, 7. 11. 2019 - 14:11)

hezká piss story. Když chceš tak si holky čůrající najdeš, koncerty, větší akce venku nebo i vevnitř, holky často chodí na malou zevnitř venza budovy a ne na záchod. Minimálně dva tři úlovky jsou totovka, někdy i víc,ale nesmíš být moc nápadný.

Láďa (Čt, 7. 11. 2019 - 08:11)

Moje první čurání s dívkou bylo zvláštně normální, Vysvětlím. Měl jsem jednu takovou známou kamarádku stejně mladou jako já 18 roků a líbila se mi,ale nic jsme spolu neměli víc než pusu a tak. Mně se líbí čurající dívky a natrefit na ně venku je spíš náhoda a tak na ně koukám na netu (peeindetail,eroprofile, pisshunters apod).Jednou jsme šli spolu z koupání domů lesíkem a je to asi 3 km příjemnou cestou a já trochu si myslel, že by mohla chtít čurat, protože dlouho nebyla a do vody ona ani já zásadně to při koupání neděláme. Mně se chtělo taky ale ne nějak nutně. Cestou jsem poznal, že je trochu nesvá a sice si nedržela až pipinu rukou, ale trochu bylo vidět, že se jí asi chce na čurání, to prostě chlap když je na čurací holky zaměřen,tak pozná. Udělal jsem to jednoduše, řekl jsem Moniko já se musím vyčurat a u prvvního stromu jsem se otočil a jako že budu, Monča jen řekla, já taky a k mému příjemnému údivu sice na lesní pěšině kde v tu chvíli nikdo nebyl přímo kousek vedle mne stáhla kalhotky se šortkama a čurala ihned rychle. Já jsem se okamžitě zvětšil, že jsem z penisu nedostal ani kapičku, nejprve jsem se styděl otočit k ní, slyšel jsem jak čurá, ten proud z ní byl asi silný ,nakonec jsem se k ní otočil, když už čurala jen mírně než byla hotová a alespoň jsem viděl část její potřeby a pipinku její celou. Doma jsem si to musel hned udělat, protože jsem na to myslel. Asi za dva dny jsme se setkali a mj. jsme se i milovali a o tom čurání jsme si povídali. Ona se prý nestyděla ani, protože jsem byl první, kdo musel a ona se přidala protože se jí chtělo hodně taky, před tím milováním jsme spolu taky čurali na záchodě a byl to pak hodně rychlý sex.

Host (Čt, 7. 11. 2019 - 08:11)

Nádhera !!! Upřímně ti závidím!

Simona (St, 6. 11. 2019 - 21:11)

Po několika měsících zjišťuji,že Klárka je š%tastná a je to jen dobře. Pozdrav Klárko pd Simony od Hronova! Taky napíšu více. Je mnoho nového.

Klára (Čt, 7. 11. 2019 - 18:11)

Simonko to je fakt moc fajn,že jsi se ozvala! Já už komunikuji s Miškou, Markétou, Věrčou a Ikkem jinak většinou než přes tuto diskuzi a jsem moc ráda,že jsi napsala. Jak se ti daří? Máš pohodu? Kluka a vůbec, Co teď ráda děláš, jaké bylo léto a já bych měla moc otázek najednou. Já sem píšu často i dál,protože mám ráda ty lidičky,co mně podporují a podporovaly a byly nešťastní,když jsem tady chtěla skončit. Takže jestli to čteš tady tak víš,že mám Libora a co všechno se událo nového. I to,že má rád společné čůrání a má mně moc rád až tak,že prodali v Liberci dům a on koupil tady v Mimoni domeček kousek od našeho a chce se mnou být,ona mu totiž zemřela maminka na jaře, a to je moc zlý na to vzpomínat. Teď jsem doma s Nikolou a mamčou trochu mne bolelo v krku odpoledne a tak mi mamča dala cumlat něco na krk a snad to povolí, čůráme spolu taky se ségrou často nebo i já sama nebo s kámoškama venku a občas o tom napíšu,dnes jsem například čůrala sama cestou ze školy pod viaduktem a Miška byla několik týdnů o prázdninách u nás na chaloupce a moc na to vzpomínám. Bylo by mnoho co psát a tak se ozvi. Já jsem tady skoro denně nebo i víckrát za den,určitě si vzkaz od tebe přečtu a odepíšu. Udělalajsi mi radost. Opravdu, žes nezapomněla. Děkuju moc.

Martina (St, 6. 11. 2019 - 19:11)

Také pozdravuji Klárko. Ať se vám vsem daří a děkuji,ze na nás myslíš. Mám tě moc ráda.

Návštěvník (St, 6. 11. 2019 - 20:11)

Nežer to tu tolik.

Host (St, 6. 11. 2019 - 21:11)

Já žeru tebe ,cukříku.

Klára (St, 6. 11. 2019 - 16:11)

Dnes jsme čůraly pod viaduktem s kamarádkou a
Ona musela víc a tak to udělala prvnì,ale já taky byla plná tak jsem si rychle posadila zadeček vedle ní a delaly jsme obě velký proud a loužičky.
Zeď ke u mne,ale neví že to píšu protože šla znovu čůrat.

Klárko (St, 6. 11. 2019 - 18:11)

A pod kterým viaduktem močíš? Pod železničním?

Nikola (St, 6. 11. 2019 - 10:11)

Mne okukoval včera takovej starší chlap,čurala jsem venku za keřem ale bylo tam trochu vidět. Dala jsem si ruku před pipku abych to trochu skryla . Nic příjemného protože se zastavil a čuměl. Ještě že si ho nevyndal a nezačal se ukájet,prase.

Host (St, 6. 11. 2019 - 11:11)

Čůrací holka je hezké podívání.

Klára (Út, 5. 11. 2019 - 19:11)

Dnes jsme se sešly se ségrou u mamči v krámku a pak šly domů a obě jsme čůraly pod viaduktem a já už byla kriticky plná,že jsem si pipinku držela rukou poslední kousek cesty a pak si rychle dřepla a nešlo mi to hned prudce, ale hned sice ale pomalu. Asi jsem měla hodně plný bříško a předržený čůrání. Nikola to udělala naopak normálně rychle a byla taky dřív hotová. Jinak normální den. Půjdeme ještě na chvilku ven vyzvednout u jedné paní vajíčka a pak už do pelíšků.

Klára (Út, 5. 11. 2019 - 06:11)

Pomalu se chystáme s Nikolou do školy.Včera to bylo opravdu pro mne náročný,ale i tak jsem to zvládla a dnes už to doufám jen završím to úsilí včerejší do úspěšného konce. Pipinka by chtěla Libora a srdíčko moje taky ale uvidíme se asi až v sobotu Na pátek máme ty lístky do odloženého představení v Praze do divadla a Libor možná nebude moci jet kvůli práci. Přesto se na to moc těším. Ráno jsem měla bříško plný a využila jsem toho, že ségra ještě nebyla v koupelně a rychle jsem se vyčůrala na záchodě a ulevila si,protože se mi chtělo hodně.Ale ikdyby ségra přišla tak by to nevadilo, my se nestydíme,jen bych se nesměla dívat mezi její nohy jak čůrá,protože by se mi chtělo víc avíc a byla bych neklidná nebo to zastavovat rukou a tlačit si na ní,abych to nepustila dřív. Tak a teď dám něco k snídani, vlastně mamča už nám to připravila a půjdu.

Klára (Po, 4. 11. 2019 - 20:11)

dnes nestíhám, hodně povinností do školy a tak,ale jsme v pohodě. Ozvu se!

Reklama

Přidat komentář