Reklama

Vzrušuje mě máma

Dan (Po, 27. 1. 2020 - 02:01)

Citlive téma každý ma jinou uchylku , nekomu se libej cernosky,nekoho pritahujou školačky a ja nevim co ještě, já sem byl vzdycky zvedavej na svojí matku , zajímala me od puberty vubec prvni kundicka kterou sem kdy viděl kdyz sem ji smiroval , nebyla sance nejak jinak si prohlidnout ženske tělo, miloval vuni jejich kalhotek a vse co ktomu patří, myslim ze většině klukům taky nic jineho nezbývalo, jak se jinak dost k ženský? Ve 13 ,14 letech sem se stydel holku i pozdravit . Je to zvrhle když se přiznám ze bych chtel sex s matkou? Nekdo tu psal ze se mu to podarilo az ve 40 letech , netouzim po tom se sni ozenit nebo ji oplodnit , zavidim tem co to zažili a splnili si tu touhu matku přivézt k orgasmu a sebe taky , kdo jinej to asi muze dokazat lip nez máma která chce pro syna to nejlepsi, ne v kazde rodine to jde to chapu ale když syn bydli jen s matkou tak proc ne,pokud by jim to nevyhovovalo tak stim prestanou a bude klid

Dan (Po, 27. 1. 2020 - 03:01)

A hodne přátel se rado bavilo o moji máme nebo se na ni snad i tesili az pujdou k nam a budou se moct s ni vidět, rád sem je poslouchal kdyz komentovali jeji vzhled a kazdej by s ni chtěl sex , delalo mi to dobře priznal sem se ze se mi taky libi ale vic sem to nerozvadel , radsi... mel sem radost ze ji to sluší a je atraktivní, dnes ji je 50 a pořád sexy baba , ikdyz sem jeji syn tak pořád vim ze kdyz nekam jedem spolu nebo jdem tak mam vedle sebe peknou ženskou, libi se mi kdyz ma treba jen sukni v létě a ja ji ocumuju nožky, nebo když jedem v autě někam a sme spolu sami, chci taky jednou rodinu a děti ale ja stejne myslim cas od času na to jake by to bylo s matkou

Lucia (Po, 6. 1. 2020 - 23:01)

Obavam sa, ze vas syn po vas tuzi ako po zene. Sama mam s tym skusenost, preto som sa v podstate ocitla na tejto stranke.

luci (Út, 7. 1. 2020 - 11:01)

Ve vztazích mezi lidmi a hlavně v sexu je možné všechno . Hlavně pro toho kdo to řečeno dnešní terminologií dá .

Václav (St, 1. 1. 2020 - 20:01)

Paní Terko,váš syn našel inspiraci s těmi kalhotkami na priznejse.cz/sex s matkou,tam je toho hodně.

Terka (Čt, 19. 12. 2019 - 21:12)

To bych na tvem miste radsi nedelala. Samozrejme nevim, jaka tvoje mamka je, ale me kdyby syn rekl, ze me delal neco se spodnim pradlem, tak i kdyz mam hodne pochopeni, tak v tomhe bych se na neho asi divala trosku jako na uchyla. Co se tyka toho povidani o sexu, zalezi jak se to poda nebo jak to myslis. Zvedavost nebo predstavy podle me nejsou zase nic tak hrozneho, nebo veci, za co by se clovek musel stydet, ale samozrejme zalezi o co se konkretne jedna.
Jak bude reagovat, jde odvodit podle povahy... Zeptam se takhle, kdy / respektive za jakych okolnosti si ji videl nahou a jak to probihalo, trapny moment atd.? A jak u Vas mate nastavene soukromi, jste puritani nebo pred sebou klidne chodite nazi?

Tony (Čt, 19. 12. 2019 - 21:12)

Bavi me si o ni povidat s kamarady a naopak...

Terka (Čt, 19. 12. 2019 - 21:12)

Co mas na mysli?

Tony (Čt, 19. 12. 2019 - 21:12)

Tak ja treba bych ji rád prozradil co sem delal s jejim spodnim pradlem nebo me bavilo ji poslouchat kdyz si to sama dělala nebo proste si sni povidat o sexu nevim jak by se zachovala , nahou uz sem ji videl i ona me

Terka (Čt, 19. 12. 2019 - 20:12)

Pokud by muj sestnactilety syn nejak komentoval muj vzhled, kdyz me vidi nahou, reaguju ve srande, no problem. At uz je to kompliment, nebo kritika. ;) Od.syna neocekavam v tomto smeru zadnou fascinaci a nijak si to neberu. Vim, jak umi byt pubertaci drzi, takze je potreba to hodit za hlavu.

Anna (Čt, 19. 12. 2019 - 21:12)

Přesně tak, v jejich věku si myslí, že snědli všechnu moudrost světa a myslí si, že jsou nejlepší. Taky mám doma takového grázlíka :D , samozřejmě mám syna ráda, ale občas mi taky pije krev. Je potřeba si to nenechat líbit a možná jim tu drzost i občas vrátit, dám ti příklad Terko.

Mě je 48 a do modelky mám celkem daleko, vždycky jsem byla spíš, jak se říká - pořádná holka, krev a mlíko. Synovi je 17 a mlátí s ním puberta, takže si občas neodpustí třeba drzé narážky na můj nebo manželův vzhled (že by jsme měli zhubnout atd.). Já jsem spíš taková plnoštíhlá ženská, velký zadek, boky, prsa šestky, mohutnější nohy (ale myslím, že pořád hezké) a samozřejmě mám trochu břicho (faldy). Ale pokud jde o mě, já jsem se sebou spokojená a manželovi se taky zatím ještě líbím. Takže mě občas trošku dokáží vytočit hloupé řeči o hubnutí od syna (mířené na mě a manžela), zvlášť když ani on sám není buhví, jak vysportovaný, aby mohl poukazovat na druhé. Většinou nad tím mávnu rukou a neřeším to, ale teď nedábno mě celkem naštval, tak jsem se rozhodla, že mu dám menší lekci, aby ho ta drzost přešla. Je to tak měsíc a půl zpátky, co jsem se synem a manželem seděla v altánku, bylo teplo, tak jsme toho využili a trošku poseděli / pogrilovali. Jen tak obecně, doma to máme nastavené tak, že každý má svoje soukromí atd., syn mě třeba úplně nahou nikdy neviděl. Ale doma chodíme oblečení spíš na pohodu, pokud u nás nikdo není na návštěvě. Tady byl jen syn a manžel, takže jsem to neřešila a měla na sobě jen džíny a černou podprsenku. Manžel sledoval na noťasu hokej a syn mi chtěl ukázat nějaké video na mobilu, tak jsem si mu sedla na klín a mrkli jsme. Prostě pohodový večer, ale pak to syn zase musel zkazit. Když manžel odešel na velkou, já sem si chtěla dát další maso a si syn neodpustil narážku, že všechno sním a pak to budu muset shodit. Jak jsem mu seděla na klíně, tak mě ještě drze poplácal po břichu s něčím ve stylu, že si dělá srandu, že v pohodě, stačí dole tak 10 kilo a bude to ok. Normálně bych to přešla, ale docela mě vytočilo to poplácání po břiše s jeho hloupým úsměvem. Jo, jak jsem seděla, tak mi z džín trošku přetékalo břicho ven, tak to nebylo úplně ideální, ale i tak sem si říkala, co si o sobě sakra myslí. Holku ještě neměl a podle historie, kterou občas nevymaže, vím že jen čučí na porno a takový zoufalec (když to přeženu), mě tu bude zesměšňovat, to fakt ne. Takže jsem se rozhodla mu to vrátit a věděla jsem jak. Manžel byl ještě na záchodě, takže mě napadl dobrý nápad a řekla jsem si, že mu dám menší lekci. Sundala jsem si podprsenku a na syna vykoukly moje šestky prsa (asi první prsa, které kdy "naživo" viděl) a já jsem se na něho podívala a řekla něco ve stylu - Zlato, vážně si myslíš, že potřebuju shodit?
Když jsem viděla ten jeho užaslý výraz s otevřenou pusou, tak jsem měla radost, že jsem ho konečně setřela. I když mám prsa spíš velké, než krásné a visí mi skoro až do půlky břicha, tak to asi zabralo. Protože na tu moji poznámku o hubnutí nereagoval a jen z něj vypadlo něco jako: proboha mami, ty máš tak nádherné kozy, to je fakt masakr...
Na to jsem mu nic neřekla, oplatila jsem mu jen ten jeho blbý úsměv, nasadila si podprsenku a šla domů. Takže fakt není na škodu, když to občas puberťákům trochu natřete. Možná to bylo už moc, ale od té doby jsem ho neslyšela říct jedinou hloupou narážku ohledně váhy nebo vzhledu.

Tony (Čt, 19. 12. 2019 - 22:12)

Tak to ja bych si k matce nedovolil takove poznamky , mamka byla taky prvni kterou sem videl nahou prsa ma tak dvojky ale oto mi nejde , ja hostorii v pc ani nemazu matka to o me vi co dělám v pokoji, dnes mam zas roupy....

Tony (Čt, 19. 12. 2019 - 21:12)

A kdyby se ti priznal k nejakym dalším věcem nebo představam?

Monika (Po, 4. 11. 2019 - 22:11)

Mam syna v puberte, takze te docela chapu Pavlino, tohle pochopi asi jen dalsi mama a ja to mam taky tak.
Beru to tak, ze syn by idealne nemel videt svou mamu nahou. Kdyz uz k tomu ale dojde, ze ji zahledne nebo tak potka treba z koupelny, tak by to ta mama zase mela brat nejak rozumne, to se ve spolecne domacnosti proste muze stat. Jenze kdyz si pak clovek tu situaci rozebere, tak to pro tu mamu muze byt docela neprijemne, at to bere, jak chce.

Pokud jde o me, taky jsem ted jednou potkala syna naha, kdyz jsem z vany prochazela pres byt. Chtela jsem to brat normalne s rozumem, takze jsem nedelala zadne sceny (zurive zakryvani, utek s krikem pryc atd.), ale normalne jsem prosla kolem neho, jakoby nic. Jenze v ten moment jsem si pak trosku pripadala jako v pasti. Syn si totiz mohl bez problemu prohlednout me nahe telo, i kdyz jsem to nechtela. I presto, ze sem docela hezka zenska kyprejsich tvaru (velke prsa, zadek...), tak jsem se docela stydela a pripadala si blbe. Prislo mi, jakoby v tu chvili mel syn poprve nade mnou velkou prevahu. On normalne sel proti me obleceny a v pohode a ja jsem sla naha a byla v nevhodne situaci. Syn videl moje velka prsa, ktere mi pri chuzi samozrejme mohutne skakaly na vsechny strany a narazeli o sebe. Zena nebo spis matka, ktera tohle zazila, tak vi, jak je to v ten moment pro ni trapne. U me situaci jeste zhorsil fakt, ze mi byla docela zima, takze syn videl moje velke trcici bradavky. A ta nejhorsi cast, kdyz syn viděl muj odhaleny klin. Je to trochu ponizujici, syn vidi vaginu sve mamy, to jak vypada, jestli se holi atd. Holy zadek uz ani nepocitam. Celkove to teda byl docela des. Takze kdyz jsem sla naha proti nemu a on videl ty pohupujici se prsa, klin, nohy, tak syn vypadal, ze mu snad oci vypadnou z dulku, jen se blbe usmival, situaci se evidentne dobre bavil a ja sem myslela, ze se snad propadnu do zeme. Pote jeste prohodil blbou poznamku, ale pokud jde o me, tak jsem za ni prekvapive byla rada, protoze tu situaci aspon nakonec trosku odlehcil. Takovy moment totiz jeste dokaze zhorsit trapne ticho, takze kdyz mi syn rekl, jak jsme se potkavali: "Jezis mami, ty mas ty dudy nejak velky, to je fakt sila", takze at uz to byla poklona nebo urazka, tak sem se jen pousmala a ironicky rekla: "No diky teda".
Takze takove situace je idealni brat s nadhledem a v pohode, i kdyz to neni moc lehke.

Sabina (Po, 4. 11. 2019 - 23:11)

Četla jsem Vaše příspěvky, ale nevím holky, jestli tohle není už trošku za hranou nebo spíš jestli se to nesnažíte brát až moc v pohodě. Taky souhlasím, že když syn zahlédne mamku třeba v prádle, tak by neměla šílet, jako by šlo o konec světa, ale tohle je trochu odlišné. Asi každému se někdy v životě stalo, že si zapomněl vzít ručník nebo oblečení, když se šel sprchovat a musel proběhnout bez oblečení třeba do pokoje. Mě se to stalo samozřejmě taky, ale chovala jsem se v takové situaci trošku jinak než Vy... I když bych třeba zrovna nepotkala syna nebo dceru, tak jsem si už pro jistotu zakryla jednou rukou prsa a druhou rukou klín a rychle jsem přešla. Nechtěla bych aby syn viděl moje ňadra nebo jak vypadám dole bez, podle mě by tam mělo být nějaké tajemství. Kdybych ho náhodou potkala, což se mi naštěstí zatím nestalo, tak bych maximálně překousla, kdyby syn zahlédl můj nahý zadek, ale víc, to fakt ne. Ale samozřejmě, každý ať se chová podle, toho jak to cítí.

Jakub (Út, 5. 11. 2019 - 00:11)

Sabino, tak trošku chápu váš názor na situaci, kdy syn uvidí mámu nahou. Jde o to, jak jsou v rodinách zvyklí se před sebou skrývat či berou nahotu jako zcela normální, co není třeba tajit. My jsme naturistická rodina a od mala jsem běžně vídal mamku i sestru nahou. Vím proto jasně, že náctiletá holka a žena po dvou dětech se ohledně postavy srovnávat nedá. Ale nikdy to, že mamka už není hvězda do Hollywoodu, mi její hodnotu nesnížilo. Naopak, její přirozenost a pohoda, když nemá nic na sobě, se mi vždy líbila. Zakrývání těla, zejména pokud je panické, vždy asi vyvolá v hlavičce syna dojem, že není něco v pořádku, že máte nějaký problém, který on by neměl vidět. Není nad úplnou otevřenost mezi rodiči a dětmi.

Sabina (Út, 5. 11. 2019 - 00:11)

Jakube, to co popisujete (jak to máte nastavené Vy), v tom nevidím žádný problém. Pokud je tak rodina, nebo respektive matka - syn zvyklí na sebe celý život, tak to je něco jiného. Problém vidím, když je to spíš opačně a pak nastávají právě takové situace, kde je máma nějak odhalená a syn ji třeba poprvé / podruhé uvidí nahou. Samozřejmě dřív, když byl syn menší, tak jsem si říkala, že až bude třeba v pubertě, tak ideální bude takový střed. Naturistka nejsem a přehnané zahalování taky nemám ráda, takže jsem to chtěla mít tak nějak v normálu. Vystavovat se nahá jen tak před synem jsem se nechtěla, ale ani jsem nechtěla dělat z nahoty nějaké tabu. Bohužel mi to časem tak nějak vyplynulo, že to je spíše větší zahalování, než ten střed. Třeba aspoň to převlékání nebo ten přechod z koupelny bych ideálně nechtěla vůbec řešit nějakým zakrýváním a jen přejít, když je to doma. Ale synovi už je teď 16 a mám pocit, že kdybych s tím najednou začala, tak právě budou následovat podobné situace a reakce, jako jsou popsány výše a hlavně pro mě by to bylo asi dost nepříjemné. A bylo by to spíš trapné, pravě pokud nejsou lidi zvyklý třeba několik let, tak se to už pak blbě mění.

eda (Po, 4. 11. 2019 - 21:11)

Myslím, že zbytečně řešíš nesmysly...

Pavel (Po, 23. 9. 2019 - 08:09)

se mnou ...

Pavlína (Út, 13. 8. 2019 - 13:08)

Většinu komentářů beru jako nesmysl (fantazii), ale věřím, že je spousta kluků v pubertě, kterým se matka může líbit (když je žena krásná). Není to nic hrozného, ale je potřeba se na to podívat i z pohledu matky, které to nemusí být zrovna moc příjemné. Mě je 43 a myslím si, že jsem docela atraktivní žena (podle okolí) a pozornost můžu mi nevadí. Synovi je 16 a jestli se mu líbím, tak to beru v pohodě, o nic nejde, ale cokoliv dalšího už může působit dost nepříjemně - uvedu příklad...
Nedávno jsem si náhodou zapomněla vzít do sprchy ručník a musela jsem projít nahá přes byt a jako na potvoru jsem potkala syna"do protivky". Jsem holka krev a mlíko a když mi při chůzi poskakovaly moje pětky prsa ze strany na stranu před synem, tak to bylo docela nepříjemné. A synovo zavtipkování: „páni mami, pěkné prsa“ to ještě zhoršilo. Příště snad radši počkám v koupelně, než dojde manžel z práce domů a podá mi ručník, protože tohle byl pro mě docela trapas. Zpětně to beru jako kompliment a už celkem v pohodě, taková situace se ve společné domácnosti může stát. Ale v ten moment to právě ten jeho komentář celkem zhoršil, takže to nebylo moc příjemné. Takže bacha na to, co říkáte, protože to není jenom o Vás. Druzí se v té situaci můžou cítit opačně...

Reklama

Přidat komentář