Reklama

Gamblerství

DavidGamble (Ne, 10. 11. 2019 - 15:11)

Jani nešla by si do čajovny?

Naberte kurz (Út, 26. 11. 2019 - 16:11)

Jistě, mám čas každou středu od 15-16:00. Budu se v tento čas těšit na společné posezení :-)
http://www.nabertekurz.cz/skupinove-chaty . Potkáme se tedy ve skupinovém chatu ČAJOVNA s Janou. Pěkný den a naberte kurz :-)

Franta85 (Ne, 10. 11. 2019 - 16:11)

můžu s váma ? čajovny mám moc rád

Petr Brno (Út, 29. 10. 2019 - 18:10)

13 května 2017 jsem naposledy vsadil tiket v sázkové kanceláři. Jsou to dva roky a 5 měsíců co jsem nevadil ani sportku. Borci jde to. Omlouvám se že jsem dlouho nic nenapsal ale párkrát za rok tu jdu a čtu co tu kdo napsal. Držte se

Ten co mu gamb… (Po, 4. 11. 2019 - 01:11)

Gratuluji. Abstinence je největší výhra. Pro mě je třeba těžší než chodit kolem heren a sázkovek, výdat denně losy. Je toho všude jak nasráno

Kamča (Čt, 31. 10. 2019 - 10:10)

Syn prohrál 150 tisic

Lu (Ne, 27. 10. 2019 - 04:10)

Takže dluh 450tisic splácím 8600 mám v hlavě skočit z mostu. Bych měl klid

P. (St, 16. 10. 2019 - 18:10)

Jděte s tou aplikaci pro kontrolované hraní někam! Největší hienismus cpat tohle na stránky gambleru. Pro nás žádný kontrolovány hraní není! Najděte si o tom něco.

Ignác (Po, 18. 11. 2019 - 10:11)

To ty jdi někam, když si myslíš, že jsi lepší než ostatní a že víš všechno nejlíp. Já jsem naopak rád, že se jenom nečeká až to s někým špatně skončí, ale že je tady někdo, kdo nabízí řešení a nebo jen jinej pohled na hraní. myslím, že něco takový tady ještě nebylo.

Naberte kurz (So, 9. 11. 2019 - 09:11)

Dobrý den,
děkuji za Vaši reakci, přiblížíte mi jak to myslíte?
Děkuji
Pěkný den a Naberte kurz Jana

P. (Po, 11. 11. 2019 - 17:11)

Tak jak to rikam. Vyvolávat v gamblerdch pocit že udrží hraní na uzdě díky aplikaci je buď trestuhodná nevědomost nebo úmysl. Pokud je to jen to první - kontaktujte nějakého zkušeného adiktologa ať vám to vysvětlí.
Nebo si uložte někam na AA nebo AG a poptejte se lidi ze zkušeností s hraním.

Ignác (Po, 18. 11. 2019 - 10:11)

Že já jsem nedočetl radši celé vlákno, protože takovouhle reakci můžeme fakt napsat jen úplný zahleděnec sám do sebe.

Kamil (Ne, 13. 10. 2019 - 23:10)

Ahoj Peter,
mám radost, že se držíš :-) paráda!!! Jestli si dobře pamatuju, tak Ty máš vše - rodinu, koníčky, bydlení a jen splácíš hypotéku. je super, že si život dokážeš užívat i bez hraní, že Tvý blízcí vědí o Tvém problému a snaží se Ti pomoci. :-) Držím palce, ať gambl je už jen minulostí.
Já poslední dobou na tyto stránky moc nechodím a koukám, že se tu stejně moc neděje. Je to škoda, protože v začátcích abstinence mě tato stránka velmi pomohla a rady zkušennějších lidí s touto problematikou/ tenkrát hlavně Tragika, Lemoga a Bikera mi dodávali sílu a chuť být dalším, který to zvládne :-) Za to vám kluci patří velký dík!!!
Čas letí jako blázen a už "jedu" třetí rok, kdy jsem nevsadil jediný tiket. Na začátku mé abstinence, kdy tu výše jmenovaní kluci psali vysoké čísla dní bez gamblu jsem chtěl být jako oni, moc napsat taky takové vysoké číslo a tiše sem jim záviděl, že to "nejhorší období mají za sebou". Tenkrát mi nebylo zrovna hej, byl jsem bez nálady, měl výčitky, mrzelo mě, že zrovna já jsem takový "vůl."
A teď?
Mám spoustu věcí, které mě baví, mám kamarády, známý s kterými se zúčastňujeme různých akcí, dokážu si více vážit toho co mám a nelpím tolik na penězích. Prohrané peníze už neřeším (a nebylo jich zrovna málo), spíše mě mrzí ten čas, kdy jsem mohl žít jako žiju teď a místo toho jsem peníze posílal do Berouna :-(
Život je krátký na to, aby místo toho, aby jsme žili, tak jsme "žili pro závilost" a to jakoukoliv.
Třeba za poslední roky jsem skoro úplně přestal sledovat sportovní utkání v TV, přijde mi to jako ztráta času a nebaví mě třeba 90 min. čuměl jen na bednu :-( Raději si vezmu kolo, zajedu se podívat někam do přírody, někde se posadím (hlavně v létě) na zahrádku, dám si pivko, jídlo a užívám si života. Nebo zajdu se podívat na fotbal někam na vesnici, dám si klobásu, pivko a pokecám se známými. :-)
Opravdu (musím to zaklepat) žiju super život, proti minulosti.
No nic, stejně asi moc lidí můj příspěvek nebude číst, ale chtěl jsem se zase jednou ozvat, že "žiju" a lidem, kteří na tom jsou jako jsem býval já ukázat, že se z toho dá dostat!!! :-)
Držím palce vám všem!!!

Peter81 (Út, 15. 10. 2019 - 13:10)

Ahoj Kamil...je super ako žiješ...že v podstate si neprestal len hrať, ale že žiješ plnohodnotný život...súhlasím s tebou že vďakabohu za túto stranku,a nehraj sk, nebyť ich neviem možno doteraz že som chorý...ale chodiť sem často na mňa tiež nevplyvalo dobre...ale pomohli mi uvedomiť, že nad stávkovú môžeš vyhrať, ale nie vyhrávať, čo vyhrám aj prehram, a ešte pribaliť aj svoje peniaze, vplyv na zdravie, rodinu....,bohužiaľ, za posledné cca 3 roky som vydržal nehrať najdlhšie pol roka, ale postupne som pridal opatrenia....ja som nikdy nehral automaty, nikdy nebol v kasíne, mám odpor k kamenným stavkovym, tak momentálne mám zrušené všetky účty u SK, aj s prosbou aby mi neotvorili účet ani pri mojej žiadosti o znovuotvorenie, peniaze hned v deň mojej výplaty zmiznú, a môj prvý momentálny cieľ je mať na ban.ucte 100 operácii bez stávkovej. Momentálne ich mám cca 40 , 100 by malo padnúť v januári ..lemog Tragik ty určite abstinuju ale zaujímalo by ma ako sa darí Gulakovi...ahojte

Peter81 (Pá, 11. 10. 2019 - 13:10)

Ahojte. Dnes je 11 október a ja mám po výplate...ale chvalabohu ani cent nešiel do gamblu...mám to urobené tak že v ten deň ako mi príde výplata strhnú sa mi všetky splátky(nie ako predtým až 20 deň), hotovosť vyberiem a dávam doma do spoločných peňazí. Hotovosť nosím pri sebe podľa potreby, mám šťastie že mňa herné alebo kamenné stávkové odpudzujú, ja som bol veľký hrac doma za mestom a PC. Toto je návod pre každého začínajúceho abstinujuceho, tiež som sa tomu bránil hľadal iné spôsoby....a priznal som svoj problém žene, deťom, mame súrodencom....pritom som nemusel nemám dlhy....ale vyberať sa cestou rozmýšľať ako by sa to nik nedozvedel...alebo že som hral len 16 dní z 30.....týmto som sa aj ja kedysi ukludnoval ...ale je to nesprávny prístup...jediná cesta je úplná abstinencia nie polovica mesiaca ....ja mám parádny pocit že čo som v septembri zarobil, nič som neprehral....parádny pocit že keď som s rodinou, nepozerám na mobile výsledky a som kľudný lebo neprehravam....všetkých zdravím a držím palce...

Ten co mu gamb… (Po, 7. 10. 2019 - 07:10)

Ahoj všem, gambling v mém životě hraje významnou roli. Hraji dlouho. 12 let. Prohrál jsem relativně málo 750 000 Kč až 1 000 000 Kč. Dluh pouze 20 000 Kč. Snažím se gambl držet na uzdě. Aktuálně chodím k terapeutce měsíc každý týden. Mohu doporučit všem. Hodně mého času strávím tím, že přemýšlím o tom, jak by bylo nejlepší, aby se to ostatní nedozvěděli. Kryji svoje hraní jak se dá. Taky jste tak skvělí herci? Já naštěstí nemám na krku žádnou exekuci, tak se mi ještě volně dýchá. Stejně se z té závislosti nemůžu dostat. Minulý měsíc jsem nehrál 16 dní. Vím, že většina peněz z gamblingu skončí Valentovi a podobnejm hajzlům v kapse přesto hraji dál. Máte nějaké metody jak nehrát? A proč nehrát?

Naberte kurz (So, 12. 10. 2019 - 02:10)

Dobrý den, je dobré, že nad svojí situací přemýšlíte a řešíte jí tím, že navštěvujete terapeutku – důležité je nebýt na to sám. Napadá mě, že můžete využít naší aplikaci Port (Naberte kurz). Je volně dostupná pro Android na Google play. Aplikace Vám pomůže vypočítat volné peníze a díky tomu držet hraní na uzdě. Na základě Vámi zadaných informací vytvoří přehled, který je formou grafů pro Vaši snadnější přehlednost o vložených penězích a času stráveném hrou. V případě potřeby můžete také kontaktovat naše e-terénní pracovnice prostřednictvím chatu, který je přímo v aplikaci a probrat společně Vaše zmíněné otázky.
https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.podaneruce.hrani
Pěkný den a Naberte kurz
Jana

Ten co mu taky… (Čt, 10. 10. 2019 - 03:10)

Nakonec jsem se rozhodl, napsat ti pár vět. Nevíš kolik jsi přesně prohrál, ale víš kolik jsi v mínusu, to je největší lež co zde píšeš. Nejsi minus 20 000 jsi minus buď 770 000 a nebo 1 020 000! Jdi se zeptat kamarádů, nebo jen tvých vrstevníků co udělají s milionem a uvidíš jakej ses sráč. Zatím jsi nepadl na hubu, ono se to pokaždé nějak...proc nemám penize a na co je potřebuji a tak.. Dokud to taj bude, budes hrát pořád. Udělal jsi aspoň jednu dobrou věc a to ze jsi vyhledal odbornou pomoc, nicméně je to dle mého taky lež... Přeber si ten příspěvek jak chceš, je to tvůj život a klidně si ho progambli?!

Ten co mu gamb… (Po, 4. 11. 2019 - 01:11)

Za prvé víš o mě úplný hovno. Jsem aktuálně v mínusu 26 000 Kč. Nejsem v mínusu přes milion. To je tvůj úhel pohledu. Z těma pěnězama jsem se dávno rozloučil. Už je nikdy neuvidím. Kamarádi mají byty (zatím s hypotékou). Splaceno mají už nějakou část, jezdí na exotické dovolené, ale to je asi tak všechno. Žiji v nájemním bytě, ale nějaké vrásky mi to nedělá. Alespon nejsem otrokem již zminované hypotéky.

Návštěvník (Po, 4. 11. 2019 - 20:11)

Ahoj všem, gambling v mém životě hraje významnou roli. Hraji dlouho. 12 let. Prohrál jsem relativně málo 750 000 Kč až 1 000 000 Kč. Dluh pouze 20 000 Kč.—-------—-----------——je zde prosim ještě někdo kdo si myslí, že dotyčný je mínus 20 000kc....??? Nevím o tobě nic, pravda, ale očividně jsi v pěkné prdeli.
Užívej si gamblu. Chrst

Reklama

Přidat komentář