Reklama

Děti a punčocháče.

P (Čt, 7. 11. 2019 - 11:11)

Ja som ich mal zelené ale nemal som rád tie z otvorom vpredu. Robili sa aj vo verzii s predozadným klinom a tie boli lepšie.

Old school (Út, 12. 11. 2019 - 10:11)

Jasné, boli aj zelené. Na tie som úplne zabudol a pritom ich často nosila moja spolužiačka, ktorú som jeden čas balil. Pamätám si , že ich mala oblečené aj na nejakom vianočnom večierku. Pod sukňu som sa jej vtedy dostal, no pod tie zelené pančucháče už nie.

Nikto (So, 16. 11. 2019 - 15:11)

Dostať sa pod pančuchače dievčaťa, bolo snom nejedného puberťáka a nemuseli byť práve zelené. Úspešnosť vyjadrená percentami nebola nikdy veľmi vysoká, ale so stúpajúcim vekom úspešnosť stúpala. Klesalo množstvo dievčat, ktoré nosili klasické pančušky na rande.

Aleš (Út, 5. 11. 2019 - 15:11)

Radka ja smekam klobouk.

Radka (Út, 5. 11. 2019 - 12:11)

právě jsem se nějak proklikala na tyhle stránky protože jsem hledala jak synovi 12 let pomoc , pakliže ji potřebuje , nevím. Před týdnem jsem přišla z práce o trochu dřív než obvykle a chytla jsem syna jak masturbuje v mojich punčocháčích a s plenkou mezi nohama.On neví / zatím / že jsem ho tak viděla a proto jsem prozatím zvolila klidnou domácnost a nenápadně jsem ho vzala s sebou do krámu s punčochovým zbožím jako že jsi jdu koupit na sebe punčocháče a sledovala jsem jak se bude chovat když jsem si je vybírala , bylo na něm vidět že je nesvůj a tak jsem jen tak prohodila jestli by taky nechtěl koupit punčocháče pro sebe že mu kdyžtak pomůžu je vybrat , chytl se a opravdu si vybral , myslela jsem že si vybere v pletených , ale ne on si vybral silonky bílé , žluté , růžové a jemně zelené. Nechápala jsem ale když už jsem mu to jakoby posvětila tak jsem mu je tedy koupila ,potom když jsme přišly domů tak jsem mu řekla ať si některé obleče že chci vidět jak v nich vypadá , syn se svlékl ale nechal si slipy a chtěl si je natahnout já jsem mu řekla aby si sundal i ty slipy a oblíknul si punčochy na holé tělo , udělal to ale jen co si je natahnul tak se mu okamžitě postavil do pozoru malej , když si syn uvědomil že mu stojí tak se rychle otočil abych ho tak neviděla , ale já jsem už na jeho reakci byla tak nějak připravená a řekla mu ať jde do pokoje a přinese jednu plínku mladšího brášky .Odešel a byl mu v očích vidět velký otazník , plinku přinesl a když mi ji podával tak jsem se ho zeptala jestli chce abych mu ji dala já sama a nebo jestli si ji vezme sám , koukal do podlahy a zrudnul od paty až po hlavu.Nechtěla jsem ho ale víc mučit a dala mu ji sama , pak jsem mu řekla že chci aby takhle chodil oblečený doma jakmile příjde ze školy až do večera než se půjde koupat .Nato my se studem řekl že už dlouho o tomhle sní a zeptal se mě jak jsem to mohla vědět po čem touží , odpověděla jsem mu že každá máma ví po čem její děti touží , a nebo by měla vědět.A pak jsem mu ještě řekla že až bude chtít masturbovat tak pro něj bude lepší když to bude dělat jen doma v pokoji a pokud možno až bude jeho mladší bráška už spát .Tak a teď se chci zeptat zdejších maminek jestli s tímhle ... postupem souhlasí a nebo se vyjádří podle svých zkušeností se syny .Jen pro upřesnění - jestli si syn bude brát plenu i na spaní jsem nechala na něm ale spát v nich jsem mu nedovolila , plenky používám výhradně jednorázové.

!!!!!!! (Út, 5. 11. 2019 - 16:11)

Radka je uchylnej Radek.Bacha!!!!!!

K2 (Út, 5. 11. 2019 - 07:11)

Prečo sa tu nejaký somár podpisuje mojím menom???

K2 (Ne, 3. 11. 2019 - 20:11)

Po týchto jesenných prázdninách by som sviatok dušičky premenoval na pančušky. Začalo sa to v stredu, keď sme sa chystali na cestu. Mama prišla domov a doniesla mi dvoje krátke nohavice po kolená. Vraj mi nedovolí isť na hroby v maskáčových a určite nie v starých pančuchách. Okrem nohavíc ktoré boli zlacnené mi doniesla aj k ním troje pančuchy. Modré, sivé a skoro biele. Musel som sa orezliecť a tak sme išli. Prvú zastávke sme mali u starkej. Tam ma čakali ďalšie troje pančuchy tie klasické. Hnedé dvoje a bledo modré . Vraj sa jej podarilo najsť obchod kde ich preávajú. Moje oblečenie všade kam sme prišli vzbudilo záujem. Dokonca jeden ujo ani neviem aká sme rodina mi dal 20Eur vraj on tak chodil oblečený keď bol chlapec. A do tretice dostal som veľkú tašku pančuch po bratrancoch na Orave. Neviem či sa mi ich podarí všetky ponosiť. Mama povedala, že teraz ich budem nosiť či chcem alebo nechcem. Navrhla mi že také najstaršie ktoré sa už nehodia na von alebo do školy mám používať miesto pyžama.

? (Po, 4. 11. 2019 - 16:11)

Pod koľkými menami tu píšeš?Tebe už preskakuje z tvojej úchylky.Choď sa liečiť.

medisko (Po, 4. 11. 2019 - 07:11)

K2 tak to si nemal ani pančucháčové dušičky, ale doslova pančucháčové Vianoce. Ako deti sme ich pravidelne dostávali pod stromček- tradičný darček. Dal si si pod kraťasy aj klasické? To by som ti možno aj ja dal 20 Eur keby som ťa stretol. Napíš ako sa ti nosia.

Petr (Po, 4. 11. 2019 - 17:11)

Svatá pravda - punčocháče byl standardní vánoční dárek. Dík, žes to připomenul.

Laco (Út, 5. 11. 2019 - 07:11)

Práve takýto darček ma vrátil k ich noseniu. Po piatej triede som sa s mamou dohodol, že pančucháče už ďalej nebudem musieť nosiť. V šiestej triede mi kúpila spodky ale tie sa mi vôbec nepáčili. Tak som ich viac nenosil ako nosil. Na vianoce k nám prišla babka a pod stromčekom som si od nej našiel niekoľko pančucháčov. Prekvapene som pozrel na mamu. Dohoda bola predsa jasná. Babká mala obavy či mi náhodou nekúpila malé. Mama mi povedala, nech si ich idem vyskúšať, pošepla mi, že ich nemusím nosiť, ale nech sa pred ňou tvárim, že je všetko v poriadku. Išiel som do izby stiahol nohavice a natiahol si pančucháče. Sám som ostal prekvapený, ako ma to vzrušilo. Nevedel som čo mám robiť, lebo všetci chceli vidieť, ako mi pančucháče sedia. Tak som si rýchlo na ne natiahol ešte trenky. Tak som sa išiel ukázať. Našťastie vzrušenie prešlo a nik si nič nevšimol. Ostal som potom v pančucháčoch. Bolo mi v ních príjemne. Veľmi rýchlo som sa pobral do postele a ľahol som si aj vo vianočnom darčeku. Vzrušenie prišlo znova. Pančucháče som potom nosil bez problému ešte v ôsmej triede.

Alojz (Po, 4. 11. 2019 - 15:11)

Skôr pančuškové hody. Dal by si aj mne 20 Eur, keby si ma uvidel v pančucháčoch a krťasoch?

Bivoj (Po, 4. 11. 2019 - 15:11)

Ja bych ti těch 20 eček dál. Kudy chodíš? Kolik ti je?

K2 (Po, 4. 11. 2019 - 16:11)

A som zavretý na uzatvorenom oddelení v Pezinku.

K2 (Po, 4. 11. 2019 - 16:11)

Bude mi 59.

Jára (Ne, 3. 11. 2019 - 17:11)

No jo, to ale nemusíte v dnešní době chodit do školy!

Baďur (Ne, 3. 11. 2019 - 09:11)

punčocháče nosím a je mi to jedno co si kdo myslí.

Návštěvník (So, 2. 11. 2019 - 17:11)

už jsem to napsal že pod krátkýma ale delšíma ke kolenům.

Aleš (So, 2. 11. 2019 - 01:11)

A pod dlouhyma nebo krattkyma kalhotama?

Reklama

Přidat komentář