Reklama

Astrální cestování(výstupy z těla)

Ťąžab (So, 1. 7. 2023 - 01:07)

Dobrý den, může vycestovat i člověk s ADHD? A nebo pod vlivem methamfetaminu?

žabák (So, 1. 7. 2023 - 06:07)

Ne, ADHD musíš nechat v těle. To se na hranicích kontroluje.

hns (St, 16. 6. 2021 - 08:06)

Když taxikáři vozí duchy (v Japonsku po tsunami 2011)...
ac24.cz
zpravy-ze-sveta/zahadny-fenomen-po-tsunami-v-japonsku-zakaznik-zmizel-primo-za-jizdy/

Viktor9 (Ne, 21. 2. 2021 - 23:02)

Ahoj, rád bych se zeptal, jestli moje zkušenosti z dětství jsou astrálním cestováním, nebo ne, staly se mi v dětství zvláštní veci… Když mi bylo asi deset let, každý večer před spaním jsem viděl z postele naproti ke skříni nekolik stříbrných vláken a na nich pohybující se a vybrující černé koule, jakoby energetické. Slyšel jsem nejprve slabé pískání v uších, ktere narůstalo nejprve v tichý praskavý šepot a pak to bylo jako desítky troubících slonů. Nic jsem neslyšel, ani hlasitě puštěnou televizi ve vedlejším pokoji. Měl jsem pocit, že bezhlasně křičím. Brnělo mě silně celé tělo, paprsky světla prouduly skrze mě, nebo do mne, nejsem si jistý. Vylezl jsem z poste, ale měl jsem pocit, že v ní stále ležím, jistý si tím nejsem. Pak jsem slyšel jakoby křik desítek lidí někde v dáli, postupně se křik násobil a přibližoval, jako by byl v me hlavě a zároveň někde daleko. Nevím, jestli to trvalo pár minut, nebo hodin, jako by čas neplynul. Opakovalo se to každý den celé měsíce, nemohl jsem tomu zabránit. Měl jsem pocit, že mé tělo je vyčerpané, ale mysl má plno energie. Jednoho dne jsem se zařekl, že s tím nadobro skoncuji a ze dne na den to přestalo. Byl to pro mě naprosto příšerný zážitek. Měl jsem pocit, že ležím v posteli a zároveň se lehce dotýkám nohama koberce. Nebyl jsem si ale jistý, jestli vážně ležím v posteli. Mohlo by jít o nedobrovolné astrální cestování?

Existují také … (Čt, 23. 1. 2020 - 17:01)

Ani přes usilovné letité snahy nefunguje nic, o tom se bohužel nikde moc nemluví.
-Astrální cestování nefunguje
-Meditace nefunguje (Člověk pociťuje neustále nepříjemné rušivé pocity a tlaky po těle)
-Regresní terapie nefunguje (Terapeut mluví, klientovi ovšem žádné obrazy nenaskakují)
-Nabrat energii nelze
-Modltiby nefungují
-Vizualizace nefunguje (mlha, tma, temno, případně zastřený obraz, který neustále mizí)
-Tvořit si pověstné obranné energetické vajíčko nefunguje
-Když si člověk ve snu uvědomí, že se mu zdá sen a nebo se zdá o někom, kdo už nežije a uvědomí si to, je okamžitě vyhozen ze snu a probudí se.

nagual (St, 27. 10. 2021 - 21:10)

Chtěl jsi říct, že *tobě* to nefunguje. Něco děláš očividně špatně. Dost možná je to životním stylem. Možná máš nějakou psychickou dispozici, která ti to ztěžuje. Když nefunguje nic z toho, šel bych na to od lesa... Co takhle tanec, kreslení, hudba, čikung... prostě rozhýbávat se pravidelně nějakou tvořivou uvolňující uměleckou činností? A tu meditaci jsi asi taky nezkoušel moc dlouho, jinak bys tuhle fázi překonal. Ostatně, proč nevěnuješ pozornost právě těm tlakům po těle? To je taky meditace...

Jaroslav (Ne, 3. 11. 2019 - 10:11)

Mám dotaz je možné se vyléčit z jakékoliv nemoci astralnim cestováním nebo lépe řečeno ze k nemocnému přistoupí právě ten který na sebe vezme tu tíhu léčitelé a vyžene nemoc z těla pres sebe někam tam do prostoru ?a tím se stává prostrednikem mezi zemi a nebem? Doufám ze to pochopitelně co jsem chtěl tím říci děkuji

leo (Ne, 3. 11. 2019 - 14:11)

Tak na takových principech funguje zřejmě šamanské léčení, kdy šaman navodí u nemocného trnas, kdy asi k něčmu takovému jako "výstup z těla" dochází.

Jaroslav (Po, 4. 11. 2019 - 06:11)

Je to možné díky za odpověď možná že najdu někoho kdo to umí

David (Čt, 13. 9. 2018 - 15:09)

..astralni cestovani??vsechno...A jak by si na to mohl někdo sáhnout? Astrální cestování není hmatné, stejně jak není hmatný třeba vítr. Přesto obojí existuje. Astrální cestování zažilo a popsalo tolik lidí, že je nepravděpodobné, že by si to všichni jen vymysleli. Jako ovce mi připadají spíš ti, kteří vychováni v historickém materialismu astrální cestování a další jevy odsuzují či zpochybňují, aniž by si zkusili o tom něco nastudovat, sami se přesvědčit

Dav (Čt, 13. 9. 2018 - 08:09)

..astralni cestovani??vsechno to jsou bludy..nikdo si na to nesahl.to je jak s bohem a dalsimi pochybnymi vědami.lidi neustale neco kutí a hledaj,vymyšlejí..ne,nic není,kdyby bylo duchovnonadprirozeno a dalsi smyšleniny z lidskych mozků je to vidět..ve stredoveku taky vsemu veřili
..ono se to dobře poslouchá,ti co se v tom hrabou moc nejsou pro prakticky zivot a kazdodenni boj tak se uchyli k něčemu nehmatatelnému aby byli zajimavy.
No a diky tomu,ze lidé jsou vesměs stádo a čeládka,tak to navísost funguje.hlavně u ženských..ty pak pod rouškou duchovna může klatit kdejakej uchyl guruJara...nooo ale on je tak zajiiiimavyyyy...lide jsou opravdu ovce a to z 90%..jinak by ani ta ekonomika v dnešní pokřivené podobě nemohla nikdy fungovat.tot muj nazor .protispolecensky ale dozajista realny..brr

Petr (Čt, 30. 8. 2018 - 10:08)

nějaké metody vypišMetod je vícero. Jóga, taichi, buddhismus, mystika. Myslím ale praktické systémy...

Petr (Čt, 30. 8. 2018 - 10:08)

Ja ti taky gratuluju....Rozhodně se nemusíš bát, pokud tvé srdce zůstane čisté... Tyto NEW AGE řeči mám nejraději... Ano, i ve spánku může člověk svým způsobem cestovat... Ovšem vědoma praxe je něco jiného... Zeptám se tedy, co vám to v duchovnu přinese?

Karel (St, 29. 8. 2018 - 21:08)

Stačí docela obyč. pitomá mediatce o cestě v postýlce době před usnutím. Ale o cestě se fším. Otvírání dveří, sledování jednotlivých kroků..... Ve spánku vystoupí astrální tělo seämovolně a jde tam, kam je myšlenkami nasměruji. Jen to chce pravidelné opakování.

Tak (St, 29. 8. 2018 - 17:08)

To je vše sice pěkné, ale...nějaké metody vypiš

Petr (St, 29. 8. 2018 - 12:08)

Člověk by se měl zbavovat špatných vlastnosti, pracovat, směřovat svou energii, a posilovat jí a zkvalitnovat.

Petr (St, 29. 8. 2018 - 12:08)

Ale je to móda... Spíš vás ti odvede Id důležitých věcí, které má člověk dělat. Často je to forma útěku.

Petr (St, 29. 8. 2018 - 12:08)

Dobrý den, předem Vám...To je vše sice pěkné, ale když opomenu to, že to je nebezpečné, co ti to přinese... Určitě to nějak nezlepší tvůj duchovní vývoj. Na to jsou jiné metody... Jenže, tam si musí Člověk lecos odepřít, pracovat na sobě. To tady není. Proto, k cemu vlastně. Možná aby přesvědčilo nevěřící Tomáše. Ale je bezpočet lepších metod.

Lucas (Út, 28. 8. 2018 - 19:08)

mám zážitek, který si...Dobrý den, asi zažíváte lucidní snění - probuzení se ve snu, pak se dostanete do stavu transu - stav naprosté uvolněnosti
Ve stavu transu již stačí pomyslet na to, že chcete astrálně vycestovat. Ve většině případů se to povede napoprvé, ovšem pokud ne, nelekejte se ! Kařdému se to hned nepovede.
Každý prožívá stav transu trochu jinak- pro někoho nepříjemná záležitost, zvláště proto, že ve většině případů se nemůžete pohybovat.
Toho se ale bát nemusíte a ani nemáte. Naopak, užívejte si to !
Možná by Vám mohly pomoci zajímavé články o transu.
Články se nazývají : "Trans umožní opustit vaše tělo" a " Trans - klíč k cestě venů.
Doufám, že Vám to pomůže, přeji hodně štěstí, nepřestávejte, půjde to !

Ethan (Út, 28. 8. 2018 - 19:08)

Ahoj všem, podařilo se mi...Dobrý den, předem Vám musím pogratulovat !
Zažila jste zážitek mimo tělo - konkrétně astrální cestování.
Začněme tedy pěkně od začátku. Astrální cestování je proces nebo stav, kdy naše duše - astrální tělo, opustí fyzické tělo.
Není pravda, že člověk má pouze jedno fyzické tělo, na které je zvyklý. Ve skutečnosti máme těla hned tři - fyzické, mentální ( duch), astrální (duše).
Nezaměňujte si pojmy duch a duše, v tom je rozdíl.
K zážitku opuštění fyzického těla dochází různými způsoby. Např. při šoku, operaci, opravdu velkém uvolnění ( fyzickém i psychickém), ale můžete se také naučit tento stav naprosto ovládat.
Mohl bych Vám doporučit jisté návody a přímo Vám s tím pomoci, ale raději Vám doporučím stránky Láskyplný svět, kde Vám ochotně pomůžou. Získáte zkušenosti, které potřebujete, můžete se aktivně zapojovat do diskuzí, navštěvovat různé workshopy, kde Vám mohou okamžitě pomoci.
Můžete si i dopisovat s autory - Sidrisem a Terkou.
Na stránkách je napsán jejich e - mail.
Hodně mi pomohli. Omlouvám se za vyerpávající přednášku, ale doufám, že Vám tím pomohu, nashledanou.

Reklama

Přidat komentář