Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Abe (Pá, 27. 3. 2020 - 23:03)

Měl jsem s tchýní rovněž "dohodu". Když jsem se s nastávající seznámil, matka nelenila a hned mne u budoucí tchýně pomluvila. Notorický onanista s malým penisem. Tchýně se vyptala jiných, se kterými jsem měl styk (byl jsem vyhlášený děvkař) a pro jistotu si mne otestovala. Musel jsem se před ní vyhonit, protože jí zajímala i kvalita semene. Byla na výsost spokojena a souhlasila se svatbou. Po čase ovdověla. Když byla manželka v porodnici. přišla sama, jestli se pořád honím. Odvětil jsem, že často. Chtěla to vidět a sama se přidala. Pak došlo ke kontaktu. Masturbovala mne, kouřila a dovolila abych rukama a jazykem potěšil i jí. K souloži však nikdy nedošlo. To by dceři neudělala. Ani já. Dnes už není mezi námi, ale rád a s vděčností na ní vzpomínám.

Manka (Ne, 12. 1. 2020 - 19:01)

Synovi bylo čtrnáct a jednou jsem ho přistihla v nejlepším. Zavzdychal a ze staženého a velkého pindíka mu to začalo několikrát jít ven a pak jakoby ztratil na chvíli vědomí. Vůbec mne nevnímal a mně to dost vzrušilo

Jolana (So, 11. 1. 2020 - 11:01)

Mně to brácha ukázal jednou doma až vystříkl a mně se to líbilo. Jednou jsem to chtěla mu udělat já sama a přemluvila jsem ho po několika hodinách,ale chtěl abych měla jen kalhotky a pak abych si je sundala mu ukázala mu celou svou píčku a hned chtěl abych mu ho honila rychleji a rychleji a pak už se to z něj uvolnilo a vyteklo ven a objal mne a na píčku mi položil ruku a dělal mi to rukou,ale já jsem nemohla se uvolnit. Nešlo to, byla jsem tak překvapená,že se to povedlo jemu,že mně to prostě nešlo.

Soňa (So, 11. 1. 2020 - 09:01)

Bráchu jsem jednou viděla jak si to dělal a udělal to do kapesníku a ten pak vyhodil do koše.

Ivik (Pá, 10. 1. 2020 - 21:01)

Já jsem byla nachytán minulej tejden byla jsem na vykend u kamarádky která na jeden den s rodiči jela na návštěvu a já u ní čekala s jejím strejdou po první noci co jsme s kámoškou spolu dovadeli jsem si šla dat koupel nevím co se stalo ale prostě jsem si sedla na okraj vany a začla jsem si to dělat po chvíli se potichu otevřeli dveře a on vešel nahý s penisem v ruce a povídá pokračuj moc pěkné pokoukani a já na nej ty jsi šmiroval ?to sis ho jako honil taky? odpověděl jasné takže to je jen mezi námi ? Dobře nechci aby někdo věděl co jsem dělala ale asi jsem tě vzrušila když ho máš jako slon viď a on jenom jo to máš pravdu a tet si pěkně s tebou zasukam ani se nenadál a už jsem si ho vzala do ruky byl to macek jak má bejt potom mě zuřivě začal odjíždět kam to jen šlo dopadlo to tak že jsem ani chodit nemohla potom jsme spolu ještě jednou byly a kámoška nic netuší ....jsem devka já nebo on že si ho honil a smiřoval?

Ivik, (So, 11. 1. 2020 - 07:01)

jsi buzerant-gay.

Zdenek (Čt, 31. 10. 2019 - 16:10)

Me matka nekolikrat ...

Miruna (Čt, 31. 10. 2019 - 04:10)

Na zahradě u domu máme altánek a v něm jsem přistihla syna. Pohovka je natočená tak, že mě neviděl, navíc měl sluchátka. Dívala jsem se asi minutu a pak opatrně odešla. Zjistila jsem posléze, že tam chodí pravidelně. O prázdninách, o víkendech si to ráno v posteli udělá (poznám to podle semene) a za dvě hodinky už jde do altánku zase onanovat. Musí mít velkou potřebu sexu. Říkám si, že asi to má po mně. Taky jsem taková byla.

Ilča (So, 2. 11. 2019 - 05:11)

Kolik má, Miruno, tvůj syn? Můj má 12 a něco a dělá to snad nejmíň čtyřikrát za den. Což se mi zdá hrozně moc. V prázdniny nebo když když je nemocný v posteli, tak má ruce snad pořád mezi nohama. A dcera, bude mít 16, tak to je to samé. Vím podle sebe, že jsem nebyla jiná. Také jsem myslela jen na to. Ale u syna se mi to zdá už přehnané. Myslím, že by úplně stačilo dvakrát denně.

Zdislava (So, 2. 11. 2019 - 08:11)

A přistihla jsi někdy syna či dceru při tom? Já mám dceru(14) a párkrát jsem ji načapala, ale tak, že když jsem vešla do jejího pokoje, tak měla ruce pod peřinou. Hned jsem poznala, že je má v rozkroku.

Ilča (Ne, 12. 1. 2020 - 09:01)

Syna jsem přistihla už víckrát, popravdě úmyslně jsem ho při tom chtěla vidět. Má pokoj, kam je z takové chodbičky částečně vidět. Dceru jsem párkrát přistihla, ale vždy byla zakrytá.

traktor. (Pá, 29. 10. 2021 - 21:10)

ja som ostriekal mamu.

Jakub (Ne, 12. 1. 2020 - 17:01)

Věděl tvůj syn, že ho vidíš? Mně mamka říkala, když jsem si to dělal a já hned přestal, když vešla do koupelny, že je přece škoda, přestat v nejlepším. Že se za to nemusím stydět, že ví, že to kluci potřebují. Takže pak si to i ona "užila" až do konce a říkala, že jsem jak stříkačka.

Ilča (Po, 13. 1. 2020 - 04:01)

Ne neviděl, na to si dávám moc velkej pozor. Prostě mě to vzrušuje když ho tak vidím. Sice moc toho k vidění není, neboť je většinou přikrytý, ale pak když se utírá tak to jeho péro spatřím a stojí to za to.

B.T. (St, 30. 10. 2019 - 23:10)

Jednou jsem zažil trapas na Mácháči,když jsem si byl ulevit,ale jak byly všude hezký holky měl jsem šílenou nutkavost si ho potom vyhonit a ulevit si i tak svým fantaziím. Byl jsem dost stranou za stromy a křovím a za minutku už jsem vyvrcholil a vystříkl se za sebou několikrát na zem. A pak jsem si všiml,že mne pozorují dvě holky ,asi se šly prevléknout nebo na záchod. Mně tehdy bylo 16 a styděl jsem se jako nikdy.

Návštěvník (So, 17. 8. 2019 - 16:08)

Já jsem onanoval v kabince a pak zjistil, že je to Vox Populi.

Kluk (So, 17. 8. 2019 - 13:08)

Když sem byl venčit našeho psa v lese, tak sem tam narazil na jednoho kluka, jak honil jak o závod zalezlý v roští .

Honza (Pá, 16. 8. 2019 - 23:08)

Mne přistihla sestra . Mne bylo 14 ,ona o rok a půl mladší. V situaci kdy už to šlo ze mně ven. Ona to vykecala rodičům,ale ty se mně zastali. V tý chvíli bych se ostudou propadl do země.

Tom (So, 17. 8. 2019 - 12:08)

Mně chytla ségra jak jsem si to dělal a byla zvědavá a mne to ještě provokovalo a nakonec jsem vyvrcholil přímo před ní na podlahu. V životě to neviděla a tak jsem jí řekl,co a jak se stalo. Tehdy nám bylo oběma čtrnáct . Je tomu už 22 let!

Jarda (Pá, 16. 8. 2019 - 22:08)

Pravidelne masturbuji na cyklostece brzo rano je to pekny pocit kdyz jste nahy a vidi vas

Reklama

Přidat komentář