Reklama

Masturbace v 10 letech-je to normální??

skákačka (Po, 8. 7. 2019 - 23:07)

Mám ségru, dnes už je to dospělá žena a ta když byla malá tak normálně nadskakovala kdykoliv se jí zachtělo. Nejvíc však skákala v noci před spaním. Dala si ruku mezi nohy, na ní si lehla a potom zadkem nadskakovala. Ruka jí zaručeně musela fest dráždit poštěváček o tom není pochyb, protože nejraději to dělala v teplácích nebo přes pyžamo. Před kundičkou měla docela slušnou bouli, jednou jsem ji to vyčetl a to byl rachot. Dokonce se ji zastala i máma. No a dnes má dvě děti, takže bez vážnějších následků :-)

Véna (Út, 9. 7. 2019 - 05:07)

To znamená že si to dělala rukou zezadu? Teda prstama. Ta to musela prožívat. Musela být úplně v extázi. Kolik jí tenkrát bylo?

Pavlína (Út, 9. 7. 2019 - 06:07)

No já nenadskakuju, ale do extáze se taky dokážu přivýst. Musí se ale vědět jak na to. Chce to si se sebou hrát, zkoušet všechno možný i nemožný, dokonale poznat svoje tělo, sama se sebou si užívat.

Arny (Út, 9. 7. 2019 - 07:07)

No to musí něco být, když si tak hraješ se svým tělem. Pavlínko a jaký to máš pod kalhotkama. Upravuješ se nějak?

Pavlína (Út, 9. 7. 2019 - 08:07)

Jsem hnědovláska ale nikdy jsem moc chloupků neměla. Nechávám si jenom takový malý místečko chloupků nad kundičkou. To by se ti líbilo, co? Podívat se mi pod kalhotky, do mýho rozkroku. Já si to, co v rozkroku mám, taky užívám.

Simona (Út, 9. 7. 2019 - 12:07)

Taky bych se ti ráda podívala pod kalhotky a prozkoumala tvůj rozkrok. Je mi už o patnáct let víc než tobě, ale pořád, jak říkají spolupracovnice, stojím za hřích. Jsem zaměstnána ve vědecké knihovně a vlastně pořád myslím na mladé dívky. Na jejich rozkroky.

Pavlína (Čt, 11. 7. 2019 - 08:07)

Hrozně by mě rajcovalo, kdybych to tak před někým mohla dělat. Třeba před tebou. Dělala bych všechno tak, jak když jsem sama a ty by ses na mě jen dívala. Mohla bys být i úplně blizoučko, cenťáček od mojí kundy, ale nesměla by ses mě dotknout. Pak by to na mě přišlo. A měla bys za úkol spočítat, kolik jsem měla stahů. Udělala bych se do kalhotek a ještě bych jimi svou kundičku pečlivě utřela. Kalhotky bych ti potom věnovala. Tak takové jsou moje představy, Simonko.

Véna (Út, 9. 7. 2019 - 07:07)

Tak ty jak vidět si užíváš. A teď teprv když budeš mít pokojík jen pro sebe. Rád bych tě viděl, jak si se sebou hraješ, jak zkoušíš různý techniky onanie, jak si dáváš do těla. Když to na tebe přichází, tak určitě nejsi v klidu, že? Svíjíš se a nemůžeš to už vydržet, že jo?

Pavlína (Út, 9. 7. 2019 - 09:07)

Že bych se svijela tak to ne, ale jasně že v klidu nejsu. Začnu se pohybovat a hlavně roztáhnu o něco víc nohy. Masturbovat začínám s nohama téměř u sebe. V průběhu dráždění bych je tak ráda o něco roztáhla, ale neudělám to. Právě z toho jsem nejvíc rozrušena. Teprve až vím, že za chvilku to začne, tak roztáhnu stehna. Jsem prostě svýma stehnama úplně posedlá. Skoro víc než svým rozkrokem.

Karel (Út, 9. 7. 2019 - 09:07)

Pavlíno, a máš při tom hodně mokrou kundičku? Už jsi někdy vystříkla?

Pavlína (Út, 9. 7. 2019 - 10:07)

Jako abych stříkala tak to né. Jenom vyteču, asi jako každá holka v mým věku. Vždycky mám pod zadečkem nějaký prádýlko a tím se pak i utírám. Moc ráda bych to zkusila s nějakou mladinkou lesbinkou. Abych věděla jak reaguje, jak teče, abych viděla její nohy a stehna, až k jejímu rozkroku. Bohužel ještě jsem žádnou takovou kamarádku nenašla.

Návštěvník (So, 10. 8. 2019 - 08:08)

Co tvoje ségra, když je tak zkušená jak píšeš, nenapadlo tě ji zaučit?

Pavlína (So, 10. 8. 2019 - 12:08)

Mockrát na to myslím a tak dva, tři měsíce si o těchto věcech většinou až večer v postelích povídáme. Já jsem Bi a hrozně ráda bych ji zasvětila třeba do technik onanie, kterou já mám dokonale propracovanou. Zatím se bavíme jen tak všeobecně ale myslím že časem to dospěje k něčemu dalšímu.

slunečnice (Po, 12. 8. 2019 - 20:08)

Píšeš, Pavli, že onanii máš dokonale propracovanou. Střídáš techniky sebeuspokojování jak tě napadne nebo podle nálady, nebo jedeš pořád stejně?

Pavlína (Út, 13. 8. 2019 - 19:08)

Spíš podle dní. Když si to chci hodně užít, tak si to nechávám na víkend či volné dny. Tak ze tři dny předtím ji nechám napokoji a třeba v sobotu ráno už se nemůžu dočkat a začnu i v pět a dejme tomu v sedm skončím. Hodně experimentuji. Když mám školu tak skoro každý den o půl sedmé a za deset minut to je.

Rozárka (So, 28. 9. 2019 - 13:09)

Taky to mám, Pavli, tak nastaveny jako ty. Tedy to uspokojování. Přes týden, od pondělí do pátku se snažím si to neudělat, jenom se každý ráno dráždím. Až v sobotu si to pak užiju. Ale to stojí za to. Dělám si to jakoby jednoduše, jen malinkým kmitáním prstu, ale je to něco šílenýho na vzrušení. Takže o víkendu, to je moje.

Návštěvník (Ne, 11. 8. 2019 - 03:08)

Ani jste zatím neviděli vzájemně při tom???

Pavlína (Út, 13. 8. 2019 - 19:08)

Ne, neviděli jsme se vzájemně při tom. Pořád mi připadá, že je to taková malá holčička. Ale kdo ví. Třeba za nějaký měsíc to někam pokročí. Ráda bych.

Návštěvník (St, 14. 8. 2019 - 18:08)

A jak bys chtěla aby to pokročilo??? Aby jsi viděla ty ji přitom nebo ona tebe??

Pavlína (Pá, 16. 8. 2019 - 18:08)

Ani ne abysme se při tom viděli. Ráda bych ji zaučila co se týče sebeuspokojování. Ráda bych jí to dělala a poznávala její reakce a srovnávala to s tím, co prožívám v tu kterou dobu a při různých technikách onanie já. To je můj sen takto ji zaučovat.

Reklama

Přidat komentář