Reklama

Cuckold

Návštěvník (Ne, 16. 2. 2020 - 21:02)

Našla by se takova žena z okoli Ostravy ? Muj email [email protected]

Návštěvník (Ne, 16. 2. 2020 - 21:02)

Mimochodem je mi 24 mám štíhlou normálni postavu a mám i kovový pas cudnosti nachystany

Eunuch (So, 4. 1. 2020 - 13:01)

No cuckoldi,měl jsem pocit,že jsem se stal jedním z vás. Sice nedobrovolně,protože jsem 100% impotentní a manželka si našla přítele a dělají to předemnou. Chtěl jsem vědět,jestli se tím můžu cuckoldem stát nebo ne. V poddtatě jsem se toho z diskuse moc nedozvěděl. Mě to sledování moc radost nedělalo a vždy jsem při tom masturboval,protože rukou jsem se uspokojil i s měkkým penisem. To jsem tady již popsal. Manželka mě sice litovala,ale řešení jí plně vyhovovalo. Protože se žádné náznaky zlepšení mého stavu nedostavili, přistoupili oba na můj návrh. Na konci léta jsme odjeli do Thajska na společnou dovolenou,protože u nás ani v okolí nebylo legální řešení. Manželčin milenec mi tam zaplatil kastrací,nebyla ani moc drahá. Pomohla nám delegátka CK, která znala místní prostředí. Hned druhý den mě odvedla do soukromé ordinace, tam mi udělali vyšetření a domluvili jsme termín následující den,aby bylo co nejvíce času na hojení po zákroku. A tak zatímco se manžella s milencem šli koupat a opalovat,já jsem s ní zašel do ordinace. Zákrok bxl úplně bezbolestný, jen jsem tam zůstal do druhého dne v krásném pokoji na pozorování. Další den jsem mohl na hotel s tím,že po týdnu přijdu ještě na kontrolu. Mezi nohama jsem musel mít vložku,takže jsem tam měl větší bouli než před kastrací. Mohl jsem se opalovat,pomalu krátce procházet,jen jsem nemohl do moře. To jsem si vyzkoušel až poslední den po závěrečné kontrole. To byste nevěřili, kolik mladých mužů je v Thajsku vykastrovaných. Docela jsem koukal. Jenže oni to podstoupili v mladším věku a berou i ženské hormony,takže je na první pohled od žen nerozeznáte. Delegátka mi přeložila,že v té ordinaci dělají tak 1-3 kastrace za půl roku a světe div se ,značná část jsou právě cizinci,záleží na období. Rozhodně bylo vidět,že mají zkušenosti a šlo jim to "od ruky".Cesta domů byla trochu nepříjemnější než tam,ale dalo se to zvládnout. Chvílemi jsem raději stál v uličce. Teď,čtyři měsíce po zákroku sice na manželku ještě trochu žárlím,ale nutkání po masturbaci mě opustilo. Prý nejdéle do roka mi jako žena už nebude nic říkat. Sice jsou s milencem rádi,když to dělají předemnou,ale nemusím lízat semeno. Předtím mi žena pouštěla různá videa, abych věděl,jak se má cuckold chovat a nemusela mě stále napomínat. Třeba z toho něco uplatním i jako einuch,zatím nemusím. Jen nevím,když se budu jejich hrátek i přímo účstnit,jestli budu cuckold, nebo již jen eunuch. Doufám,že doba,kdy se budu na jejich společné dovádění i těšit,přijde dřív než za rok. V manželství nám to prozatím funguje skvěle a milenec dochází 2×týdně,vždy po domluvě.

luci (Ne, 5. 1. 2020 - 23:01)

Pokud jsi už před kastrací neměl problém s milencem své ženy a akceptoval jsi , že na ní vykonává soulož , tak už jsi cuckoldem byl před kastrací . Kastrací si se stal eunuchem , sníží se ti testosteron , takže budeš dobře ovladatelný a zároveň tě zbavily možnosti oplodnit ženu . Ale pokud si manželka bude přát děcko tak v takových případech to udělá milenec a cuckold dítě přijímá za své . Ale věz , že cuckold není v dnešní společnosti ekonomicky samostatných žen žádná vzácnost . Ovšem nikdo se tím nechlubí .

Asa (St, 30. 10. 2019 - 17:10)

Subík> Nějaký motivační foto by nebylo ?

Subik (Čt, 31. 10. 2019 - 07:10)

Predstav blondynku,stihly pas, sexy zadecek( cvici a pracuje na sobe), modre oci. Temperamentni. Ale jeji foto davat nemuzu.

Subik (St, 30. 10. 2019 - 15:10)

Asi se tu mluvilo jen do vetru. Skoda.

Subik (Út, 22. 10. 2019 - 15:10)

..a najednou mrtvo..to se dalo cekat

Bgs (Út, 22. 10. 2019 - 15:10)

A odkud jsi?

Subik (Út, 22. 10. 2019 - 16:10)

Praha..vychod

Subik (Čt, 17. 10. 2019 - 10:10)

Nabizet partnerku neni vzrusujici. To ona musi mit zajem o jineho. To je rozhodujici.

merly (Út, 26. 3. 2019 - 03:03)

Dobrý den, jmenuji se "Merly Ovando". Byl jsem ženatý se svým milencem vysoké školy po dobu 7 let bez dítěte. Snažili jsme se, aby vše, co je v naší moci, nést dítě, ale bez úspěchu, bylo neúspěšné. Provádíme různé lékařské testy, ale zdá se, že s námi není nic špatného. Věci se postupem času zhoršily do té míry, že jsem téměř podala žádost o rozvod kvůli naší neschopnosti vychovávat děti, ale John mě i nadále povzbuzoval. Průlom přišel, když jsem potkal Maxwella, starého přítele, a řekl jsem mu o naší neschopnosti mít dítě a kolik jsme prošli, abychom se ujistili, že máme dítě. Maxwell nás uvedl do této nádherné a skvělé kouzelnice, která nám nakonec pomohla ... I když jsme nikdy nebyli fanoušci tohoto druhu, rozhodli jsme se to neochotně vyzkoušet, protože jsme byli zoufalí a neměli jsme jinou možnost ... modlitby a my jsme použili kořeny a bylinky o nás ... Dr. Peace nás ujistil, že budu těhotná před koncem 90 dnů (3 měsíce). Teď jsme s Janem požehnáni dcerou. Slova nemohou vyjádřit, jak šťastný John a já jsme pro úžasný zázrak, který pro nás udělal doktor Peace. Zavedli jsme ho do mnoha párů s problémy po celém světě a měli dobré zprávy ... Pevně ​​věřím, že někdo tam venku potřebuje jeho pomoc. Doktor Peace můžete kontaktovat emailem: [email protected] nebo mu můžete zavolat, pokud potřebujete pomoc ve vašem vztahu nebo v jakémkoli jiném případě. WhatsApp: +2348059073851

1) láska kouzla
2) Ztracená láska kouzla
3) Rozvodová kouzla
4) Manželská kouzla
5) Závazné kouzlo.
6) Prolomit kouzla
7) vyhnat minulého milence
8.) Chcete být povýšen ve vaší kanceláři
9) Chcete uspokojit svého milence
10) Vyléčit jakékoli onemocnění, které trpíte

Spojte se s tímto velkým mužem, pokud máte nějaký problém s trvanlivým řešením přes [email protected]
WhatsApp: +2348059073851

chcibytcuckold (Čt, 6. 12. 2018 - 14:12)

Tohle je můj sen mít vztah, kde bych byl sexuálně upozaděn a partnerka by preferovala jiné muže, společně by nám zůstala něha, mazlení, orál pro ni. jo, jsem dost submisivní, ale proč by to nemohlo fungovat? :-)

luci (Čt, 6. 12. 2018 - 23:12)

U jiných to funguje , proč by to nefungovalo u vás.

qw (So, 27. 10. 2018 - 16:10)

Byl jsi úspěšný , už...Luci, fakt se vyznáš . Včera jsem byl hnusnej , dělal jsem jí to do krku , že se málem pozvracela , ale neprotestovala a ten její byl v sedmém nebi . Dal jsem jí úkol, jsem zvědavej, jestli to v pondělí vyplní.

luci (Čt, 25. 10. 2018 - 18:10)

Zdravím Vás, zkusím...Podle inzerátu jsi velmi dobrý adept na vědomého paroháče/cuckolda/. Ale co kromě své submisivity té dominantní ženě nabízíš ?

alex (So, 14. 1. 2023 - 23:01)

nabizim zabezpeceni
jistotu.zivot bez starosti
lasku

Podpantoflák +… (Čt, 25. 10. 2018 - 18:10)

Zdravím Vás, zkusím přidat do diskuze můj inzerát:Jsem prý pohledný, komunikativní sympaťák, sportovní typ, nekuřák, 41 let, mladšího vzhledu, nižší postavy (167 cm), M "tak akorát", a hledám dívku, ženu pro trvalý a dlouhodobý D/s vztah. Moc rád bych byl tzv. podpantoflák. Uvítal bych proto ženu, která chce být v sexu a ve vztahu dominantní, a preferovala by svoje uspokojení před mým. Které by se i líbilo mi poměrně často a třeba i dlouhodobě odpírat vyvrcholení (jen když dovolí, za odměnu) a postupně by mě tak dovedla k poslušnosti a oddanosti, a k tomu, že jí splním, co jí na očích vidím, a třeba i k převzetí naprosté většiny domácích prací. Bude-li to Tvoje přání a budeš-li chtít mít pro své uspokojení časem i milence, budu za to velmi rád. Můžeš být štíhlá, plnoštíhlá i velká baculka, od 165 cm výše. Jestli existuješ, prosím napiš.Kontakt: [email protected]

luci (Čt, 25. 10. 2018 - 16:10)

Všiml jsem si , že nemá...Byl jsi úspěšný , už začíná být poslušná . Jen tak dál.

qw (Čt, 25. 10. 2018 - 14:10)

Jen klid , neděláš nic...Všiml jsem si , že nemá ráda anál , tak jsem jí ráno řekl , že jestli se mnou nepůjde na oběd , v pátek ho bude mít. Přišla !!!

Reklama

Přidat komentář