Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Petra (St, 13. 11. 2019 - 15:11)

Dobrý den našla jsem tady stránku kde píšete o plenkách na dlouhé cestování , já mám podobný důvod proč sem píšu , Mám mladšího bráchu je mu 12 roků a už se mu stává že se ráno probudí - přilepenej jak se řiká noční polucí buď k prostěradlu a nebo k dece , samozřejmě to zezačátku tajil ale protože máme postele vedle sebe tak my to neuniklo protože brácha spí nahý a nebo jenom v tričku.Mamka to taky už zjistila a tak mu řekla že jsou dvě možnosti jak tomu předejít a to že by měl večer před spaním masturbovat a nebo že mu bude muset dávat na noc plínu .Brácha se trochu styděl a nevěděl co na to říct , já ale stejně vím že už si ho natajňáka občas honí a tak jsem mu řekla že pro něj bude lepší si ho každej večer vyhonit než aby mu mamka dávala plínu , brácha ale mamce řekl že radši plínu , no a jak řekl tak mamka udělala a tak už přez týden na noc dostává plínu ale jak jsem si všimla tak brácha si ho každej večer honí a stříká to do plíny , docela bych řekla že ho ta plína vzrušuje protože sotva mu jí mamka dá tak se mu ten jeho prcek okamžitě postaví a on je rudej až za ušima. Tak teď nevím jestli mám mamce říct že tu plínu mu dává v podstatě zbytečně , protože kdyby si ho vyhonil večer do ubrousku a ten pak vyhodil tak by se mu nemusely ty plíny dávat.Já se o brášku starám od malička a tak jse skoro jako jeho druhá mamka a mám ho ráda a taky bych mu ráda pomohla aby nebyl zbytečně vystresovanej . Co myslíte jak to s ním máme udělat ?

Kuba (So, 30. 11. 2019 - 23:11)

Ahoj mě je 13 a taky si ho honím do plenky.Je to super, šíleně mě to vzrušuje. Tak to radši mámě neříkej nebo mu je nebude chtít dávat. Jenom dohlídni aby se do plenky nezačal počůrávat nebo pokakávat.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 23:11)

ve třinácti jsi tak pozdě na netu ?

Honza (Čt, 14. 11. 2019 - 13:11)

Jestli ho plíny vzrušují, tak je jasný, proč si vybral tuto možnost. Posatví se mu hned a udělá se mnohem líp a za kratší dobu, než kdyby plínu neměl. Pak v ní sice zůstane celou noc, ale myslím si, že mu to vůbec nevadí. Navíc si ho může vyhonit i víckrát, třeba večer a ráno.

A (Čt, 7. 11. 2019 - 18:11)

Hele ty we co jsem vůbec lezes tak na tu stránku vůbec neltez a necti to vůbec a na socku a policiu muzez jít klidně sám když je nijake dítě nemocné tak jeho rodič si může dělat co chce přece že dítěti je 13 let tak je stále dítě až do 18 let se v pak se rozhodne sám jestli bude používat pleny nadále. Jeto přeci každého věc.

We (Čt, 7. 11. 2019 - 06:11)

Už jsem tě nahlásil na sociálku a políciu.Ty jedno pedofilní prase.

nicolas1 (Po, 9. 3. 2020 - 14:03)

hale ty we proc lezes sem ty pico

Matka (St, 6. 11. 2019 - 15:11)

Našemu synovi 13 let jsem musela dát opět pleny jelikož se minulý týden pocural když přišel s venku byl celý promaceny tak na noc a den dostává pleny látkové a na venek jednorázové pleny a punčocháče aby zase nenastydl. Vždy když přijde ze školy tak se ptá jestli bych mu nemohu dát už pleny a vždy mu řeknu až k večeru až si udělá své úkoly a povinnosti. Doma chodí jen v dětských punčocháčích a tričku a kolem 16 hodiny si vslekne jak tričko slipy a punčocháče je celý nahý dávám 4 látkové pleny s gum kalhotky pak buď bodyčko a nebo dětskou noční košili s punčocháči. A kolem 22:00 hodně kontroluji jestli je mokrý a nebo pokadeny a když ano tak ho prebalim to ale dostane kombinaci plenek 3 látkové a jednorazovku s gum kalhotky a punčocháče a o víkendu má pleny celý den a noc a v noci dudla dudlík a občas mu dám koj láhev buďto s mlékem a nebo kaší chvilku protestoval že pleny nechce ale ráno my pak řekl že se dobře vyspal že mu plenky krásně pomohly. Když každe ráno vstává tak kolem 6 raní to ho musím odbalit s plen a všechno co má na sobě jako dnes ráno jsem mu dala pleny nasazovaci plus jednu si vzal s lepitky že si jí prehodi sám a před chvílí přišel a musel se vysvlect úplně do naha a šel směrem koupelna byl durch mokrý a pokadeny. Tak si pripravuji látkové pleny dáme 4 látkové pleny a volá na mne ze tam není ručník tak mu nesu velkou lat plenu osušku tam jsem si ho do ní zabalila a nesu ho do jeho pokoje tam ho dám rovnou na přebalovací podložku a jdu pro plenky s masti a pudrem a gumovimi kalhotky vše jsem probrala a jdu k němu a on v klidu leží a čeká na prebaleni tak dávám na gumové kalhotky 4 látkové pleny jdu k němu a vemu pod kolena a nadzvednuho a strcim pod něj pleny i s kalhotky a teď jsem ho i namazala a zaspala pudrem měl rostazene nohy a prelnula jsem pleny mezi nohami a zapla gumové kalhotky a teď zřejmě čeká na bodyčko ale já mám pro něj něco jiného budou to dupačky pro větší děti a on my říká mami prosím dupačky my nedávej radši si vezmu punčocháče s bodyckem jen to zkusíme ty dupačky když ti budou tak si je necháš!!! Tak tedy ano mámo nechám si je tak v klidu lež já ti je obleču a pak ti přinesu koj láhev s mlickem s brindakem ale pak si vezmeš dudlík.

Simča (St, 30. 10. 2019 - 17:10)

Mně je osmnáct a mám ségra jedenáct a na dlouhou cestu autem nebo busem dáváme plenky. Zatím jsme se do nich počuraly málo často,ale když to nejde na záchod je lepší se netrápit. Pokaždý to stačily pobrat ikdyž jsme potřebovaly hodně.

Návštěvník (St, 30. 10. 2019 - 16:10)

Celkem zajímavý způsob.
https://www.youtube.com/watch?v=QNKW6wmd_m0

Návštěvník (St, 30. 10. 2019 - 23:10)

Není jednodušší sundat ty ryfle ? stejně je má z 90ti procent stažený .
sundat ryfle by zabralo asi polovinu času

No (Čt, 31. 10. 2019 - 10:10)

Asi je

Jeník 10 (Út, 29. 10. 2019 - 10:10)

Mne se to líbí být v plence a dudlikem na spaní a dostávám i Sunar a kaši v kojenecké lahvi vždy mamce řeknu o plenky se vším všudy co k tomu patří jako dnes ráno mne musela prebalit jelikož marodim tak abych nenastydl ještě více tak přišli na řadu látkové pleny s gum kalhotky bodyckem a punčocháči. Nejdříve dostanu 5 látkových plen s gum kalhotky bavlněné punčocháče a pak bodyčko. Ale občas mne musí prebali buďto starší sestra a nebo teta ona starší sestra má pleny občas také když jí mamka dá za trest za posmivani ona my říká pocuranku a posravanku tak je má nikdy i celý týden a když ona třeba marodi tak dostane plenky automaticky a já se jí neposmivam že nosí pleny mamka nás Bali jen do látkových plen ale občas používáme i jednorázové ale spíše jenom já když jsem venku. Stále se pomocuji jak přes den tak i noc byli jsme u dětského lékaře a prý se to jednou změní že už pleny nebudu používat vůbec je nebudu potřebovat ale musím to nějak vydržet vše se jednou změní.

jeníku (St, 20. 11. 2019 - 19:11)

jsi pořád stejný úchyl, jako jsi byl před rokem

T (Po, 21. 10. 2019 - 15:10)

Jak se to vašemu sinovy líbí nosit plenky a kdyš zlobí tak ho třeba nechate v pokakané plence a dudlik na psaní ma ?

Martina P. (Ne, 20. 10. 2019 - 08:10)

Pokud cestujeme 3 a více hodin tak pokaždé dávám synovi (13) plenu abychom nemuseli stavět každou chvíli, kdy si vzpomene. Občas ji využije nejen na čurání.

Dušánek (Ne, 20. 10. 2019 - 04:10)

Ahoj. Jmenuji se Dušánek a jemi 18 let. Narozeniny jsem měl včera. Ale nejsem rád, že už jsem dospělej. Včera, po sfouknutí svíček na dortě jsem řekl mamynce a tátovi, že bych chtěl bít zase malej kluk tak jako dřív. Jako když mi byli tři. První reakce našich byla, že táta spadl pod stůl, máma si pustila na nohu válec na těsto a dědovi jsme volali sanitku, protože spolkl lžíci. Ale nakonec to naši vzali. Dneska ráno dorazilo z mimibazaru to pěkné povlečení s Večerníčkem a máma z lékárny přynesla ty plínky se šmoulama. Fakt se snažila, aby to všechno sehnala. Dokonce úplně zapomněla na vajnos. Ale ne tak úplně. Večer dostala absťák a šla do večerky. Jenže ta měla už zavřeno, tak musela vzít kámen a otevřít si sama. O půlnoci se vrátila úplně ožralá. Nezapomněla na mě. Přinesla mi Sunar. Udělala mi ho tak, jak mi ho dělávala. Nasypala ho do dětské flašky a nalila do ní rum. Pak mě odvedla do pokoje. Jenže tam se najednou začala svlékat. Když už měla dole i kalhotky, připomněl jsem jí, že už není v práci. Ona se opět oblékla a šla k tomu balíku plenek. Roztrhla ho a jednu vytáhla. Přistoupila ke mně a nasadila mi ji. Pak vytáhla to růžové pyžámko. Trvalo dost dlouho, než ji došlo, že tričko mi asi těžko navleče na nohy. Když ji to došlo, tak mi ho zase navlékle obráceně. V tu chvíli jsem začal plakat, protože nebyl ve předu vidět ten obrázek Minnie. Máma se tedy na druhý pokus snažila tričko nasadit správně. To se jí podařilo. Dále mě uložila do postýlky. Ožrala mě tím sunarem a já jsem usnul.

Jitka (So, 19. 10. 2019 - 22:10)

Ta gramatika to dělá mobil když si nevsimnu co píši tak mobil si napíše cokoliv. Teď jsem syna musela prebalit dostal noční plenky velikosti XS značky se i skousime je co jsem se dočetla tak se mění po osmi hodinách ale když bude pokaden tak se hold musejí vyměnit ale na curani stačí pohltí až tři litry moče a kdyby něco proteklo tak na matraci je igelit plena bude mokré jen prostěradlo a jeho pleny on už spí a vyžádal si dudlík prý se mu lépe usíná s dudlikem. Aspoň ho nemusím tolik balit předtím dostával tři látkové pleny a jednorázovku a gum kalhotky. Takto má jen jednu a ráno se uvidí kolik toho plenky vsakli.

Jitka (Pá, 18. 10. 2019 - 10:10)

Tak jsem se spletla trochu a jeto problém snad není ne a nebo snad ano.

Jitka (Po, 14. 10. 2019 - 19:10)

Včera jsem dala plinku synovi 12 let jelikož se občas pomocí do postele chvilku protestoval že to už neudělá když jsem mu včera ráno chtěla plinku sundat tak mi rekl že je suchá a čistá tak jsem mu ji nechala a do oběda se pocural a pokadil pak my to přišel říct že je obojí a hned my i řek že chce jinou plinku ale dala jsem jednu látkovou a jednorázovou a gum kalhotky. A chtěl jít ven ale bez plínky a já mu rekla nikoliv plinku si necháš nevíš kdy se ti bude hodit kdykoli se muzez pocurat i pokadit. Tak si vzal krátké kalhoty a vyrazil pak přišel spolužák ze půjde sním bylo trochu vidět ze má plínky ale nechal to osudu a kamarád se ho zeptal co pak to má v kalhotech a já jsem odpověděla že nosí plenky jelikož se v noci pomocuje tak je prostě má a on řekl mohl bych je také zkusit tak jsem připravila podložku a lehni si tady na postel prosím musím ti sundat tepláky plus co máš pod tím mám punčocháče ale za ně se stydět nemusíš tak jsem vše s něho undala jen pod kolena a dala jsem mu jednorázovou plenku s gum kalhotky plus co měl na sobě slipy punčocháče a tepláky a byl spokojen že má zase plenky a až půjdete domů tak prijdi sem abych tě zase dala do hromady předtím jak si přišel k nám ale občas muzez přijít normálně abys si užil plenek jen tak. A syn mne pak řekl že šipka také veme punčocháče slabé a já mu říkám že když máš krátké kalhoty pod kolena že budou vidět a on nevadí mne to mamko aspoň si nemusím brát už ponožky a do bot to bude akorát nosí stále ještě prestige on v deseti letech má číslo 32 snad mu noha ještě doroste toto číslo má od svých 5 let. A ten jeho kamarád má číslo také docela malé 37 tak uvidíme snad se to změní jednou.

Reklama

Přidat komentář