Reklama

Vibrátor

Default User Image
Lenka 16 (Ne, 11. 2. 2024 - 04:02)

Vystačim si prstama, ale jak tu některá psala tak hluboko je nestrčim. Mám ráda i hlupší dráždění a nato používám vibrátor. Krásně si ho zastrčim až na dno zapnu vybrace a při drážděním poštěváčku dosáhnu takového mokrého orgazmu že si musím dávat pod sebe ručník. Štávička ze mě doslova teče kolem vibrátoru. Opčas mívám takové ztahy že mi vibrátor vyklouzne ven a doslova vystříknu. Přitom mám prsy mezi nohama až je mám celé mokré jak stříkám a teču. I když se snažim při orgazmu být tišejc tak někdy se neovládnu a hekám u něho že to slišej i mí rodíče. Vím že zprvu jsem zahlédla mamku jak se otáčí a odchází. Když jsem pak přišla zaní do obíváku omlouvala se mi že mě přitom nechtěla rušit, ale že jen měla omě strach zda se mi něco nestalo. A tak se snažim výš pŕi orgazmu tiší ale prostě na to přitom zapomenu a prožívám ho plními doušky. Mamka u toho také slíchávám když si to dělá sama nebo když si to rozdává s tátou v ložnici to opčas zaslechnu i otce.

Anonym (Pá, 9. 2. 2024 - 12:02)

Vibrátor je supeeeer !!!!

jindra2345 (Ne, 12. 9. 2021 - 11:09)

Líbí se mi když žena ráda používá vibrátor.Asi bych tu rád našel ženu která ráda masturbuje,ideálně kdybys byla L orientace.Já část života žil právě s L meil:[email protected]

Jarka (St, 8. 9. 2021 - 08:09)

Vibrátor mám od 13 a pěkně mě rozrajcuje. Ale na prsty nedâm dopustit. Vibrátor používám spíše hloupkově, kam prstama nedosáhnu. Zasunu ho pěkně na doraz a pak si prstama dráždim poštěváčka a vísledek je dokonalí. Při orgazmu nechávám vibrátor uvnitř zasunutí dokuť mi sám neviklouzne ven. Už se párkrát stalo že mě mamka vyděla s vibrátorem uvnitř. Jen se usmála a omluvila se za vyrušení a odešla.

Návštěvník (St, 8. 9. 2021 - 09:09)

V pohodě , pokud ještě vylepšíš češtinu tak můžeš být se sebou spokojená .

Jindra2345 (Út, 7. 9. 2021 - 23:09)

Líbí se mi když žena používá vibrátor.Asi bych tu rád našel ženu která ráda masturbuje,ideálně kdybys byla L orientace.Já část života žil právě s L a moc mě L.orientace vzrušuje i představa se ti pokud budeš chtít nechat vykastrovat,aby ses mohla milovat bez problémů i přede mnou se ženami.Proto,že mi je jasné,že jinak by soužítí s mužem v L vztahu nemohlo fungovat viď? Mě Je 57/175/78.Ženu bych rád štíhlou nebo i plnošťíhlou a i dvě spolu lesbicky žijící ž[email protected].

Tábor (St, 9. 9. 2020 - 15:09)

Prokecl jsem se před kamarády, že moje žena má moc ráda, když je na zahradě co nejpevněji až do nehybnosti uvázaná do X, má zavázané oči a v sobě má vibrátor. Kamarádi se zeptali, kdy je pozvu, ať se taky podívají. Doma jsem to řekl a žena docela vážně povídá: "Hi hi hi, na kdy jste se domluvili?" Neodpověděl jsem. Po pár dnech se dotazuje znovu, mne to dost zarazilo a ptám se jí: "A to chceš, aby tě okukovali úplně nahou a svázanou s nohama co nejdál od sebe?" Její odpověď byla: "Mně to udělá moc dobře, už se těším, jak ti tvoji kamarádi uvidí něco, co neznají, doma se s tím jaktěživi nesetkali. Když budu mít zavázané oči, tak je stejně neuvidím, takže mi to bude jedno." Začínám mít obavy, jestli se u ní nejedná o první příznaky exhibionismu. Prosím o názor.

Veronika (St, 9. 9. 2020 - 06:09)

Kdyz me bylo 14 mamka mi koupila vidrator.Casto jsem masturdovala a tak mi ho koupila jako spestreni.;Zasouvala jsem si ho kazdy den i nekolikrat za den a zadne nasledky.Jsem uz vdana a i kdyz mam pravydelni sex,na vidrator nedam dopustit a porad je mou soucasti.

Deny (St, 9. 9. 2020 - 23:09)

Potřeba masturbace léty narůstala a dnes je to moje každodenní činnost i několikrát za den. Také požívám několik vibrátorů a nejraději používám vibrátor v autě pravidelně však při cestě do práce a zpět. Cesta mi trvá něco přes hodinu, tak si to dovedu pořádně užít. Nějaké následky také nepozoruji, sex je také častý a velká touha zkoušet stále větší.

Návštěvník (Čt, 10. 9. 2020 - 00:09)

Opatrně s tím vibrátorem za jízdy ! Pokud se to vymkne kontrole a dosáhneš opravdu spontánního orgasmu , můžeš odepsat auto a možná i sebe .

darina (Ne, 2. 8. 2020 - 22:08)

vibrator je naprosto normalni vec, plno zenskych se za to stydi, ale kdyz jej pouziva s chlapem to je pak divocina :)

Ludmila01 (Čt, 31. 10. 2019 - 19:10)

Děkuji Vám Věrko za vysvětlení :-) Tušila jsem , že byla Vaše zvědavost silnější. O to víc dopřejte mamince soukromí. Přeji Vám krásný a pohodový víkend.

Ludmila01 (Čt, 31. 10. 2019 - 07:10)

Vím, že si Věrko můj příspěvek přečte kromě Vás i spousta dalších lidí, nicméně nyní pouze k Vám. Mamčin vibrátor ve Vašich rukou je velmi intimní záležitost její, ne Vaše. Ložnice rodičů je posvátným místem kam byste neměla o samotě vůbec vstupovat, natož si svévolně cokoli " půjčit " nebo promiňte, doslova šmejdit. Ctěte soukromí druhého, byť se jedná o maminku.

Věrka (Čt, 31. 10. 2019 - 17:10)

Máte asi pravdu ale bylo mi tenkrát třináct a něco a říkala jsem si, že přece mamka bez toho taky nemůže být a jestlipak k tomu něco má. Jednou, dvakrát jsem ji tehdy zaslechla. Mimochodem jsme, ještě s bráškou s maminkou sami. Semtam jsem se ujistila že ho pořád má na stejném místě a až teď, po asi čtyřech letech jsem jej poprvé párkrát použila. Jak už jsem psala, není to nic pro mě. Mamce už nic bez dovolení brát nebudu. Ani jsem to nikdy nedělala. Bylo to jen v tomto konkrétním případě a byla jsem zvědavý děcko v těch třinácti, když jsem chtěla vědět, zdali máti něco k tomu náhodou nemá.

Abe (Ne, 9. 8. 2020 - 01:08)

Já bych z toho nedělal mimořádku. obě jste potřebné ženy a obě se potřebujete potěšit a ukojit. Záleží na dohodě a můžete si potěšení půjčovat. Máma měla univerzální, kromě dvou penisů tam byl i nástavec pro muže s odsáváním semene. Když zjistila,že jsem si jej půjčil, za trest mne nechala vystříkat až do bezvědomí, ale pak jsem si ho směl půjčovat, pokud jej nepoužívala ona.

Arnie (Út, 8. 9. 2020 - 19:09)

Ano,je to pravda.

Ludmila01 (St, 30. 10. 2019 - 08:10)

Škoda, to zamrzí. Vybrala jste si realistický nebo hladký? Sama jsem si při výběru nebyla kolikrát jistá vhodností nejen velikostí, ale i funkcemi...umístěním vibrací. Nebuďte zklamaná :-) Přeji příjemný den.

Ludmila01 (St, 30. 10. 2019 - 07:10)

Můžete být Vilmo konkrétnější, včem spočívá Váš neúspěch? Zvolila jste při koupi pro Vás nevhodný nebo nesplnil očekávání, co se týče funkcí? Děkuji.

Vilma (St, 30. 10. 2019 - 08:10)

Nesplnil očekávání

Vilma (St, 30. 10. 2019 - 08:10)

Nebo mám malou velikost vybrátoru

Reklama

Přidat komentář