Reklama

v hodině na záchod ano nebo ne?

Autor diskuse
anonym

co si o tomto problému myslíte vy, je správné aby mohli žaci a studenti chodit během vyučování na WC nebo ne? 

Jana (Út, 5. 11. 2019 - 11:11)

Nektere ucitelky sou fakt debilky, by si mely zkusit ony jak to je, pustit to pred celou tridou.

Nex. (Ne, 3. 11. 2019 - 11:11)

Tyhle vzpomínky mám taky. Nepustila mne a já se pochcal ve třídě pri hodině a byl jsem pro smích hlavně holkám dlouhou dobu. Bylo to ve čtvrtý třídě na vesnici.

Petra (Pá, 1. 11. 2019 - 13:11)

Nebyla jsem jediná. Spolužačka ta utekla ze jednou ze třídy a drzela se až rukou.v rozkroku,ale nedoběhla na záchod a na chodbě se počurala. Bohužel.

Petra (Pá, 1. 11. 2019 - 10:11)

Mně nepustila učitelka na WC na základce a když to nešlo vydržet tam jsem jen na ni zavolala,že musim a s brekem jsem utekla do rohu třídy a tam jsem to okamžitě pustila za lavicí na zem. Nikdo se ani nesmál,jen jsem čurala tak,že pode mnou vznikla široká louže a strašně jsem se za to styděla. Dostala jsem poznámku,ale doma to prošlo a otec si to došel do školy vyřídit. Bylo to ve třetí třídě a kdybych se počurala byla bych pro smích. To jsem kalhotky stacila stáhnout a sukní si kryla trochu mušličku,aby to čurání nebylo tak moc vidět. Dnes se tomu jako dospělá nesměju,ale cítím holky s vámi.

Igor (Pá, 1. 11. 2019 - 12:11)

To je šílený a za to by se ti určitě nikdo nemohl smát, spíš by s tebou soucítili,ale asi by byli všichni v šoku a naštvaný na učitelku,protože to asi nebylo poprvé,co zakazovala jít o hodině na záchod. To se pak stane,že to někdo prostě navydrží a je průser. Dobře jí tak ,paní "učitelce".

Waco (Pá, 1. 11. 2019 - 09:11)

Když člověk musí tak musí. Potřeba může taky zaútočit zničehonic a kecy že na to je přestávka jsou pak docela mimo. U nás ve škole se někdy v pátý třídě jeden kámoš při hodině posral. Prostě o přestávce se mu ještě nechtělo, přišlo to na něj až v hodině a i když se opakovaně hlásil, tak učitelka ho odbyla s tím, že teď probíráme nějakou důležitou látku. Až když už se v lavici kroutil v bolestech, tak mu milostivě řekla "no dobrá tak teda jdi na záchod" vystartoval ze třídy, ale před WC to nedal a pustil to do kalhot. Nikdo se mu nesmál, protože jsme věděli všichni, že ta úča je fakt pyzda. Takže bacha na ty chytrý kecy někdy přijde taková krize, že je problém vydržet to 15 minut natož 45.

Jolana (Pá, 1. 11. 2019 - 07:11)

když jsi nastydlá nebo tak tak tě chci vidět,jak to tu hodinu vydržíš. Možná chvilku, čtvrt hodinky,tedy já to tak mám a pak už je to zoufalý a musím se třeba za rohem,když jsem venku abych se nepochcala a je jedno jestli někdo náhodou jde nebo ne.

Michal (Pá, 1. 11. 2019 - 06:11)

Nooo logika mi veli, ze ne na to je prece prestavka a vydrzet 45 minut muze opravdu kazdy, takze za me urcite ne, souhlasim s Mirkou, taky to u nas kdysi davno na zakladce spoluzacka pochcala, ale bylo to tim ze si proste nezasla o prestavce.

Nikap (Po, 28. 10. 2019 - 12:10)

Já se jednou po..... a od té doby jsme mohli ve třídě kdykoliv. Byla to ostuda,ale holky mne podržely a kluci nakonec až na jednoho debila taky. Bylo to v pátý. Utekla jsem do šatny a domů. Ve vsi jsem bydlela naštěstí kousek od školy.

Jolana (Po, 28. 10. 2019 - 16:10)

Já jsem takhle jednou utekla na záchod taky na základce, protože jsem to opravdu už nemohla vydržet a učitelka vyběhla hned za mnou na WC a když slyšela, že opravdu hned hodně čůrám, tak se vrátila a omluvila se mi s tím,že to někteří zneužívají aby se ulili z hodiny. No prostě kráva.

Veronika (Po, 28. 10. 2019 - 12:10)

No dopadlo nedopadlo, znama zatim skolu nekontaktovala, holku instruovala at si zajde vzdy o prestavce a kdyby v hodine potrebovala a ucitelka ji nepustila tak at normalne jde a ona to pak vyridi, jo a je to tak Jano u nas na stredni mohly na zachod jen holky kluci nesmeli, ale to bylo na stredni a nikdo to nepustil do kalhot.

Jana (Po, 21. 10. 2019 - 11:10)

Tak co Verco, jak to dopadlo? Doufam ze ta ucitelka dostala poradne servano, na takove veci nema ucitelka pravo, na zachod musi pustit kdykoli a to holky i kluky, nekde sem totiz cetla, ze ucitelky poustely treba jen holky a kluci nesmeli.

Veronika (Po, 14. 10. 2019 - 18:10)

Presne Waco ma pravdu, kdyz ucitelka nepusti na zachod mormalne se zvednout a jit, prece se nepocuram ne, a pak jeste poradne vynadat ucitelce, z toho muzou mit deti i zdravotni problemy teda hlavne holky, ale pro kluky to plati taky, rozhodne pustit vsechny, bez rozdilu.

Waco (Po, 30. 9. 2019 - 13:09)

No tak to já se s tím nemazal. Taky mě vymletá úča nechtěla pustit s tím, že prej "normální žák" to vydrží. Tak jsem se zvednul se slovy, že já asi teda v tom případě nejsem normální žák a odešel jsem za třídy. Sice jsem pak dostal poznámku za svévolné opuštění hodiny, ale přece se nepochčiju.

Jana (Po, 30. 9. 2019 - 11:09)

Verco tu ucitelku nakopat do zadku, na toto nema vubec pravo i kdyby holka potrebovala trikrat, si stezuj u reditelky hned, takhle to kdysi spoluzak pustil do kalhot kvuli debilni ucitelky, takze okamzitw za reditelkou!!!

Veronika (Ne, 29. 9. 2019 - 14:09)

Hodne zajimave reakce, ten problem ma ted prave kamoska, taky jeji dcerku ucitelka nepustila v hodine curat, nastesti to teda vydrzela, ale ted nechce vubec do skoly kvuli debilni ucitelce, taky nevi co presne delat jestli jit za ucou nebo reditelkou.

Gigollo (So, 21. 9. 2019 - 12:09)

na tu školu chodila moje sestřenice. On am byla nejen šikana ohledně potřeby na WC,ale i jinak.

Veronika (So, 21. 9. 2019 - 12:09)

stalo se mi to taky v devíti a nerada na to vzpomínám. Učitelka hnusná a otec si stěžoval,ale k ničemu to nebylo. Uničov

alex (Pá, 20. 9. 2019 - 22:09)

no v naší třídě se pochcaly takhle tři holky a dva kluci během roku a tu učitelku taky přeložili jinam. Byla to neskutečná kráva.

Petr (Pá, 20. 9. 2019 - 21:09)

Co to je zase za nesmysl?
Pokud se to zakáže tak buď se ta děcka stejně seberou a půjdou i přes nesvolení od učitele nebo budou chodit ze školy posraná a pochcaná. Obojí je špatně.
Za nás se učitelé taky zaříkávali že oni to taky musí vydržet do konce hodiny, ale vsadím se, že i ten učitel kdyby to už nemohl vydržet tak prostě během hodiny vypadne ze třídy a jde.

Reklama

Přidat komentář