Reklama

anorgasmie

oliviatery (Ne, 23. 8. 2020 - 15:08)

Zaručený orgasmus ženy - http://hespac.com/libidocz.htm

Torr (Ne, 27. 10. 2019 - 13:10)

Ahoj, celé je to o poznání Vašich těl, dámy a taky o symbióze partnerů. Každá žena orgasmus dosáhne více či méně intenzivní, když je partner šikula, pak i mokrý. Vím o čem mluvím, sice nejsem ani tantrik, ani guru, jen chlap, který měl to štěstí a porozuměl ženám. Třeba se pletu, ale je to hodně v hlavě, stejně jako u mužů poruchy erekce. Nelze si některé věci vynutit okamžitě, je to hoooodně o celkovém rozpoložení a uvedení se do stavu, kdy to prostě půjde, ať už při autoerotice nebo s partnerem. U té druhé možnosti je to pak o šikovnosti a vzájemné chemii. Jsme biostroje a ta chemie je fakt důležitá. On i ten orgasmus sám není nakonec nic jiného, než důmyslně řízený chemický proces, jakási zdánlivě neřízená chemická reakce. No a když nejsou k mání ty správné složky, pak to nemůže fungovat. S partnerkami jsme se dříve nebo později k orgasmu vždycky dobrali. Tak ženy /slečny /dámy nezoufejte, jen si prostě přejete, aby jste našli toho správného protějška, který bude vědět, jak na to.

Torr (St, 27. 11. 2019 - 08:11)

to někdo ukradl můj nick,není to můj článek

Zuza (Čt, 5. 7. 2018 - 12:07)

Když máš problem s orgasmem, tak si zajdi k sexuologovi protože život bez orgasmu je prázdný,orgasmus musíš umět vyvolat to je od boha dáno .

Žasnu (Ne, 18. 12. 2016 - 15:12)

Kamei, na co takový vztah je?

Katka (Ne, 18. 12. 2016 - 11:12)

Aby ti partner mohl udělat orgáč tak mu ho musíš ve srše předvézt jak si to děláš.

Kamei (Po, 12. 1. 2009 - 16:01)

VYDRZ! Ja masturbaci take nikdy neverila, pak jsem zkusila sprchu a pak i sama masturbovala, trvalo to sice dlooouho, ale stalo to za to. Dnes uz vim jak na to, a i kdyz to neprijde hned, vyplati se to :)
S mym klukem to bohuzel nejak nejde, on neni moc na predehru a ja se jen tak nevzrusim, navic spolu nespime tak casto, jak bych si predstavovala, coz se projevuje v jeho vyrdzi:(

Káťa (Po, 21. 7. 2008 - 17:07)

jak to tady tak čtu tak mám být teoreticky schopná orgasmu i já.....vím,je mi teprve 18let,sex je mi příjemný,ale to je vše. masturbace je to samé,příjemné ale nic víc...i když mám sex s přítelem a dráždím se ještě k tomu sama,je to sice příjemnější,ale zase nic. zdravotně jsem na tom celkem dobře a žádnej negativní sexuální zážitek jsem taky neměla aby mě to třeba zablokovalo,ale asi to bude psychické....mám třeba jít za nějakým sexuologem,nebo vzhledem k věku vyčkávat a snažit se a dál předstírat?

Radka (Po, 7. 4. 2008 - 13:04)

Jarunko, prosím Tě a jak ten tantrický sex vlastně probíhá, vždycky o tom slyším jen někde v televizi a jak je to úžasný, několik orgasmů za sebou apod., ale nějak nevím, co si mám pod tím představit :-)

holka (Út, 12. 2. 2008 - 18:02)

Kamilo-tak to by se to melo nejak vyresit ! :)

Kamila (Po, 11. 2. 2008 - 15:02)

Holko, jasne ze VIIIIC :))

Jarunka (Pá, 8. 2. 2008 - 17:02)

Ženy bez orgasmu neexistují. Do svých 37 let jsem orgasmus neměla a myslela jsem, že na to prostě ?ejsem fyzicky uzpůsobená a nikdy ho nepozná. Pak jsem poznala jednoho guru, který ovládá tantru a všechny možné věci okolo duchovna a on mě dokázal, že i já mohu mít orgasmus, a jaký!!!!

holka (Pá, 8. 2. 2008 - 14:02)

jj nekdy jo.ale neni to vzdy :).no ale ted momentalne mam pocit,ze chci vic ja nez on a jsme z toho celkem smutna..nebo ne smutna,ale rozcarovana..ach jo..:/
ja myslim ze 3krat tydne je v pohode.zalezi na vas ne :) a ty bys chtela vic ci mene?

Kamila (Čt, 7. 2. 2008 - 19:02)

PRO HOLKA: Nekolikrat denne?Tak to ti teda zavidim... u nas je to tak 2-3 do tydne.Je to akorat? Sama nevim...

holka (St, 6. 2. 2008 - 16:02)

no ja mam teda jinej nazor,nedokazu si treba predstavit, ze bych nemasturbovala..a to s klukem sexujeme i nekolikrat denne.ale stejne potrebuju jeste neco k tomu.nicmene ti zavidim ze mas orgac pokazde s pritelem..

Romana (Po, 4. 2. 2008 - 14:02)

Anorgasmie je nesmysl, prostě jen je potřeba narazit na partnera, který si poradí. S prvním přítelem jsem neměla orgasmus nikdy a masturbaci taky nevedu. Takže jsem si myslela, že patřím mezi to malé procento žen, které orgasmus nemohou mít. Až s druhým přítelem jsem ho několikrát zažila, ale bylo to jen párkrát za dva roky. Nynějšímu příteli to jde naprosto skvěle, moc ho baví mne všelijak dráždit a orgasmus mám s ním prakticky pokaždé, sem tam někdy ne. Je to můj šikulka, ani už si nevzpomínám na to, jaké to bez orgasmů bylo!

Lenka (Po, 4. 2. 2008 - 13:02)

No mně je 24, orgasmus jsem měla jen jednou, když jsem si to dělala sama, asi tak po třičtvrtě hodině. Bylo to příjemné, ale jen tak sama jsem si to od ted doby nedělala. prostě mě to nebaví, potřebuji k tomu i partnera. S ním se mi to ale nepodařilo, nikdy :-(

holka (Po, 4. 2. 2008 - 11:02)

jo holky!nevzdavejte to!ono to pride..i kdyz verim ze u nejakejch bab to proste byva "pohodinacgh " driny a potu..:)ale fakt to jde.treba zkuste drazdit jen postevacka zpocatku.hmm?krouzivymi pohyby tak,jak je to prijemne..a zkouset a zkouset..:)uz je tady nejaky podobny tema..zkuste to to tady projet

Kamila (Ne, 3. 2. 2008 - 19:02)

holky,ja teda take obcas onanuji,ale vite co?Me to po nejake dobe prestane bavit...jeste jsem se asi nikdy neudelala sama jen tak prsty, vzdy jen s vibratorem nebo ve sprse.
Tak co,rikate ze mam vydrzet a nevzdat to,hm?

BÁRA (So, 5. 1. 2008 - 20:01)

souhlasím s Radkou,při sexu dosahuji orgasmu dost často,ale když si to dělám sama přichází to většinou mnohem dřív a intenzivněji.

Reklama

Přidat komentář