Reklama

Incest

Michal 99 (So, 2. 2. 2008 - 10:02)

To Joni:
Mě by jenom zajímala jedna věc. Obecný psychologický názor na tuto věc je ten, že to holce (která spí se s vým tátou) naruší do budoucna vztah s mužem. Ze tvého příspěvku jsem vycítil, že se Ti to líbilo a že teď je u Tebe vše OK. Psychologii jsem studoval a i když se dneska živím úplně něčím jiným, hodně mě tohle téma zajímá, pokud Ti to nebude vadit, klidně ještě napiš. Ještě by mě zajímalo, jak to nesl otec když sis našla partnera. Spala si i s oběma, nebo jsi to s otcem ukončila?

Joni (So, 2. 2. 2008 - 01:02)

Já to zažila s otcem. Máma umřela a já byla nejstarší holka v domě.Bylo mi třináct. Je to už dvacet let. Táta tvrdě dřel na šachtě.Já se starala o další dva sourozence a domácnost. Sociálka nám dávala pár korun. Žili jsme z ruky do huby. Jednou si mě posadil otec na klín a řek mi že už jsem velká ženská. Sáhl mi pod sukni se slovama že už je dlouho sám a že to potřebuje. Ani jsem se moc nebránila. Vzal mě do ložnice a ukázal mi co dělal z mamkou. Poprvé jsem to jenom přežívala pak se mi to začalo líbit.Cítila jsem se jako jeho žena. Spolu jsme rozhodovali pěnězích a běhu naší domácnosti.Klapalo nám to do mých osmnácti. Pak jsem se vdala. Nic mu nevyčítám naopak si ho moc vážím. Taky jsme mohli skončit v děcáku. Dneska je z něho dobrej děda.

pro Petra (Pá, 1. 2. 2008 - 23:02)

Ty jsi pako a ne manažer. Nauč se češtinu puberťáku a sni si o mamce na hajzlu při masturbaci.

Návštěvník (Pá, 1. 2. 2008 - 22:02)

jezisi kriste.tuhle diskuzi by mely zrusit.

Petr (Pá, 1. 2. 2008 - 21:02)

Romane u nás doma to bylo podobné. Taky jsem na tom byl jako ty. Nejradši bych mamku ošukal ale bál jsem jí to říct. Tady někdo píše aby jsme se nechali vyšetřit u psychologa. Já tam byl a doktor mi řekl že je to v mým věku normální že to přejde. Mě to přešlo až když se máma dozvěděla od kamádky nemocniční sestry že tam bez jejího vědomí chodím. Vzala si mě do parády tak jsem jí řekl asi po hodině výslechu proč tam chodím. Napřed tomu nevěřila pak křičela co to dělám za ostudu. Večer se opila přišla za mnou do pokoje a bez mluvení mi vytáhla ocas z pyžama a začala mi ho honit.Tak se ukaž ty bejku. Ty myslíš na šukání se svojí maminkou.Skočila na mě a kalhotkama jezdila po mojim tvrdnoucím péru. Vytáhla si tričko z kterýho na mě vypadli její pětky. Se slovy tak se ukaž ty nadrženej. Dělej cucej cucej mámě kozy. Tu noc jsme si poprvé zašukali. Nebylo to napoosled prožili jsme krásné léta sexu. Nejhorší pro nás bylo vylhat se z toho na policajtech kde to udal doktor psycholog. Tenkrát mě posílali policajti k různým psichiatrům a psychologům. Nutili mě abych se přiznal. Všem šlo jen o to jak se zviditělnit a udělat kariéru na cizí účet. Dnes je mi 34let jsem ůspěšnej manažer s velkým platem štasně ženatý dvě děti. Ale nejlepší sex mám s mámou. Nejlíp se najím a pomiluji u mámy. Maminka ja maminka........

Návštěvník (Po, 28. 1. 2008 - 18:01)

a ty toho psychologa potrebujes taky.debile

Mr.Q (Ne, 27. 1. 2008 - 22:01)

Jdi za ní, nic neříkej a jenom ji přefikni.

Návštěvník (Ne, 27. 1. 2008 - 10:01)

najit si psychologa a sexuologa.nejses normalni.a incest je protizakonny.

roman (Ne, 27. 1. 2008 - 00:01)

Strašně mě vzrušuje moje máma je jí 38 let velký prsa trochu plnoštíhlá. Je sama sedm let bez chlapa. Mě je 16. Pozoruji ji v koupelně nebo občas ji vidím jenom ve spodním prádle. Několikrát deně si honím ptáka s jejími kalhotkami a představuji si že spolu mrdáme. Ona masturbuje našel jsem u ní v ložnici několik er. pomůcek. Jednou mě přistihla v koupelně jak si honím péro. Potom mi řekla že se nic špatnýho nestalo že je to normální. Od té doby jsem si několikrát všiml že mne pozoruje. Dělá mi to dobře.Vzniklo mezi námi takové napětí.Když se setkávají naše pohledy uhybá očima určitě myslí na to co já.To nikdy před tím nedělala. Když si honím péro říkám si půjdu za ní a zkusím to pak se udělám a je po odvaze. Asi jsem srab.Co mám dělat.

(Pá, 25. 10. 2019 - 21:10)

Jdi za ní do koupelny až bude nahá, postav si pero a obejmi ji ze předu a řekni jí že ji máš nejradši na světě a chceš pomoc. Já to udělal a máma mi řekla pomůžu ale jen pokud budu výšlapovat ve škole a Budem upne sami. Nechala mě ji osahavat atd než sem vytekl. Ppdruhy to bylo na procházce v lese. Ona šla čůrat a stoupla si pak nahá a řekla chceš zase splnit sen? Můžeš mi sním po ní jezdit když táta to nedělá tak můžeš ty. No jezdil sem mezi pysky a udělal se a neřekl ji to protože sem se styděl a pokračoval až mě to bolelo ale dělal sem to dal a pak se udělal venku z ní. Ptal sem se jestli do ní můžu stříkat a řekla že nebere prášky ale ne ham mě do ní zasunout když vidí že se chovám jako chlap. Stejně jako skoro dene sem přišel s pérem v ruce jestli mi dá svujkl klin a ukoji. Můžu vám ric když sem po prvý zasunul celý pero do mámy nechápal sem. Nádherné pocit v ní být. Jenže sem asi třikrát vyjel ven a do vnitr a strikal sem ale vni. Ona to poznala a shodila mě a odešla, pak přišla a řekla že to chce znova a mám stříkat v ní že si zajde pro prášky. Ona byla až úchyla, jeli sme autem a ona byla od pasu nahá a já taky a honili si na v zájem. Nejlepší bylo když vyprávěla když sem to do ní udělal a ne hala si to v sobě a večer přijel táta a musel to sní dělat s gumou a nebyla ani nahá, bylo mi to blbý ale pak sem sem se cejtil jako chlap že mě nechá to dělat bez a do ní. Měl sem dost holek do 20 let ale jako47letou mámu žádnou jinou jen ji. Žádná se nevyrovná ty slasti co má v klíně. Je při těle má velkou kundicku sice neoholenou ale obrovskou. Stačí mi vni jezdit půl minuty a udělá mě. Žádná jiná to v sobě nemá takový. Dodnes je její kundicka top. Kdykoli by přišla a roztahla nohy tak zasunu bez zábran. Bohužel se pět let nebavíme, jelikož táta našel dopisy u mě jak píšu ze toužím bejt v ní že má nádherný prsa atd. A ona mě potopila od ty doby mě má táta za uchila a přitom neví jak sem vni strikal.

Dan (So, 26. 10. 2019 - 12:10)

No a jakou jsi měl potřebu psát nějaké dopisy?Mohlo ti přece být jasné,že je to riskantní a tím pádem to může někdo najít.To jsi ji měl říct rovnou a odpadlo by nebezpečí odhalení.Takové věci se nikdy nenechávají někde jen tak ležet,ani je neschovávat.Nejlépe,pokud ani nevzniknou.Ted' si to bohužel budeš muset vypít.

Návštěvník (So, 26. 1. 2008 - 20:01)

teda potrefenej

Návštěvník (So, 26. 1. 2008 - 17:01)

ty ses opravdu potrefen impotent

Potrefenej impo (So, 26. 1. 2008 - 09:01)

Když si s ním jenom spala,tak to incest není.

Návštěvník (So, 26. 1. 2008 - 06:01)

ja jsem spala se svym manzelem.je to incest? :-)))

ponk (Pá, 25. 1. 2008 - 18:01)

Lžete jak když tiskne debilové debilní. Zkuste Perves cz. Tam se hodíte prolhaní paka.

Návštěvník (Čt, 24. 1. 2008 - 22:01)

ježiši!!!!!!!!!!

bratr (Čt, 24. 1. 2008 - 14:01)

Není nad to, pořádně vymrdávat ségry kundu a prdel, prostě paráda.

katka (Čt, 24. 1. 2008 - 14:01)

ja jsem spala s vlastnim synem jednou me poprosil ze na me mysli a ze jsem krasna.lituju toho ale sex byl .bylo to krasnee.je to zvrhle ,ale nej zazitek

katka (Čt, 24. 1. 2008 - 14:01)

ja jsem spala s vlastnim synem jednou me poprosil ze na me mysli a ze jsem krasna.lituju toho ale sex byl .bylo to krasnee.je to zvrhle ,ale nej zazitek

Reklama

Přidat komentář