Reklama

Podvazky a punčochy

Ludmila01 (So, 23. 11. 2019 - 19:11)

Můžete to zkusit, Petře :-)

Návštěvník (Ne, 24. 11. 2019 - 06:11)

Já to tedy zkusím :)
Napíšete?
reast zavináč seznam.cz

Ludmila01 (Pá, 22. 11. 2019 - 21:11)

Proč ne? Nevidím v tom nic špatného. Nedávno jsem navštívila v Praze jistý ateliér, kde paní majitelka kromě zakázkového šití dámských podvazků, korzetů a šatů má v nabídce i pánské podvazky.

Pepa (So, 23. 11. 2019 - 11:11)

Ateliér paní RIWAA je naprosto úžasný, ráj elegance. Já nosím punčochy ze zdravotních důvodů, tak mne zajímá hlavně funkčnost podvazkového pásu. Ovšem být žena, tak by to byl hodně velký nákup.

Petr (So, 23. 11. 2019 - 11:11)

A nechcete se s takovým mužem seznámit, Ludmilo01? :)

Petr (Pá, 22. 11. 2019 - 14:11)

Milé dámy, nenašla by se mezi vámi některá, které si líbí podvazky i na chlapovi?

Libuše K. (Pá, 1. 11. 2019 - 18:11)

Riwaa skutečně šije skvělé podvazkové pásy, které udrží silonky dokonale po celý den. Má pásy velmi promyšlené, a přesto že jsou stahovací k upravení postavy, jsou pohodlné. Mě vyhovují víc než slavné Rago, např. v tom, že používá např u pásů Beth, Brigitte pruženky volně zavěšené do tvaru ,,V", bez posunovačů, což umožňuje aby se velvety mohly volně posouvat při pohybu a nikde nic ,,netáhlo". Dokonale je vyřešené vykrojení vzadu, takže se dají kalhotky stáhout na WC pod pásem, bez složitého rozpínání zadních háčků nebo podvazků, což u Raga nejde. Protože ale punčochy nosím normálně i do práce, ráno ve spěchu si raději obléknu můj oblíbený 4 podvazkový pás - bokovku bez zapínání např. Naturana. Nevýhodou pásů od Riwy je, že jsou vhodné pro kratší punčochy, i na modelkách s dlouhýma nohama končí v polovině stehen, neboť paní Riwaa upřednosťuje retro styl se sukněmi pod kolena. Pravda je, že čím kratší punčochy, tím jsou víc na lýtkách vypnuté a vypadají lépe. Já jsem ale menší postavy a ni v podpatcích mi tahle délka nesluší a nosím sukně aspoň kousek nad kolena, takže musím mít punčochy delší, abych nemusela sukni tak hlídat. Proto, a z důvodu složitějšího oblékání - vzadu háčky, zadní podvazky, její prádlo nenosím běžně jen do divadel a na společenské příležitosti. Jinak Riwě velmi fandím, protože nošení podvazků pozvedla z dnešního pohledu jako jen na erotické prádlo k velmi praktickému a nositelnému prádlu pod sukni, mnohem při troše zvyku příjemnějšímu než věčně dolů lezoucí a u kotníků krabatící se punčocháče. Ty kdysi vzniky kvůli minisukním a jsou pod ně samozřejmě vhodné. Pod delší sukně jsou ideální punčochy. Pohodlím i zdravotně. Neumím si představit být v kanceláři celý den v punčocháčích, které si musím ještě povytahovat, abych neměla rozkrok mezi koleny.

Jana (Čt, 14. 11. 2019 - 13:11)

Souhlasím paní Libuše.I já ráda nosím punčochy na 4 podvazkový pás,mám ráda delší punčochy nad půlku stehen,kdy se dá pohodlně sednout nebo ohnout bez obav,že bybyly vidět lemy nebo dokonce podvazky.Podivuji se,že některé ženy to berou jen jako prádlo pro intimní chvíle.I moje kamarádka,která mně upravovala sukni se při zkoušen,když jsem se svlékla a viděla,že mám podvazky a punčochy se divila a myslela si,že se chystám prožívat milostné hrátky s milencem./Můj muž byl v té době na služební cestě/Nosila jsem i samodržky,ale po několika nošeních sjížděly nad kolena ani já si neumím představit být celý de v kanceláři v punčocháčích.

Pepa (Čt, 14. 11. 2019 - 23:11)

No jo, samodržící punčochy jsou kapitolou samo o sobě. Některé někomu drží, někomu nedrží. Podvazkový pás je jistota, ovšem někdo v punčochách na podvazky vidí jen pracovní oděv pro lehké děvy.

Pepa (Pá, 1. 11. 2019 - 20:11)

Popisujete to naprosto přesně, k sukni ke kolenům a níž jsou punčochy naprosto ideální. Ovšem nyní je to spíš výjimkou, moje žena nosí celkem často sukni, ale zásadně nosí punčocháče. Já musím do práce ke kompresním punčochám nosit dlouhé kalhoty. Pohodlí sukně si užívám doma a zde se moc hlídat nemusím, maximálně před tchýní. S pásy RAGO mám dobré zkušenosti, pás RIWA ještě nemám, tak nemůžu posoudit. Ovšem časem asi speciální pás pro muže od RIWY koupím.

Ludmila01 (So, 26. 10. 2019 - 21:10)

Naprosto skvělý postup Pepo, který Vám může závidět kterákoli žena. Jinak naprosto souhlasím, že kvalitní podvazkový pás pro celodenní nošení by měl mít zpravidla 6 pruženek s kovovými posunovači a velvetami. Klobouk dolů před paní Riwou, která je špičkou ve svém oboru. Při rozbalení podvazkového pásu od ní se mi doslova tajil dech a spousta žen mi dá jistě za pravdu. Udrží spolehlivě i kvalitní nylonky.

Pepa (Ne, 27. 10. 2019 - 09:10)

To jsou roky každodenní praxe. Paní Riwou je široko daleko jediná, která nabízí skutečně použitelné podvazkové pásy na denní nošení. Má nyní v nabídce i podvazkový pás pro muže, kteří nesnáší silikonové pásky samodržícího lemu u kompresních punčoch.

Pepa (Čt, 24. 10. 2019 - 23:10)

Je to o cviku, když byly zdravotní kompresní punčochy jen na podvazky, tak jsem nosil podvazkový pás denně. Rago se 6 podvazky byl výborný, oblékání trvalo chvilku. Teď nosím nejčastěji punčochy se samodržícím lemem a podvazky jen občas. Ovšem ten cvik se pomalu vytrácí.

Libuše K. (Pá, 25. 10. 2019 - 00:10)

Ten cvik by mě opravdu zajímal

Pepa (Pá, 25. 10. 2019 - 06:10)

Cvik ve významu nacvičení, automatizace pohybů. Jinak je to pochopitelně soustava "cviků". Jinak u zadního podvazku záleží na výšce, kde je lem punčoch. Buď se člověk prohne dozadu a zadní podvazek zapne pohmatu, toto chce opravdu mít nacvičený postup zejména u kompresních punčoch, které jsou dost silné. Druhá možnost je podvazkový pás stáhnout níž, pohodlněji zapnout všechny podvazky a pak pomalu vytahovat pás nahoru a napínat punčochy. Stále platí dobrý trénink dělá mistry.

Libuše K. (Čt, 24. 10. 2019 - 20:10)

Pásy od Riwaa Nerona mám také, nosím je většinou pod společenské šaty, kdy trochu delší oblékání není na škodu. Jde opravdu o ten zadní podvazek, který se fakt blbě zapíná. Zato punčochy drží jak přibité, zvláště ty klasické nestrečové. Měla jsem i 6ti podvazkový pás Rago, ten měl zadní podvazek úplně za stehnem, zapínání spíš vypadalo jako gymnastické cvičení a navíc při sezení podvazky vzadu tlačily a při sezení s překříženýma nohama mohl být zadní podvazek vidět. Proto mám raději 4 podvazky a je pravda, že ty tahouny musí být 1,5 až 2 cm široké, jinak punčochy pořádně neudrží a ty cestují dolů. Jsou i silnější plastové přezky do širokých tahounů, mám německý pás s nimi a drží skvěle, ještě se mi nerozepnuly. To nelze říci o těch kovových českých, co dříve používala také Riwaa, Často jsem si sedla a už jsem měla ty přední rozepnuté. Jednou v divadle jsem docházela na WC a z 6ti jsem měla 3 rozepnuté, na jedné noze mi držel jen ten zadní, ještě že tam byl.

Dominika (St, 23. 10. 2019 - 20:10)

Ahoj holky, prádlo a podvazky rozhodně nakupuji na stránkách https://www.erosstar.cz/ Krásný věci, které musí mít každá žena v šatníku :)

ONA (St, 23. 10. 2019 - 13:10)

Bez uzardění mohu doporučit erotickepradloxxl cz. Kvalita a bohatý výběr.

Axel (St, 23. 10. 2019 - 22:10)

Na uvedené stránce se dá najít retro podvazkový pás, který vypadá dobře. Jinak na internetu jsou kvanta pásů, ale ty jsou fakt k ničemu. Pás pro každodenní používání musí mít kovové přezky a šířku tahounů minimálně 18 mm. Ze zkušenosti vím, že stačí 4 tahouny, ale dnes se nabízejí pásy s 6 tahouny. Paní Riwaa Nerona (šije skvělé pásy na míru) tvrdí, že při 4 tahounech se punčochy přehýbají - nevím, možná záleží na druhu punčochy. Zapínání zadního tahounu je trochu náročné, chce to trochu cviku. Závěr: Pás si pořiďte, vyhněte se těm s plastovými přezkami a úzkými tahouny.

Alice (St, 23. 10. 2019 - 11:10)

Já objednávám pouze ze sex shopu e-kondomy .cz, protože vím, že prodávají kvalitní látky, a mají dobré ceny.

Reklama

Přidat komentář