Reklama

Obřízka

Martin (So, 26. 10. 2019 - 06:10)

S navíc, jediný kdo ty, co mají problém s fimozou, nebo obřízku už ze zdravotních důvodů podstoupili stresuje jsi ty! Těmi svými neustálými a lživými příběhy - jedna bába povídala.... Navíc ty tvé rady, jak není potřeba přetahovat, mýt atd..to je tak na žalobu!
Pořiď si vlastní dítě, nech mu kůžičku úplně zarůst...aspoň ti ho pak odeberou a všichni uvidí, co jsi zač!.....ale neraď tak jiným maminkám!!! To co děláš je hodně nebezpečné.

Martin (So, 26. 10. 2019 - 06:10)

Oprava: Ne provozování ale provokování.....

Tony (Út, 22. 10. 2019 - 14:10)

Takový aktivismus provádí jeden mladý muž postižený obřízkou. Ode mne jako intaktního by to bylo divné. Jeho jméno tu prozrazovat nebudu.

Blanka (Út, 22. 10. 2019 - 18:10)

Ty fakt máš dost, mladý muž "postižený obřízkou" . Naši kluci byli obřezáni a postižení nejsou.. Je snad pochopitelný , že když je mladý a obřezaný, tak asi bude aktivní né? Cos čekal, že ti bude rozbalovat to tvý cukrátko a tahat tě za něj? Obřízka z něj udělala chlapa a ne atrapu.

Tony (Út, 22. 10. 2019 - 15:10)

Jemu nebylo zatěžko jít za tou Šabatovou ale do této jámy lvové - na doktorku, se mu nechce. Píše na Xichtáč, tam se ale vy zbabělci, ty s evangelikálem, neukážete.

Tony (Po, 21. 10. 2019 - 23:10)

Ani nevím jak to dopadlo, 7777777777, mi napsal, že za ten krém vysolil těžké love a poslal ho ve zváštním balíčku paní ombundsmace Šabatové, k vánocům, aby si s ním mohla zahladit své vlastní vrásky. Jenže tu neomarxisticku a trosticticku práva chlapců na své vlastní tělo vůbec nezajímají. Ji zajímají pouze právnické pseudoproblémy.

Zkoumal (Út, 22. 10. 2019 - 14:10)

Paní ombudsmanka se určitě nemá důvod zabývat do hloubky předkožkami nezletilců, neboť nerpí takovouto sexuální aberací a navíc jejich práva obřízkou Lege Artis provedenou z jakýchkoli důvodů, mají v především v kompetenci rodiče (event.právní zástupci nezletilých) a lékaři. Rozhodně, to ale není pan Antonín Vlas, říčný námořník.. , jako právo vykládající osoba. Jinak je z projevu jasné, že více spadáš k landsmanšaftu. Proto si raději prosvišti pády v českém jazyce, neboť koho co - neomarxistickou a trockistickou. Ale jinak máš-li nějaký problém s nezletilými chlapci a jako že jej máš, pak se můžeš s důvěrou obrátit na ombudsmanku Máriu Patakyovou -
veřejnou ochránkyni práv dětí a mládeže.
A nikoho nenapadej, že tady ničí diskuzi, protože ty jsi sám 'ad hominem' hlavní destruktor.

Tony (Po, 21. 10. 2019 - 22:10)

To je sice krásné, ale jedná se o prvotřídní pokrytectví. Loupení nejcitlivější části mužského těla miminkům kvůli smrdutému kšeftu.

Tony (Po, 21. 10. 2019 - 09:10)

To není z mé hlavy ---------------tu jde o prožitky--------z mého cirkumfetišismu mě vyléčil už Alex Comfort.

Tony (Po, 21. 10. 2019 - 05:10)

To není bonzování ale je to křivá pomluva. To tu takto nazval 7777777777.------------------Předkožka není jen obal na cukroví, ona sama je cukroví----------------posléze jsem zjistil, že to neměl z vlastní hlavy, ale že to ošlehl z jednoho amerického webu-----------ty ty své nesmysly také nemáš ze své vlastní hlavy, už jsem se též dopídil jejich emerického zdroje.

GiselleŽaludová (Po, 21. 10. 2019 - 20:10)

... pro někoho je to cukroví, třeba i kandované, ale podle zpráv z netu facialistka celebrit Georgea Louise se sídlem v New Yorku dala Sandře Bullockové a Cate Blanchettové „penisovou pleťovou masku“ - která stojí 650 $ - sérum použité k léčbě je vyrobeno z kmenových buněk získaných z odebraných předkožek. Kromě toho existuje krém, díky kterému Oprah vypadá také tak skvěle a mladě , se píše...říká se tomu gine ," magic fountain of youth" - kouzelná fontáná mladí. Ženy chtějí být krásné a co ty gine, ty raději to cukroví ?

Návštěvník (Ne, 20. 10. 2019 - 20:10)

Ty komiku :D

Tony (Ne, 20. 10. 2019 - 21:10)

Žel, taková jsou fakta. Mnoho malých chlapců se stalo zbytečnou obětí MUDr Obřezávače.

Tony (Ne, 20. 10. 2019 - 20:10)

Není tomu tak, problém je v tom, že je stále více obřízkuchtivých doktorů. Ať už z toho důvodu, že patří ke zvláštnímu živočišnému druhu, který se odborně nazývá hraboš bodový nebo k tomu mají jinou motivaci.--------------Má blesková reakce je zase náhoda. Právě teď jsem dodělal toho Kettera.

Eva (Ne, 20. 10. 2019 - 20:10)

Někde jsem četla že s předkokou a obřízkou má problém více a více malinkatých kluků. Nevím jestli je to dobrou nebo co je šaptně.

Blanka (Pá, 18. 10. 2019 - 19:10)

Naštěstí takové zkušenosti doma nemáme, synové to měli všechno v pořadáku a mají, teda doufám. Už mají přes třicet let, tak to už je jejich starost

Tony (Pá, 11. 10. 2019 - 17:10)

Blábolíš ty. V tom článku je to popsáno jasně. A jen tak mimochodem, už ses byl vopižlat. Abys nebyl jak ten Jahoda. Obřízku si vychvaloval až do nebes ale poté, co si uhnal fimózu z levného petkového píva okamžitě změnil názor. ------------------------Jinak, mě už se ten karambol stát nemůže, protože od jisté doby, co takto přeberu, jezdím domů z putyky taxálem.

Zkoumal (Pá, 11. 10. 2019 - 21:10)

A nech si těch svých šaškáren typu "vopižlat" pro svoji mámu. Normálně se tomu zákroku říká cirkumcize nebo obřízka a je to nejběžnější chirurgický zákrok na světě, na rozdíl od nás. Ale klidně si založ vlákno, doktorka vopižlávání. Je zajímavé s jakou důvěrou ses vložil do rukou urologů, tedy podle tebe "vopižlávačů" , když ti praskla s chlastu ledvina.

Zkoumal (Pá, 11. 10. 2019 - 21:10)

Jasně? Jasně a zcela vážně to popisují i jehovisti ve Strážní věži a ještě s fotkama či malůvkama...o:)) a jsou tací, které to osloví a uvěří tomu a pak nechají dítě umřít bez transfúze,stejně jako intaktivistické a nebezpečné stránky propagující celoživotní nemožnost obřízky za žádnou cenu, stránky fetišistů a milovníků předkožek. Něco jako když tvrdíš, že levné petkové pivo způsobuje fimózu....
Jediná seriózní informace o Kevinovi je, v orignále tato :"He was formerly employed as a stockman at Walmart in Paragould. Kevin loved to cook, and was an avid reader and video game enthusiast." A o tom, že by si měl vzít život ve 20 letech kvůli tomu, že měl obřízku nikde není zmínka ( kromě zrůdných intaktivistů), ke kterým se hlásíš v alkoholovém opojení. Dále, Kevin Lloyd Cagle, age 20, of Leachville, died Tuesday March 31, 2015 in San Francisco. Kondolence a pocty , jsou v originále k dispozici na http://www.tributes.com/obituary/print_selections/102339781?type=6

Tony (Pá, 11. 10. 2019 - 22:10)

Zase mi tu podsouváš nesmysly, my intaktivisté nejsme proti obřízce jako takové. Moc dobře víš, že můj projekt se jmenuje PRÁVO NA VLASTNÍ TĚLO. Že levné petkové pivo způsobilo fimózu není můj výmysl, to tu o sobě psal Jahoda. Možná, že je to tak důvěryhodné jako s tím borcem, co si dle Jahody hrál s letadýlkem a vrtulka mu usekla prst a ten byl u jednoho léčitele a ten prst mu narostl i s nehtem. Když jsem mu psal, že bych jméno a adresu toho léčitele zoufale potřeboval, tak mlčel jako ryba. Toho Kevina tu zoufale zatloukáš ale není to první případ, o kterém jsem se dověděl, že se kvůli obřízce, která na něm byla spáchána jako na novorozenci zasebevraždil. Jsem na německých stránkách postižených obřízkou a tam mnoho mužů psalo, že je kvůli té obřízce pronásledovaly sebevražedné myšlenky, ale málo kdo zajde tak daleko, aby to skutečně udělal. Ty jsi tu po tom, co ses tu odkopal, kdo vlastně jsi, naprosto směšnej.

Reklama

Přidat komentář