Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

luci (Čt, 28. 11. 2019 - 16:11)

Škoda lihu , tvoje kulky už jsou vyřízené , dávno musíš být sterilní . Proč ti bude šourek natahovat závažím , to je opravdu hloupost .

Eunuch pro Bohyni. (Pá, 29. 11. 2019 - 12:11)

Luci to ještě nevím co stim Má Bohyně zamýšlí to My ještě neřekla prý se to dozvím na silvestra sterilní už jsem kulky se zmenšily i čurák zakrnel ale velice rád a s láskou jsem to pro Svou prekrásnou Bohyni podstoupil a nelituji toho MADAM Me teď začíná oblékat do dámského prádla v sobotu má přijít noví subik tak nevím jestli mu nebudu muset držet a kouřit čuráka jako poddajná kurva a Má PANÍ si bude užívat me úplné ponížení a degradaci na devku tak uvidím co Má Bohyně kterou nadevše zboznuji a jsem pro NÍ ochoten udělat VAŠE nač si vzpomene.

luci (Pá, 29. 11. 2019 - 12:11)

Zřejmě jsi submisivní masochista , jinak není možné aby ses takové degradaci podvolil . Ale můžeš počítat i s tím ,že okusíš jeho sperma přímo s penisu , nebo z vaginy tvé bohyně . Budeš dokonalý cuckold . Tak se drž !

Eunuch pro Bohyni. (Ne, 1. 12. 2019 - 17:12)

Ahoj Luci v sobotu v18.00 přišla kamarádka k Mé MADAM ustrojili me do dámského prádla kalhotky nailonky botičky na vysokém podpadku podprsenku bluzku a krátkou sukýnku nasadily parukua naličily vypadal jsem jak opravdová kurva ve 20.00 dorazyl noví otrok na inzerát který Madam si podala na seznamku něž dorazyl tak My dali klistýr abych se vypráznil noví subik měl pěknou výbavu 18cm zaukolovali ho MADAM Mě přivedla na vodítku posadily se do křesel a poroučely musel jsem hluboko kouřit jeho čuráka když nestál tak to šlo ale když se postavil tak jsem se dusil a pak sem poprvé musel nastavit prdel pro živého čuráka byl to zvláštní pocit ale příjemnější než umelák dou Mě šakal přítelkyni MADAM jsem kouřil umelák pak se otočili a subik se My vystrikal do huby vše jsem spolikal takže země asi bude po silvestru poddajná kurva vím zá si už nikdy nezašukám ale že budu degradovan a budou chlapi chodit šukat Mě ale s láskou to pro Svojí prekrásnou Bohyni udělám.

Eunuch pro Bohyni. (Pá, 29. 11. 2019 - 16:11)

Luci asi máš pravdu jsem submisivni masochista Má překrásná PANÍ Kličnice pás cudnosti ještě nosím ten My MADAM nesundala aby me nenapadlo dráždit si svého chcipáka Má Bohyně My už dříve pribijela koule hřebíky k dřevěné desce ze budu polikat a lítat semeno stim počítám už jsem MADAM několikrát slizaval semeno od milenců z Její překrásné kundičky a zadečku ale ještě nikdy mě nešukal chlap akorát MADAM s pritelkyni pripinákem tak v sobotu asi ucitim jaké to je se živím čurákem ale ničeho nelituji jsem spokojen když si Má Bohyně užívá jak pro NÍ jsem schopen udělat cokoliv nač si vzpomene aby byla uspokojená a nadmíru šťastná z Mý degradace a ponížení.

Eunuch pro Bohyni. (Po, 18. 11. 2019 - 13:11)

Včera me Má PANÍ Kličnice aplikovala 81 dávku 90% lihu do kouliček odemkla me z pásu cudnosti a milostivě My dovolila si honit scvrklouše u jejich prekrásných nohou po čtvrt hodině honeni když viděla že to k ničemu nevede byl chcipli a nestavěl se my opět uzamkla do pásu cudnosti pak My řekla že když z koulí jsou jen scvrkle kuličky nechá me do prostred šourku dát kruh jak si někteří dávají do ucha pokorně jsem Své překrásné Bohyni poděkoval zlibal Její překrásné nožky bylo 22.00 hodin MADAM me odvedla do Mého kumbálu kbe my dala plinu mezy nohy abych se do rána nepočítal nebo neposral prikurtovala me nohy a ruce k postely popřela dobrou noc a odešla k sobě do ložnice když jsem teď poslední dobou asi dva měsíce každý večer takhle bezmocně připoután bez možnosti velkého pohybu a odchodu z postele někdy me MADAM odvazuje az kolem poledne takže se někdy i poseru a pochčiju do plin je to nádherný a vzrušující pocit být takhle pripoután přemýšlet o Své překrásné a kruté Bohyni někdy se i vzrušim a s láskou pro NÍ trpět.

Stávám se eunu… (Út, 29. 10. 2019 - 13:10)

S láskou se stávám eunuchem Pro Svou prekrásnou Bohyni včera Me Má PANÍ Kličnice aplikovala 73 dávku 90% lihu do mých scvrklich varlat ještě me čeká 37 dávek a Stanu se úplným eunuchem pro Svojí prekrásnou Bohyni čurák se my rapidně zmenšil takže v klidu je tak čtyři centimetry a když my MADAM milostivě dovolí si ho před NÍ vyhonit a když se my to občas podaří tak stoupne tak na osm centimetrů dříve to bylo 16cm semeno nestriká teče jen sliz ale cítím uspokojení a jsem nadmíru spokojený a vděčný MADAM ze My to milostivě dovolí Mý koule už se rapidně scvrkly jsou znich rozinky takže do měsíce už nebudu nosit pás cudnosti nebude mít za co držet ale Má překrásná PANÍ Kličnice uvažuje az nebudu mít pás cudnosti ze Me nasadí cevku a budu chodit s cevkou bude to zajímavý a velice rád a s láskou to pro Svojí prekrásnou Bohyni podstoupim k snídani My dává nadrobený chleba do psí misky s Jejím lahodným pissem Svou MADAM zboznuji nadevše.

asdF (Út, 29. 10. 2019 - 16:10)

Jdi se už léčit, jsi evidentně nemocný a ani v nejmenším nemáš ponětí, jak to funguje, tudíž zde BLBOSTI.

Pavel (Ne, 27. 10. 2019 - 08:10)

A nezná někdo nějakou veterinářku co to provádí, nebo někoho takového se zkušenostma? Pár lidí psalo, že jim to právě udělali na veterině. Protože já nevím, jak to mám té veterinářce říct, aby na mě nekoukala jak na devianta a nezavolala policii :D

Tony (Pá, 18. 10. 2019 - 07:10)

Což jde u nás pouze u veterináře. Potulní miškaři už zanikli. A asi nebylo o co stát. Tehdy bylo běžné úsloví: SMRDÍ TO JAK MIŠKAŘOVA BRAŠNA.

luci (Pá, 18. 10. 2019 - 13:10)

Pravda , veterináři mají bohaté zkušenosti , protože provádějí na rozdíl od chirurgů mnohonásobně více těchto výkonů .

Pavel (Ne, 20. 10. 2019 - 19:10)

:D tak samozřejmě počítám s tím, že bude vědět co dělá. Něco jsem nastudoval i já, ale chce si u toho být jistý a nebát se. Ty by jsi jinak zájem neměla?

luci (Po, 21. 10. 2019 - 23:10)

Ne , vykonat na někom kastraci opravdu nechci .

Tony (Po, 21. 10. 2019 - 23:10)

Ale prej tě to v tý Indii velice silně rozrajcovalo. Nechceš ten rajc prožít znova?

luci (Út, 22. 10. 2019 - 22:10)

Ano , byla jsem silně vzrušená , ale jako divačka .

Tony (Po, 21. 10. 2019 - 23:10)

Ale prej tě to v tý Indii velice silně rozrajcovalo. Nechceš ten rajc prožít znova?

Pavel (Čt, 17. 10. 2019 - 19:10)

Zdravím, našla by se tu žena/slečna, která by mě chtěla zkusit vykastrovat? Kdyžtak mi dejte vědět na [email protected]

luci (Čt, 17. 10. 2019 - 23:10)

Do nějakého pokus , omyl se nepouštěj . Když už máš takovou "potřebu" , tak vyhledej odbornou kastraci .

Strýc Pagáč (St, 16. 10. 2019 - 20:10)

Já mám tři vejce. Závidíte, co?

Tony (St, 16. 10. 2019 - 21:10)

To měl jeden spolužák na průmce.

Reklama

Přidat komentář