Reklama

plenková disciplína

Ala (Čt, 7. 11. 2019 - 21:11)

Hezký příběh o plenkách ale může být trochu smýšlení plenky se vším všudy. To jsem chtěla udělal i synovi a udělala jsem mu to najednou se začal jen v noci pomocovat ale já jsem už toho měla dost a on určitě také že začátku jsem dávala jen inko podložky že když se v noci pomocil tak to bylo jen v podložce ale zato pyžamo celý pocurany tak jsem se ho jednoho dne zeptala jestli zkusíme dát plenky nechtěla jsem mu je dát ale musela ono 9 lete dítě nosilo zas plínky. Tak když ráno odešel do školy a já do práce a pak když jsem šla odpoledne z práce tak jsem zašla do drogerie a zeptala se prodavačky že sháním plenky pro 9 leteho syna a ona my poradila dry nites plenky a nebo můžete skusit největší dětské číslo 6 nebo 7 když je drobnější postavy tak mu budou tak jsem tedy vzala ty čísla 7. K tomu dvě masti a pudr a vlhčené ubrousky vše jsem tedy nakoupila a šla domů i s plenkami. A došla jsem domů a syn byl už také doma tak milí synu až večer půjdeš spát tak si nasadís plenku sám ale nejdříve tě namazu a zasypu pudrem a zkusím ti dát plenku na noc plus s podložkou já chci abys se dobře vyspal. Ráno se probudil pleny moc pohltili ale stejně ji pomocil tak jak můžou být pro větší děti do 15 let věku dítěte je to tam i napsané nechápu to pak se my omlouval že to tolik proteklo nemusíš se omlouvat prostě ta plenka to nezvládla příště ti dám tu druhou plenku dětskou a prikoupim i gumové kalhotky a pár látkových plen.

A (St, 6. 11. 2019 - 18:11)

Jsou dobrý kdyz jim to nevadí zacházení jako s batolety já bych jim dával pleny tak rok až tři roky pak bych je pomalu odplenkovaval a učil je zpátky na nočník ale pleny a punčocháče plus ostatní věci bych nechal kdyby se náhodou chtěli zase stát miminky či batolety ono občasné přebalování není na škodu třeba když už nenosí plenky tak tyto pleny využít když třeba marodi aby stále nemuseli vylejzat s postelí tak jednoduše dávat plenky po dobu nemoci mne to takto dělala mamka také měl jsem takovou zálibu nošení plenek ale že záliby se stala normální věc že jsem pleny používal už normálně. Když po čase jsem pleny přestal nosit tak my vždy dávala nočník a když jsem náhodou onemocněl tak jsem vždy pleny dostával automaticky i se vším všudy jako když jsem byl batole dostával jsem pouze látkové pleny s gum kalhotky a ušitým bodyckem že mamka vzala největší dětské punčocháče a dala je ke svadlene s tričkem ale dlouhý rukáv to spíše vypadalo jako dupačky a bodyčko my takto také nechala udělat akorát bylo krátké tričko se slypami bylo to udělané že mne nejdříve dala tričko a slipy byli udělané na suché zipy a měl jsem největší dětskou zimní kombinézu tu když jsem si jí musel vzít tak jsem nejdříve musel lehnout na postel a přebalovací podložku pak jsem dostal dvě látkové pleny plus jednorázovou plenku a gum kalhotky pak my nasadila bavlněné punčocháče dětské a pak přišla na řadu zmiňovaná dětská zimní kombinéza a pak se mohlo jít třeba ven či kamkoliv mamka měla i speciální tazku na čisté pleny to mne klidně i venku prebalila když jsem byl posrany a pocurany když byl venku sníh tak mne otrela sněhem od vykalu vzala vždy suchou plenku a namacila jí právě do sněhu a utrela pak my vložila zase dvě látkové pleny plus jednorázové pleny pak už nedávala gum kalhotky jenom punčocháče a kombinézu zpět na špinavé látkové pleny měla igelitovy sáček a papírovou plenku vyhodila do koše a šlo jse dál.......... Takto jsem byl prebalovan v té době mne bylo přibližně 11 let a plenky mne dávala do 14 let pak mne přestavala dávat plenky ale nebylo to zdne na den ale postupně dávala mne plenky jenom už na noc a přes den když jsem chtěl pleny tak my dávala na nočník asi tak kolem šestnácti jsem byl úplně bez plen a když jsem náhodou omarodil tak jsem poprosil mamku jestli bych nemohl dostat plenky sice chvíli protestovala ona že už jsem s nich vyrostl ale stejně my je pak dala já jsem řekl že Když je budu mít třeba měsíc tak se rychle odplenkuji druhý měsíc ale postupně jako kdysi že je budu chtít jen na noc ale přes den jestli my bude dávat zase nočník a ona souhlasila že ano když jsem byl v plence pouze pomoceny tak jsem si plenky vyměnil sám a když obojí tak mne musela pomoci s plenkami.....

Jana j (Ne, 3. 11. 2019 - 09:11)

Tak moji kluci jsou i nadále v plenkách. Nosí je i do školy, ale to mají tena flex , tycsi dovedou vyměnit na wc samy . Po návratu ze školy jsem už doma a tak se o ně sama postarám. Oblečení jde dolu a musim je i přebalit. Zrovna tak to bylo v pátek. Jirka byl i pokaděnej tak šel první. Sundala jsem mu plenu a postavila do vany . V tom bylo slyšet jak do pleny kadí i David , takže putoval k němu do vany . Oba jsem umyla a šlo se do dětského pokoje. Tam šup na přebalovací stůl. Dostali pleny na doma , tedy froté plena a bavlněná . Přes to jednorázovou abdl plenu , punčocháče a body . Pak dostane tepláky na hraní a hned zabalím stejně i druhého. Ke svačině jim nachystám kaši do láhve. Mezitím si udělají úkoly a pak si můžou hrát. O víkendu měli plenky dle toho zda se šlo ven či byli doma . Od té doby co snima na jejich přání zachazím jako s batolaty jsou hrozně moc hodní a neperou se . Nevadí mi to se o ně starat jako a batolata .

Janka (So, 2. 11. 2019 - 16:11)

Tak jsem dnes dostala na hlídání dva kluky a dvě holky a všechny 4 se mne v noci podelali do kalhot včetně mého syna tak jsem všem řekla že hold jim nasadím pleny a punčocháče s bodyckem a všichni plně souhlasí tak začíná velká přebalovací akce přemýšlím že budu dávat 3 látkové pleny s jednorázových plen takzvaně kombinace plenek pak nasadím gum kalhotky a bavlněné punčocháče a pak bodyčko já jim dám se posravat do kalhot sousedka mne je dala na hlídání před chvílí mne volala jak se děti mají a já ji řekla že přišli s venku ale celé pomoceny a pokadeny a tak se postupně šli omýt a že jsem všem nasadila pleny za trest a ona nejdříve ať jim je sundam že už nejsou mrnata a já ji říkám že vůbec neprotestovali že mají plenky mezi nohami to vše co měli na sobě tak jsem musela dát prát zatím hold budou mít kombinaci plenek plus to ostatní že mám ještě tu sušičku prádla jinak bych se asi scvokla. Prát tolik plen mne nikdy stačí když peru pleny po synovi tak úplně stačí prát denně 50 až 100 plen tak mne vezou směr cvokarna...... Teď nikdo zvoní jdu otevřít a sousedka si přišla pro své děti a říká kde jsou u mého syna v pokojíčku a hrajou si já jí říkám že prádlo bude vyprané za chvilku a půjde ještě do sušičky prádla a pak si děti může odnést sebou a ona my říká jestli bych nevydržela do neděle je mít u sebe že si je vyzvedne později večer v neděli tak oukej zvládnu to. Ale počítej s tím že jim budu dávat pleny a vše co k tomu patří tak jo já tedy plně souhlasím a chápu to. Jak ses rozhodla s prebalovanim.

Janka j (Po, 28. 10. 2019 - 09:10)

Tak jak přítel Zapoměl vyprat minule pleny tak od nijake paní z práce koupil přibližně sto látkových plen plus co k tomu patří svrchní kalhotky tak i gumové kalhotky bodycka a více druhů punčocháču. A v obchodě přikoupit 6 balíku jednorazovek ráno jsem syna musela prebalit do čistých plenek chtěl to dnes jinak chtěl 4 látkové pleny svrchní kalhotky bodyčko a punčocháče když jsme byli včera spolu venku tak chtěl dvě látkové pleny a jednorázové pleny tak to vydržel celý den v plenkách až doma jsem ho prebalila měl venku jak plenky a slabé punčocháče a kombinézu teplakovou a obuv prestige dětské má číslo 35,5 neboli 1,5 s venku jsme přišli kolem 4 hodiny pak jsem sundala jen tepláky a punčocháče jsem mu ponechala koukla jsem se na pleny a byl posrany a pomoceny tak ležel na podložce na prebalovacim stole šla jsem do koupelny pro kyblík s vodou a lat plenkou on nebyl posrany moc jen trochu tak jsem ho otrela jak mezi nohama tak i na zadku pak jsem ho namazala masti a zaspala dětským pudrem a vložila jsem mu čisté látkové pleny 4 jak chtěl pak chtěl svrchní kalhotky a bodyčko a punčocháče a přes ně gumové kalhotky na konec proč to chtěl takto tak nevím ale vždy mu vyhovim jak chce on.

Janka j (So, 26. 10. 2019 - 10:10)

Ráno jsem synovi dala pleny jelikož přítel mu ji večer nedal a říkal mi syn že se dlouho už nevikadil tak jsem zvolila i mléko teplé vodě s malým množstvím projimadla aby to mělo účinek hned. Přítel ví že mu dávám synovi pleny a teď je v koupelně a musí se prebalit do čisté pleny on přítel nedal přát ani látkové pleny tak ho prebaluji do jedno razovek které má jen na venek a doma nosí právě jen látkové pleny. Já jsem byla na noční v práci. Sice se přes noc nepomocil byl v suchu naštěstí já mu plenky dávám pro jistotu více jak dva roky už chvilku když jsem mu je dávala tak protestoval že je nechce ale jeho pomocovani se nedalo už zvládnout plenky jsem začala dávat od 8 let a má je až do teď teď mu je 12 let. Plenky jsem mu jako malymu dávala do 4 let pak měl pauzu asi tak 4 roky pak v 8 letech je začal nosit znovu a s odplenkovanim přemýšlím tak od 15 let možná i dříve uvidím jak se vše bude vyvíjet to jeho pocuravani a když má plenky přes den tak se chová normálně jako normální dítě už ty plenky bere jako normální věc vždy od patku odpoledne jak přijde ze školy tak se už dávají pleny a má je až do pondělí rána to se pleny sundaji a ve škole má ty nasazovaci a nebo s lepitky které si prehodi sám a když přijde ze školy tak se mne zeptá jestli by nemohl dostat klasické látkové pleny vždy mu vyhovim jen podle toho jak vypadají jednorázové pleny když je má suché tak odlepim lepitka a kouknu se jestli jsou suché a když ano tak mu dám 2 látkové pleny a přesně mu dám ještě tu jednorazovku s gum kalhotky a bavlněné punčocháče se slemi když nechce punčocháče tak vím co chce bodyčko. A vždy večer dostane koj láhev s kaši a na noc na spaní má i dudlík ale občas ho mívá i přes den v puse prý ho to uklidní když něco zuzla má ten dudlík co neničí zuby nijaky speciální a na kojenecké lahvi je také speciální dudlík.

Návštěva 2 (St, 23. 10. 2019 - 13:10)

Toje nijaky blábol aby ten dotyčný měl plenku ve 20 letech a vypadá na 14 let je přeci divné to možná neví vůbec kolik mu je let a aby se nechal ještě prebalovat tomu nevěřím věříte tomu já tedy nikoliv. Ve dvaceti letech si pleny může nasadit sám když je chce nosit. Třeba v 8 až 14 let bych pochopil že chce prebalovat a že nošení gum kalhotek a punčocháču to může nosit i bez plinecek zdá se mi to celé divný.

A (St, 23. 10. 2019 - 13:10)

Já to mám podobný a už nejsem dítě ale dospělý vždy na posteli mám připravenou plenu na noc vždy si ji musím nasadit ale vždy jsem skontrolovany jestli jí mám na sobě mám noční plenu ona zvládne 3 000 litry moče tak když se pocuram v noci tak většinou ráno mne je plenka ještě ponechána buďto se kouknu já sám osobně na plenu a nebo matka a když zjistí že je polosucha tak mi přidá ještě 2 až 3 látkové pleny sprva jsem se styděl že my mamka dodává látkové pleny ale dá jse zvyknout ono ve dvaceti letech mýt pleny je trochu sice nenormální ale dáseto a na matraci mám ještě igelitovou podložku ono mne je sice dvacet let ale není to tolik znát spíše vypadám tak na 14 let a aby to nepadaly ty pleny tak mám ještě gum kalhotky pro dospělé a punčocháče udělané se slemi. A teď bude velká přebalování už jsem pomocil i látkové pleny i s noční plenou jsice jsem už říkal do předu že jinou plenu nechci ale stejně mám smůlu že ji dostanu a má připravené 4 látkové pleny. Minulý týden mne oholila mezi nohama a celé nohy do hladka takže se mne udělala batole a už na mne jde s čistými plenky.

Jana j (Pá, 18. 10. 2019 - 10:10)

Tak jsem konečně zjistila , kdo Davidovi poradil ty pleny . Byl to jeho bratr , který byl akorát u mého exmanžela . Máme kluky vy střídavé péči a protože jeho nová žena nechce aby byli u nich kluci oba tak se střídají. No a včera mě ex volal , že nachytal Jirku v plenkách a,posílá mě ho zpět. Prej žádného počůránka doma nechtějí. Řekla jsem mu , že je to v pohodě. David byl teď týden doma kvůli chřipce a tak jsem se o něho starala jak o batole . Před hodinou dorazil i Jirka . Trochu koukal , když viděl bráchu oblečeného jako batole . Zeptala jsem se ho , zda má na sobě pleny a on , že jo . Dál jsem mu položila otázku zda chce být jako jeho bratr a mám se o něho starat stejně. On chtěl, takže jsem mu vysvětlila pravidla a vzala ho hned do koupelny . Vysvlékla jsem ho a sundala mu mokrou plenu . Dostal stejné balení jako David . Tedy dvě bavlněné, přes to jednorázovou a gumové kalhotky. Pak punčocháče, body a tepláky na hraní. Poslala jsem kluky do pokoje . Odpoledne přijede můj kamarád a předělá pokoj pro hosty na dětský. Když chtějí být kluci malý, tak budou a hotovo . Uvidím jak dlouho jim to vydrží. Už teď jspu na sebe moc hodní a ani se neperou .

Návštěvník (Pá, 18. 10. 2019 - 22:10)

A když je to po třech dnech přestane bavit, necháš předělat pokoj zpět na pokoj pro hosty?

Jana j (So, 19. 10. 2019 - 13:10)

To ne . Bylo rozhodnuto , že minimálně tři měsíce se s nima bude zacházet jako s batolaty . Vše bude probíhat doma v soukromý. Pokud budou chtít pleny i do školy, tak dostanou Tena flex plus small . Ty si dokážou samy vyměnit. Doma , ale bude vse na mě.

Jana j (Út, 15. 10. 2019 - 23:10)

Klukovi je 12 . Jsem radši, že chce nosit pleny , než by začal kouřit jako syn sousedky . Sama jsem ho viděla. Je sice starší než náš, ale i tak bych to neviděla rozhodně ráda. Radši ať si nosí pleny a nechá ze sebou zacházet jako s batoletem než tohle .

Návštěvník (Út, 15. 10. 2019 - 23:10)

Náš syn byl přistižen že kouří,máme RD schovky může mít kdekoliv když dojde z venku vše musí dolů abych očichala jestli smrdí kouřem, může si nechat na sobě jen slipy , a i ty mu prohlédnu jestli cigarety nemá schované v nich. Pleny sice nedáváme ale řádně kontrolujeme, a děláme náhodné osobní kontroly, jak osobních věcí tak těla o domu a dvorku.

Prestizak (Ne, 13. 10. 2019 - 20:10)

Já si myslím že mu bude tak kolem 8 až 10 let možná i více let. Ale souhlasím s tím že to tak chce a kombinace plenek je dobrá věc jak punčocháče tak i bodyčko.

T (Ne, 13. 10. 2019 - 11:10)

Kolik mu je let

Jana j (Ne, 13. 10. 2019 - 08:10)

Minulý týden jsem přišla z práce a šla se podívat na kluka . On si občas po návratu ze školy rád na chvilku lehne . Skutečně spal , ale něco bylo jinak . Měl na sobě plenky. Odešla jsem na chvilku pryč a na pc si zjistila vše co mě v tu chvilku napadlo . Vrátila jsem se pro něho. Dost koukal když jsem ho vzbudila . Řekla jsem mu , že když chce plenky , tak prosím, ale podle mých pravidel . Pleny si nesmí sám sundat a měnit si je . Oblékám ho jako batole a starám se tak o něho. Někdy protestuje , hlavně když mu dávám punčocháče. Já mu , ale jen řeknu, že to právě k plenkám patří. Na noc má overal a přes den body a punčocháče. Plenky mu kombinuju . Dostává bavlněné a přes ně jednorázové. Vše ještě pojistím gumovými kalhotkami a je hotovo . Jídlo dostává z části normálně a část v láhvi. Právě mě přišel oznámit, že se pokadil . To jediné může nahlásit. Mokro neříká vůbec. Tak ho musím jít přebalit.

A (Pá, 27. 9. 2019 - 15:09)

Tak jsem přišel do nemocnice a prikazali mne se vysvlect do naha a pak to začalo různé druhy vyšetřování od hlavy až k pate a celou dobu jsem byl nahý k posteli připravovali různé druhy přístrojů oni mysleli že jsem malý něco jako predskolak že se vejdu do dětské postýlky ale bohužel jsem se tam nevešel tak mamku pustili domů. Pak vzali holící strojek a oholili my trochu vlasy a chlupy mezi nohama s vysvětlením že na hlavě budu mít speciální gel a čepici která čte mozek. A mezi nohama mne oholili kvůli tomu že když budu mít plenky tak aby nevznikla tak velká opruzenina a normálně mne dávají přednost latkovymi plenkami ale nejsou to klasické látkové pleny ale spíše kalhotkove plenky s vkladackou a na noc místo vkladacky do kalhotek dostanu klasické látkové pleny celkem asi tři. Teď před chvilkou mne prebalili do čistých plenek a jsem na dětském pokoji se 4 dětmi takto se mi to líbí když přijde zdravotní sestra a všem na pokoji řekne to je váš nový pacient který bude mít jak přes den a noc plenky tak žádné posmivani. A jeden klučina se ozval že by také chtěl nos či mít plenky přes den a noc plenky a já se divil že mu vyhověli on měl zavedenou cevku tak mu jí vytáhli ven a ten cyklus co dělali mne s oholenim mezi nohama také a jde další sestra že by chtěl pleny další kdepak sestra od něj odpojil přístroje a odváží ho i s posteli prý jeho mozek to už nevidrzel asi už šel do jiného světa takzvaně zemřel každého nás to čeká ale tak v dětském věku zemřít je dost smutný.

A (St, 25. 9. 2019 - 13:09)

Já když vždy mám epilepticke záchvaty tak mne mamka dává pleny jelikož se občas pocuram ale i pokadim jdeto vždy samo že mne automaticky mám většinou pleny na noc ale i nikdy přes den jelikož si záchvaty nevibiraji nemám klasické epilepticke záchvaty ale nijaky druh epilepsie a ještě mne dá dudlík abych se nepokousal jelikož mne ani nechutná jíst tak na později mne do kojenecké láhve připraví mléko s piškoty které jsou rozmixovane ale musím mít i širší dudlík na lahvičce aby to tím prošlo kdyby se objevil trochu větší kus piškotů a když už chci konzumovat tak přiběhne s brindakem a nebo mne ovaze látkovou plenku kolem krku a někdy tu kojeneckou lahev drží a řekne abych sál a krmí mne po vydudani mne vždycky zkontroluje jestli mám čisté plenky když jsem jenom pomoceny tak vymění plenky za suché na noc dostávám klasické látkové pleny asi tak tři s gum kalhotky a bodyčko ale i s puncochaci ale většinou silonove dětské jakoukoliv barvu jako včera jsem měl epi záchvat odpoledne tak mne dala 4 látkové pleny a gum kalhotky silonove punčocháče a růžové bodyčko a dnes ráno mne do školy neposlala tak mne velmi krásně prebalila do čistých plenek a teď jsme na vyšetření u lékaře a lékař ví že nosím plenky to mám jednorázové pleny jen s gum kalhotky a funkční kalhoty aby prý bylo snadné přebalování tak už jdeme na řadu a paní doktorka řekla abych si lehnul na lehátko v ordinaci aby se mne neudělalo špatně tak p. Doktorka mi stáhla funkční kalhoty a koukla na pleny a říká že je to dobré ta plena kde má být a mamce řekla že nijake pleny předepíše musí mne změřit kolem pasu a mamka ji říká že nosím největší dětské 6 až 7 ale p. Doktorka mne asi dá trochu větší myslím že xs nebo S M. Prý to přivezou tak budu zase chvilku na plenkách ale zatím mne to nevadí furt je lepší mýt pleny plus co k tomu patří nežli mokrá postel a oblečení a paní doktorka říká ještě že nepůjdu domů ale odveze mne sanita do nemocnice na Motol na pozorování na neurologické oddělení na dětské tak máme jít čekat na chodbu na sanitku a mamka zřejmě pojede semnou a i bude mají pro mne připravený pokoj s dětskou postýlku a pro mamku postel takže mne může normálně prebalovat mamka bez problémů budu stejně připojen k přístroji který mne bude sledovat a už nemohu psát.

Jan (Út, 17. 9. 2019 - 21:09)

mě v nemocnici ve 13ti přikurtovali k posteli na celou noc protože jsem si vytahoval cévku, a byl to pěknej hnus . Nikomu to nepřeji.

5ondo (Út, 17. 9. 2019 - 20:09)

Lol

Reklama

Přidat komentář