Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

-Aleš- (Pá, 18. 10. 2019 - 17:10)

To mně teď chybí feťačka. Ona teda prý už s tím sekla, ale moc tomu nevěřím, ona fetuje od 12ti a teď je jí 30. To už se těžko z toho dostává. Teď je v Praze u přítele. Ona je sice taky extrovert a tu hubu nezavře, ale v jejím případě mi to nevadí. Já si z ní totiž pořád dělám srandu a líbí se mi jak kroutí hlavou nebo říká tak jako ironicky- ha ha už se můžu smát. A já ji pak různě mazlím :-) Někdy si introvert a extrovert spolu rozumí. Ta těhotná je zase introvert, ale někdy až moc, že to pak máme tak že já mluvím a ona jen odpovídá. Mně se právě na těch cigánkách líbí že s nimi můžu blbnout a můžu zůstat sám sebou. Samozřejmě nesmí vědět jak se jmenuju a kde bydlím a nesmím být s nimi pořád, to bych byl z toho nervózní. Stačilo to s tou kamarádkou jak mě vytáčela k nepříčetnosti. Takovou chybu bych už neudělal že bych si nějakou dovedl domů.

Miluna (Pá, 18. 10. 2019 - 16:10)

Jo Radko je to tak,nic jí nepiš.To by bylo trapný.Je prostě nespolehlivá.Muj problem že jí tak potřebuju,nic s tim neudělam.Byla sem nakonec na procházce kolem rodinných domů a pole,rozloučit se s tim počasim.Že zas bude nejmíň pět měsíců ztráta času.A u jednoho domu byla jedna a mluvila s nějakou a měla v ruce mimi a obličej jak Lucka až mi to zarazilo.I vlasy měla zvedlý jako ona,jen rozdíl že tmavý.A její mimi na mě začlo natahovat ruce tak sem se začla usmívat a koukala sem na ní a ona chvíli přestala mluvit a začla se usmívat na mě.Uplně její pohled jako Lucky,už sem si připadala jako blázen jak když na mě kouká Lucka,ty oči,krásnej pohled a ještě tak krásně na mě koukala.Měla sem chuť jí obejmout a říct jí ty si jako moje Lucinka,skoro stejná i styl oblečení,jen nebyla vysoká.Tak kdybych měla aspoň tuhle.Teď pořád tu tvář a její pohled vidim před očima.No už sem zase doma.Totální smutno na mě padá.Podzimní melancholie.A stačilo by mi tak málo.Mít vedle sebe takovýhle lidi z kterých vyzařuje něco krásnýho jako z letní noci.

-Aleš- (Pá, 18. 10. 2019 - 16:10)

Milunko, já jsem se naučil mít rád všechny roční doby. Představ si že by u nás bylo pořád teplo jako v jižní Americe nebo na Blízkým východě. To by bylo k nevydržení. Stejně to všechno hrozně rychle letí. Za chvíli budou Vánoce, pak uteče leden, únor a v březnu se zase příroda začne probouzet. Život je krátkej na to bychom se pořád trápili s nepodstatnými věcmi.

-Aleš- (Pá, 18. 10. 2019 - 16:10)

Já jsem taky levák. Pamatuju si že babička mi pořád u jídla brala lžíci a dávala mi ji do pravé ruky. Taky jsem měl problémy ve škole, protože tenkrát se psalo plnícím perem a dlaní jsem si to co jsem napsal rozmazával. Takže ze psaní jsem měl dvojku. Ale myslím si že nějaký následky to na mě nezanechalo. No, možná trochu :-) Koukám že Radka je taky extrovert, ale takovej ten obtížnej co se do všeho chce montovat. Takový taky znám a snažím se jim vyhýbat, protože ve mně vyvolávají agresivitu. Ty odkazy co sem dávala bianka jsem si přečetl v plným znění na těch stránkách z kterých to okopčila. Je to pravda že introverti si většinou začnou užívat život až po čtyřicítce, když už se hormony uklidní a už nejsou tolik ovlivňovaní extrovetry. Kdežto extroverti se zděšením zjišťují že už není taková sranda jako bývala :-)

Miluna (Pá, 18. 10. 2019 - 16:10)

No tohle si přesně říkam že už to neni jako to bývalo,čim sem starší tim je to horší a hnusnější.Proč v tobě vyvolávaji takový lidi agresivitu?? Tak jste tady všichni introverti a ještě leváci:-) tak aspoň si mi ty trochu rozesmál protože já už fakt nevim jak to ze sebe dostat.Začínam závidět introvertum.

-Aleš- (Pá, 18. 10. 2019 - 16:10)

Já mám rád lidi, kteří mi nemluví do života. A někteří extroverti mají pocit že jsou skvělí a že není nic lepšího než když je plno lidí pohromadě a dělají co největší bordel. Třeba tahle akce je dělaná na míru extrovertům, však vidíš jak jsou šťastní. To já bych se tam asi zbláznil, stačilo když jsem to po nich jednou musel uklízet :-)

http://www.barvamneuteces.cz/

Miluna (Pá, 18. 10. 2019 - 15:10)

Mě teď vzala hlavně ta Lucka.Pořád ještě ve středu v koutku sem doufala že s ní budu a nic.Venku se tu už oteplilo a o to víc mi to provokuje že jsme mohly být spolu a provokuje mi že to jsou už poslední dny tepla.Prostě je mi to všechno líto.Jít ven zase jen sama to už mi ani nebaví jen někam sednout a koukat jak pade to listí,dává mi to ještě víc mrzutou náladu.To bych radši šla jezdit ale nemam tu auto a ani asi nemůžu pořád utrácet tolik za benzín.Začarovanej kruh a přesně pořád dokola Sany.Bianko tak ti bude 50+ nebo 60+ ,muj odhad.Tak to máte dobrý když vás to baví sami se sebou,to je velká výhoda.Asi sem bohužel extrovert ale nemam na to už tak prachy lézt po restauracích a barech takže o to mi to sere.Teď sem utratila za poslední týdny nějak dost.Ty Uk jak sem s nima spala už taky v Písku nejsou,prostě nic,sem už jen sama:'(

Radka (Pá, 18. 10. 2019 - 15:10)

Už mě celá Lucina pěkně šejří! Akorát tí slibuje a oblbuje a pak se trápíš kvůli ní lásko! Trvá to snad od dubna a nedostala jsi jí z hlavy.A to jste se plánovaně sešly jen jednou co vím a za to už nám stihla narušit náš vztah.Hele pošly mi na profil na ní kontakt.Už toho mám dost.

Hele (Pá, 18. 10. 2019 - 15:10)

a co ty se do toho motáš, to je snad Miluny věc. Ještě to chceš Miluně víc s Luckou posrat. Starej se raději o svou rodinu a nech to na Miluně.

bianka (Pá, 18. 10. 2019 - 14:10)

Ale pozor, chodím třeba na koncerty, tam je přítmí, krásná hudba..... Milu!!!!! nechoď po bytě a jdi na slunce, ven, doma se nasedíš celou zimu. Ani nenapíšu kolik je mi let, jen těch 45 mi není, jak jsi odhadovala.

bianka (Pá, 18. 10. 2019 - 14:10)

To bylo pro Sanny11.

Sany 11 (Pá, 18. 10. 2019 - 14:10)

Ano, Bianko. Je to nuda, u Miluny.
Kdyz pracovala, tak ji moc casu nezbylo, na nudeni. Byla rada, kdyz si mohla odpocinout, jako kazdy pracujici. A clovek si pak vazi tech chvil, kdy ma moznost odreagovani, zabavy. Jo, je to porad dokola, vid, Milco? ;)

bianka (Pá, 18. 10. 2019 - 14:10)

:-)) Taky si myslím, že tím věkem to může být ještě horší, tak se snažím, jak je pěkně, vyjít ven, nekoukám, jestli je vítr, ale na tu krásu ve větvích, jak to listí zlátne a venku to voní podzimem. A důležité je, jak opět napíšu, nenudit se. Ta nuda přináší Miluně špatné myšlenky. A práce ti přináší i radost, mně třeba i když si vyleštím skleničky. Tak zase pleskám, doufám, že mě většina lidí, co mně čtou chápe. Jinak ještě k té společnosti, mám ráda společnost, ale vzdala jsem to, když se jiní bavili a já se neuměla zapojit. Teď se scházíme jednou měsíčně s bývalými kolegyňkami, ráda je vidím, poslechnu, sem tam něco pronesu a do hodiny odcházím. Ale ony ví, že pokud budu moct, dojdu zase. A teď jdu něco doma tvořit.

bianka (Pá, 18. 10. 2019 - 13:10)

Milu, vlasy prý více padají i ze stresu, tak se nestarej nad věcmi, které nezměníš. Vlasy padaj všem. Někdy více, někdy méně. Zastavit to nejde. Buďme rády, že jen padají a neplešatíme, jako někteří pánové. To bys asi nedala. viď..:-)

Miluna (Pá, 18. 10. 2019 - 12:10)

Byla sem teď na balkoně a sice slunce ale chvílema zafouká už chladnější vítr,už to neni ono.Neni to jaro.Achjo,fakt o ničem.A ještě mi padou víc vlasy,jako to listí.Nevíte někdo jak to zastavit? Už mi to vytáčí.

Miluno (Pá, 18. 10. 2019 - 13:10)

musím se smát, podzimů jsi zažila minimálně třicet, tak víš, jak to období vypadá. Místo aby ses radovala, že ještě týden bude relativně teplo, tak řekneš : " Sluníčko super, ale ... foukáááá " :))) Vyrábíš si blbou náladu. Kde mají věčné jaro? Asi někde v Anglii, ale .... zase tam víc prší. Budeš muset hledat, abys byla spokojená bez "ale" a chtěla se tam i odstěhovat :)

Miluna (Pá, 18. 10. 2019 - 14:10)

Mam v sobě totální neklid zase.Tovíže jo Lucka zase nic,tak ta nepřijede jak sem si myslela! Jen mi navnadila a nic z toho! Už sem nasraná i nějak.Tohle mi dožírá.Už mi nic nebaví ani ten internet,ani videa a auto má Sergej v práci.No jako to je na hovno tohleto,už si nevystačim sama.Pořad jak nějaká babka už.A nervuju se často Bianko,poslední dobou i s dětma.Je to tim jak se o ně bojim když jsou někde venku tak nejsem ve svý kůži a chodim po bytě a přešlapuju a čekam až zas dojdou.Já vim že to přehánim ale působí to na mě.Jo a to plešatění máš pravdu to bych nedala.Hrábnu do hlavy a tolik vlasů vypadne,už sem se i koukala do zrcadla jestli nemam nějaký kouty.

bianka (Pá, 18. 10. 2019 - 11:10)

Lallo napiš někdy prosím, to přemontování, jak jsi včera o tom psala.

bianka (Pá, 18. 10. 2019 - 10:10)

Nechytají mě smutna Miluno, a taky chodím hodně ven, teď jsem našlapala 5 km, což mi pro dnešek stačí. Nuda Milu se dá vždy něčím zahnat. Vždy. A s tím, že sama sobě nerozumíš, si hlavu nelam, u mě a mnoha jiných, to je stejný, nejsi v tom sama.

Miluna (Pá, 18. 10. 2019 - 09:10)

Bianko takže ty si sama se sebou spokojená a je ti nejlíp o samotě doma? A tebe smutna nechytaji? A je ti 45 let jestli sem pochopila? U mě se to tak všechno střídá že ani nerozumim sama sobě.Těžce se mi žije sama se sebou,tim jaká sem.A myslela sem poslední roky že sem introvert ale neni to tak a přišel na to Alešek a už chápu že i když se občas zdam něčim podobná vám tak to tak uplně neni protože mě dlouhodobý klid a samota začne dusit.Začnu potřebovat kolem ruch ale v tom ruchu klidně můžu být i sama ale důležitý že něco kolem mě je.Ale klid mam ráda taky jen nic z toho nesmí trvat dlouho a nesmí se vsechno beze změn opakovat.Teď mam horko v hlavě a ležim a nic se mi nechce dělat,trochu nervozitu v těle.No o ničem.

Reklama

Přidat komentář