Reklama

Jak poznat hysterku

Návštěvník (So, 19. 10. 2019 - 01:10)

Kdosi tu má velmi dobré znalosti o tom, jak vztahy s podobnými semetrikami (ne)fungují.

D (Pá, 18. 10. 2019 - 19:10)

Toxická žena je nejednou značně frigidní, a rutinně svému partneru odepírá sex. Jakmile však výjimečně sama sex požaduje, a její partner ho má zrovna měkkého, udělá mu ječivou scénu, při které ho nazve impotentem. Takové incidenty mohou muže dlouhodobě značně traumatizovat.

D (Pá, 18. 10. 2019 - 10:10)

Je-li toxická partnerka přistižena při nevěře, zhusta se brání hysterickým výbuchem, ve kterém za svou nevěru obviní svého partnera. Případně zapojí dokonce i styky se svým extramatrimoniálním partnerem a tohoto extramatrimoniálního partnera samotného do svých nátlakově manipulativních her proti svému stávajícímu partneru.

Zničený (So, 19. 10. 2019 - 15:10)

Tohle by se dalo tesat.

D (Pá, 18. 10. 2019 - 09:10)

K dalším výrazným formám nátlaku a manipulace patří samozřejmě i "tichá domácnost", nebo zpracovávání dětí toxickou ženou proti partnerovi. Toxická žena může kromě toho samozřejmě vytvářet aliance proti svému partneru i se svou vlastní matkou, a to zejména ve třígeneračních matrilokálních rodinách, kde spolu kromě partnerů a jejich dětí žijí i rodiče partnerky.

18.10. (Pá, 18. 10. 2019 - 10:10)

Největší zlo v rodinách je Déčko právě tchýně.

D (Pá, 18. 10. 2019 - 10:10)

Máš nějakou? Povídej a přeháněj!

D (Pá, 18. 10. 2019 - 07:10)

Hysterické výbuchy, záchvaty a výstupy, jakož i podobné formy dramatického chování ze strany toxických žen, dohromady tvoří pouze jedinou kategorii širokého repertoáru nátlakově manipulativních metod, jimiž se dané ženy snaží ovlivnit chování svých partnerů i mnoha jiných osob ku svému vlastnímu prospěchu. K mnoha jiným metodám patří například lhaní, ultimáta a jiné vydírání, slovní saláty, odpírání sexu, zákazy partnerovi kontaktovat se s jeho přáteli či příbuznými, zpochybňování mentálního zdraví, kompetence či jakékoli adekvátnosti partnera, hrubé verbální i fyzické násilí vůči partnerovi, šikana přes mobil či sociální média, triangulace a nátlak na partnera skrze prostředníky, uvádění partnera do nepříznivého světla u třetích osob atd. atd.

D (Čt, 17. 10. 2019 - 20:10)

Slovo "hysterie" (jakožto nervové onemocnění) pochází z počátku 19. století. Jedná se o medicinálně latinské abstraktum, odvozené z řeckého výrazu "uterus" (děloha). V tomto pojmenování se odráží dobová představa, že nervové problémy žen jsou způsobeny dysfunkcí jejich dělohy. https://www.etymonline.com/search?q=hysteria

Jmeno.. (Čt, 17. 10. 2019 - 07:10)

..Jirka. Zdravim Kosovo.Diky za pozdrav a tesim se na maila od Tebe. :) Hezky den..

D (St, 16. 10. 2019 - 23:10)

Někteří odborníci, kteří studují hysterické projevy, tvrdí: co je hysterické, to je historické. Tím "historickým" mají pochopitelně na mysli minulost hystericky se projevující osoby, respektive minulost rodiny, do které se takováto osoba narodila.

Ten co přežil Kosovo (St, 16. 10. 2019 - 13:10)

Zdravím Jirku a díky za odpověď na email, odpovím brzy. A pro ostatní účastníky povedl se mi ještě husarský kousek zachránil sem od ex historionky další potencionální oběť vyhlidla si kamaráda a už se začal motat v kolotoči pohovořili jsme ukázal sem mu jiný úhel pohledu na věc a otevřeli se mu oči takže, hysterkam zmar!

Petr (Čt, 17. 10. 2019 - 06:10)

Skoda,ze ja nemel takoveho kamarada...gratuluji k opravdu husarskemu kousku

D (Čt, 17. 10. 2019 - 07:10)

Taky je ovšem otázka, čí to byl kamarád. Jestli to byl kamarád toho, co přežil Kosovo, pak je to ještě celkem jolly good. Jestli to ale byl jen kamarád té ex-ky, pak je otázka, zda jeho varování nebyla příliš velká oběť. Pokud se totiž ta ex-ka dozví, kdo toho kamaráda před ní varoval, nejspíš se bude chtít mstít...

D (St, 16. 10. 2019 - 20:10)

Tak proč ne - maření nových vztahů našim protivným ex-kám a jiné formy válčení s nimi patří k možným náplním života. Někteří se místo toho můžou starat o nějaké děti či kočky, trénovat nějaké mrňousy ve fotbale, budovat finanční impéria, bojovat proti klimatické změně, nebo pro mě za mě třeba i anonymně s*át jiné anonymy na anonymních internetových diskusích. Konec konců na tom zase až tak nesejde - do kytek musíme tak jako tak všichni...

Jmeno.. (St, 16. 10. 2019 - 11:10)

..Jirka pro "M":opozdene dekuji za to uznani.S tim poznatkem co jsem napsal,jsem se v castych intervalech potykal po 20 let.Pozdeji k projevum hysterie pribylo jeste jeji pomlouvani,a to nejen mne,ale i treba me matky,ktera te me -dnes jiz Ex- nikdy nic spatneho neudelala.Z toho lze pochopit,ze jsem nebyl ten nejhorsi,(prinejmensim tech druhych 10 let),jak o mne smyslela,smysli a mluvi dodnes.Pravda je takova,ze na vse dobre se mnou snadno a navzdy zapomela,ale na to,co ji kdy rozlitilo,at' jiz pravem ci nikoliv,nezapomela a s urcitosti nezapomene nikdy...Tudiz,v onom prispevku jsem dobre vedel o cem (a o kom) to pisi....Pekny den. :-J.

Jmeno.. (St, 16. 10. 2019 - 11:10)

..Jirka pro Trageda:Ale zenu neni mozne pochopit,respektive vysvetlit veci tak,aby je pochopila ona.Nakolik vysvetlit jde vsechno,ale nikdy ne vsem.Muz a zena jsou zcela odlisne formy zivota a nahledu na nej.Jejich Svet je jiny,nez ten nas;a my proste nemame tu " Vyssi divci",abychom pochopili jejich logiku.Pokud touzis po lasce a oddanosti vic nez po intimnostech,porid' si kocku.Ted' opravdu nejsem ironicky..Kocka je osobnost a kdyz k ni mas vztah a staras se o ni,bude Te mit rada a bude Ti duverovat.Prijme Te;a i kdyz si mozna nekdy budes myslet,ze je to potvora uplatna,presto budes citit jeji uprimnou oddanost.Neni nic krasnejsiho,nez predouci kocka stocena v kline sveho pritele (pisi "pritele",protoze vyraz " sveho pana" neni spravny-to plati pro psy,ale ne pro kocky).Kocku pochopis snaze nez zenu,a to k Tobe nemusi ani promlouvat.A co se tyce vychovy,jde ji vychovat tak,jako psa.Jenom na voditku Ti nikdy nepujde,tak jako pes,ani kdybys ji za sebou tahal.Vztah clovek-kocka je vyrovnany,protoze si oba vybrali jeden druheho.Pes je podrizeny,kocka nikdy...a zena? To jak ktera.Ale aby jsi si rozumel se zenou,to by musela mit predevsim mysleni chlapa a i s chlapy se stykat vic,nez s jinymi zenami,neb v nich vidi prave to,co my... :-) Zdravim Te... :-J.

Jmeno. . (St, 16. 10. 2019 - 11:10)

Protoze merim vsem stejnym metrem,musim reagovat i na "D":To,jak reagujes na prispevky tech,kteri si semtam spletou i/y,neni zrovna dukaz tve inteligence.Protoze,o to tu jednak nejde,a druhak,jako vzdelany clovek bys mel vedet,ze pripadna mozna lehka dyslexie nevypovida nic o IQ jejich nositelu/-ek.Nevim,zda to pochopis,ale takovymi vstupy svoji uroven dost ponizujes.Premyslej o tom,hlavne nez se rozhodnes poslat znovu do vlakna to,co jsi napsal Dannymu.Mozna jsi sectely a vzdelany," svetaznaly muz",ale moudry rozhodne nejsi.I kdyby jsi sem napsal z pameti cely roman Stribna paruka..Vidim te jako nekdejsiho s'prta a bonzac'ka,ktery nikdy nedokazal pochopit,proc ho spoluzaci nemeli radi a nebrali ho mezi sebe.Duvod je prosty a to ten,ze z lidskeho hlediska neni proc si te vazit. Napsal jsem to cele gramaticky spravne?Psychologu,lingvisto,inzenyre..a kdo vi,jake dalsi tituly mas za prijmenim.. :-/

D (St, 16. 10. 2019 - 20:10)

Nevím, komu měříš jakým metrem, nicméně chytáš se čehosi dávno vyřešeného, vytrhuješ to z kontextu k mé škodě, a chceš se se mnou hádat. A na to, že mě znáš jen z Doktorky, o mně vynášíš až příliš zasvěcené soudy.

Návštěvník (So, 6. 11. 2021 - 06:11)

Nevím, komu měříš jakým metrem, nicméně chytáš se čehosi dávno vyřešeného, vytrhuješ to z kontextu k mé škodě, a chceš se se mnou hádat. A na to, že mě znáš jen z Doktorky, o mně vynášíš až příliš zasvěcené soudy.

Reklama

Přidat komentář