Pokud se zajímáte o alternativní léčbu rakoviny, mohu doporučit seminář zaměřený na diagnostiku a
léčbu rakoviny, zde je možnost zúčastnit se semináře v Praze:
http://mujseminar.cz/index.php?id_product=8&controller=product
Přeji hezký den všem.
17. Únor 2013 - 11:03
x_x (anonym)
Pokud se zajímáte o...Hmmm, dorý kšeft za 3,5 litru na osobu a jedno školení.
17. Únor 2013 - 11:47
Kačka (anonym)
http://www.erlink.cz/klik/U2VSfgQ=
1. Duben 2013 - 11:04
INNNAA (anonym)
RAAKOVINA JE RAKOVINA A TU Z TĚLA JEN TAK NEVYŽENEEŠŠ ANIÁ HLADEEM ANI SPORTEM ANI BYLINKAMA!JJEEN KEECY!!!
3. Duben 2013 - 11:36
Jan (anonym)
RAAKOVINA JE RAKOVINA A TU Z...Doplň si znalosti. Z rakoviny se vyléčila dietou např. Kris Carr.
3. Duben 2013 - 19:58
... (anonym)
Správně,Kris Carr je...Kolik je ale takových lidí procentuálně?
4. Duben 2013 - 9:05
Kocanda (anonym)
RAAKOVINA JE RAKOVINA A TU Z...INNNAA je omezená blbka, která věří jen mafii v bílých pláštích. Bohužel, takových chudáků jako je INNNAA jen menzi námi mnoho. :-(
4. Duben 2013 - 9:25
dana (anonym)
Vím o přírodní léčbě, má opravdu výsledky. Informace je poněkud obsáhlejší. Pokud o ni máte zájem, ozvěte se mi na bittmanova@recon.cz.
4. Duben 2013 - 18:14
realista (anonym)
A že umřel Pan bylinkář Pavel Váňa. Není Vám divné proč?
Na Danu nereagujte, jen potřebuje vydělat na cizím neštěstí.
5. Duben 2013 - 0:47
Karel (anonym)
Dana, majitelka emailu bittmanova@recon.cz je podvodnice, co chce zbohatnout na cizím neštěstí.
5. Duben 2013 - 12:59
Realisto, (anonym)
A že umřel Pan bylinkář...a není ti taky divný, proč zemřel prof Holý? Jak se psalo, náš největší vědec, který se zabýval vývojem léků. Na rozdíl od Váni měl spoustu peněz na jakékoliv léčbu.
5. Duben 2013 - 20:58
realista (anonym)
a není ti taky divný, proč...Prof.Holý zemřel ve věku 76 let. Zabýval se dost jiným oborem než pan Váňa, který zemřel ve věku 65 let.
A pan Váňa nebyl chudý člověk. Spolupracoval s onkology, ale vyléčit se chtěl sám. Bohužel to tělo nevydrželo.
5. Duben 2013 - 22:57
Jan Roneš (anonym)
Metoda RUŠ - Kladno
www.janrones.cz
www.metodarus.cz
6. Duben 2013 - 9:54
Petr (anonym)
Jsme generální zastoupení Andean Medicine Centre Ltd.
Naše bylinné preparáty z Peru se užívají při léčbě široké škály onemocnění.
Zasíláme zdarma knihu Vilcacora léčí „nejen“ rakovinu.
http://amc-jablonec.hyperlink.cz/
24. Duben 2014 - 12:26
pro AMC (anonym)
To si teda fandíte! Ltd znamená, že máte jenom omezené ručení, není-liž pravda? Takže když se léčení nepovede, tak sorry, my jsme Ltd.
24. Duben 2014 - 20:08
krl (anonym)
Strašný.
2. Září 2014 - 12:53
Antonín (anonym)
Když jeden druhému...Proč byste měla být mučena a upálena ve středověku? A co s tím má společné kniha (či spíše film) Kladivo na čarodějnice, odehrávající se v novověku?!? Co to je za žvást? Skoro to vypadá, že pro Vás slovo středověk má podobnou funkci jako červený hadr pro býka. Zkuste myslet...
28. Říjen 2014 - 15:03
SáraS (anonym)
Mamka se leči konvenčnimi metodami a k tomu bere nějaké kapky s cannabidiolem jakysi CBDex. Pomaha ji to sklidnit se a zmírňuje to některe vedlejší přiznaky nemoci…
25. Únor 2016 - 21:30
Sarka (anonym)
To si teda fandíte! Ltd...Ty děláš jako kdyby, kdyz se nepovede léčeni v nemocnici a pacient zemře, byla nějaká náhrada ci co...
25. Únor 2016 - 22:43
cink! (anonym)
Mamka se leči konvenčnimi...REKLAMA !!!
26. Únor 2016 - 11:26
Tom (anonym)
REKLAMA !!! Ahoj, slyšel jsem o zázračném léčiteli z Chorvatska, který vyléčil z rakoviny spoustu lidí. Za léčení nepožaduje peníze. U nás není ale moc známý. Jmenuje se Braco. Má webové stránky s kalendářem,kde zrovna léčí. Bude 13.3. v Mnichově, nebo 20.3.ve Vídni.Webové stránky jsou www.braco.me
29. Únor 2016 - 13:27
Helena (anonym)
Dobrý den, poradí mi tu někdo prosím, jak bych mohla pomoci mámě, které byla diagnostikována rakovina plic? Chci tady pro ni být, a opravdu jí chci s léčbou pomoci.
17. Říjen 2019 - 9:36
Léňa (anonym)
Svěřte ji lékařům z kvalitního onkologického centra. A buďte s ní. Choďte na procházky, těšte se s ní na Vánoce...
17. Říjen 2019 - 11:46
Jana (anonym)
Když mě to potkalo, tak jsem hodně užitečného našla na webu jaknarakovinu .cz, doporučuji pro maminku opatřit Ovosan, který tělu výrazně napomáhá ke správné léčbě.
Tak to je pravda já jsem tim stále léčila mužiček měl rakovinu prostaty sice mu ji odebrali ale byla zapozdřena a už 6 let v pořádku je to sice drastak to sníst ale opravdu osvědčené
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář