Reklama

Cuckold

excucky (Út, 18. 6. 2013 - 22:06)

ad Rita, napíšeš, jak jste k tomu dospěli? Jak jste spolu dlouho? A napíšeš, jestli je to pro ženu opravdu "strong feeling" a "power", když se žena miluje s jiným před svým manželem a ten ji pak ještě musí orálně posloužit?
No a Lana?
Taky někdy koukám kolem sebe, kdo by se mně "líbil" jako bull pro mou ženu. A cítím totéž. Občas ale vidím muže, od kterého bych to dle vzhledu a držení těla vlastně očekával, kdyby se s mou ženou seznámil a byli si sympatičtí.

23 (Čt, 29. 1. 2015 - 11:01)

Ahoj, jsem také cuckold i...Elastátor šíleně bolí, kastrace je problémová, ale tohle je jedna z nejhorších metod. Pro tebe je nej. řešení zajít za doktory a hledat tak dlouho chirurga, který ti to udělá, pokud jsi impotent, tak by ti to doktor mohl udělat, neporuší tím přísahu.

intimni (Út, 18. 6. 2013 - 20:06)

Já si myslím, že manžel má být pro ženu opora, jistota, má být druh, který jde po jejím boku, ale to je něco jiného než partner. Partnerem je na začátku, ale později už asi ne. Myslím, že je správné ženě dopřát novou vášeň a může se i zaláskovat a svého partnera netajit. Může si prožít i jiný vztah, ale hluboký duševní vztah, jaký s manželem má, pokračuje.

intimni (Út, 18. 6. 2013 - 20:06)

já bych to brala, asi by mi...Rád poznám ženu, která nedokáže nebo jen nechce být věrná, ale přitom by ráda milujícího partnera. Budu Tě milovat a vážit si Tě, i když si domů třeba přivedeš muže. Jsem mladý muž, prý sympatický a přitažlivý. Foto mohu poslat. [email protected]

Lana (Út, 18. 6. 2013 - 11:06)

já bych to brala, asi by mi to nevadilo, možná i naopak. Když koukám na porno,tak skoro jedině s touto tématikou...Akorát nevím, od jakých jiných cizích chlapů bych se nechala ojet, v naprosté většině mi v realitě jsou téměř všichni odporní, co se týká fyzického kontaktu...

Rita (Út, 18. 6. 2013 - 11:06)

ad Rita, díky za názor....Manžel není úplně odstaven,naopak je připouštěn když mám potřebu.Jeho žádost o kastraci jsem zatím zavrhla,ale velice ho vzruší,když si před souloží odepnu jednu punčochu a podvážu mu varlata.Je to hlavně o toleranci a shodě.

petr (St, 22. 3. 2023 - 06:03)

ty puncochy pokud jsou dost fest a nekolikrat.tak udelaji.ze koule nebudou chctit dobry jsou i gumicky na koule.jsou prijemny a delaj to samy

excucky (Pá, 14. 6. 2013 - 12:06)

ad Rita, díky za názor. Další názory, zkušenosti, úskalí? Mně na tom třeba vadí představa, že by se mnou žena nechtěla mít sex vůbec. Ne ta moje, ale obecně, že by mě už nepřipustila, ani nějakým ponižujícím způsobem, za odměnu, jako vábničku či pro udržení přízně...

Rita (Pá, 14. 6. 2013 - 11:06)

a co ty nedala bys přednost...On je jinak hodný a spolehlivý dobrý táta našich kluků.Jen ta jeho úchylka,ale už jsem si zvykla.Jít do jiného vztahu,mohla bych třeba řešit závažnější problém,u něho už vím na čem jsem.

Karel (Út, 15. 10. 2019 - 08:10)

Tak to je od tebe poctivé, největší strach z upřímnosti muž má že to žena nepochopí a najde si někoho jiného.

Subik (St, 16. 10. 2019 - 12:10)

My hledame bulla ..partnerka je hodne ateaktivni 40citka..

luci (St, 16. 10. 2019 - 18:10)

Hlavně abys to ustál až se budeš dívat jak do ní pouští sperma . Zažila jsem na jedné akci jak hošan machroval a když to chlap do jeho krasavice udělal , vstal z ní a on viděl jeho sperma v ní , tak se mu rozklepala brada i ruce a byl chvíli mimo .

tabak (Pá, 13. 12. 2019 - 13:12)

Byl chvíli mimo...? Jak reagoval? Co znamená být mimo?

luci (So, 14. 12. 2019 - 00:12)

Napřed se rozklepal , potom z něj vyšlo sperma , ale jen vytekl a pak několik minut jen tupě zíral a nereagoval na nic.

Subik (Čt, 17. 10. 2019 - 10:10)

Hlavne kdyz ctu diskusi...ja svou partnerku bych nikdy nenabizel. Ona sama chce protoze vi, ze me to vzrusuje. Kdybych ji nabizel sam, nebylo by to vzrusujici.

Návštěvník (Čt, 17. 10. 2019 - 10:10)

Ustal jsem uz, jen musel byt v jine mistnosti. On jinak bohuzel nemohl..a ja pak musel lizat a byl mi dovolen org., kdyz odesel...a bylo to nepopsatelne.

Návštěvník (Čt, 17. 10. 2019 - 10:10)

Ustal jsem uz, jen musel byt v jine mistnosti. On jinak bohuzel nemohl..a ja pak musel lizat a byl mi dovolen org., kdyz odesel...a bylo to nepopsatelne.

Rita (Pá, 14. 6. 2013 - 10:06)

A tak by asi nejen mě...Podle mé zkušenosti se nejedná o prasárnu,pokud muže uspokojuje když je ponižován.Můj muž,kromě dobrovolného vykonávání domácích prací za mnou jednou týdně přichází nahý s pouty a jezdeckým bičíkem a žádá o výprask.Už téměř před rokem mi navrhl abych mu zařídila kastraci,při různých příležitostech mi dopřává sex s jinými muži a s uspokojením to sleduje.Někteří muži mají potřebu být ponižováni,je to zřejmě jedna s forem masochismu být oddaným a dobrovolným paroháčem.

excucky (Pá, 14. 6. 2013 - 08:06)

A tak by asi nejen mě zajímalo, jak to vidí ženy. Jsou také, co to považuji za prasárnu, jiné mají pocit, že mají sloužit k uspokojování manželových fantazií, jiné v tom asi vidí projev "jáužnevímcobysmu", další třeba možnost užít si někde jinde. Protože celý cuckolding může být pouze projevem betasamčí fantazie. Takže pokud to zde čtou i ženy, napište prosím Váš pohled na věc. Díky.

excucky (Po, 10. 6. 2013 - 13:06)

Sebevědomí muže je jedna věc, komunikativní schopnosti manželky ta druhá, řekl bych dominantní. Moje žena se chovala jako chlap a s obtížemi formulovala svoje postoje a pocity. Byla a vlastně i dnes je občas jako upatlaná holčička, co ode mě očekává chování a jednání jak od manžela, tak od tatínka, psychiatra i psychoanalytika. Mnohdy doslova žvatlá nesmysly a já musím drtit písek mezi zuby, abych ji "neutřel". Není hloupá, jen se občas bůhví proč stylizuje do role "tátovy holčičky". Pokud je žena komunikativní a manželovi řekne, že chce, aby byl jejím jediným a odargumentuje to, mělo by to pomoct od těchto myšlenek. Případně navrhne "jiné řešení" a původní tužbu přebije něčím jiným.

Reklama

Přidat komentář