Reklama

Trestání kluků

Peťan (So, 14. 12. 2019 - 15:12)

Za pár dní jsme toho kluka trestali znovu, teď už jen tak, už na nás nežaloval. Zase jsme ho po vyučování odtáhli na ten odlehlý záchod. Zase tam musel být bos, sám se musel úplně zout. A dostal tam na bosý nohy výprask tenkou dřevěnou tyčkou. Hodně při tom křičel a plakal, tekly mu velké slzy. Po bití jsme mu vytáhli holýho pinďu a lechtali mu ho, až se zase udělal

Vašek (So, 7. 12. 2019 - 17:12)

Trestání kluka může být různé. Já jsem viděl potrestání kluka, asi dvanáctiletého od mladších dětí a potrestali ho na nejcitlivějším místě, na holém pindíku.Je to už dávno, nějakých 40 let. On se před školou pral s malým klukem a byl při tom surový. Ze školy se v tu chvíli vyhrnuli klukovi spolužáci, toho většího kluka strhli na zem, bylo jich hodně. Položili ho na záda, roztáhli mu ruce, klekli mu na ně, drželi mu pevně nohy. No a začalo trestání. Rozepli mu kalhoty a vytáhli holého pindíka. Začali mu přetahovat kůžičku a drbat ho na holém žaludu. Další mu začali při tom zouvat boty. Klukovi se postavil pindík, kluci mu sundali ponožky a začali ho lechtat bosýho na chodidlech. Kluk byl rudý, zmítal se, křičel, tekly mu slzy od smíchu. Pindíka mu na chvíli přestali honit, poklesl mu a zmučený kluk se počůral. Ještě čůrajícího pindíka znovu uchopili a zase mu ho nahonili. Kluk měl za chvíli rudý, naběhlý žalud, byl zpocený a potom vykřikl a vystříkl horké semínko, docela hodě. Možná mu bylo třináct, byl malý a drobný na jeho věk. Zmučeného, poníženého kluka si vychutnali a pak ho teprve pustili a pomalu odešli.

Peťan (So, 14. 12. 2019 - 14:12)

No, my jsme v dětství potrestali jednoho kluka podobným způsobem. Bylo to v páté třídě, v osmdesátých letech. Žaloval, a tak jsme ho společně se třemi dalšími kluky potrestali. Po vyučování jsme ho odtáhli na odlehlý záchod u dílen. Tam jsme ho povalili na zem, dva kluci ho drželi a dva ho trestali. Nejdřív jsme mu zapalovačem pálili bosý chodidla. Do pusy jsme mu narvali jeho ponožku, aby neřval. Pochcal se při tom. Když ho kluci zmučili, tam mu rozepli kalhoty, vytáhli mu holého pindíka a pomalu mu ho vyhonili. Semeno ještě neměl, ale udělal se, vyteklo mu trochu takové vody.

Petr (Ne, 1. 12. 2019 - 11:12)

No, tohle jsem viděl v jednom starším seriálu, že v nemocnici stáhli klukovi kalhoty od pyžama, aby se držel v posteli, protože zlobil a pořád někam běhal. Ten seriál se jmenuje Když se slunci nedaří a ten díl se jmenuje Michal. V reálu jsem neslyšel, že by doma někdo takhle trestal dítě. Snad, že by stálo nahé, nebo polonahé na hanbě. Ale trest, že nahé dítě leží doma pod peřinou je hodně divný.

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 23:12)

ano tento trest funguje ,je to pravda. U nás fungoval, Popravdě bylo horší za trest leřet půl dne v posteli než dostat na holou , nebo klečet hodinu na hanbě než za trest ležet půl dne na 2x0,8m v posteli .

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 22:11)

Dobrý večer.
Chtěla bych se zeptat zda funguje trest , nahý v posteli ,jen zakrytý peřinou? (jako v nemocnici) ?
Jakou máte zkušenost?

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 23:11)

Naše dcera tak trestána je, ráno si může dojít na snídani ,na toaletu , pak je odvedena do postele ,zakryje se peřinou, její mamka jí peřinu vyhrne, stáhne a odebere jí kalhoty od pyžama a zakryje jí. když vydrží do oběda dostane kalhoty ,jde na oběd a pak se v trestu buď pokračuje nebo ne. Záleží na tom jak stydlivé dítě máte.Naše dcera by nahá z postele aby ji někdo viděl nevylezla, vždy je zakrytá až po krk.

Návštěvník (Ne, 1. 12. 2019 - 11:12)

tvoje dcera je kluk?

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 21:11)

Správně v té větě je, jen to "nebo" . :-D Tak to je mazec . Se divím, že nad to U, dal čárku , možná proto, že ani neví, že existuje nad U, i kroužek :-D :-D .

erik (St, 20. 11. 2019 - 19:11)

samé keci nebo samí úchil

fido78 (St, 13. 11. 2019 - 12:11)

TAK,TO BYCH TĚ VYHODIL.FŮŮŮŮJ.TAKHLE TRESTÁŠ?STYD SE.

Tichý pozorovatel (Po, 14. 10. 2019 - 20:10)

Při čtení takových příspěvků, jaké jsou zde od těch ,,moralistů" se vždy pobavím. Už když čtu např. tu šílenou přezdívku Shabba Tot - Jahoda. Co to jako znamená, ze kterého cvokhauzu tě pustili, debile? Nebo jsi trvale zfetovaný? No, lidé tu popouští uzdu své fantazii a popisují tu trestání kluků, ke kterému nikdy ale nedošlo. Rozumný člověk vidí, že to jsou všechno výmysly. Ale proč tady vyhrožovat lidem za jejich fantazie, co sem strkáš svůj idiotský čumák, ty jahodo pošahaná? Chtěl sis tu pohonit a ony ty příspěvky nejsou podle tvého gusta, co? Tak sem nečum imbecile!

Shabbatot-Jahoda (Út, 15. 10. 2019 - 07:10)

Máš pravdu....tady na diskuzích Doktorky je samý deviant.
Proti tomu,aby puberťák dostal výchovnou před tlamu nic nemám,nakonec i já dostal od mámy když jsem začínal v 13 kouřit a jsem díky tomu nekuřák až do dneška,ale to co zde zaznívá v diskuzích zhora je deviantní perverze a s výchovou nemá nic společného, něco tak odporného jsem ještě nečetl,to je prostě na psychiatrii a doktory přes hlavu a jak víš, že k tomu nedochází..?Jsi jasnovidec,bo co?!

Eva (Po, 14. 10. 2019 - 12:10)

Nejlepší je trestat muže přes koule.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 14. 10. 2019 - 18:10)

..,ale nechme teorie a přejděme k praxi,nejučinnější je na pedofila ukázat prstem.To je více jak dostačující.Ještě co se týče "Josefa",tak jeho sexuální fantazie jsou opravdu hnusné a kdo ví...možná jsem ho neměl asi zarazit,aby toho sem napsal na sebe více,protože jestli je pravda co sem napsal,tak mučí děti a tam by pak byl vysoký stupeň nebezpečí pro společnost.To ale fakt práce pro Policii

Karel (Ne, 13. 10. 2019 - 19:10)

Podívejte se na stránky modernikralovna https://modernikralovna.cz/

Josef (Ne, 13. 10. 2019 - 15:10)

Tak Vincek už má za sebou lechtání. Přivedl jsem kluky do pokoje, moji synové seděli se sklopenou hlavou na postelích a čekali, až je přijdu potrestat. Příchod kluků je překvapil. Zatím nebyli trestání za účasti publika. Oznámil jsem jim tresty – lechtání, výprask, s tím, že spolužáci s tím pomůžou. A pak následovalo zlechtání Vincka. Kluci ho položili na koberec, na záda a začala příprava, které se musel účastnit i Marťas. Společnými silami stáhli bránícímu se Vinckovi slabou mikinu, takže byl do půl těla svlečený, pak mu zuli domácí kroksy a sundali mu i kotníčkové ponožky. Poté byl na zemi znehybněn a pořádně polechtán na holé kůži – na břiše, v podpaží, na patách a pak na celém holém těle a na celých bosých nohách, i na prstech, zespodu i svrchu, i na holých nártech.

Josef (Ne, 13. 10. 2019 - 15:10)

Tak už přišli kluci, které jsem pozval, aby pomohli potrestat Vincka a Marťase. Volali mi na mobil, domluvili jsem se, že mé sny překvapíme. Od každého chlapce přišli dva spolužáci. Zlobivý synkové zatím čekají v pokoji a netuší, co je všechno čeká... Otevřel jsem potichu dveře od bytu a na chodbě počkal na jejich spolužáky. Oni si pak na chodbě museli zout boty, aby byli potichu. Venku je teplo a tak jsem po vyzutí dětí zaznamenal, že dva kluci měli boty na bosých nohách a dva mají krátké ponožky, všichni jsou jen v tričku. Teď je vedu k chlapcům do pokoje.

Josef (Ne, 13. 10. 2019 - 12:10)

Potrestáni budou dnes moji zlobivý synkové – Marťas 9 let a Vincek 8 let. Přes můj zákaz hráli na počítači a navíc se taky porvali, takže budou biti, po obědě oba dostanou na holou, řemenem. A než je zbiju, tak jeden druhého podle mých pokynů pořádně zlechtá. A navíc pozvu pár jejich kamarádů, kteří se na to na celé budou dívat a taky s tím pomůžou, s přípravou na lechtání a pak i na bití, pak toho trestaného budou držet a při lechtání ho pomůžou zlechtat. Dvěma klukům už jsem volal a už se na to těší…

zdr.sestra (So, 12. 10. 2019 - 22:10)

Trestání klečením v koutě je dostatečné, pokud dítě z trestu utíká je třeba ho nechat klečet nahého, aby se styděl měl stehna u sebe a neutíkal , nebo ho nechat vysléct do naha dát ho do postele a zakrýt peřinou, stydlivé dítě zůstane v posteli zakryté až po krk, když tu na dět. oddělení máme zlobivé dítě sebereme mu pyžamu a opravdu leží v posteli , když ani to nefunguje zavřeme ho do izolační místnosti nebo na pokoji dostane plenu, a plastovou abdukační peřinku, ta mu nedovolí dát nohy k sobě aby mohl běhat po pokoji ,má nohy hodně od sebe a může max lézt po čtyřech(když už sleze z postele kde jsou navíc postranice nahoře, a to hodně omezeně takže raději zůstane ležet v posteli s nohama hodně od sebe.

Reklama

Přidat komentář